2012 Haziran Anneleri Doğurdu

cok gecmıs olsun valla bende cok korkuorum gecen salı yapılacaktı asısı kaka olayından dolayı yırttı bu hafta salı yaapılacak bızımde bakalım ıns bızde atlatırız
bugun zorlu bı gun olucak sureklı aglıcak bebısın allah kolaylık versın cnmcım ıns bızde atlatırız

aaaa super olur valla cok saol bılgı vrdıgın ıcın cnm bende bı arastırıyım nasıl olucagını felan..

Geçmiş olsun. Benim de içim parçalandı kucagımda gülücükler atarken birden yedi igneyi. Once gozlerini dikti sonra agladı. Ayaga kalkıncada sustu hemen yavrum. İnş ateş de olmaz annesi.

Bende senin gibiyim canım. Dogumdan sonra kan şekeri düşüklügünden iki kez bayıldım hastanede. Yanımda refakatçi annem vardı. Ona bile vermedim. Bayılacagımı anladıgım zaman verdim bi tek eline. Bi de kırkından sonra kayınvaldemlere gittik Ankara ya göya çocuk seveceklerdi. Ay acıktı ay altını alayım ay uykusu geldi diye hep aldım ellerinden. Bu da geçici bi evham heralde. Ya da ben öyle ümidediyorum. Diger konuda annen haklı bence bebegin gayet iyi doyuyor. 1600 gr almak bi ayda ne demek. Mama bile yese alamaz neredeyse.

ıns cnm bu gecıcı bır evhamdır cunku karsımdakılere zarar verıorum cocugu aldıklarında aman bası aman kıcı derken alınıolar halıyle

evt cnm ya 1650 almıs gecen ay 5000 kıloydu..kılo alımları ıyı ama sutum fazla mı gelıorda yesıl kaka yapıor yoksa yedıgım bısey mı dokundu yok yelde mı bıraktım dıye dusunceler aldı benı neysekı sımdı degıstırdım sırf yesıllıgı yerını hafıf sarılıga bırakmıs ıns yavas yavas sarı yapıcak gıbı duruyor..ıns yarına gecer..suan bıraz olsun rahatım

ne zamndır nilgün le sen aklımdasınız esracım?? nasılsın,bebiş nasıl??biz buralarda takılıyorz bebişler fırsat verdikçe işte :) siz nerelerdeydiniz bakaym??

geçmiş olsun cnm sorunsuz atlatırsınz inş

merhaba kızlar ;tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..en iyi bebek çamaşır deterjanı sizce hangisi? dalan,hacı şakir,omobaby ve dalin sıvı arasında kaldım..lekeleri çıkarma yönünden hangisi daha iyi acaba yardımcı olursanız sevinirim:26:

aayyyy buralara gelmeyelı ne çok olmuş ya.....
ozlemişim valla forumu

Sana da merhaba. Ben bugune kadar sadece hacışakir alıp kullandım ve memnunum.

ben basından beri dalin kullanıorum ama ilk 6ay cok leke olmuo zaten, 4ay sonra ek gıdaya geçtiğimizde ziyaret edersen daha çok yardımcı oluruz leke konusunda

Son düzenleme:
Selam kizlarrrrr....

oglumu oturtmuyorum ben ama koltuk altlarindan tutup o sekilde oturtma banyosuna koydum hatira olsun diye fotograf cekmek icin 1 dkligina biraktim :)) ay kendimi kotu hissettim bir an

ama okudugum bir yazida bebeklerin her ayda oturtulabilecegini sadece 6 aydan once denge saglayamiyacagi icin oturtulmadigini okumustum :))

bizim de sabah 5-6 arası başlıyor zorlanmaya, 8-9 gibi yıkıyorum o zaman rahatlıyor uyuyor yavrucak..anlamıyorum her bezinde az da olsa kaka var ama yine de kaka için sıkılıyor yavrucak..hatt bu sabah sahur vaktinden sonra uyuyamadı sürekli sıktı kendini, banyo için bezini bir açtım ki beline kadar kaka...
mamaroo e bebekte gördüm; sallama şekline ve oturma kısmının rahatlığına bayıldım..
bizde otomatik sallanan salıncak var onun da çok rahatlatıcı müzikleri var işe yarıyor rahatlatıyor yavruyu..
Allah'tan benimki fazla ağlamıyor, bol bol kendini sıkıyor..öyle mütemadiyen saatlerce ağlıyor olsaydı bir mamaro edinecektim ben de:)

geçmiş olsun ve nice iki aylara yıllara sağlıkla annesi..
geceyi de skıntısız atlatırsınız umarım..

bir göze dalin sıvı, bir göze de dalan koyuyorum kaka lekesi de dahil hepsini çıkartıyor tabii 50 derece ve önyıkama ile..
dalana dikkat yalnız normal deterjana göre çok çok az miktarda koyuyorum yoksa koyu renklerde beyaz beyaz leke bırakıyor..

hoşgeldin pınar.. muhabbete dahil ol,katıl sen de..
mei tai arkadaşımın da yazdığı gibi yenidoğandan itibaren .. yenidoğan pozisyonunu videolarından görebilirsin..ben kullanıyorum çok memnunum..

Sana da merhaba. Ben bugune kadar sadece hacışakir alıp kullandım ve memnunum.

ben basından beri dalin kullanıorum ama ilk 6ay cok leke olmuo zaten, 4ay sonra ek gıdaya geçtiğimizde ziyaret edersen daha çok yardımcı oluruz leke konusunda

bir göze dalin sıvı, bir göze de dalan koyuyorum kaka lekesi de dahil hepsini çıkartıyor tabii 50 derece ve önyıkama ile..
dalana dikkat yalnız normal deterjana göre çok çok az miktarda koyuyorum yoksa koyu renklerde beyaz beyaz leke bırakıyor..[/QUOTE]

çok teşekkür ederim hepinize..peki emzirme yastığı gerçekten işe yarıyormu..?kullananlar var mı hiç ? benim sırt ve bel ağrısı şikayetim var biraz onun için soruyorum..

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim hepinize..peki emzirme yastığı gerçekten işe yarıyormu..?kullananlar var mı hiç ? benim sırt ve bel ağrısı şikayetim var biraz onun için soruyorum..[/QUOTE]

hem sodasan hemde dalin kullandım kesinlikle dalin sıvı deterjandan çok memnunum değiştirmem.
emzirme yastığını ben çok kullanıyorum iyi ki aldım dediğim ürünlerden.ben almanı öneririm.

ilkcim teşekkür ederim canım.berende çok tatlı

çok teşekkür ederim hepinize..peki emzirme yastığı gerçekten işe yarıyormu..?kullananlar var mı hiç ? benim sırt ve bel ağrısı şikayetim var biraz onun için soruyorum..

hem sodasan hemde dalin kullandım kesinlikle dalin sıvı deterjandan çok memnunum değiştirmem.
emzirme yastığını ben çok kullanıyorum iyi ki aldım dediğim ürünlerden.ben almanı öneririm.[/QUOTE]

peki hangisinden aldın? hilal şeklinde var bi de düz var..sence hangisi daha iyi bide kaça aldın?

Bu da benim oturma banyosundaki oglum

canım oğlusun çok tatlı

Çok tatlısınız canım maşallah size. Ben hep klasik müzik dinletiyorum hamileyken de dinletmiştim rahatlatıcı tarzda ninni gibi geliyor tontişime uyuyup kalıyor çoğu zaman

çok teşekkür ederim sibelcim kesinlikle canım benim bebikte klasik müzikle çok rahatlıyor

masllh beren hanım buyumuş artık neler yapıo

masllh size birşey sorcam cnm röfle mi yaptırdn zararı varmymış?

msllh rüzgar beye ama oturması daha zararlı değil mi bu aylarda?

tesekkür ederim canım hamileyken ne dip boya ne de röfle yaptırmadım.fakat doğumdan 1 ay sonra hem dip boya hemde röfle yaptırdım. doğumdan sonra problem olmaz diye biliyorum

canım çok tesekkürler o sizin güzelliğiniz herkez dökülür diyordu fakat henüz bebişimin saçlarında bir dökülme olmadı. belkide bizim sonradan dökülme başlar yada hiç dökülmez. insallh dökülmez rapunzel gibi uzatmak istiyorum bebişimin saçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…