annecikler.. bugun 2.ay aşımızı oldukk kızım çok agladı aglarkende gözümün içine bakıyodu çok üzüldüm onun o haline canım kızıımmm....
şimdi uyuyor gitmeden ateş düşürücü verdim hemşire 4 saat sonra yine ver dedi gecede çok dikat et sürekli ateşini ölç dedi bakalım bugunu atlatsak çok iiyi olacakk...
Slm kızlar...
ilk yazınca aklıma geldi
eşlerden birinin çalışmadığı durumlarda bir sefere mahsus devlet süt parası veriyormuş
doğum raporu ve çoçuğun nufus fotokopisiyle başvuruluyor 10 güne para yatıyormuş
bilginize...
annecikler.. bugun 2.ay aşımızı oldukk kızım çok agladı aglarkende gözümün içine bakıyodu çok üzüldüm onun o haline canım kızıımmm....
şimdi uyuyor gitmeden ateş düşürücü verdim hemşire 4 saat sonra yine ver dedi gecede çok dikat et sürekli ateşini ölç dedi bakalım bugunu atlatsak çok iiyi olacakk...
yazıyı sımdı okuyabıldım bı yandan oglum aglıor uykusunda agladıkca ona bakıorum cunku kendını attırıor off o sıkıntı cektıkce canım acıyor neyse yazıdakı soylenenler ılgımı cektı sanırım bu hataları bende yapıorum bı gogus bes dk dıger gogus bes dk emzırıorum bıde dk bası verıorum artı gogus pompası kullanıorum gogusum tas gıbı oldugunda sagıyorum 100 ml sutu bı anda verıorum bebege ıkı saat gecmeden meme verıorum sankı acıktı gıbı gelıor bana annemın sozlerını tıye almıorum cogu zaman ..kızım bu cocuk tok karnı dolu verme dıor verıorum endekslenmısım meme vermeye ya bıde 40 ı cıkana kadar sureklı yarım saatte bır verdıgım ıcın suan alıskanlık olmus sanırım sutum fazla gelıor bebegıme..ben sut yok sanıyorum yarım saat emzırım dıorum aannem bı gun geldı gogusumu sıktı al bak olmasa fıskırır mı dedı..artık paranoyak olmussun kzıım sen dedı cocuk doyar merak etme doymasa kılo almaz doymasa zırlar dedı bu cocuk uslu az aglıo bırak aglasın aglaya zırlaya buyur dedı ama hıc aglatmıyım ıstıorum bı paranoyaklık durumu soz konusu neden bole oldum bılemıorum aman cocugum aglamasın aman gazımı var aman sole yapıyım dursun sımdıden boleyım annem cık dolas bana bırak dıor bebegımı kımseye bırakmıorum annemde dogal olarak kızıor bu sorun bende mı var benım gıbı olanlarınız var mı?
hayır yemek yıcem cocugun uykusu gelıor yemegı bırakıp cocugu uyutmaya calısıorum onu kendım yıkıorum anneme bıle bırakmıorum
Geçmiş olsun. Benim de içim parçalandı kucagımda gülücükler atarken birden yedi igneyi. Once gozlerini dikti sonra agladı. Ayaga kalkıncada sustu hemen yavrum. İnş ateş de olmaz annesi.
Bende senin gibiyim canım. Dogumdan sonra kan şekeri düşüklügünden iki kez bayıldım hastanede. Yanımda refakatçi annem vardı. Ona bile vermedim. Bayılacagımı anladıgım zaman verdim bi tek eline. Bi de kırkından sonra kayınvaldemlere gittik Ankara ya göya çocuk seveceklerdi. Ay acıktı ay altını alayım ay uykusu geldi diye hep aldım ellerinden. Bu da geçici bi evham heralde. Ya da ben öyle ümidediyorum. Diger konuda annen haklı bence bebegin gayet iyi doyuyor. 1600 gr almak bi ayda ne demek. Mama bile yese alamaz neredeyse.
aayyyy buralara gelmeyelı ne çok olmuş ya.....
ozlemişim valla forumu
merhaba kızlar ;tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..en iyi bebek çamaşır deterjanı sizce hangisi? dalan,hacı şakir,omobaby ve dalin sıvı arasında kaldım..lekeleri çıkarma yönünden hangisi daha iyi acaba yardımcı olursanız sevinirim:26:
merhaba kızlar ;tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..en iyi bebek çamaşır deterjanı sizce hangisi? dalan,hacı şakir,omobaby ve dalin sıvı arasında kaldım..lekeleri çıkarma yönünden hangisi daha iyi acaba yardımcı olursanız sevinirim:26:
evet canim bizimde 6. haftamizdan sonra basladi kolik nobetleri. Sabahlari saat 8_10 arasi ve aksam ustu saat 6 gibi baslayip 9 a dogru geciyordu ki artik yorgunluktan sizmis oluyor o saattede. ben sabah 6 da emzirince hemen nurse harveys verdim ve 8 deki aglama krizimiz olmadi 2 gundur ve aksam ustu 4 de emzirip ayak tabanlarinada aci elma yagi masaj yaptim, daha masaj yaparken uyumaya basladi ve cok sukur rahat su anda uyuyor misil misil. bunun disinda huzursuzlaninca kollarini duzlestirip ayaklarini rahat birakarak kundak gibi bisey yapiyorum rahatlatiyor ve tutus pozisyonu icin sunu yapiyorum Tiger in the tree | Flickr - Photo Sharing! . bir de ana kucagimiz var anne karnindaki sesleri taklit eden sesler yuklu icinde, ve cesitli hareketler var bizim bebegin en sevdigi hareket car ride (araba sürüşü) ve camasir makinesi sesine benzer bir ses. Mamaroo Yeni Nesil Uyku Koltuğu - e-bebek.com ona oturunca hemen sakinlesiyor ama bu sesler benim sinirimi bozuyorrr :))))
bu arada kizlar ben dun kadin dogum doktorumada gorundum, kanamam bitmis gibiydi iki haftadir ama 3-4 gundur tekrar baslamisti ve regl olmusum iyi mi :)) bende ohh ne guzel bi uc dort ay daha rahatiz diye seviniyordum. Doktorum korunma yontemlerinden bahsetti ve israrla kolalti implantini onerdi ama emin olamadim. sizlerden kullanan ya da bilgi sabihi olan var mi?
bir göze dalin sıvı, bir göze de dalan koyuyorum kaka lekesi de dahil hepsini çıkartıyor tabii 50 derece ve önyıkama ile..merhaba kızlar ;tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum..en iyi bebek çamaşır deterjanı sizce hangisi? dalan,hacı şakir,omobaby ve dalin sıvı arasında kaldım..lekeleri çıkarma yönünden hangisi daha iyi acaba yardımcı olursanız sevinirim:26:
herkese merhaba ben temmuz annesiyim Alara isminde bir kızım var hamileliğimdede doğumdan sonrada çok trakip ettim sizi çok mşey öğrendim. sohpet çok ilerlediği için dahil olamadım bir türlü. okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir çok anne mei tai sling kullanıyor benim kızımda şuanda tam 30 günlük ne kadarlıkken kullanabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim çünkü bu tarz bir ürüne çok ihtiyacım var ve acil edinmeliyim teşekkürler
Sana da merhaba. Ben bugune kadar sadece hacışakir alıp kullandım ve memnunum.
ben basından beri dalin kullanıorum ama ilk 6ay cok leke olmuo zaten, 4ay sonra ek gıdaya geçtiğimizde ziyaret edersen daha çok yardımcı oluruz leke konusunda
cnm kocaman maşallah hem sana hem bebişine
neresi burası ?
bir göze dalin sıvı, bir göze de dalan koyuyorum kaka lekesi de dahil hepsini çıkartıyor tabii 50 derece ve önyıkama ile..
dalana dikkat yalnız normal deterjana göre çok çok az miktarda koyuyorum yoksa koyu renklerde beyaz beyaz leke bırakıyor..
paris hilton ve mrs.who bebişlerinize kocaman maaşallah.
elfidat ben cumartesi günü ikinci röflemi yaptırıcam canım.
minilya benim kızda tok olduğu zaman memeyi bir emiyo bir kendini çekiyo atıyo oyun oynuyo gibi, arada yeşil kaka bizdede oluyor doktora sordum gazdan oluyor dedi.
kızlar ben birazdan sigortaya gidicem eşim benim sigortamı ödüyordu bir form doldurmam gerekmiş ondan sonra paramı yatıracaklar.çalışmadan para alan nadir insanlardan biriyim
çok teşekkür ederim hepinize..peki emzirme yastığı gerçekten işe yarıyormu..?kullananlar var mı hiç ? benim sırt ve bel ağrısı şikayetim var biraz onun için soruyorum..
çok teşekkür ederim canım.
burası güzelçamlı millipark karasu koyu
Bu da benim oturma banyosundaki oglum
Çok tatlısınız canım maşallah size. Ben hep klasik müzik dinletiyorum hamileyken de dinletmiştim rahatlatıcı tarzda ninni gibi geliyor tontişime uyuyup kalıyor çoğu zaman
masllh beren hanım buyumuş artık neler yapıo
masllh size birşey sorcam cnm röfle mi yaptırdn zararı varmymış?
msllh rüzgar beye ama oturması daha zararlı değil mi bu aylarda?
paris hilton sende bebeginde çok güzel görünüyorsunuz. Saçlar dökülmeye başlamadımı, biz neredeyse kel kalacagız.
mrs who senin de oğlun pek bi yakışıklı. Banyoyu da sevmiş gibi görünüyor. İnş biran önce saglıgına kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?