2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Senin bebiste pek bi tatli 41 kere masallah saclarina bayildim yaaa

hem sodasan hemde dalin kullandım kesinlikle dalin sıvı deterjandan çok memnunum değiştirmem.
emzirme yastığını ben çok kullanıyorum iyi ki aldım dediğim ürünlerden.ben almanı öneririm.

peki hangisinden aldın? hilal şeklinde var bi de düz var..sence hangisi daha iyi bide kaça aldın?[/QUOTE]

benim aldığım bu canım
Mycey Emzirme ve Destek Minderi My Friend - e-bebek.com
ben 35 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
düz olanları nasıl bilmiyorum bana bunu önermişti bir arkadaşım bende aldım ve çok menun kaldım. normal yastıkta aynı işi görür diyenler vardı fakat ben emzirme yastığımın olmadığı bir yerde normal yastığın her türünü denedim hiç rahat edemedim.kesinlikle benim en çok kullandığım ürün.

Kızlar bebeğimin iki yanagında da çıban çıktı niye acaba. Yarın da önemli bi toplantı vardı napacagım ben şimdi.

parishilton maşaAllahanne kız çok güzelsiiniz, ne güzel uyuyor miniş, saçlarına da maşaAllah

çok teşekkür ederim canım. o senin güzelliğin

çok teşekkür ederim jang_bogocum

peki hangisinden aldın? hilal şeklinde var bi de düz var..sence hangisi daha iyi bide kaça aldın?

benim aldığım bu canım
Mycey Emzirme ve Destek Minderi My Friend - e-bebek.com
ben 35 tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
düz olanları nasıl bilmiyorum bana bunu önermişti bir arkadaşım bende aldım ve çok menun kaldım. normal yastıkta aynı işi görür diyenler vardı fakat ben emzirme yastığımın olmadığı bir yerde normal yastığın her türünü denedim hiç rahat edemedim.kesinlikle benim en çok kullandığım ürün.[/QUOTE]

çok sağol canım..

Selam güzel kayınvalde adayları ismim Kuzey 04.06.2012 tarihinde dünyaya geldim. Ayıptır söylemesi iki ayımı doldurdum. Bakmayın siz benim ikizler burcu oluşuma son derece prensipli olarak tam zamanımda (40+0), pazartesi günü mesai saatlerinde açtım dünyaya gözümü. D vitamini hariç herhangi bir ek besin dahi almadım şimdiye kadar. Annemin sütünü seviyorum. Sütünü seviyorum deyince ana kuzusu sanmayın beni. Babamla erkek erkege vakit geçirmeyi daha cok seviyorum. Annemi de seviyorum tabiyki ama fazla kuralcı geliyor cogu zaman. Bi de aynı oyunları defalarca yaparak bazen beni sıkıyor. Günümün 20 saatini uyuyarak geçiriyorum ki kızlarınızın kilosuna ve boyuna cabucak yetişeyim. Kolik dersen bana hiç ugramadı. Babam ve yabancıların yanında bile pırtımı istedigimde yapıyorum. Biraz pişigim var annem geçiremedi bi türlü ama bu kadar kusur kadıoglunda da olur. Fobilerim arasında tam dalmışken aniden çalan kapı zili ve annemin oynamam için sürekli ısrar ettigi şu tuhaf hışırtılı sesler çıkaran oyun halısı yer alıyor. Hobilerime gelince şu vitrindeki porselen tabak amma alem bak yine aklıma gelince gülmeye başladım. Nası parlıyo oyle bi gorseniz hanımlar sizde tutamaz atarsınız bi kahkaha. Bi de annemin havadan topladıgında benle konuşurken sallanan saçları çok komik hahayyy. Neyse konumuz ciddi. Hepinizin güzel ellerinden oper hürmetler dilerim. Bu arada diger erkek akranlarımın annelerini de unutmuyorum. Size de hürmetler sevgili bayanlar.

cnm dikkat et belki biliyorsundur ama bu şekilde çalışıyor görünmek yasak cezası var sen yine de kimseye söyleme bence...

ay cok tatlı yazmışsın
sizinki tabak mı sevio bizimki de yastıklarla aşk yaşıo resmen onlarla konuşuo gülüo bütün aşklarda oldugu gibi kavga ediolar galiba o zaman sinirlenip tekme atıo

maşallah kızlar haziran bebekleri çok tatlı. Allahım esirgesin onları. bugün 2. ay aşısından geldik şükür bitti. çok stres yapıyordum bu konuyu geçti gitti şükür. şimdilik kızım iyi. ataşide yok. 5 saat de bir doktor amcamızın verdiği calpol şurubunu verdim. zaten doktorumuz aşıdan sonra bebeklerin % 5 nin ateşlendiğini söyledi. telaş etmeyin derim. bebeğim şimdilik biraz huzursuz ama genel olarak iyi. doktor çok huysuzlaşırsa fitil vermemi istedi ama böyle devam ederse gerek kalmayacak inşallah

Son düzenleme:
canım ben kuşadasında oturuyorum.fakat sökede doğdum büyüdüm.güzeldir bizim buralar :)) hemseri sayılırız canım ozaman sen aydın merkezdemi oturuyordun

Hadi canimmmmm bende sokede 20 yasina kadar yasadim orada dogdum :)) sokeyi bilen olmadigindan aydin diyorum :))) ahhh kusadasi guzelcamli didimmmm gozunu sevdigimin aydini ) simdi izmirdeyim

Ay ben yerim onun fobisini hobisini :))
benim oglanda topuzuma ve golgelere bayiliyo :))
babayla oynamak iyi ama kucaginda 2 dkdan fazla kaldi mi cigligi basiyo :))

kızlar slm herkese umarım herkes bebişler iidir bugun koldan bacaktan 3 aşımızı öğlen 3 te olduk ateş şuanlık yok ama mız mız gıbı yavrum kolunu kaldıramıo sankı sızlrınde bole oldumu bıde o kolun aşı yapıldıgı yer şişip kabuk tuttup iz kalması gerekıomuş tuttuğu öle anlaşılıomş tutmazssa teekrar vuruluomuş sızlerde ne durum

ay cok tatlı yazmışsın
sizinki tabak mı sevio bizimki de yastıklarla aşk yaşıo resmen onlarla konuşuo gülüo bütün aşklarda oldugu gibi kavga ediolar galiba o zaman sinirlenip tekme atıo

Yesinler onun aşkını da. Gözler net görmeye başladıkça daha bi sevimli oluyolar.

Geçmiş olsun canım inş gerek kalmaz fitile de.

Ay ben yerim onun fobisini hobisini :))
benim oglanda topuzuma ve golgelere bayiliyo :))
babayla oynamak iyi ama kucaginda 2 dkdan fazla kaldi mi cigligi basiyo :))

Evet golgeleri unutmuşum. Bizimki memem olmasa babanın kucagından inmez ama geçende arkadaşlara gittik. Biraz korkunca sadece benim kucagıma gelmek istedi. Tabi zora gelince anne.

Geçmiş olsun canım. Biz ikinci ay aşımızı olduk ama malesef verem aşısını olmadıgımız için kolda yok bizim aşımız ama bende oyle okumuştum internette bi siteden.

bize öyle bişey demediler. hemşire sadece 1-2 ay sonra ası yapıldıgı yerden bi akıntı olur korkmayın dedi

bizde kabuk falan tutmadı
ebemiz böle bişi de sölemedi
tekrar yapılamaz verem aşı koldan vurulan...
istersen ateş düşürücü ağrı kesici verebilirsin...

hoşgeldin pınar.. muhabbete dahil ol,katıl sen de..
mei tai arkadaşımın da yazdığı gibi yenidoğandan itibaren .. yenidoğan pozisyonunu videolarından görebilirsin..ben kullanıyorum çok memnunum..

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN ASLINDA BENİM DAHA ÖNEMLİ BİR SORUNUM VAR ASLINDA VARMIŞ SANIRIM SÜTÜM AZALIYOR DAHA DOĞRUSU AZALDI

BAŞKA BİR YERE YAZDIĞIM MESAJI AYNEN KOPYALIYORUM BELKİ BİR FİKRİ OLAN VARDIR(

kızım 1 aylık ilk andan beri sütüm geldi kızım emdi bu arada kızım göğsümü hep 5 en fazla 10 dk emdi hep memede uyudu fakat 2 haftadır akşamları hep meme istedi çok huysuzdu doktor sütün azdır mama ver dedi bende gece 1 kez verdim gündüzleride sürekli huysuzlaşmaya meme istemeye başladı dün sağmayı düşündüm ve sağdım sol göğsümden 1 tatlı kaşığı sağ göğsümden 1 çorba kaşığı süt çıktı 4 saat sonra sol göğsümden 10 sağ göğgümden 30cc çıktı . bu arada ben sütüm az diye çaylar soğan börülce bol su bilinen bir çok şeyi zaten yapıyordum lütfen yardım edin emzirebilmek için işi bıraktım biliyorum olmazsa dünyanın sonu değil stres yapmamaya çalışıyorum ama emzirmek istiyorum

Sütünün azaldıgını bence sagarak anlayamazsın. Ben hiç süt sagmadım şimdiye kadar ama bebegime süt vermeden önce kendim sıkıp etrafını temizliyorum kendi sütümle, ancak bi damla cıkıyo. Bebegim memeyi almaya başladıgında ise derinden ve yeterli geldigini anlıyorum yutkunmalarından. Bebek çektikçe süt gelir. Bir de mama tabiyki dünyanın sonu degil ama bezini günde 5-6 defa kirletecek kadar degiştiriyorsa ve kilo alımı ayda en az 600-700 gr kadar oluyorsa bence ikinci kez düşün derim. Evet gıdalar işe yarıyor belki kiminde yaramıyor ama bebegin sütü emmesi ve annenin su tüketimi anne sütünü en çok arttıran etken. Umarım en kısa zamanda sütlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…