2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben de huggiesten memnundum canım,kalın olduğu için değiştirdim sadece.. ben de öğretmenim işe başlayacağım ama biberon vermeyi düşünmüyorum..geçen sene okulum 1.dönem 3 gündü.. o da öğlen 12 den 6 ya kdr.. bu sene de öyle olursa bırakırken emziririm,alırken de.. arada sadece bir öğün geçer diye düşünüyorum,hele de 4 aylıkken 4 saatte bir yetiyo bebeklere.. sütümü bırakacağım,kaşıkla içirsinler bakalım.. eğer çok zorlanırlarsa o zamn da medela calma almayı düşünüyorum..

en güzeli canım tedbirli olmak, kendimiz neyse, ben de iki çocukla şu da lazım olursa bu da olursa diye diye valizde minik bir bölmeye sıkışmak zorunda kalıyorum
yine de gittiğimiz yer özellikle geceleri o kadar soğuktu ki peluş battaniyesini bile alsaydım keşke dedim ..

maşaAllah uyuusun annesi bayramlığınızı da güzel günlerde gülerek giysin yumurcak..
saç bandını bujiteri mağazalarından bulabilirsin çeşit çeşit oluyor minikler için de..
biberon için değişik markalar deneyebilirsin işe başlayana dek alır alışır inşaAllah cnm..

ben sezeryan doğum oldum o yüzden kanama vs olmadı
2. ay aşınız nasıldı
çok ağladı mı minik
ateş huysuzluk vs var mı

Cok aglamadi cnm 3tane asi yapiyorlar kola verem 1bacaga karma asi 1bacagada zature asisi yapiyorlar
atesi cikarsa paranox yarim ver dedi ama simdi asilar ates yapmiyor dedi eger olursa dedi
cnm tatile gidiyormus iyi olur degisiklik oglun nasil simdi oksuruyor mu mertte sabahlari burnu tikaniyor ve oksuruyordu bugun saglik ocaginda dr dinlettim cigerlerini birsey yok dedi cereyanda ya da terden olur dedi

Ben sınıf öğretmeniyim.Dr.brown marka biberon aldım.Anne memesine uyumluymuş.Kullanan arkadaşlarım memnunlar.Ama alışmazsa işimiz zor.Annem arabayla okula emzirmeye getirir artık.Büyük kızımda bu şekilde yapmıştık.

Utopya diger sorularina cvp vereyim
oglum sabah 7 de uyaniyor emziriyorum
sonra emerken uyuyor 08:30 kadar sonra onunla oynuyoruz
09:30 babaannesi geliyor 10:00 da park gidiyorlar 12;00 parkta uyuyor
sonra acikip geliyorlar emziriyorum
sonra yikiyoruz
01:30 gibi uyuyor
03;00 acikiyor emiyor uyuyor
06:00 uyaniyor babaannesi yine geliyor parka gidiyor 1saat orda uyuyor
sonra 9;30 uyuyor 12;00 de acikiyor uyaniyor
sonra 15:30 uyaniyor sonra 06:30bir de ikinma fasti var ya da 07;00 uyaniyor bizim hergunumuz bole kizlar masallah demeyi unutnmayin sakin he
kaka da gunde 3 veya 4

evet canım öksürüyor maalesef
yarın doktora gidicez artık baksın bi
inşallah bizim de çok sıkıntımız olmaz

kocaman maşallah
açık havada daha rahat uyuyordur ne güzel

zaten çok ince canım battaniye.. enseye gelen rüzgarı kestiği için yelekten önce tercihim benim.. en çok kafaları terliyo malum..
sende niye o kdr kalmış hayret halbuki ne uyku ne bişey.. hızla kilo veriyo olmamız lazım.. tatilde yüze yüze verirsin olmadı
ama ne yalan söyliyim 36-38 bedeni ben de özledim.. gerçi benim üst 34-alt 38 bedendi..üste hep 36 alırdım onları kullanıyorum.. şimdi üst 36-alt 40 oldu.. birer beden büyüdük,yine aynı türk kadını tipindeyim yani
bizim de aynı velet.. demin uyudu diye sevindim,20-30 dk sonra uyandı.. acıktı dicem ama zaten doğru dürüst emmiyor bile.. 5-10 dk için ne emerse emiyor sonra ittiriyor.. göğüslerim dolu dolu oldu hele de dün.. bakalım nereye kdr devam edicek böyle bizimkiler??

canım bizim evler de çok yakın okula ama.. ne bileyim bebeğin saatiyle teneffüs uymazsa nasıl yapıyodun ki sen?? bi de ğretmenler odasını mı kullanıyordun???:44::44:

öyle ince bir battaniye benim de bulmam lazım o zaman
nerden aldıki acaba
valla aslında öyle çok yiyip içmiyorum da ama kilo falan verdiğim de yok
hayatımda 54 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım ben şimdiçok tuhaf geliyor
ama neyseki göbeğim fln kalmadı da biçimsiz durmuyorum
benim alt üst ikisi de büyüdü valla
kuzey de doğru dürüst emmiyor sıcaklardandır diye umuyorum

ücretsiz izin almayı düşünmüyorsunuz heralde?
ben ayrılıcam birinci dönem
ikinci dönemede ek gıdaya geçilmiş olacak zaten

ya keşke ücretsiz izin alabilsem.. maalesef alamıyorum,ev ödüyoruz biz eşim benle evlenmeden 5 yıl önce başlamış..eğer ücretsize ayrılmazsam ve o da 3ay il dışına çıkarsa ev borcu önümüzdeki yaza kalmadan bitiyo... daha arabamız da yok ve özellikle bebiş olduktan sonra çok zorlanıyoruz.. biran önce ev borcu bitse de arabaya geçsek diye bekliyoruz..zaten öyle ters bi zamnda il dışına çıkıyor ki evde otursam daha kötü olacak,annemlerd hacc da oluyo çünkü.. nazımın geçeceği kimse kalmıyo yanımda hem ben de bunalırım huyumu biliyorum.. annem okula giderken yol üstü oturuyo,geçerken atıcam ona artık.. birkaç saat diye de kendimi avutuyorum işte.. ah bu ekonomik durumlar olmasa.. ama eşimin sözü var 2. çocukta iki seneye kdr istediğim kdr alıcam iznimi..paşa paşa evde iki çocuk birden büyütücem

slmm kızlar 10 agustosta 2, ay asımızı yedık 5.750 olmuş kızım boyu 58 cm ii edi doktor
sızlerınkılerde ııdır umarım bır cogunuzun ii allaha şükürki
benım bunalım hallerım devam arkadaslarım karnımın inmeyişi sınırlerımı bozuo çok kotuduruo 4 aylık gıbı
sezeryandn nefret ettım arkadasımda bnden 7 ay once dogurdu aynı doktorda aynı hastanede kılomuz boyumz aynı hemen hemen şuan 7 aylık bebegı yenı ınmiş durumda7 ayakadar yavas yavas ındi daha ıkı ay oldu yolunbasındasın sabret dıo bana ama kesığim bıle altta kalıo göbegım kapatıo ustunu hava almı bıle mekık cekesım gelıo dikişlerime zarar vercegını bıldıgım halde tahammul edemıorum artık gobegıme bnm gıbı olan varmı hala sezeryndan sonra yoksa bır benmıyım bu gobek deılde yag mı olmuş acaba hamılelıgım boyunca kalcakmıkı acaba

jang_bogo pamuk helva teşekkürler kızlar, daha iyileri sizin olsun inşallah plaka bilgisi geldi BRN yokmuş biz de SB almaya karar verdik hem babasının ismiyle soyisminin baş harfi hemde babasıyla berenin isimlerinin baş harfi oluyor

bende temizlik yaptım ev sildim süpürdüm toz aldım banyo mutfak temizledim bugün binada halı silkeleme günüydü halılarımı silkeledim oturdum yeni, bu akşam yemek yapmıycam eşimin iş arkadaşlarından olan bir firma kaşıbeyazda iftar yemeği daveti veriyor oraya gidicez bende hazırlanmaya başlıyım önce bereni süsliyim sonra kendimi 7ye kadar ancak hazırlarım

benim kızım ilk yatırdığımda birşey anlamıyordu 4. yatırmamda ilgisini çekmeye başladı :)

ankaradan didime çok uzak değilmi bebişle benim kız artık arabadada durmuyor bizde seneye gitmeyi düşünüyoruz didime ankaranın hangi semtindesinz
ben her alt açmada sürüyorum pişik sorunu yaşamadık çok şükür normalde chicco pişik kremi kullanıyordum bi ara ablamın tavsiyesi ile hameten kullandım ama memnun kalmadım her açtığımda yavrumun altı kırmızı oluyordu

merhaba canim sanki beni anlatiyosun valla ayni bende bu durumdayim moralim sifir bu yuzden nefret ettim sezeryandanda o hastanedende doktorlardanda valla,bakalim nasil eriteces bu gobegi nasil yok olacak ayni benimkide dikislerin ustunde sarkiyo resmen yaa

özellikle aşıdan bir gün öncesi doktor muayenesini ben istedim. doktorumuz verdi calpol u birde yanında fitil verdi çok huzursuz olursa kullanırsın dedi. çok şükür fitil kullanmama gerek kalmadı. aşıdan yarım saat önce verdim calpo u. aşıdan sonra ise 4 saat arayla verdim.

merhaba annişler.
hamilelikte yazabiliyordum ama doğumdan sonra yazamayanlardanım ben de.
ama artık yazmaya karar verdim paylaşmak iyi geliyor çünkü :)
Çok çok huysuz değil kızım ama gündüz uykusu neredeyse sıfır olduğundan uykusuzluk kafasına vuruyor artık ve mızıldanıyor sürekli.
uyutmak için her yolu deniyorum, ayakta sallıyorum, beşikte sallıyorum, müzik çalıyorum, ninni söylüyorum, anakucağında sallıyorum, hepsinde de uyuyor hemen ama 5 dk olmadan açıyor gözlerini dalamıyor. sonra da işte mık mık mık ama gece uykusu 20inci gününden beri düzenli çok şükür. 1-2 gibi dalıyor sabah 8-9 a kadar. tabi arada mızıldadıkça emziriyorum. 8-9 gibi biraz ıkınıyor sıkınıyor azcık geziniyoruz sonra 11-12 ye kadar yine uyuyor yüzüstü. işte ondan sonra artık geceye kadar toplasam bazen 1 saat bile uyutamıyorum

bide ne güzel arabasına koyup gezmeye giden annişlere özeniyorum valla. bizimki illa kucakta bakınacak arabada filan durmuyor. geçen bebek arabasının içine ana kucağını koyduk öyle çıktık dışarı, kötü olan yollarda tıngır mıngır iyiydi de düz yolda sallanamayınca bastı çığlığı :)

artık 3 aylık olsun kanguru alcam mecbur onda dursun diye dua ediyorum yoksa kucakta dışarı çıkarmak çok zor daha minicikler

Son düzenleme:
Selam kizlar...

herkes gobekten sikayetci sanirim bende ayniyim malesef dikisin ustune sarkmis durumda ustelik ben 20 kg almistim 16 kg vermis durumdayken boyle cok moralimi bozuyo hele yan yatinca gobekte seriliyo ya boylu boyunce hepten kopuyo kayis (

kizlar benim oglan 5800 gr suan 3 no premium kullaniyorum ama kaka beline cikiyo sizce 4 noya mi gecmeliyim cokmu buyuk olur nedersiniz

sakın 4 e gecme aramızda kılo bakımından 50 grm vr bnmkıde 5750 prıma piremium care kullanıorum 3 önceden çişde kakada belınden çıkıodu 4 çokkkkkkkk buyuk belını ii sık bezın bantlarını ıkıbandın ortasında 1 parmak bosluk bırak çıkmıo bol bırktıgından cıkıo korkma bebış rahatsız olmaz esnek bantlar zatren dene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…