ben de huggiesten memnundum canım,kalın olduğu için değiştirdim sadece.. ben de öğretmenim işe başlayacağım ama biberon vermeyi düşünmüyorum..geçen sene okulum 1.dönem 3 gündü.. o da öğlen 12 den 6 ya kdr.. bu sene de öyle olursa bırakırken emziririm,alırken de.. arada sadece bir öğün geçer diye düşünüyorum,hele de 4 aylıkken 4 saatte bir yetiyo bebeklere.. sütümü bırakacağım,kaşıkla içirsinler bakalım.. eğer çok zorlanırlarsa o zamn da medela calma almayı düşünüyorum..Merhaba anneler.Havaların biraz serinlemesindenmidir nedir gündüz uyumayan kızım maşallah mışıl mışıl uyuyor.Uyurkende dilini emiyor cok cok sesler geliyor.Doğduğundan beri dilini emme var.Emziğe alıştırdım ama onu atıp dilini emiyor yine.
Dün bayramlık elbise aldım kızıma aziz bebeden.Güzel şeyler vardı.Bandana sordum birkaç mağazaya ama bulamadım.Nerden bulabilirim acaba?
Kuzey bebeğe çok geçmiş olsun.
Molfix marka bez kullanıyordum kakası sırtından çıkıyordu.Huggies aldık ve sırt bölümü lastikli.Şimdilik sırttan taşma olayı olmadı.
Dün alışverişe çıkarken ilk kez biberona süt sağdım.Acıkınca vereyim dedim ama hiç biberon kullanmadığım için ben tutmayı beceremedim.Zeynepte 2,5 aydan sonra ağzına verilen bu garip nesneyi sevmedi.Okulların açılmasına az kaldı.1 eylülde işe başlayacağım.Kızıma annem bakacak ve biberona alışması gerekiyor.Nasıl alıştırmalıyım sizce?
ilk kez kendim içinküçük bir valiz ayarlıcam tatile giderken
oğlum için fazla fazla alırım zaten ben biraz fazla tedbirliyimdir de
fazla olsun az olmasın
her kalınlıkta alıcam zaten çünkü özellikle geceleri altınkum tarafına inmeyi planlıyorum, e tatil dediğin evde geçmez
tabi kuzey belirleyecek ama benim planım bu şimdilik
alışverişe de mecburen birlikte gidiyoruz kuzeye bakacak kimse yok
eşime de bırakıp çıkamam çünkü katıla katıla ağlatıyor sinir oluyorum
niye ağlatıyosun diyorum ağlasın nolcak şımartma bu kadar diyor
maşaAllah uyuusun annesiMerhaba anneler.Havaların biraz serinlemesindenmidir nedir gündüz uyumayan kızım maşallah mışıl mışıl uyuyor.Uyurkende dilini emiyor cok cok sesler geliyor.Doğduğundan beri dilini emme var.Emziğe alıştırdım ama onu atıp dilini emiyor yine.
Dün bayramlık elbise aldım kızıma aziz bebeden.Güzel şeyler vardı.Bandana sordum birkaç mağazaya ama bulamadım.Nerden bulabilirim acaba?
Kuzey bebeğe çok geçmiş olsun.
Molfix marka bez kullanıyordum kakası sırtından çıkıyordu.Huggies aldık ve sırt bölümü lastikli.Şimdilik sırttan taşma olayı olmadı.
Dün alışverişe çıkarken ilk kez biberona süt sağdım.Acıkınca vereyim dedim ama hiç biberon kullanmadığım için ben tutmayı beceremedim.Zeynepte 2,5 aydan sonra ağzına verilen bu garip nesneyi sevmedi.Okulların açılmasına az kaldı.1 eylülde işe başlayacağım.Kızıma annem bakacak ve biberona alışması gerekiyor.Nasıl alıştırmalıyım sizce?
ben sezeryan doğum oldum o yüzden kanama vs olmadı
2. ay aşınız nasıldı
çok ağladı mı minik
ateş huysuzluk vs var mı
ben de huggiesten memnundum canım,kalın olduğu için değiştirdim sadece.. ben de öğretmenim işe başlayacağım ama biberon vermeyi düşünmüyorum..geçen sene okulum 1.dönem 3 gündü.. o da öğlen 12 den 6 ya kdr.. bu sene de öyle olursa bırakırken emziririm,alırken de.. arada sadece bir öğün geçer diye düşünüyorum,hele de 4 aylıkken 4 saatte bir yetiyo bebeklere.. sütümü bırakacağım,kaşıkla içirsinler bakalım.. eğer çok zorlanırlarsa o zamn da medela calma almayı düşünüyorum..
evet canım öksürüyor maalesefCok aglamadi cnm 3tane asi yapiyorlar kola verem 1bacaga karma asi 1bacagada zature asisi yapiyorlar
atesi cikarsa paranox yarim ver dedi ama simdi asilar ates yapmiyor dedi eger olursa dedi
cnm tatile gidiyormus iyi olur degisiklik oglun nasil simdi oksuruyor mu mertte sabahlari burnu tikaniyor ve oksuruyordu bugun saglik ocaginda dr dinlettim cigerlerini birsey yok dedi cereyanda ya da terden olur dedi
kocaman maşallahUtopya diger sorularina cvp vereyim
oglum sabah 7 de uyaniyor emziriyorum
sonra emerken uyuyor 08:30 kadar sonra onunla oynuyoruz
09:30 babaannesi geliyor 10:00 da park gidiyorlar 12;00 parkta uyuyor
sonra acikip geliyorlar emziriyorum
sonra yikiyoruz
01:30 gibi uyuyor
03;00 acikiyor emiyor uyuyor
06:00 uyaniyor babaannesi yine geliyor parka gidiyor 1saat orda uyuyor
sonra 9;30 uyuyor 12;00 de acikiyor uyaniyor
sonra 15:30 uyaniyor sonra 06:30bir de ikinma fasti var ya da 07;00 uyaniyor bizim hergunumuz bole kizlar masallah demeyi unutnmayin sakin he
kaka da gunde 3 veya 4
zaten çok ince canım battaniye.. enseye gelen rüzgarı kestiği için yelekten önce tercihim benim.. en çok kafaları terliyo malum..kapşonlu battaniye de iyi fikir aslında
ama baya ince olsun istiyorum
gündüz uykusu da çok önemli ama uyumayınca uyumuyor
demin baya bi derin uyuyordu dedim bu sefer uyuyacak
yine yarım saat uyudu uyandı
ben 53le hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 61im
34-36 beden giyerdim hep ah ahhh
canım bizim evler de çok yakın okula ama.. ne bileyim bebeğin saatiyle teneffüs uymazsa nasıl yapıyodun ki sen?? bi de ğretmenler odasını mı kullanıyordun???:44::44:Ben sınıf öğretmeniyim.Dr.brown marka biberon aldım.Anne memesine uyumluymuş.Kullanan arkadaşlarım memnunlar.Ama alışmazsa işimiz zor.Annem arabayla okula emzirmeye getirir artık.Büyük kızımda bu şekilde yapmıştık.
zaten çok ince canım battaniye.. enseye gelen rüzgarı kestiği için yelekten önce tercihim benim.. en çok kafaları terliyo malum..
sende niye o kdr kalmış hayret halbuki ne uyku ne bişey.. hızla kilo veriyo olmamız lazım.. tatilde yüze yüze verirsin olmadı
ama ne yalan söyliyim 36-38 bedeni ben de özledim.. gerçi benim üst 34-alt 38 bedendi..üste hep 36 alırdım onları kullanıyorum.. şimdi üst 36-alt 40 oldu.. birer beden büyüdük,yine aynı türk kadını tipindeyim yani
bizim de aynı velet.. demin uyudu diye sevindim,20-30 dk sonra uyandı.. acıktı dicem ama zaten doğru dürüst emmiyor bile.. 5-10 dk için ne emerse emiyor sonra ittiriyor.. göğüslerim dolu dolu oldu hele de dün.. bakalım nereye kdr devam edicek böyle bizimkiler??
canım bizim evler de çok yakın okula ama.. ne bileyim bebeğin saatiyle teneffüs uymazsa nasıl yapıyodun ki sen?? bi de ğretmenler odasını mı kullanıyordun???:44::44:
ya keşke ücretsiz izin alabilsem..öyle ince bir battaniye benim de bulmam lazım o zaman
nerden aldıki acaba
valla aslında öyle çok yiyip içmiyorum da ama kilo falan verdiğim de yok
hayatımda 54 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım ben şimdiçok tuhaf geliyor
ama neyseki göbeğim fln kalmadı da biçimsiz durmuyorum
benim alt üst ikisi de büyüdü valla
kuzey de doğru dürüst emmiyor sıcaklardandır diye umuyorum
ücretsiz izin almayı düşünmüyorsunuz heralde?
ben ayrılıcam birinci dönem
ikinci dönemede ek gıdaya geçilmiş olacak zaten
iyi geceler anneler bu gece buralar tenha inş butun bebekler rahat uyuodur da sizin de geceniz rahat geçiodur
birkac gundur kızımı evdeki puset oyuncaklarıyla oynatıorum önceden onlardan korkuodu şimdi rahat oynamaya basladı
bende bugun tiny love tekmele oyun halısından aldım kızıma tekmelemeye şimdilk gücü yetmio ama diger oyuncaklarıyla güzel oynuo
günaydın herkese
benim oğlum hasta olmuş maalesef
öksürüyor hapşuruyor
nasıl başarıyorsak şu sıcakta hasta etmeyi, ama sıcaklar daha kötü heralde terletiyoruz
nasıl giydireceğimi bir türlü kestiremiyorum
bir de oto koltuğunda yattığından sırtı terliyor, kaldırınca da üşütüyor heralde
bir huzursuzluğu ateşi falan yok ama öksürünce falan çok üzülüyorum
kızlar sizin bebişler günde kaç defa kaka yapıyor (bazıları hiç yapamıyor biliyorum)
çok şükür benim oğlum yapabiliyor ama biraz fazla yapıyor
gece 1 defa, sabah 6dan bu saate 4 defa olmak üzere toplam 5 kez kaka yaptı bu saate kadar
günde 10u bile buluyor bazen
ishal değil
genel kaka sayımız 5 ve üzeri
nerdeyse her beslenmeden sonra kaka yapıyor
bu kadar çok yapması da beni endişelendiriyor
sanırım yeterli vitamin vs alamıyor sütten
zaten kilo alımı da alt sınırda maalesef
sütüm çok şükür yetecek kadar var (hiçbir zaman fazla fazla olmadı)
ama oğlum pek iştahlı değil sanırsam
ne kadar içtiğini bilemiyorum
gerçi bu kadar kaka yapabildiğine göre heralde içiyordur diyorum
dün oğlum ilk kez oyuncak barındaki oyuncakları tutabildi
bugün artık her koyduğumda oyuncakları kavrayabiliyor
bu beni çok mutlu etti
sürekli onlarla oynayıp gülüyor fln
çok sevimli oluyor yaa
geceleri uyku düzeniniz nasıl şu anda kızlar?
ben hala uyumasına izin veremiyorum
azıcık hareket edince hemen emzirmek için kaldırıyorum
genel uyku düzenimiz akşam 10da yatıyor 1-4-6 şeklinde emziriyorum
6da zaten kaka yapmak ve gaz çıkarmak için uyanıyor
kakayı yaparsa ne ala tekrar uyuyor
yoksa kaka yapana kadar kıvranıyoruz
zaten 6da salona anakucağına geçiyoruz
o saatten sonra beşiğinde yatmıyor
gündüz de yaklaşık 2 saatte bir emziriyorum artık
ondan önce ne zaman mızırdasa emziriyordum, çok sık emince de çok az emiyor
hep ilk sütü emiyordu bu şekilde
sanırım bu daha doğru bir yöntem
salı günü 2 aylık kntrolümüz çarşamba günü de aşılarımız var
aşıdan korkuyoruz
inşallah sıkıntı yaratmaz
cumartesi günü de 1 haftalığına didime yazlığa gidelim diyoruz
bakalım oğlumla tatil nasıl olacak
yolumuz epey uzun ankaradan
inşallah sorunsuz gider geliriz
bir de her alt değiştirmede pişik kremi vs sürüyor musunuz siz?
slmm kızlar 10 agustosta 2, ay asımızı yedık 5.750 olmuş kızım boyu 58 cm ii edi doktor
sızlerınkılerde ııdır umarım bır cogunuzun ii allaha şükürki
benım bunalım hallerım devam arkadaslarım karnımın inmeyişi sınırlerımı bozuo çok kotuduruo 4 aylık gıbı
sezeryandn nefret ettım arkadasımda bnden 7 ay once dogurdu aynı doktorda aynı hastanede kılomuz boyumz aynı hemen hemen şuan 7 aylık bebegı yenı ınmiş durumda7 ayakadar yavas yavas ındi daha ıkı ay oldu yolunbasındasın sabret dıo bana ama kesığim bıle altta kalıo göbegım kapatıo ustunu hava almı bıle mekık cekesım gelıo dikişlerime zarar vercegını bıldıgım halde tahammul edemıorum artık gobegıme bnm gıbı olan varmı hala sezeryndan sonra yoksa bır benmıyım bu gobek deılde yag mı olmuş acaba hamılelıgım boyunca kalcakmıkı acaba
aslında çok terlemiyor
hafif bir nem oluyor
ama o şekilde bile hastalanmış
değişmeye müsait yer olursa değiştiriyorum da bazen dışarda falan oluyoruz daha çok üşür diye değiştirmemiştim
aşının sıkıntı yaratmamasına çok sevindim
hep olumsuz şeyler duyunca insanın gözü korkuyor
calpol vermeni doktor mu söyledi?
ateşlenmeden verdin değil mi?
gitmeden calpol içirdin mi?
şahsi arabamızla gidicez inşallah
bir de akşam çıkıcaz 8 gibi gece uykusunu arabada uyusun sıkıntı olmasın diye
bende istiyorum bundan bitanee:)nazar
bu kadr uyuması normalmi bilemem ama gerekli bencede
çınar dün neredeyse hiç uyumadı
bakalım bugun napcak?!
Selam kizlar...
herkes gobekten sikayetci sanirim bende ayniyim malesef dikisin ustune sarkmis durumdaustelik ben 20 kg almistim 16 kg vermis durumdayken boyle cok moralimi bozuyo hele yan yatinca gobekte seriliyo ya boylu boyunce hepten kopuyo kayis (
kizlar benim oglan 5800 gr suan 3 no premium kullaniyorum ama kaka beline cikiyo sizce 4 noya mi gecmeliyim cokmu buyuk olur nedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?