2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Etmez miyiz. Hamileligimden bu yana hergün hepimiz için ediyorum. İyi cesaret edebilmişsin. Ben kışın pazartesi - perşembe olarak telafi etmeyi düşünüyorum hem günler kısa hem susuzluk istedigimiz fazla yok.

Oh maşaallah. Ben hala tek basıma banyo yaptıramıyorum malesef.Eşimi bekliyorum akşam gelsin diye. Baş suyunu hızlı dokuyoruz ama yavaş dokersek tıkanabilecegini soylemişti kyınvaldem.

Demek dışarda durayım da eve gelince gorursunuz siz dedi. Uykusuzluk cok zor. Allah yardımcın olsun. Oruçlarını ne güzel tutmuşsun. Gıpta ediyorum tutanlara. Ben şimdiden birden ayaga kalksam başım donuyo. Hiç cesaret edemedim. Allah kabul etsin.

Sana ve tüm yavrularımıza gece duası edelim bu akşam hepbirlikte. Allah kabul etsin oruçlarını. Hem stresli zamanlarda hem de bu uzun ve sıcak günlerde ibadet etmeniz ne güzel.

Bayram yaklaşıyo. Sende eski formuna yaklasırsın ozaman. Okul başlayınca daha az haşır neşir olacagından kendine gelirsin inş.

borç varsa zor tabi
bizde ev yok borç da yok dolayısıyla
annen varsa bence idare edilir zaten

maşallah bebişine
benim göbek kalmadı da yumuşak sadece hoş görünmüyor
bünye meselesi bence kimininki geç gidiyor
bu kadar takma bence kafana korse takarsın

evet uzak ama akşam çıkıp gece uykusuna denk getiricez yolu
umarım sıkıntı olmaz

canım yazlık didimin neresinde usludan altınkuma gıderken solda akbükten önce pamukkale sitesi meltem sitesi var oraya yakınmısın netarafa yazlıgın =)
yazlık altınkuma giderken hastane ile altınkum arasında
sitenin adını unuttum yaa, eşime sorup yazarım adını

benim oğlum iki aylık yaklaşık bir haftadır yukarıdan sarkan oyuncakları tutuyor
ben hiç eldiven takmadım

ben genelde eşimle yıkıyorum ama tek yıkarsam başını öne eğip döküyorum

hiç ped koymama gerek kalacak kadar çok sütüm olmadı
evde chicco ped var ama
ilk zamanlar kullandım güzeldi

hayırlı kandiller hepinizee...

bizim arkadaştan ödünç aldığım salıncağa koydum ellerini de battaniyeyle sıkıştırdım uyuyo mışıl mışıl.
Gece uykusunda da yarım kundak yapıyorum ben, elleriyle okadr çok hareket ediyor ki yapmasam 1 saat bile uyumaz, nezamana kadar böyle devam edecek bilemiyorum

yarın da 2.ay aşımız var korkuyorum inş sorun çıkmaz, bi de çok ağlarsa nasıl dayancam bilemiyorum

slm arkadaşlar...
2 ay aşılarımızı olduk geldik...3 aşı da peş peşe zor oluyormuş gerçekten...hele o omuza yapılan verem aşısı,ne değişik batırılıyormuş iğne...bakabilen anneler olursa ne demek istediğimi anlarlar...her iğneden sonra acı acı ağladı...3.aşı daha bir yakan cinstenmiş onda en kötüsü oldu işte...ama hemen de sustu canım benim...
neyse şimdi evdeyiz...gitmeden 1 saat önce banyosunu yaptırmıştık annemle...3 gün banyo yok...
kuzumu koydum sepetine getirdim onuda salona,uyuyor şimdi...ama ara ara basıyor çığlığı ağlamaya başlıyor...sanırım aşı acısını hatırlıyor ya da ağrısı oluyor ((

böyle işte kızlar...dilerim geceyi rahat atlatırız...
ve ay aşı korkusu yaşayanlar sizlerde çabucak atlatırsınız umarım...çünkü gerçekten insanın içi gidiyor o öyle acıklı acıklı basınca çığlığı ((

o kadar cok aglamadı bizimki hemen emzirdim sustu ama o aşıda o kadar aglayan bi bebek değil iki tüp kan alındığında bile biraz bagırıp sonrasında hemşireleri seyretmeye başlamıştı inş sorunsuz atlatırsınız sizde asıyı

bende uykusuzluga hiç dayanamam bende sinirli oluorum senin bi de baska bi cocugun var galiba kolay gelsin. ben bebedorun pedini kullanıorum memnunum ama öyle dısına taşmıo benim sütüm ancak yetio

geçmiş olsun bebişine arada aglamaları ası acısını hatırlamalarından galiba bizim ertesi günde uykusunda agladı sonraki günler öyle birşey yapmadı

Kıyamam ona ben. Biz sadece karma aşıyı olduk bacaktan. Ondan aglamadı sadece için için büzdü dudakları. Öyle yapması daha da koydu bana. Keske bende bakmasaydım. Babası arkasını dondu aşı vurulurken. İnş sıkıntısız atlatırsınız.

kızlar göğüs pedi kullanımı konusunda,süt akması fazlalıktan değil göğüs yapısından kaynaklanırmış.. benim dün sütüm azaldı ona rağmen kaç tane ped değiştirdim.. galiba çatlaklardan sızıntı yapıyo benimki
ayy kuzuumm bizim de perş bu aşı.. normalde bayram dönüşü diye rahattım ama geç dönücez diye erkene çektik. misafirlerim de gelecek.. huzursuz olursa naaparım hiç bilmiyorum..
kundak meselesine gelince.. doğduğundan beri swaddle me ile kundaklıyorum,onla bile 20 dk da uyanıyo çoğu zamn.. olmadı mı hiç uyumuyo.. 4.ayda artık el-kol hareketlerini bilinçli olarak yapmaya başlayacaklar,o zaman çıkartırım diyorum,gerçi hala içine girmeye devam ederse gündüzleri pek yapmıyorum ya da sadece tülbentle kollarını sarıyorum çoğu zaman,hatta şortu varsa altında donunun içine sokuyorum ellerini

geçmiş olsun canım.. ya kabus oldu bu aşı.. düşününce ağlıcak gb oluyorum.. ikinci doz tetanozda canım öyle yanmıştı ki,iki gün sıvı sabuna bile basamamıştım o acıyla,gece de ateşlenmiştim.. kocaman insanda böyle oluyosa yavrum kimbilir 3 aşıdan neler çekicek

bayrama kadar huzursuzlukları geçer inş. gerçi benim kız buaralar zaten huzursuz yarın nolcak Allah kerim
ben de 1.ayından sonra uyutamaz olunca yarı kundak yapmaya başladım. 4. ayında bırakacaksak iyi ya 1 yaşına kadar devam etmesin de :44:
büyüdükçe akıllanıp hayatı düzene gireceğine bizimkinin huzursuzluğu artıyor gibime geliyor anlamadım ben ya

catlaklardan sızıyorsa benim hiç sütümün kalmaması lazım

Son düzenleme:
anneler siz bebekleri dısarda dolaştırıor musunuz? anneannesine avmye fln götürüoruz ama ben dışarı da hava alsın istiyorum
cıkarıorsanız nereye götürüorsunuz?
ben cıkarmak istiorum ama ankarada nereye götüriym bilemiorum haftasonu parka götürym dedim onda da yagmur yagdı

betülpericim sağ ol canım şimdi uyuyor ama her 20 dk.da bir ağlama seanslarına başlıyor...
benimki de aşılar vurulduktan sonra ağladı ağladı sonra büzdü dudaklarını...yüreğimin acıdığını nasıl hissettim bilemezsin ya da bilirsin sen de annesin ((
amannnn valla geçti gitti ama gece ateşlenmesin diliyorum tek...

jang_bogoooooo canım ya içim gitti kuzuma (( öyle içli ağladı ki...dilerim senin kuzun böle yapmaz ama 1 değil 2 değil 3 tane bacım,birinin acısı geçmeden diğeri batırılıyor

elfidattttt ben Ank. ünv. okudum...
batıkentte evde kalmıştık...orada her sitenin önünde ardında,kıyısında bucağında park var...sen nerede oturuyorsun ki???
eşinle A.O.Ç ye götürün kuzuyu olmaz mı???

Biz 20 günlükken sehir dısına gitmiştik (annemlere) mesafe kısaydı 2.5 saatlik.1aylikken açık havada kahvaltıya gittik,sonra,o da biz de alıştık sanırım piknik,ev gezmesi,dışarıda iftar,avm derken bizim kız gezegen oldu çıktı

Biz hergün bi 15 -20 dk sitenin etrafında turluyoruz. Sonra acıkıyo bizimki mıkırdanmaya başlıyo. Arabayla gezmeyi seviyo ama arabayla istedigin yere gotur. Dün bi de ilk kez metroyla dogum yapmış bi arkadas ziyarete gittik. Biz büyüdük ya onları ziyaret edelim dedik. Aman aman gezip dolaşamıyorum keyfimce ama buna da cok sükür.

Mrb kizlar hayirli kadir gecesi allah ne isteginiz ve arzunuz ve dileginiz varsa bu gece hurmetine kabul etsin
kizlar dun asi olduk biliyorsunuz dun geceyi ii atlattik bakalim bu aksam nasil olacak

metroya nasıl bindiniz kanguruda fln mı tasıdın masllh

peki rüzgar fln esince sapka mı giydiriorsun ben pek piknik fln sevmem ama acık hava kahvaltı olabilr

ben keçiörendeym cnm burdaki parklar pek yakın değil bizm eve ama A.O.Ç mantıklı haftasonu bi deneyelm ya hiç aklıma gelmemişti

annişler biz sabah küçük bi çiş taşma olayı yaşadık oyun halımızda ıslandı
camasır makinasında soğuk suda 600 devirde 15dk kısa programda yıkadım zarar görmedi sizde yıkarsanz diye bilgi veriym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…