kızlarrrr.. kandiliniz mübarek olsun..daha nice kandillere inş sizlerle,evlatlarımızla beraber :))))
bu gece birbirimiz için de dua edelim,olmaz mı?
bu arada dün sürpriz bi kararla ilk orucumu tuttum.bütün gün bizimki fırsat vermediği için zaten yemek yiyemiyordum,açlık dokunmadı da susuzluktan elim ayağım şişti.. akşam 6 gb beslenmesinde de sıkıntı oldu. 10 dk tek göğüs emen çocuk iki göğüs 40 dk da anca sustu.. gece sahurda yemek yedirmediği için bugün niyetli değilim.. belki birgün tut birgün bırak yaparım bundan sonra.. sene içinde tutmak da zor olacak sanki.. az buz değil 25 borç var
Etmez miyiz. Hamileligimden bu yana hergün hepimiz için ediyorum. İyi cesaret edebilmişsin. Ben kışın pazartesi - perşembe olarak telafi etmeyi düşünüyorum hem günler kısa hem susuzluk istedigimiz fazla yok.
hayırlı kandiller kızlar....bizimki dün dışarı çıktığımda kakasını yaptı hemde üstü başı battı o derece...eve girer girmez banyoya koştuk:))bu arada bebeğinizi banyo yaptıtrken başına suyu nasıl döküyorsnuz...ben yalnız yaptırdığım için biraz korkarak döküyorum kulağına falan kaçar diye..
Oh maşaallah. Ben hala tek basıma banyo yaptıramıyorum malesef.Eşimi bekliyorum akşam gelsin diye. Baş suyunu hızlı dokuyoruz ama yavaş dokersek tıkanabilecegini soylemişti kyınvaldem.
Günaydın herkese.Uykusuz bir güne daha merhaba dedim.Dün iftarı dışarda yaptık.Zeynep Ela hep uyuduYemekten sonra uyandı emzirdim yine uyudu avm ye gittik.Eve geldikten sonrada bir uyandı gece 2 ye kadar mızıldandı durdu.Zor uyuttum.Sonra sahur,sonra yine emzir,sonra kaka temizle derken toplasan 3-4 saat anca uyudum.Sabahtan beride uyumuyor yine.Uykusuz kalınca sinirlerim bozuluyor çok kızıyorum yavrumakötü anne oluyorum.Sabır ALLAHIM.Bu arada kandiliniz mübarek olsun.Dualarda buluşalım.
O zaman okulum tam gündü.Uzun tenefüste ve öğlen arasında sınıfımı boşaltıp orda emziriyordum.Bu sene nasıl olur bende bilmiyorum.Allah bir kolaylık verir inşallah.
1 gün hariç oruçlarımı hep tuttum çok şükür.Sütümde maşşallah ped koymama rağmen üzerime bile akıyor çoğu zaman.Sıkıntı yaşamadım yani.Kraft marka göğüs pedi kullanıyorum 50 tanesi 8 tl.Ama çok çabuk bitiyor ya birde üzerime akıyor.Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Demek dışarda durayım da eve gelince gorursunuz siz dedi. Uykusuzluk cok zor. Allah yardımcın olsun. Oruçlarını ne güzel tutmuşsun. Gıpta ediyorum tutanlara. Ben şimdiden birden ayaga kalksam başım donuyo. Hiç cesaret edemedim. Allah kabul etsin.
günaydın kızlar
hayırlı kandiller
evet kızlar oğlum gece uyusa şimdi başka birşey istemem
ben oruç tutuyorum ilk günler çok susadım şimdi alıştım
sütümde de bir değişiklik yok zaten anca yetiyordu yine öyle
gün de bir kez mama veriyordum aynen devam
Sana ve tüm yavrularımıza gece duası edelim bu akşam hepbirlikte. Allah kabul etsin oruçlarını. Hem stresli zamanlarda hem de bu uzun ve sıcak günlerde ibadet etmeniz ne güzel.
ya bu arada benim oğlanın son 10 gündür huzursuzluğu,sürekli kucak istemesi ve başından ayrıldığım anda çığlık çığlığa ağlaması yüzünden kendime bakamamışım.. dün aç karna 48 geldim( herkes göçmüşsün diyo... ben hamilelikteki gb yanaklarım pembe pembe olsun,uykusuzluk yüzünden gözümün altında oluşan derin çukurlar kaybolsun istiyorum.. günde toplasan 5 saat anca uykum oluyo... gece bir kere uyanınca bi daha çok zor uyurum ben..şimdi gene idare ediyorum da okul başlayınca noolcak halim bilmiyorum???
Bayram yaklaşıyo. Sende eski formuna yaklasırsın ozaman. Okul başlayınca daha az haşır neşir olacagından kendine gelirsin inş.