sakın 4 e gecme aramızda kılo bakımından 50 grm vr bnmkıde 5750 prıma piremium care kullanıorum 3 önceden çişde kakada belınden çıkıodu 4 çokkkkkkkk buyuk belını ii sık bezın bantlarını ıkıbandın ortasında 1 parmak bosluk bırak çıkmıo bol bırktıgından cıkıo korkma bebış rahatsız olmaz esnek bantlar zatren dene bak
kapşonlu battaniye de iyi fikir aslında
ama baya ince olsun istiyorum
gündüz uykusu da çok önemli ama uyumayınca uyumuyor
demin baya bi derin uyuyordu dedim bu sefer uyuyacak
yine yarım saat uyudu uyandı
ben 53le hamile kaldım 72 ile doğum yaptım şimdi 61im
34-36 beden giyerdim hep ah ahhh[/Q
canım yazlık didimin neresinde usludan altınkuma gıderken solda akbükten önce pamukkale sitesi meltem sitesi var oraya yakınmısın netarafa yazlıgın =)
oğlum bugün kendi çapında az kaka yaptı
bu saate kadar 5-6 olurdu şimdilik 3 defa yaptı
şimdi dedesiyle oynuyorlar annesi yoruldu onla konuşmaktan
tvmiz de yayın yok anlamadım ev sessiz sedasız ki ben hiç sevmem ses olmamasını
ankarada hava da bozuk
hava bozuk olunca keyfim olmuyor benim de
dün gidip tatil için bikini aldım kendime
eski bikinilerimi denedim de çok komik oldu
göğsümün yarısı açıkta kaldı
40 beden bikini aldım yaa çok tuhafıma gitti
şortlarım falan da olmuyor popo kocaman olunca
dün neyseki azbirazalışveriş yaptım
ve hayatımın en hızlı alışverişiydi
ilk kez girdiğim ilk mağazadan hızlıca beğenip aldım
eşim çok memnun bu yeni alışveriş modumdan
Selam kizlar...
herkes gobekten sikayetci sanirim bende ayniyim malesef dikisin ustune sarkmis durumdaustelik ben 20 kg almistim 16 kg vermis durumdayken boyle cok moralimi bozuyo hele yan yatinca gobekte seriliyo ya boylu boyunce hepten kopuyo kayis (
kizlar benim oglan 5800 gr suan 3 no premium kullaniyorum ama kaka beline cikiyo sizce 4 noya mi gecmeliyim cokmu buyuk olur nedersiniz
kızlar uyku düzenleriniz çok güzel maşallah
oğlum gece hiç uyumuyor akşam 8-9 dan sabah 6 ya kadar
gündüz 6-7 den sonra ara ara uyuyup uyanıyor
toplasam günde en fazla 7-8 saat uyuyor
ben de uykumu alamıyorum
çok yorgun çok asabiyim
3.ayımızın bitmesini dört gözle bekliyorum
belki uykusu düzene girer
hosgeldin cnm:)Mrb kizlar dogum yaptigimdan beri hep sizin yazilarinizi takip ediyorum ve cok yararli oluyor
asagiya yukari sizin yasadiginiz sorunlari yasadik bugun 2 aylik asimizi olduk sizi hep takip ettim ama yazmaya firsatim olmadi bugune kismetmis hepinizin bebekleri cok tatli allah bagislasin fotolar super ins bundan sonra bende yazacagimkizlar paristen sonra kanamaniz oldu mu ve hala kesigi aciyan var mi
Hic tavsiye etmem uyanik kaldigi saatler burnumdan getiriyo valla
Gece uyusun da gündüz idare ediliyor bi şekilde. Bizimki çok talepkar durmuyo uyanık kaldıgında eşim de bende çok yoruluyoruz Allahtan uykusu iyi. Süt konusuna gelince ben çok unutkanım hangisini verdigimi unutarak başladım böyle vermeye. Sonra hatırlayınca da aynı şekilde vermeye başladım.Boşalan memeyi emmeyi çok seviyor bebegim üstelik rengi sapsarı oluyor. Öteki şişiyor tabi dogal olarak ama öyle ilk günlerdeki gibi rahatsız edici degil.
selam kızlar....benim kız bugün huzursuz kakasını yapmadı doğal olarak bende huzursuzum....1 gün kaka yapmamış olması problem mi??:26:
Problem degil elbet ama bundan dolayı huzursuz oluşu tabi problem oluyor. İnş yapmıştır artık.
Mrb kizlar dogum yaptigimdan beri hep sizin yazilarinizi takip ediyorum ve cok yararli oluyor
asagiya yukari sizin yasadiginiz sorunlari yasadik bugun 2 aylik asimizi olduk sizi hep takip ettim ama yazmaya firsatim olmadi bugune kismetmis hepinizin bebekleri cok tatli allah bagislasin fotolar super ins bundan sonra bende yazacagimkizlar paristen sonra kanamaniz oldu mu ve hala kesigi aciyan var mi[/QUOTE
Ben normal dogum yaptım. 72 günlügüz 42. gün kanamam bitti ama kanama da olmadı regl de olmadım henüz.
slm kızlar...
pişiğiniz geçmiş canım,gözünüz aydınkeşke bizim oğlan da öyle uyusa..
Cok sagol canım inş tekrarlamaz. Gece uyusunlar da gündüz geçer bi şekilde.
Utopya diger sorularina cvp vereyim
oglum sabah 7 de uyaniyor emziriyorum
sonra emerken uyuyor 08:30 kadar sonra onunla oynuyoruz
09:30 babaannesi geliyor 10:00 da park gidiyorlar 12;00 parkta uyuyor
sonra acikip geliyorlar emziriyorum
sonra yikiyoruz
01:30 gibi uyuyor
03;00 acikiyor emiyor uyuyor
06:00 uyaniyor babaannesi yine geliyor parka gidiyor 1saat orda uyuyor
sonra 9;30 uyuyor 12;00 de acikiyor uyaniyor
sonra 15:30 uyaniyor sonra 06:30bir de ikinma fasti var ya da 07;00 uyaniyor bizim hergunumuz bole kizlar masallah demeyi unutnmayin sakin he
kaka da gunde 3 veya 4
Kocaman maşaallah senin ogluna da.
slmm kızlar 10 agustosta 2, ay asımızı yedık 5.750 olmuş kızım boyu 58 cm ii edi doktor
sızlerınkılerde ııdır umarım bır cogunuzun ii allaha şükürki
benım bunalım hallerım devam arkadaslarım karnımın inmeyişi sınırlerımı bozuo çok kotuduruo 4 aylık gıbı
sezeryandn nefret ettım arkadasımda bnden 7 ay once dogurdu aynı doktorda aynı hastanede kılomuz boyumz aynı hemen hemen şuan 7 aylık bebegı yenı ınmiş durumda7 ayakadar yavas yavas ındi daha ıkı ay oldu yolunbasındasın sabret dıo bana ama kesığim bıle altta kalıo göbegım kapatıo ustunu hava almı bıle mekık cekesım gelıo dikişlerime zarar vercegını bıldıgım halde tahammul edemıorum artık gobegıme bnm gıbı olan varmı hala sezeryndan sonra yoksa bır benmıyım bu gobek deılde yag mı olmuş acaba hamılelıgım boyunca kalcakmıkı acaba
merhaba canim sanki beni anlatiyosun valla ayni bende bu durumdayim moralim sifir bu yuzden nefret ettim sezeryandanda o hastanedende doktorlardanda valla,bakalim nasil eriteces bu gobegi nasil yok olacak ayni benimkide dikislerin ustunde sarkiyo resmen yaa
Kızlar sabredin şu 3 ay tamamlansın uykuları düzene girsin tamamı ile kendinize vakit ayırmaya başlayın işte ozaman egzersizlere başlarsınız. Mekik sezeryanı belki biraz zorlar ilk zamanlar ama cok güzel pilates haereketleri var özellikle sezeryanlılar için. Hiç geç kalmış degilsiniz. Üstelik annelerin çogu gebelikte degil süt verirken kilo alıyorlar çok şükür sanırsam topigimizde buna benzer bi ornek yok gibi. Aslında hepimize kocaman masaallah. Hepimiz saglıklı güzeller güzeli evlatlar edindik.
merhaba annişler.
hamilelikte yazabiliyordum ama doğumdan sonra yazamayanlardanım ben de.
ama artık yazmaya karar verdim paylaşmak iyi geliyor çünkü :)
Çok çok huysuz değil kızım ama gündüz uykusu neredeyse sıfır olduğundan uykusuzluk kafasına vuruyor artık ve mızıldanıyor sürekli.
uyutmak için her yolu deniyorum, ayakta sallıyorum, beşikte sallıyorum, müzik çalıyorum, ninni söylüyorum, anakucağında sallıyorum, hepsinde de uyuyor hemen ama 5 dk olmadan açıyor gözlerini dalamıyor. sonra da işte mık mık mıkama gece uykusu 20inci gününden beri düzenli çok şükür. 1-2 gibi dalıyor sabah 8-9 a kadar. tabi arada mızıldadıkça emziriyorum. 8-9 gibi biraz ıkınıyor sıkınıyor azcık geziniyoruz sonra 11-12 ye kadar yine uyuyor yüzüstü. işte ondan sonra artık geceye kadar toplasam bazen 1 saat bile uyutamıyorum (
Tekrardan hoşgeldin öyleyse. Bende hamilelikte pek sık takip edemiyordum gezmekten tozmaktan şimdi hergün buradayım neredeyse .Hep diyorum gece uyusun da yavrular gündüz enerjik olabilelim. İnş kısa sürede düzene girer uykunuz.
kızlar uyku düzenleriniz çok güzel maşallah
oğlum gece hiç uyumuyor akşam 8-9 dan sabah 6 ya kadar
gündüz 6-7 den sonra ara ara uyuyup uyanıyor
toplasam günde en fazla 7-8 saat uyuyor
ben de uykumu alamıyorum
çok yorgun çok asabiyim
3.ayımızın bitmesini dört gözle bekliyorum
belki uykusu düzene girer
Her cocuk farklı oluyor. Keske gece uyusa da sende biraz toparlayablsen kendini. İnş 3. ayından sonra düzene girer.
merhaba anneler bu saat oldu ancak gelebildim bugün dısarı cıkalım dioduk ne zaman öyle desek bizimki huysuzlanıor bugün yine aynı oldu kucaktan inmek istemedi hatta agzında meme öyle beklemek istedi büyüme atağı gibi gelmedi bana sanki kucağa alıştı gibi geldi bakalım yarın bi değişiklik olacak mı.
bizimki daha eliyle bişeylere uzanıp tutamıo ancak oyuncagı verirsek kavrıo ben ilk bi ay eldiven takmıştım büyükler laf ettği için acaba ondan mı diorum bebekleri birseylere uzanıp tutabilen anneler siz eldiven taktınız mı? eldivenden mi kaynaklanıo acaba?
Ben 10. gün çıkardım eldiveni. Benim oglum dokunmayı sevmiyor hiçbişeye kavrıyor ama elinde bişey oldugunu hissettiginde üzülüyor atmak istiyor.
O zaman okulum tam gündü.Uzun tenefüste ve öğlen arasında sınıfımı boşaltıp orda emziriyordum.Bu sene nasıl olur bende bilmiyorum.Allah bir kolaylık verir inşallah.canım bizim evler de çok yakın okula ama.. ne bileyim bebeğin saatiyle teneffüs uymazsa nasıl yapıyodun ki sen?? bi de ğretmenler odasını mı kullanıyordun???:44::44:
canım peki minik çok acıktığı zaman ortalığı birbirine katmıyor muydu??? bizim sınıflarda arka oda var ama yanımda hep bi erkek öğretmenle dese girmek zorunda kalıyorum lab yetmezliğindenGünaydın herkese.Uykusuz bir güne daha merhaba dedim.Dün iftarı dışarda yaptık.Zeynep Ela hep uyuduYemekten sonra uyandı emzirdim yine uyudu avm ye gittik.Eve geldikten sonrada bir uyandı gece 2 ye kadar mızıldandı durdu.Zor uyuttum.Sonra sahur,sonra yine emzir,sonra kaka temizle derken toplasan 3-4 saat anca uyudum.Sabahtan beride uyumuyor yine.Uykusuz kalınca sinirlerim bozuluyor çok kızıyorum yavrumakötü anne oluyorum.Sabır ALLAHIM.Bu arada kandiliniz mübarek olsun.Dualarda buluşalım.
O zaman okulum tam gündü.Uzun tenefüste ve öğlen arasında sınıfımı boşaltıp orda emziriyordum.Bu sene nasıl olur bende bilmiyorum.Allah bir kolaylık verir inşallah.
1 gün hariç oruçlarımı hep tuttum çok şükür.Sütümde maşşallah ped koymama rağmen üzerime bile akıyor çoğu zaman.Sıkıntı yaşamadım yani.Kraft marka göğüs pedi kullanıyorum 50 tanesi 8 tl.Ama çok çabuk bitiyor ya birde üzerime akıyor.Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
bana komşular bi metot öğrettiler.. elimin baş ve serçe parmaklarıyla kulaklarını katlıyorum,döküp elimle yüzüne doğru sıvazlıyorum birkaç sefere durulanıyor.. gerçi benim ellerim küçük olduğundan artık kulaklarıa yetmiyor,yeni yöntemler deniyorumhayırlı kandiller kızlar....bizimki dün dışarı çıktığımda kakasını yaptı hemde üstü başı battı o derece...eve girer girmez banyoya koştuk:))bu arada bebeğinizi banyo yaptıtrken başına suyu nasıl döküyorsnuz...ben yalnız yaptırdığım için biraz korkarak döküyorum kulağına falan kaçar diye..
canım peki minik çok acıktığı zaman ortalığı birbirine katmıyor muydu??? bizim sınıflarda arka oda var ama yanımda hep bi erkek öğretmenle dese girmek zorunda kalıyorum lab yetmezliğindenonu atsam gerisi kız zaten bizde idare ederler artık
göğüs pedi lansinoh ve avent denemelik vermişlerdi. sonra en yakındaki markettn wee baby aldım ama göğsümü çatlatıyo ne zaman kulansam.. aventin dokusu çok hoşuma gitmişti..şimdi de hem kullan at hem de yıkanabilirinden almak istiyorum..oruç için de maaşallah imrendim walla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?