2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Buyume krizimiz basladi gerci atlattigimizi dusunuyodum ama malesef yeni baslamis :26:

sabah 9.30da yatak odasina gectik (biz salonda yatiyoruz oglumla) yataga yuzustu yatirdim bende yanina yattim neyse bi uyandim ne goreyim benim oglan almis basini gitmis kafa ayakucu tarafinda yatagin ortasina kadar gitmis uyuyo demekki artik yatak guvenli degil bizim icin allah korusun dusebilirdi

onun disinda 1 aydir emzigini taniyo almak icin cabaliyo :) suan parmagina takiyo emzigi ama ttutmayi beceremedi daha zaten tutup agzina sokmayi ogrendi mi hayat bana guzel olacak

Sagol canim ya bende bez kucuk mu geliyo demistim kendi kendime rahatsiz olmaz tecrubeyle sabit yani dusunmeden denerim artik

canım yazlık didimin neresinde usludan altınkuma gıderken solda akbükten önce pamukkale sitesi meltem sitesi var oraya yakınmısın netarafa yazlıgın =)

tatlım ben de aynıyım göbek sarkık vaziyette aldığım 11 kiloyu verip eski kiloma gelmişken kendimi böyle görmek bayağı moralimi bozuyor

kızlar uyku düzenleriniz çok güzel maşallah
oğlum gece hiç uyumuyor akşam 8-9 dan sabah 6 ya kadar
gündüz 6-7 den sonra ara ara uyuyup uyanıyor
toplasam günde en fazla 7-8 saat uyuyor
ben de uykumu alamıyorum
çok yorgun çok asabiyim
3.ayımızın bitmesini dört gözle bekliyorum
belki uykusu düzene girer

Son düzenleme:

Canim benim oglanda sabah 8e kadar uyanikti zamanla yarimsar saat one cekildi uykusu sukur simdi gece yatisimiz 3.30 tam 4 gundur onceki sayfalardaki uyku duzenimiz var ama ondan once gunduz hep uyanikti isallah 4 gunluk uyku duzenimizde devam ederiz ben burayi okuyunca korkmustum cok mu uyuyo hasta mi diye ama sanirim yeni duzen bu

hosgeldin cnm:)
bende sezeryan oldum ama cok sükür hiçbişeyim yok
kanamam biteli cok oldu regl de olmadım
Hic tavsiye etmem uyanik kaldigi saatler burnumdan getiriyo valla

ısır poposunu:) ben zaten 3.30a kadr kocişi bekliyorum
çınar da tam uyuyacagım saatte uzun uykusunu bitirmiş oluo

uyudu bebeğim yine her zamanki gibi...saat 22.00 olmadan kapamadı gözlerini...dalmadı uykulara...neyseki yatağında agu gugu eşliğinde daldı kendi kendine...
ben de uyumalıyım...ahhh bir de kim 500 milyar ister yarışmasını izlemekten vazgeçebilsem...

merhaba anneler bu saat oldu ancak gelebildim bugün dısarı cıkalım dioduk ne zaman öyle desek bizimki huysuzlanıor bugün yine aynı oldu kucaktan inmek istemedi hatta agzında meme öyle beklemek istedi büyüme atağı gibi gelmedi bana sanki kucağa alıştı gibi geldi bakalım yarın bi değişiklik olacak mı.
bizimki daha eliyle bişeylere uzanıp tutamıo ancak oyuncagı verirsek kavrıo ben ilk bi ay eldiven takmıştım büyükler laf ettği için acaba ondan mı diorum bebekleri birseylere uzanıp tutabilen anneler siz eldiven taktınız mı? eldivenden mi kaynaklanıo acaba?

anneler internetten magazin haberlerine baktım da yine bir ünlümüzün 5 aylık cocugu varmış ve 5 ayda 25 kilo vermiş ya tamam kilo alma-verme işini anlıorumda bu kadınlarda neden hiç çatlak selülit fln olmuo cocukları dogurup dogurup bikiniyle ortalarda geziniolar ne kullanıolarsa bizde kullanalım :44:

kızlarrrr.. kandiliniz mübarek olsun..daha nice kandillere inş sizlerle,evlatlarımızla beraber :))))
bu gece birbirimiz için de dua edelim,olmaz mı?
bu arada dün sürpriz bi kararla ilk orucumu tuttum.bütün gün bizimki fırsat vermediği için zaten yemek yiyemiyordum,açlık dokunmadı da susuzluktan elim ayağım şişti.. akşam 6 gb beslenmesinde de sıkıntı oldu. 10 dk tek göğüs emen çocuk iki göğüs 40 dk da anca sustu.. gece sahurda yemek yedirmediği için bugün niyetli değilim.. belki birgün tut birgün bırak yaparım bundan sonra.. sene içinde tutmak da zor olacak sanki.. az buz değil 25 borç var

hayırlı kandiller kızlar....bizimki dün dışarı çıktığımda kakasını yaptı hemde üstü başı battı o derece...eve girer girmez banyoya koştuk:))bu arada bebeğinizi banyo yaptıtrken başına suyu nasıl döküyorsnuz...ben yalnız yaptırdığım için biraz korkarak döküyorum kulağına falan kaçar diye..

Günaydın herkese.Uykusuz bir güne daha merhaba dedim.Dün iftarı dışarda yaptık.Zeynep Ela hep uyuduYemekten sonra uyandı emzirdim yine uyudu avm ye gittik.Eve geldikten sonrada bir uyandı gece 2 ye kadar mızıldandı durdu.Zor uyuttum.Sonra sahur,sonra yine emzir,sonra kaka temizle derken toplasan 3-4 saat anca uyudum.Sabahtan beride uyumuyor yine.Uykusuz kalınca sinirlerim bozuluyor çok kızıyorum yavruma kötü anne oluyorum.Sabır ALLAHIM.Bu arada kandiliniz mübarek olsun.Dualarda buluşalım.

canım bizim evler de çok yakın okula ama.. ne bileyim bebeğin saatiyle teneffüs uymazsa nasıl yapıyodun ki sen?? bi de ğretmenler odasını mı kullanıyordun???:44::44:
O zaman okulum tam gündü.Uzun tenefüste ve öğlen arasında sınıfımı boşaltıp orda emziriyordum.Bu sene nasıl olur bende bilmiyorum.Allah bir kolaylık verir inşallah.

1 gün hariç oruçlarımı hep tuttum çok şükür.Sütümde maşşallah ped koymama rağmen üzerime bile akıyor çoğu zaman.Sıkıntı yaşamadım yani.Kraft marka göğüs pedi kullanıyorum 50 tanesi 8 tl.Ama çok çabuk bitiyor ya birde üzerime akıyor.Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?

günaydın kızlar
hayırlı kandiller

evet kızlar oğlum gece uyusa şimdi başka birşey istemem

ben oruç tutuyorum ilk günler çok susadım şimdi alıştım
sütümde de bir değişiklik yok zaten anca yetiyordu yine öyle
gün de bir kez mama veriyordum aynen devam

canım peki minik çok acıktığı zaman ortalığı birbirine katmıyor muydu??? bizim sınıflarda arka oda var ama yanımda hep bi erkek öğretmenle dese girmek zorunda kalıyorum lab yetmezliğinden onu atsam gerisi kız zaten bizde idare ederler artık
göğüs pedi lansinoh ve avent denemelik vermişlerdi. sonra en yakındaki markettn wee baby aldım ama göğsümü çatlatıyo ne zaman kulansam.. aventin dokusu çok hoşuma gitmişti..şimdi de hem kullan at hem de yıkanabilirinden almak istiyorum..oruç için de maaşallah imrendim walla..

bana komşular bi metot öğrettiler.. elimin baş ve serçe parmaklarıyla kulaklarını katlıyorum,döküp elimle yüzüne doğru sıvazlıyorum birkaç sefere durulanıyor.. gerçi benim ellerim küçük olduğundan artık kulaklarıa yetmiyor,yeni yöntemler deniyorum

Tenefüs ya da öğlen arası olduğu için ağlasada sorun olmuyordu.8 sene geçti aradan unutmuşum inan.Bebek bu acıkma zamanı belli olmazki.Nasıl denk getiriyorduk inan bilmiyorum.Şimdi biberona alıştırmam şart.Zeynep Ela acıktımı yıkıyor ortalığı.Hemen meme vermezsemde ağlamaktan emmiyor bir daha.Zor iş zooor.Seminerlerde rapor alsam 3,5 aylık olur bebeğim.15 gün daha büyümüş olur belki huyu değişir.

ya bu arada benim oğlanın son 10 gündür huzursuzluğu,sürekli kucak istemesi ve başından ayrıldığım anda çığlık çığlığa ağlaması yüzünden kendime bakamamışım.. dün aç karna 48 geldim ( herkes göçmüşsün diyo... ben hamilelikteki gb yanaklarım pembe pembe olsun,uykusuzluk yüzünden gözümün altında oluşan derin çukurlar kaybolsun istiyorum.. günde toplasan 5 saat anca uykum oluyo... gece bir kere uyanınca bi daha çok zor uyurum ben..şimdi gene idare ediyorum da okul başlayınca noolcak halim bilmiyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…