metroya nasıl bindiniz kanguruda fln mı tasıdın masllh
peki rüzgar fln esince sapka mı giydiriorsun ben pek piknik fln sevmem ama acık hava kahvaltı olabilr
ben keçiörendeym cnm burdaki parklar pek yakın değil bizm eve ama A.O.Ç mantıklı haftasonu bi deneyelm ya hiç aklıma gelmemişti
elfidat .!.:anneler siz bebekleri dısarda dolaştırıor musunuz? anneannesine avmye fln götürüoruz ama ben dışarı da hava alsın istiyorum
cıkarıorsanız nereye götürüorsunuz?
ben cıkarmak istiorum ama ankarada nereye götüriym bilemiorum haftasonu parka götürym dedim onda da yagmur yagdı
biz doğduğu günden beri ev gezmelerine gidiyoruz. ama dışarı çıkamıyoruz. Sebebi bebeğimin kucakçı olması :44:
yattığı yerde anca oynayıp konuşursak duruyor hatta bi süre sonra ondan da sıkılıyor. kucakta illa bakınacak etrafa. ayaklarını da bıraksak basıp yürüyecek zilli okadar heyecanlanıyor yani.
Dışarı arabayla çıkalım diye niyet ettik iki sefer, araba tıngırdarken filan sallandıkça duruyor biraz ama sıkılınca kucak istiyor. e daha çok minik olduğundan kucağıma alıp dolaşamıyorum avmlerde.
Topikteki birçok arkadaş Slingle çıkıyor ama benim cimcime slingde de durmaz öne bakınacak illakanguru alcam bakalım onun için de 3 aylık olmasını bekliyorum.
Allah'ım uykudan nefret eden bir kızım var ya. uykusuzluktan ölse de uyumamak için direniyor
Anneme 'bu kız nasıl uyumadan büyüyecek ya' diyorum o da bana 'sen gece de uyumuyordun, bas bas bağırıyordun, bu yine iyi şükret' diyor ooy oy
ii akşamlar hanımlarsürekli yazılnları okuyan fakat bir türlü bir şey yazamayan annelerden biirim ben de
öncelikle kadir geceniz mübarek dualarınız kabul olsun.
bir şey danışmak istiyordum,ben yaklaşık 47 gün önce normal doğum yaptım,kanamam 30dan 40a kadar çok azdı,41.gün arttı şimdi bugün yine azaldı benim gibi kanaması bu kadar uzayan var mı merak ettim.Bir de doğumda belime çok sancı girdi ondan mı ne belim çook ağrıyor,eskisi iş yapamıyorum ayakta duramıyorum.arkadaşlar bunun nedeninin doğumdan beri hiç yatmamış olmam olduğunu söylüyorlar(doğumun ertesi günü gelenlere kahveyi ben yaptım da:))acaba ondan mı:44:
ii akşamlar hanımlarsürekli yazılnları okuyan fakat bir türlü bir şey yazamayan annelerden biirim ben de
bir şey danışmak istiyordum,ben yaklaşık 47 gün önce normal doğum yaptım,kanamam 30dan 40a kadar çok azdı,41.gün arttı şimdi bugün yine azaldı benim gibi kanaması bu kadar uzayan var mı merak ettim.Bir de doğumda belime çok sancı girdi ondan mı ne belim çook ağrıyor,eskisi iş yapamıyorum ayakta duramıyorum.arkadaşlar bunun nedeninin doğumdan beri hiç yatmamış olmam olduğunu söylüyorlar(doğumun ertesi günü gelenlere kahveyi ben yaptım da:))acaba ondan mı:44:
metroya nasıl bindiniz kanguruda fln mı tasıdın masllh
peki rüzgar fln esince sapka mı giydiriorsun ben pek piknik fln sevmem ama acık hava kahvaltı olabilr
ben keçiörendeym cnm burdaki parklar pek yakın değil bizm eve ama A.O.Ç mantıklı haftasonu bi deneyelm ya hiç aklıma gelmemişti
annişler biz sabah küçük bi çiş taşma olayı yaşadık oyun halımızda ıslandı
camasır makinasında soğuk suda 600 devirde 15dk kısa programda yıkadım zarar görmedi sizde yıkarsanz diye bilgi veriym dedim
Kizlar benimde sirtim cok agriyor agliyorum o derece omurilikteki disklérden biri bayram sonrasi beyin cerrahina gitmeyi dusunuyorum aile hekimim 1-2 yil cekersin epidural yuzunden dedi ama yinede gozukucem uzmana keske epidural almasaydim almama ragmen uyusmadim ve diri diri kesildim aciyo diye bagirinca bayilttilar
Hayırlı kandiller güzel annelerr
bende takip etmeye calısıp eskisi gibi yazamıyorum.. ewde 1 aydır babamız olmasına rağmen yetişemiyorum herseye. internete de 2 dk felan ancak bakabiliyorum..
Bugün miniğimin 40 ı cıktı..gerci biz 20 günlükten beri hep sokaklardayız ama 40 ının cıkmasına ayrı bi sewindim.. insallah uykumuz mememiz düzene girer.. gerci masallah bakıyorum da benimkinin pek bi sıkıntısı yok burda okuduklarıma göre he aynı saatlerde kalkıyo geceleri, emiyor kah uyuyor kah kucak istiyor, gazını da pırt pırt kendi cıkarıyor dün sağlık ocağında kilosu 5.400 boyu da 57 cm cıktı
hemşire gayet iyi hatta fazla sakın mama werme dedi, zaten wermiyodum bende. ilk zamanlar sütüm yetersiz korkusuyla wermiştim. ama hakkaten emdikçe çoğaldı cok sükür. artık sağmıyorum ben gerek olmadıkca. bence emerken daha da coğalıyo cünkü.. kalca usg mizde normal, sünneti de doktor 3. ayından sonra önerdi, gaz problemleri o zaman bitiyo rahat edersin dedi..
oğlusum bugün ilk defa onunla konusan babasına güldü hemde 2 kez.. bana bi kere bile gülmedi sıpaama olsun güldüğünü görmek bile cok güzeldii Allahım resmen aşığım ben ona.. cok sükür o kadar zorluguna ragmen 1 kez bile yeterr artık demedimm.. annelik cok baska bişeymiş..
Kızlar bide sormak istediğim : Sezeryan sonrası kabızlık ceken warmı ? ben hergün wc ye cıkıyorum ama hep kabız seklinde yapıyorummahwoldm resmen. wc sonrası zor oturuyorum. afedersiniz wcde de damla damla kan geliyo. acaba basur mu oldum ?
doktora gitmeye de cekiniyorum
offf sanki normal doğum yaptıkk hee bu ne ya
biz oğlumla gece 12 den beri uyanığız saati 7-8 yapıp babamızı yataktan atmadan da uyumaya niyetimiz yok gözlerim kapanıyor engel olamıyorum oğlumun gözleriyse faltaşı...........
merhaba anneler bu saat oldu ancak gelebildim bugün dısarı cıkalım dioduk ne zaman öyle desek bizimki huysuzlanıor bugün yine aynı oldu kucaktan inmek istemedi hatta agzında meme öyle beklemek istedi büyüme atağı gibi gelmedi bana sanki kucağa alıştı gibi geldi bakalım yarın bi değişiklik olacak mı.
bizimki daha eliyle bişeylere uzanıp tutamıo ancak oyuncagı verirsek kavrıo ben ilk bi ay eldiven takmıştım büyükler laf ettği için acaba ondan mı diorum bebekleri birseylere uzanıp tutabilen anneler siz eldiven taktınız mı? eldivenden mi kaynaklanıo acaba?
Arabasıyla bindim metroya. Asansoru kullanarak pek bi sıkıntı olmadı. Kayınvaldemler de Ahmet Cavuştalar yakın mısın oraya?
Ben aldıgımda 30 dereceye atıp yıkamıştım zaten tüm oyuncaklarıyla beraber. Dedigin gibi hiçbişey olmuyor.
Benim 30 günlükken bi azaldı ama toplamda 42 günlükken bitti. Bende yatmadım hastaneden sonra geldim ev temizligi bile yaptım. Bel agrısı ilk günler bende de oldu. Sebebi yanlış emzirme pozisyonu olabilir. Kolay degil ama bebgini beslemeden once uygun pozisyonu al. Sırtına yastık koy dik dur yavaş yavaş düzelir sorun bundan kaynaklıysa.
Hem epidulal ol, hem agrı çek , hem sonradan bayıl , hem de şimdi agrısını çek. Çok geçmiş olsun.Mutlaka gorun bi doktora bence de.
Hadi gözünüzaydın sizde 40 ladınız demek. Kabızlıgın nedeni kullanıyorsan kan hapları olabilir.
Bu gece de mi uyumadı. Yatmadan sana dua ettim inş uyur yavrusu diye. Şimdi dün gece kadir gecesiydi ondan uyumamıştır bu gece inş uyur annesi.
herkese günaydın anneler berende bu sabah size selam vermek istemiş
Eki Görüntüle 489539 Eki Görüntüle 489540
Eki Görüntüle 489537 Eki Görüntüle 489538
Eki Görüntüle 489541
kızımın sabah kahvaltısı elleri
Eki Görüntüle 489542
bizim kız da 2 ay 2 haftalık, biz hala eldiven takıyoruz ve daha pek bişeye uzanmıyo, tutmuyo acaba ondan mı bizim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?