- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
geçmiş olsun Meyra'ya, yine eski neşesine kavuşur inşaAllah annesi,Allah sağlık versin yavrularımıza.. ne güzel bir ismi var, ismi ile yaşasın inşaAllah..
ben de telefonla ulaşıp sordum direkt getirin vururuz dediler, kaydı oluşturulmuş..verem aşısı çarşamba günleri imiş bizim de...
önce onu daha sonra dr.umuzda diğerlerini olacağız artık..
sağolasın canım, hepsi melek melek.. tatlı ya da güzel olmayanını görmedim ben hiç..Allah sağlıklı sıhhatli ömürler versin, kötülerden korusun yavrularımızı inşaAllah..
ee Beren babasının işlerini devralır ilerde, Kuzeyle birlikte idare ederler işleri artık
3 gün huzursuz mu oldu aşıdan sonra berencik, ben kızımda hatırlıyorum da bol bol uyku yapardı aşılar, bakalım bu pıtırcığımıza nasıl etki edicek..
evet canım huzursuz oldu 3 gün benimki çok nazlı, valla babasının 1i toptan 2 tane perakende toplamda 3 mağazası var belki siz bile bizim imalatımız olan iç çamaşırlarını giyiyorsunuzdureşim geçen ün diyor zaten kızına şirketimin %10 hissesini sana vericem diye bende vere vere %10mu dedim gerçi ona bile şükür işi konusunda bayağ cimridir berenle kuzey bakarlar artık tabi kuzey bey kabul edermi bilmem?
sağolasın canım. verem aşısı sanırım heryerde çarşamba günü. açılınca bikaç saat içinde tüketilmesi gerekiyor. ben sabahtan aradım öğleden sonra gelsek olur mu diye olur dediler.pamuk helva .!.:geçmiş olsun Meyra'ya, yine eski neşesine kavuşur inşaAllah annesi,Allah sağlık versin yavrularımıza.. ne güzel bir ismi var, ismi ile yaşasın inşaAllah..
ben de telefonla ulaşıp sordum direkt getirin vururuz dediler, kaydı oluşturulmuş..verem aşısı çarşamba günleri imiş bizim de...
önce onu daha sonra dr.umuzda diğerlerini olacağız artık..
edaack .!.:merhaba anneler nasılsınız? uzun zamandır yazamıyodum memlekettteyim davetlerle geçiyo zaman, sanırım bayram üstü çoğunuzun problemi yolculuk şunu söyliyim daha 40 ımız çıkmadan bingöl elazığ malatya erzurum ve van olmak üzere 5 il gezdik avmler ve pikniklerde cabası ben bebeğim var diye eve kapanmıycam dedim öylede oldu valla arabayı çok seviyo yusuf emre tüm bebekler gibi, dışarda da bebek arabasında gayet mutlu acıkırsa basıyo yaygarayı sadece o zamanda ya emziriyorum uygun yer varsa yada sağdığım sütü veriyorum biberonla rahat oluyo,
bu arada kızlar şimdiye kadar aldığım şeylerden en çok hangisinden memnunsun derseniz kesinlikle oyun halısı derim oğlum bayılıyo şu anda içinde kurbağaya tekme güneşe ise yumruk atmakla meşgul benim oğlum uzanıp tutmuyo oyuncakları tesadüfen ele geçiriyo yada popoyu kaldırıp tekme atıyo ilginç bi yöntem dimi :) ayrıca bıcırık kuklalar var playskoolun o da çok dikkatini çekti hayvanları tanıtmak içinde ideal bi oyuncak şimdilik renkleriyle ilgileniyo ve sohbete bayıldığı için baya zevkli zaman geçiriyoruz tavsiye ederim , son olarak bizim uyku düzenimiz sürekli değişiyo bazen 8 de uyuyo bazen 10-11 de ama tüm gece gözler kapalı şekilde emip uyuyo çok şükür sabahda 6:30 dan sonra saat başı uyanıyo 9 a kadar iyi yani kakamız da günde 1 kere en fazla 2 ama kilo alımımız iyi o yüzden takmıyorum ,şimdilik bizden haberler bunlar aşı olan bebişlere çok geçmiş olsun tüm kuzucukları öpüyorum hepsi birbirinden güzel maşallah
evet canım huzursuz oldu 3 gün benimki çok nazlı, valla babasının 1i toptan 2 tane perakende toplamda 3 mağazası var belki siz bile bizim imalatımız olan iç çamaşırlarını giyiyorsunuzdureşim geçen ün diyor zaten kızına şirketimin %10 hissesini sana vericem diye bende vere vere %10mu dedim gerçi ona bile şükür işi konusunda bayağ cimridir berenle kuzey bakarlar artık tabi kuzey bey kabul edermi bilmem?
pamuk helva .!.:bu öğleden sonram çok komik geçiyor, bir pilav koyuyorum biraz buraya bakıyorum, iki ütü yapıyorum yine geliyorum..öff bu ütü de bitmedi dünden beri, yalnızca çocuklarınki o da
bu araya bir de duş alıp hazırlanmayı sıkıştırabilirsem bebeleri parka çıkaracağım 6 gibi..
kızlar bir de birşey danışacağım;
şimdi bayramın ilk günü bebek görmeye ş.dışından misafirlerim gelicek yatılı,
akşam yemeği saatlerinde bende olucaklar...tabii onlara hoşgeldine birkaç kiçi daha eklenecek...yani bayağı kalabalık olacaklar,
şimdii onlara yemek yerine mevlütte verdiğimiz gibi pilav-sarma-börek ayran ardından da çay-tatlı servisi etsem olur muu?
yemek sofrası kurmak da zor olmaz da; onun servisi getiri götürü çok oluyor ve tam bebişimin huzursuzluk saaati..servise yardım edicek kimsem de yok, ne dersiniz bu şekilde ikram ayıp olmaz değil mi?
yok canım ya ne ayıp olacak. 2 çocuklusun sen artık. biri daha bebek. e onlar da bunu anlayışla karşılarlar heralde. sıcakta öyle çok yemek de yenmiyor zaten. pilav, sarma, börek yicekler de daha ne arayacaklar ayololsa da yesek
bu öğleden sonram çok komik geçiyor, bir pilav koyuyorum biraz buraya bakıyorum, iki ütü yapıyorum yine geliyorum..öff bu ütü de bitmedi dünden beri, yalnızca çocuklarınki o da
bu araya bir de duş alıp hazırlanmayı sıkıştırabilirsem bebeleri parka çıkaracağım 6 gibi..
akşam yemeği saatlerinde bende olucaklar...tabii onlara hoşgeldine birkaç kiçi daha eklenecek...yani bayağı kalabalık olacaklar,
şimdii onlara yemek yerine mevlütte verdiğimiz gibi pilav-sarma-börek ayran ardından da çay-tatlı servisi etsem olur muu?
yemek sofrası kurmak da zor olmaz da; onun servisi getiri götürü çok oluyor ve tam bebişimin huzursuzluk saaati..servise yardım edicek kimsem de yok, ne dersiniz bu şekilde ikram ayıp olmaz değil mi?
sağol canım dua için
sanırım alışıcam benim oğlum gece uyumuyor
az önce yüz üstü yatırdım uyudu
acaba sırt üstü mü uyumak istemiyor?
günaydın kızlar:)) benim kız uyanık ve avizeye bakarak aguluyor....neyse bişey sorcam.. normal doğum yaptım kanamam 30.gün civarı bitmişti...şimdi 55 günlük olduk ve bende ufak kanama var adet mi görüyorum acaba???sizde aynı durum oldu mu??...gerçi dr a gitmem lazım ama eşim çalıştığı için bebişle cesaret edemedim:S
merhaba anneler nasılsınız? uzun zamandır yazamıyodum memlekettteyim davetlerle geçiyo zaman, sanırım bayram üstü çoğunuzun problemi yolculuk şunu söyliyim daha 40 ımız çıkmadan bingöl elazığ malatya erzurum ve van olmak üzere 5 il gezdik avmler ve pikniklerde cabası ben bebeğim var diye eve kapanmıycam dedim öylede oldu valla arabayı çok seviyo yusuf emre tüm bebekler gibi, dışarda da bebek arabasında gayet mutlu acıkırsa basıyo yaygarayı sadece o zamanda ya emziriyorum uygun yer varsa yada sağdığım sütü veriyorum biberonla rahat oluyo,
bu arada kızlar şimdiye kadar aldığım şeylerden en çok hangisinden memnunsun derseniz kesinlikle oyun halısı derim oğlum bayılıyo şu anda içinde kurbağaya tekme güneşe ise yumruk atmakla meşgulbenim oğlum uzanıp tutmuyo oyuncakları tesadüfen ele geçiriyo yada popoyu kaldırıp tekme atıyo ilginç bi yöntem dimi :) ayrıca bıcırık kuklalar var playskoolun o da çok dikkatini çekti hayvanları tanıtmak içinde ideal bi oyuncak şimdilik renkleriyle ilgileniyo ve sohbete bayıldığı için baya zevkli zaman geçiriyoruz tavsiye ederim , son olarak bizim uyku düzenimiz sürekli değişiyo bazen 8 de uyuyo bazen 10-11 de ama tüm gece gözler kapalı şekilde emip uyuyo çok şükür sabahda 6:30 dan sonra saat başı uyanıyo 9 a kadar iyi yani kakamız da günde 1 kere en fazla 2 ama kilo alımımız iyi o yüzden takmıyorum ,şimdilik bizden haberler bunlar aşı olan bebişlere çok geçmiş olsun tüm kuzucukları öpüyorum hepsi birbirinden güzel maşallah
bu öğleden sonram çok komik geçiyor, bir pilav koyuyorum biraz buraya bakıyorum, iki ütü yapıyorum yine geliyorum..öff bu ütü de bitmedi dünden beri, yalnızca çocuklarınki o da
maşallah yusuf emreye yattığı yerde kendi kendine oyanalanıyor demek. benim kızım 15 -20 dk anca sırtını yere değdiriyor o da uykusunu almışsa ve onunla ilgileniliyorsasonrasında sürekli kucakta bakınacak, ayakları yere basıcak, ileri ileri atılacak oyüzden hiç düşünmedim oyun halısı almayı.
olabilir canım sizden giyiniyoruzdur belki de, zaten kapalıçarşıya yakın sayılırız biz de fatihteyiz..sizin bu perakende mağazalar nerede cnm gidelim de beren bize arkadaş indirimi yapsın azıcık
edaack .!.:canım benimkide kucakçıydıda bu halı ilaç gibi geldi yavaş yavaş alışıyo sanırım kucaksız durmaya halıda en az bi yarım saat duruyo sonrada ya acıkıyo yada uykusu geliyo bazen bir saati bile buluyo bu süre garantisi yok her çocuk sevmiyo ama denemeye değer valla.
herkese günaydın anneler berende bu sabah size selam vermek istemiş
Eki Görüntüle 489539 Eki Görüntüle 489540
Eki Görüntüle 489537 Eki Görüntüle 489538
Eki Görüntüle 489541
kızımın sabah kahvaltısı elleri
Eki Görüntüle 489542
أُعِيذُكِ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّآمَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَآمَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لامَّةٍ
ya ben de yatırıp oyuncak filan tutuyorum üstüne, hareket ettiriyorum ama yok yemiyo
gezecekmişiz aynaya, avizeye, tablolara, saatlere birer gülücük vermeden zaman geçiremiyoruz
gerçi biraz beni filan tanımaya başlayalı yarım saat kadar filan oyalayabiliyorum artık yatarken. başında durup uğraşmak lazım ya.
kuzucum aşıdan olsa gerek ağlayarak uyanıp kucağımda gezinirken tekrar uykuya dalıyor. uu muu diyor ama çok halsiz
geçmiş olsun Kuzeye..oyyy kıyamam ya annesi fitil de verdi mi dr.unuz çok huzursuzlanırsa iyi geliyor o da özellikle huzursuzluk içim verdiriyordu bize dr.umuz..
sağolasın cnm, normalde bende de demir anemisi var ama ilacımı kullanmama rağmen nüksetmiş de olabilir mi acaba? bir kan sayımı isteyeyim ben en iyisi..
bu arada bir soru, verem aşısı için sağlık ocağına gitmek gerekiyor mu, siz nerede oldunuz aşılarınızı cnm?
bnimki geceleri cin gib8-9 dan sona uyuyo akşam oldu mu oyun istiyoye valla teyzesi çocuğu öpe öpe manyak ettim bende şimdi sızdı uyuyor, seninki ne alemde cin gibi mi hala;?
Olabilir canım. Bende sırt üstü yatırdımmı en fazla 2 saat uyuyo. Yine de dikkat et bu şekilde uyurken gozunüstünde olsun.
Valla benimki 42. gün bitti eger adet kanaması gibiyse süt korumuyor demektir. Yok başka bi kanamaysa doktora gitmeni tavsiye ederim ama yalnızsan o da cok zor. Bebişle hastanelerde olmak.
Maşaallah akıllıbıdıgına. Ne güzelmiş öyle. Bizimki halıda yalnız bile kalmıyor. Biz oynatırsak 5-10 dk hatrımız için oynuyor sagolsun.
Valla ben ütü masasını salona,kurutma telini mutfaga açtım. Ordan alıp ütüye. Ordan tekrar kirli sepetine. Çocugunki ayrı, renkiler ayrı, beyazlar ayrı derken kaldırmaya zaman kalmıyor hiçbirini.
Aman ne olacak çok bile yapıyorsun, bulduklarına şükretsinler iki çocuklu annesin sen.
kızlar doğumdan sora gögüs ucum küçüktü bebek tutamadı bende silikon gögüs ucu kullanmaya başladım şuan 2 aylığız gögüs ucum çıktı tutabilir ama
şimdide silikon gögüs ucuna alışmış normal gögsümü verince almıyo zar zor alıncada midesini bulandırıyo kusacakmış gibi oluyo
lütfen yardım edin nasıl alıştırırım onu göğsüme bilgisi olan varmı
canım hayırlı olsun 40 ınız.. ben normal doğum sonrası oldum hemoroid.. aile hekimi hiç muayene etmeden teşhisi koydu ama:44: verdiği ilaçlar işe yaradı.. lakin bağırsakların yumuşak kalması için günlük magnezyum a devam ediyorum ben de..Hayırlı kandiller güzel annelerr
Kızlar bide sormak istediğim : Sezeryan sonrası kabızlık ceken warmı ? ben hergün wc ye cıkıyorum ama hep kabız seklinde yapıyorummahwoldm resmen. wc sonrası zor oturuyorum. afedersiniz wcde de damla damla kan geliyo. acaba basur mu oldum ?
doktora gitmeye de cekiniyorum
offf sanki normal doğum yaptıkk hee bu ne ya
sana da geçmiş olsun canım.. Allah kimseye yaşatmasın.. doğumda bu kdr canım acımamıştıben de sezaryenliyim, bugün 32. gün ve yaklaşık on gündür aynı sorunu yaşıyorum.
kabızlıktan ziyade büyük abdesti yaparken çok zorlanıyorum.. canımdan can gidiyor. önceden toplu iğne başı kadar bi memecik vardı.
geçen tekrar baktım kocaman bi meme daha oluşmuş..tuvaletten sonra bir gün ağrı çekiyorum. resmen zorkluyor.. yürüyüşüm değişiyor.
çekindim, eşime bile söyleyemedim. zeytinyağlı pamuk tutundum gece. hafifledi ağrısı.. hemoroide doğru gidiyorum korkarım:26:
aynen benim görüntü canım.. lakin yıllardır ben öyleydim,ilk defa hamileliğimde rengim düzelmiş,morluklarım geçmişti.. yine zayıfladım ve eski tas eski hamam..merhaba kızlar,
kızlar benim yüzüm sapsarı, gözlerimin altı da mor olmuş.. demir ilacımı da kullanıyorum ama neden oluyor acaba? uykusuzluktan?? aranızda benim gibi olan var mı?
ayy canım Allah yrdcın olsun.. zor da olsa dene,sabırla her şeye alışır inş bebekler..kızlar doğumdan sora gögüs ucum küçüktü bebek tutamadı bende silikon gögüs ucu kullanmaya başladım şuan 2 aylığız gögüs ucum çıktı tutabilir ama
şimdide silikon gögüs ucuna alışmış normal gögsümü verince almıyo zar zor alıncada midesini bulandırıyo kusacakmış gibi oluyo
lütfen yardım edin nasıl alıştırırım onu göğsüme bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?