2012 Haziran Anneleri Doğurdu

evet canım huzursuz oldu 3 gün benimki çok nazlı, valla babasının 1i toptan 2 tane perakende toplamda 3 mağazası var belki siz bile bizim imalatımız olan iç çamaşırlarını giyiyorsunuzdur eşim geçen ün diyor zaten kızına şirketimin %10 hissesini sana vericem diye bende vere vere %10mu dedim gerçi ona bile şükür işi konusunda bayağ cimridir berenle kuzey bakarlar artık tabi kuzey bey kabul edermi bilmem?

oo desene kuzeyin isi de hazir daha ne isteriz
ee cok israr ettin madem oglumu verdim gitti

sağolasın canım. verem aşısı sanırım heryerde çarşamba günü. açılınca bikaç saat içinde tüketilmesi gerekiyor. ben sabahtan aradım öğleden sonra gelsek olur mu diye olur dediler.
Biz aşı olunca da birini aradılar aşıya getirin diye.
İnş. sizinki de sorunsuzca atlatır aşılarını...

maşallah yusuf emreye yattığı yerde kendi kendine oyanalanıyor demek. benim kızım 15 -20 dk anca sırtını yere değdiriyor o da uykusunu almışsa ve onunla ilgileniliyorsa sonrasında sürekli kucakta bakınacak, ayakları yere basıcak, ileri ileri atılacak oyüzden hiç düşünmedim oyun halısı almayı.

olabilir canım sizden giyiniyoruzdur belki de, zaten kapalıçarşıya yakın sayılırız biz de fatihteyiz..sizin bu perakende mağazalar nerede cnm gidelim de beren bize arkadaş indirimi yapsın azıcık

bu öğleden sonram çok komik geçiyor, bir pilav koyuyorum biraz buraya bakıyorum, iki ütü yapıyorum yine geliyorum..öff bu ütü de bitmedi dünden beri, yalnızca çocuklarınki o da
bu araya bir de duş alıp hazırlanmayı sıkıştırabilirsem bebeleri parka çıkaracağım 6 gibi..

kızlar bir de birşey danışacağım;
şimdi bayramın ilk günü bebek görmeye ş.dışından misafirlerim gelicek yatılı,
akşam yemeği saatlerinde bende olucaklar...tabii onlara hoşgeldine birkaç kiçi daha eklenecek...yani bayağı kalabalık olacaklar,
şimdii onlara yemek yerine mevlütte verdiğimiz gibi pilav-sarma-börek ayran ardından da çay-tatlı servisi etsem olur muu?
yemek sofrası kurmak da zor olmaz da; onun servisi getiri götürü çok oluyor ve tam bebişimin huzursuzluk saaati..servise yardım edicek kimsem de yok, ne dersiniz bu şekilde ikram ayıp olmaz değil mi?

yok canım ya ne ayıp olacak. 2 çocuklusun sen artık. biri daha bebek. e onlar da bunu anlayışla karşılarlar heralde. sıcakta öyle çok yemek de yenmiyor zaten. pilav, sarma, börek yicekler de daha ne arayacaklar ayol olsa da yesek

sarma ve böreği de burada ev yemekleri yapan teyze var ona sipariş vericem zaten, laf aramızda
di mi ya ben yemek yemeye zor vakit buluyorum çoğu zaman, bir de yardım da etmezler yerlerinden kıpırdamazlar e hal böyle olunca iş başa düşüyor, pratik olmam gerek

Valla misafirler hic kusura bakmasınlar çocuklu eve geliyorlarsa anlayışlı olmak zorundalar. Hem daha ne olsun diyorum sarma börek tatlı...bebislerimiz herseyden önemli

sağol canım dua için
sanırım alışıcam benim oğlum gece uyumuyor
az önce yüz üstü yatırdım uyudu
acaba sırt üstü mü uyumak istemiyor?

Olabilir canım. Bende sırt üstü yatırdımmı en fazla 2 saat uyuyo. Yine de dikkat et bu şekilde uyurken gozunüstünde olsun.

Valla benimki 42. gün bitti eger adet kanaması gibiyse süt korumuyor demektir. Yok başka bi kanamaysa doktora gitmeni tavsiye ederim ama yalnızsan o da cok zor. Bebişle hastanelerde olmak.

Maşaallah akıllıbıdıgına. Ne güzelmiş öyle. Bizimki halıda yalnız bile kalmıyor. Biz oynatırsak 5-10 dk hatrımız için oynuyor sagolsun.

Valla ben ütü masasını salona,kurutma telini mutfaga açtım. Ordan alıp ütüye. Ordan tekrar kirli sepetine. Çocugunki ayrı, renkiler ayrı, beyazlar ayrı derken kaldırmaya zaman kalmıyor hiçbirini.
Aman ne olacak çok bile yapıyorsun, bulduklarına şükretsinler iki çocuklu annesin sen.

canım benimkide kucakçıydıda bu halı ilaç gibi geldi yavaş yavaş alışıyo sanırım kucaksız durmaya halıda en az bi yarım saat duruyo sonrada ya acıkıyo yada uykusu geliyo bazen bir saati bile buluyo bu süre garantisi yok her çocuk sevmiyo ama denemeye değer valla.

olabilir canım sizden giyiniyoruzdur belki de, zaten kapalıçarşıya yakın sayılırız biz de fatihteyiz..sizin bu perakende mağazalar nerede cnm gidelim de beren bize arkadaş indirimi yapsın azıcık

bahçelievlerde canım bekleriz valla indirim yaparız elbette

ya ben de yatırıp oyuncak filan tutuyorum üstüne, hareket ettiriyorum ama yok yemiyo
gezecekmişiz aynaya, avizeye, tablolara, saatlere birer gülücük vermeden zaman geçiremiyoruz

gerçi biraz beni filan tanımaya başlayalı yarım saat kadar filan oyalayabiliyorum artık yatarken. başında durup uğraşmak lazım ya.

kuzucum aşıdan olsa gerek ağlayarak uyanıp kucağımda gezinirken tekrar uykuya dalıyor. uu muu diyor ama çok halsiz

kızlar doğumdan sora gögüs ucum küçüktü bebek tutamadı bende silikon gögüs ucu kullanmaya başladım şuan 2 aylığız gögüs ucum çıktı tutabilir ama
şimdide silikon gögüs ucuna alışmış normal gögsümü verince almıyo zar zor alıncada midesini bulandırıyo kusacakmış gibi oluyo
lütfen yardım edin nasıl alıştırırım onu göğsüme bilgisi olan varmı

kızlar sizin kuzucukların boyun tutma durumları nasıl.
gülfem bazen kafasını rahat bir şekilde tutabiliyor
bazen de yay gibi kafa bir oyana bir buyana gidip geliyor. :44:

Son düzenleme:

cnm merak ettim kızın kaç kilo maşallah nazar değmesin kızına

Son düzenleme:

kıyamam ben kuzuya yaa çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah, dediğim gibi her çocuk sevmiyo halıyı seninkide zor bebeklerden desene.

2 aylık aşılarını sağlık ocağında olduk cnm
kola verem vuruyorlar
1 bacağa zatüre
1 bacağada karma aşı vuruyorlar

ye valla teyzesi çocuğu öpe öpe manyak ettim bende şimdi sızdı uyuyor, seninki ne alemde cin gibi mi hala;?
bnimki geceleri cin gib8-9 dan sona uyuyo akşam oldu mu oyun istiyo

zaten çok dikkat ediyorum her dakka bakıyorum eşim de gel gece de yüz üstü yatıralım diyo

benim de oyleydi
oglum illa slikon istiyo agliyodu
yavas yavas aglasa da verdim gunduzleri
cok aglayinca taktim sadece
pes etmeden denedim
once gunduzleri sonra gecekeri biraktirdim
simdi sukur unuttu tamamen

slm kızlar.. yarın aşımız var erkenden.. ondan çok ben huzursuzum ( benim oğlum dayanıklıdır,aslında çok da mızmız değil.. tam da bu yüzden ağlıyorsa gerçekten canı çok yanıyo demektir.. düşünsenize tırnaklarını keserken bi gün etini de kesmişiz (((( garibim sadece dudak büktü gözleri doldu,anlamadık bile üstünde kan lekesi görene kdr.. yavrum benim yaa sünnet olduk ya erkek adam gb davranıyo... inş yarını da kolayca atlatırız..
canım hayırlı olsun 40 ınız.. ben normal doğum sonrası oldum hemoroid.. aile hekimi hiç muayene etmeden teşhisi koydu ama:44: verdiği ilaçlar işe yaradı.. lakin bağırsakların yumuşak kalması için günlük magnezyum a devam ediyorum ben de..

sana da geçmiş olsun canım.. Allah kimseye yaşatmasın.. doğumda bu kdr canım acımamıştı

merhaba kızlar,
kızlar benim yüzüm sapsarı, gözlerimin altı da mor olmuş.. demir ilacımı da kullanıyorum ama neden oluyor acaba? uykusuzluktan?? aranızda benim gibi olan var mı?
aynen benim görüntü canım.. lakin yıllardır ben öyleydim,ilk defa hamileliğimde rengim düzelmiş,morluklarım geçmişti.. yine zayıfladım ve eski tas eski hamam.. ( kilo kaybı ve uykusuzluk inanılmaz tetikliyo o morlukları..

ayy canım Allah yrdcın olsun.. zor da olsa dene,sabırla her şeye alışır inş bebekler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…