canım 10 cclik bi enjektör aldık, ucunu kestik, tırnak törpüsüyle törpüledik. göğüs ucumu ona çektirip ucuna süt gelene kadar, bebeğin ağzına tutturduk. 2-3 gün böyle emzirdim. lansinohun göğüs ucu çıkartıcısı da var hazır, ama o enjektör kadar çok çekmiyor göğüs ucunu.sonra bebek kendi kendine yakalamaya başladı. şimdi de zorlanıyor ama kendisi yakalıyor. bir de bi hemşire iki parmağıyla sıkıştırıp bebeğin ağzna tıkmıştı bi kontrolde.kızlar doğumdan sora gögüs ucum küçüktü bebek tutamadı bende silikon gögüs ucu kullanmaya başladım şuan 2 aylığız gögüs ucum çıktı tutabilir ama
şimdide silikon gögüs ucuna alışmış normal gögsümü verince almıyo zar zor alıncada midesini bulandırıyo kusacakmış gibi oluyo
lütfen yardım edin nasıl alıştırırım onu göğsüme bilgisi olan varmı
cnm merak ettim kızın kaç kilo maşallah nazar değmesin kızına
kızlar sizin kuzucukların boyun tutma durumları nasıl.
gülfem bazen kafasını rahat bir şekilde tutabiliyor
bazen de yay gibi kafa bir oyana bir buyana gidip geliyor. :44:
kızlar sizin kuzucukların boyun tutma durumları nasıl.
gülfem bazen kafasını rahat bir şekilde tutabiliyor
bazen de yay gibi kafa bir oyana bir buyana gidip geliyor. :44:
kızlar doğumdan sora gögüs ucum küçüktü bebek tutamadı bende silikon gögüs ucu kullanmaya başladım şuan 2 aylığız gögüs ucum çıktı tutabilir ama
şimdide silikon gögüs ucuna alışmış normal gögsümü verince almıyo zar zor alıncada midesini bulandırıyo kusacakmış gibi oluyo
lütfen yardım edin nasıl alıştırırım onu göğsüme bilgisi olan varmı
neyse bi de güzel hbr paylaşayım da efkarım dağılsın accıcık..
aşıdan geliyoruz.. önce verem i yaptılar,çok korktum en acıtan o demişlerdi.. bizimki sadece azıcık kolunu oynattı ufak bi çığlık o kdr.. ağlmadı bile yavrum
hemşire de biz de şaşırdık tabii.. afferin falan derken geldi igne 2 ve iğne 3.. işte onlarda biraz kopma oldu.. dudak büzdük,biraz gözümüze yaş geldi yine de çok sesimiz çıkmadı. aşılar bittikten sonra kanı hala durmadı,işte ona birazcık ağladı.. emzik verdik bize gülmeye başladı hemen.. cesur ama nazlı benim oğlum
inş ateş falan çıkmaz.. şimdiden biraz huzursuzuz sanki uyku arasında ağlıyo 20 dk ya bir.. bakalım neler olacak??
günaydın kızlar.. moralim çok bozuk
sabah eşimle atıştık,ev düzensizmiş vs vs.. dün annemde temizlikteydim akşama kdr,ondan önce de akşamları hep davetteydik,son iki haftadır da oğlan fırsat vermiyor gündüz hiçbir şey yapmama.. kendi de farkında akşamları 1 saat bakıyodu,sinirden deliye dönüyodu.. bütün gün o haldeki çocukla ilgileniyorum,çoğu zaman o gelen kdr yemek bile yapamıyorum,ona rağmen evde herşey 4x4lük olacakmış.. son iki haftada sadece bir gün öğle uykusu uyudu onda da artık her uykuya dalışında kalkıp bi yerlere koşmaktan yorulduğum için,yanına uzanıp ben de dinlendim,uyumadım bile nasıl olsa 20dk ya uyanacak diye korkumdan(
çocuk iyi olduğu zamanlarda yapıyordum işimi sesi çıkmıyodu,şimdi huzursuz ve yakamdan hiç düşmüyo,ya emziriyorum ya göğsümde uyutuyorum.. dolayısıyla birşeyler aksıyo,ben de mutlu değilim ama mecbur katlanıyorum gördüğüm şeylere yetişemiyorsam.. geçen gece nasıl yorgun yattıysam gece kalkmış çocuğu emzirmiş diğer tarafına yatırmışım haberim yokgece sahura kadar uyanmamış vayy be derken bi baktım geceliğimin düğmeleri sonuna kdr açık.. çocuk da diğer tarafa döndürülmüş.. ne zaman uyandı kaç dk emzirdim hiç bi fikrim yok..
haftasonu çocuğa bakacağım sen temizlik yap dedi. çocuktan önce uyudu ilk gün yine bana kaldı bakmak. ikinci gün cenaze var diye gitti 5 saat sonra geldi,gelince de çok yoruldum ben deyip yattı yine akşama kadar.. yine de ben suçluyum..
öfff bu adamlar niye böyle yaaa
günaydın anneler
çok şükür aşıdan sonraki ilk günü atlattık
ateşimiz çıktı birAZ 37,8e kadar ama calpolle düştü şükür
soyduk oğlumu ıslak havlu falan koyduk
gece de çıkmaDI ŞÜKÜR
ama çok huysuzdu
hala uykuda ağlıyor maalesef
uykuda ağlama oluyor cnm 3 gün biz bugün yıkadık paşa mı
3 günden sonra geçecek mi acaba
yazık oğluma valla
bu arada aşının olduğu günü 1 sayıyoruz 4.gün mü banyo yaptırılıyor
offf kızlar şu habere bakın yaaaa Allah devlet hastanelerine düşürmesin kimseyi sağ giren ölü çıkıyor vallaçok üzüldüm bebeğin isminide beren koyacaklarmış
Milliyet - Cerrahpaşa'da doğum skandalı
Mrb kizlar nasilsiniz bugun bebislerin keyfi ii ins
kizlar sey sorcam sizin bebisler tukuruk cikartiyor mu bugun asi yaptiran var mi
allahtan biz 3 iyi atlattik ates olmadi ama biraz huysuzlugu vardi bugun yikacagiz pasami
günaydın anneler
çok şükür aşıdan sonraki ilk günü atlattık
ateşimiz çıktı birAZ 37,8e kadar ama calpolle düştü şükür
soyduk oğlumu ıslak havlu falan koyduk
gece de çıkmaDI ŞÜKÜR
ama çok huysuzdu
hala uykuda ağlıyor maalesef
offf kızlar şu habere bakın yaaaa Allah devlet hastanelerine düşürmesin kimseyi sağ giren ölü çıkıyor vallaçok üzüldüm bebeğin isminide beren koyacaklarmış
Milliyet - Cerrahpaşa'da doğum skandalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?