2012 Haziran Anneleri Doğurdu

selam kızlar :)
ikizlerim ve ben çok iyiyiz çok şükür
bebek görmeye gelenler eymeni görünce çok şaşırdılar tabi ikiz olduğunu bilmeyenler
işyeri için de bayağı sorunlu bir rapor sürecinden sonra ayrı ayrı rapor çıkarmayı başarabildim ve iş yerime sadece vera'nın raporunu gönderdim.
ofiste en yakın arkadaşa danıştım ikiz desem ne dersiniz diye çok kızarız demişti ben de mecbur doğum raporunu bir kız ve bir erkek için ayrı çıkarttırabildim:26:

ikisi de çok iyi maşallah 3200 ve 3150 gr doğdular şimdi 4500 üzerindeler tahmin ediyorum
mavi gözlü sarı kafa bir oğlum ve belki ela belki koyu yeşil gözlü koyukahve kafa bir kızım var

maşallah cnm bebişlerine bende seni merak etmiştim naptın diye nasıl ikiz bebek bakmak bazen 1 tanesi zor oluyor senin 2 tane yardımcı olan var mı cnm sana

AKILLIBIDIKcanım hoşgeldin
seni görmek ne güzel...
oğluma yetişmekte zorlandığım anlarda hep aklımdaydın
özellikle gaz sancısı tuttuğunda sende 2 tane Allah yardımcın olsun canım
oğlumun arkadaşlarının iyi olmasına sevindim
Allah bağışlasın

kızlar vucudum artık alarm vermeye başladı
önce belimde egzama gb bişeyler çıktı
doktor çok ilerlemiş enfeksiyon kapmaya başlamış die antibiyotikli merhem vermek zorundayım dedi
emzirdiğim için az sürdüm geçti sevincim kursağımda kaldı bu sefer burnumun içi kulağımı içi ensem saçımın içine sıçradı
nedeni tamamen psikolojikmiş sinir stres den oluyormuş
başka doktora giittim oda antibiyotikli ilaca kesinlikle kullanma dedi
bugün baktım sanki boynumda ver suratımda da çıkıyor
iyice moralim bozuldu acısına mı yanayım şeklimin kaydığınıma

baştan beri benim ve eşimin aliler arası iyideğilr onun dediği ona iğerinin dediği birisne batar
hastahanede de bi sürü olay oldu heldik nerdeyse çoçuk 3 ay olaak hal soğuk sürgalar esiyooo
e birde üstüne bebek çok seviyorum ama eve kapanmak bi yere çıkamamak 2 çift muhabbaet edememek...
durum böyle inanılmaz kaşınıyoruuummm

3 günden sonra geçecek mi acaba
yazık oğluma valla
bu arada aşının olduğu günü 1 sayıyoruz 4.gün mü banyo yaptırılıyor

ben perşembe aşı yaptırmıştım pazar günü yıkadım canım ve 3. günden sonra bıçak gibi kesiliyor ağlamalar ve mızmızlama.

geçmiş olsun canım egzama kesinlikle psikolojik stres ve sıkıntıdan oluyor, senin durumun gerçekten zor ama takmamaya çalış. sana çözüm olarak şunu önerebilirim iki aileyi yan yana getirme, kendi aileni ayrı çağır, eşinin ailesini ayrı. ve eşine ailesini kötüleme hatırladığım kadrıyla senin eşin anneci ve erkekler bir çocuğa sahip olduktan sonra annelerine ve babalarına olan bağları güçleniyor. biliyorum uzaktan böyle anlatması kolay ama aşarsınız inşallah.kaç yıllık evlisiniz?

Ayıp etmiş seninki. Onlar için de hayat aynı degil aslında ama aynı olmasını bekliyolar.

Mrb kizlar nasilsiniz bugun bebislerin keyfi ii ins
kizlar sey sorcam sizin bebisler tukuruk cikartiyor mu bugun asi yaptiran var mi
allahtan biz 3 iyi atlattik ates olmadi ama biraz huysuzlugu vardi bugun yikacagiz pasami

Oh atlatmışsınız ne güzel. Geçmiş olsun. Valla bizimki çıkarıyo. Üstelik ses çıkara çıkara. Oyun yaptı iyice. :)

Geçmiş olsun. Sıkıntısız atlatırsınız inş.

yazık oğluma valla

Bize yıkamayın diye bişey demediler malum ben sadece tek aşı yaptırabildim ama yine de 4. gün banyo yaptırdım.

Hoşgeldin aramıza. Senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim. Maşaallah diyorum ben tek dogurdum 3200 e. Tebrik ederim canım seni.

Çok geçmiş olsun tuana. Kimbilir ne sıkıntılar yaşadın da nüksetti. Seni anlıyorum . Bende dogurana kadar hergün gezdim. Şimdi çok sıkılıyorum eşim 1 dk geç gelsin telefon edip arıyorum. Alışık degil o da şaşırıyor geliyorum yoldayım diyor ama insan arıyoruz işte. Aileleri de takma kafana. Koskoca insanlar ara bulayım diye ugraşıp sen arada kalma.

kızlar oğlum bugn öğleden sonra uydu ama ilk kez 4,5 saat kalkmadı ben de uyandırmadım zaten gece boyu uyumamıştı sizcce normal mi?
ben de doğumdan beri ilk kez deliksiz 3,5 saat uyudum çok iyi geldi

_ilk,pamukhelva kızlar sağolun yaaa,insan eşinden bulamayınca desteği buradan bekliyo..
neyse işyerine gidince bizimkinin aklı başına gelmiş anlaşılan,öğlen 2 de 3 arkadaş hep beraber hadi gidip karılarımıza hediye alalım demişler,işten erken çıkmışlar.. gerçi koca boyner de bana uygun hoşuna giden bişey bulamamış ama oğluma bi body bulmuş,almış.. gel gidelim sen beğen dedi..ben de oğlana güvenemedm malum aşımızın ilk günü.. velhasıl olay tatlıya bağlandı yine :)
yazık oğluma valla
canım bayrama gideceğimiz için hemşireye sorduk bize cts saat 10 dan sonra yaptırabilirsin dedi.. yine de akşamına yaptırmayı planlıyorum ama ben..
bu arada biz verem aşısı olurken garip bişey oldu,hemşirenin batırdığı iğne karşı taraftan çıktı biraz aşı da aktı.. hemşire eşime problem olmayacağını söyledi ama vururken bizim kolumuzdaki gb baloncuk olmuştu..şimdi iki tane iğne deliği gözüküyo sadece.. sizde de öyle mi,yoksa baloncuk şeklinde mi?? kuzuma bi daha mı vuracaklar yoksa???

tuana canım çok geçmiş olsun Rabbim sıkıntılarını gidersin

jang bogo eşler bazen çok anlayışsız oluyolar
beni,mki de oğlumun her ağlamasında nasıl annesin ?bebeğini sevmiyosun öyle değil böyle yapman gerek diyerek beni çıldırtıyor
kendileri mükemmeller ya

aranızın düzelmesine sevindim canım

bizim de aşımız yarın inş sıkıntısız atlatırız
kızlar calpolu 1 çay kaşığı mı veriyorsunuz?

tuana cım sana da çok çok geçmiş olsun.. bende de dermatit gb birşey var.. normalde senede bir çıkardı,şimdi vücudumda birkaç yerde birden çıkmış.. inş en kısa zamanda düzelirsin,takmamaya çalışacaksın artık,sağlığın herşeyden önemli şimdi senin...
prenses canım sen de güzel uyumuşsun. Allah devamını getirsin inş..
bizim aşı sonrası durumumuz biraz garip.. artık aşının etkili olmadığından şüphe etmeye başladım.. çok az ateşimiz çıktı,ama huzursuzluğu artacak gb oldu şimdi hemen şurup verdim. bizde dolven var,bir çay kaşığı demişlerdi.. yine de uyukusunda ara ara ağlıyor.. kolunu bacağını falan bayağı oynatıyor ama.. ağrısı olur diye düşünüyordum...

Son düzenleme:

amin canım sağol
inş ibrahimin ağrısı çok olmaz
mutlaka huzursuz olacaktır ama..........

kızlar bızde ıkıncı ay asımızı salı gunu olduk bebegım fazla aglamadı sukur sadece asıdan sonra uykudan uyanıp bagırmaya dudagını buzerek aglamaya basladı ama sekız den sonrada sustu..sukur atlattık bıde gıderken calpol vermedım geldıgımızdede atesı cıkmadı yıne vermedım zaten atesı olmadan calpol vermeyın dedıler

Selam kizlar dun oglum koltugumu b.ka bulayinca jet bir kararla 4 no premium care beze gecmis bulunmaktayim tam oldu ustune begendim simdilik 4 noda o file yok ama aktif bebege benziyo o yuzden kaziklandim sanki :) huggieste aklim kaldi deneyen var mi

kızlar oğlum bugn öğleden sonra uydu ama ilk kez 4,5 saat kalkmadı ben de uyandırmadım zaten gece boyu uyumamıştı sizcce normal mi?
ben de doğumdan beri ilk kez deliksiz 3,5 saat uyudum çok iyi geldi

Aaaaa çok sevindim canım uyumasına. Normal tabi normal olmaz olur mu? Hadi Allah devamını da getirsin inş.

Tatlıya baglamanıza sevindim canım. Ben verem aşısını yaptıramadım malesef ama konuyu bi araştır istersen. Nasıl bir hemşire öyle. Bebege vuruyosun azcık dikkatli olsana oteki taraftan cıkması kotu olmuş. .

Aaaa 4 numarada yok mu. İyi tecrübe etmişsin. Demekki büyüyünce boş yere para vermek yerine direk attif bebege geçmek daha mantıklı olacak. Huggies hiç kullanmadım ama bi arkadaşım prima gibi şişmedigini, çişi içine hapsetmedigini söyledi.

Evet canim yok resmen kaziklandim allahtan 1 tane kalmsti depoya bile baktirdim 3 tane alcaktim :)) 46 tane 26.95 tl aktif bebekte daha cok var ayni paraya ona devam ederim bende herhalde

slm epey aradan sonra bende katılıyorum aranıza benim kız 2. ayını doldurdu adını asya koyduk. gece uyanık gündüz uyuyor gaz problemini atlattık sayılır. size birşey sorcam sezaryanla doğum yaptım ben göbeğim hala gitmedi herkes bu göbek çok büyük normal değil diyor 4 aylık hamile gibiyim yolda gören herkes hamilemisin diyor birde göbeklerinizi eritmek için birşeyler yapıyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…