canım ben lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısını aldım ama hiç kullanmadım çocuk doktoru bana ilk kontrolümüzen sonra kahve rengi bölümü emse yeter dedi bende hiç ucunu tutturmaya çalışmadım halkayı verdim hep ağzına eme eme çıkarıyor bebek zaten..
3. günden sonra sütüm geldi annecğimin gideceği gün psikolojik galiba sütüm azaldı ama tekrar normale döndü
merhaba ayse öner gülben ergenin programına katılmıştı.orada kakasını yapması için bebeğin poposuna parmak veya çubukla uyarılmasının çok zararlı olduğundan bahs etmişti. kesinlikle anneler bu şekilde yapmayın bebek kendi kendine yapmayı öğrenmesi lazım demişti. çok kabız olursa zaten doktorlar ona göre fitil falan veriyorlar.
ayrıca kanal d deki doktorum programında ismini şuan için unuttum. bir doktor asla bebeğe anne sütü dışında birşey vermeyin dedi.buna suda dahil. su verirseniz sadece bebeğiniz daha fazla bez kirletir yani çişini daha çok yapar ama bu bebeğe hiç bir fayda sağlamaz demişti. yok bağırsağı çalışır,yok sıcak havalarda su ihtiyacı artar benzeri nedenlerle anneler su veriyor bebeğe demişti.ve kesinlikle anne sütünün içindeki suyun yeterli olduğundan bahs etmişti.
tebrikler doğum yapanlara...biz de anneyiz ama (henüz doğurmamış olanlar) içerideyken bakımı kolay. bizim derdimiz şu an doğum şekli ben temmuz annesi olucam nasipse, epidural normal istiyorum ama tecrübeli birinden dinleme fırsatı fazla bulamadım. sezaryen çılgınlığı olduğu için... nasıl geçti? epidural verilirken acı oldu mu? memnun kaldınız mı yani? doğum sonrası dikişlerde sıkıntı oldu mu? vs.
21 mayıs da aldım bebişimi kucağıma.Şükürler olsun Allahıma çoook güzel bir duygu gerçektennn.kızlar benim bebişi çok hıçkırık tutuyo özellikle emdikten sonra.sizdede oluyomu.birde göğsümün biri küçük diğeri daha büyükk.küçük olandada pek süt yok sanırım.neden böle oldu anlamadım.her iki göğsümdede sütüm vardı birden diğeri küçüldü ve sütü azaldı.:26:
Gunaydin
Ben hala dogurmadimama bir sorum var
Bu sabah Sirf sol tarafima agri girdi. Adet oluyor gibi kivrandim. Belimden girdi yukari sirtima dogru devam etti. Ama baya kivrandidi beni,nefes zor aliyordu.
Kendimi toparlayip Dusa girdim 2 dk,azaldi. Saun da hic yok..
Sanci mi bu? :18:
gunaydın canlarım gunlerdır gıremıyordum can acısı dersındeyım
14 gun gobegımız dustu ve kızım ogn emmeye basladı ama 2 gundur aglayarak emıdırmeye calısıyorum halımı gorsenız kasılıp kalıyorum goguslerımın ucu resmen yarık olustu pancar gıbı rengı eger ana yuregı olmasa kızı fırlatcak kadar can acım var
zeytın yagı surdum sogan cucugu koydum kudret narı denedım lansınoh hep kullanıyorum banamısın demedı
kızım aglıyor ben aglıyorum esımde gorunce aglıyor
gogus ucu ıcın fıkrı olan varmı hıc ıyı deılım ben
gunaydın canlarım gunlerdır gıremıyordum can acısı dersındeyım
14 gun gobegımız dustu ve kızım ogn emmeye basladı ama 2 gundur aglayarak emıdırmeye calısıyorum halımı gorsenız kasılıp kalıyorum goguslerımın ucu resmen yarık olustu pancar gıbı rengı eger ana yuregı olmasa kızı fırlatcak kadar can acım var
zeytın yagı surdum sogan cucugu koydum kudret narı denedım lansınoh hep kullanıyorum banamısın demedı
kızım aglıyor ben aglıyorum esımde gorunce aglıyor
gogus ucu ıcın fıkrı olan varmı hıc ıyı deılım ben
offf kızlar yaa bu nasıl bı acıdır naıla saol cnm cevbabın ıcın 1 hafta surdu demek yemın edıyorum kasılıp kalıcam dıe korkuyorum
tuana hala varmı ayy allahım bu acı gercekten hıc bır acıya benzemıyor kızlar elımde lansınoh ıle gezıyorum yok yok yok ayaklarımı vurmaktan topuklarım acıyor kızım korkuyor uyanıp acıkcak dıoe korkuyorum :18:
offf kızlar yaa bu nasıl bı acıdır naıla saol cnm cevbabın ıcın 1 hafta surdu demek yemın edıyorum kasılıp kalıcam dıe korkuyorum
tuana hala varmı ayy allahım bu acı gercekten hıc bır acıya benzemıyor kızlar elımde lansınoh ıle gezıyorum yok yok yok ayaklarımı vurmaktan topuklarım acıyor kızım korkuyor uyanıp acıkcak dıoe korkuyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?