2012 Haziran Anneleri Doğurdu

birşey daha vardı unutmuşum bizim bebişin göbek deliği kahverengi şu an. sizlerin nasıl??

benim cildim alerjik, sanırım bebeğim de bana çekmiş
evet sadece su ile yıka canım bence de ilk zamanlar. zaten bebekler mis gibi kokuyor...

Benimde alerjik,o yuzdende bebegimde olma ihtimali var
Bide astim var..
Dedigin gibi mis gibi kokuyorlar.Zaten ufacik bebegin ne kiri olcak ki.

benım kac dıkısım var solemedı dr um ama dıkısın cok dedı bugun ıkı dıkısım dustu 4 gun dıkısımın ustune oturmustum 10 gun sonrada toparlamıstım rahat rahat oturabılıodum ustune...suanda ıse hıc acı hıssetmıorum yarın 20 gun olucak cnm

cnm pompayla sag gercekten ıse yarıor bıde sıcak su cok ıyı her gun yıkan sutun cogalır benımde ılk zamanlarda sutum az dı hatta mama takvıyesı vermıslerdı ben mama vermek ıstemedım suanda fark edıorum sutum cogaldı bıraz bıraz ole akmıor ama bebısımı doyuruyor nerden anlıorum emdıkten sonra fazla gelıp kusuyor bıde gunde 6-8 bez degıstırıorum

sadece bız degılmısız demek cok emen :)))
bende bı ayımızı beklıorum bakalım ne kadar kılo aldık ?
bende ıkı saat emmegınce artık kuzumu ozluyorum ben uyandırıorum gece de boyleyız valla artık alıstık sanırım

Benimde alerjik,o yuzdende bebegimde olma ihtimali var
Bide astim var..
Dedigin gibi mis gibi kokuyorlar.Zaten ufacik bebegin ne kiri olcak ki.

o zaman riske atma canım , bir süre sonra denersin birşeyler..
inşallah olmaz senin bebişte alerji.

demek herkesin bebis memede uyuyor
benimki de mamayi azalttigimizdan beri o sekilde
sutum artti sanirim ama ben doymadigini o yuzden oyle yaptigini dusunuyorum
cunku mama verince 2,5 saat kesintisiz uyuyor
gunduz surekli emmek istiyor
emerken uyuyor
yerine koyunca uyanip aglamaya basliyor
bazen fenalik geciriyorum yaa sizler hayatinizdan memnunsunuz ama ben alisamadim valla yaa
mamayi vermek istemiyorum ama o agladikca ac biraktim gibi geliyor dayanamiyorum
off nasil olacak bilemiyorum gunduzlerimiz cok zor geciyor cok bunaliyorum
girmedigim bunalima simdi giricem az kaldi

ben de sebamed kullanıyorum ama bızde olmadı bişey.

jelibons benimde iki dikisim var.. baya sisti hastanede buzlu ped verdiler o baya iyi gelmisti. eve gelincede doktorum vaselin sur pedine orasi yumusak kalsin dedi. suan 11 gunluk olduk. 9 gun falan sisligin indi.

bu arada kizlar karninizi bagliyormusunuz?? yani normal dogum yapanalr. benim karnim kaldi birazcik bende korse aldim onu kullaniyorum 1 haftadir.. insallah karnim eskisi gibi duzlesir..

cutekitty benim bebisinde gozu bugun capaklandi. gozunu acamiyor yavrum.. yarin doktora goturucem ama bolbol sutunden gozune damlat dediler. birde pamugu islat capaklarini temizle dediler. ben bugun yapmaya basladim insallah gecer.. sende bi dene istersen

ahh kızlar benimki nasıl yalancı emzik emiyor çıldırıyorumm durmuyor başka tüürlü onun ağlaması susuyor o emziği emdikçe benım içim gidiyor ağlıyorum (((

Kızlarr hepiniz çok emmesinden şikayetçisiniz... Benim kızım hala emmiyor beni,sağıp biberonla veriyorum... Sütüm geleli bi hafta oluyor.O kadar üzülüyorum ki bu duruma,ne olur dua edin kızım beni emebilsin
Kızlar bana bi akıl verin ne yapayım?.

ahh kızlar benimki nasıl yalancı emzik emiyor çıldırıyorumm durmuyor başka tüürlü onun ağlaması susuyor o emziği emdikçe benım içim gidiyor ağlıyorum (((

niye o kadar üzülüyorsun ki canım, karnı toksa yalancı emziği sakinleşmek için emiyor bebekler, o kadar takma bence, aç olsa zaten emzikle de durmaz ki

çok açken dene demek istiyorum ama denemişsindir, ilk günler benimkide biberona alışıp beni emmemişti, gece verdim emdi, inşallah düzelir canım

bizim bugun 20.gunumuz.yarı 40 yapıcaz.suyuna 40 taş 1 altın yuzuk 1 iğne bı de yaprak konuyo.bunun dışında değişik bişey var mı yapılan?

cnm bizde de sürekli çapak var dr oftalmotrim diye bir damla verdi sadece 1 hafta kullan dedi, ama hala aşırı çapaklanma var, ct günü dr kontrolü var, 1 aylık olucaz, tekrar sorucam, masaj yapmamı söylemişti ama oğlum damla verirken bile yırtınıyooo...

ben chicho şampuan ve sabun kullanıyorum alerji yapmadı, mis gibi de kokuyo, hatta hergün yıkadığım için sabun bitmek üzere ben de acaba daha iyisi ne var ne alsam diye düşünüyordum, demek ki ben devam edeyimmm

bizim bugun 20.gunumuz.yarı 40 yapıcaz.suyuna 40 taş 1 altın yuzuk 1 iğne bı de yaprak konuyo.bunun dışında değişik bişey var mı yapılan?

bis bunları leğene değil yıkama kovasına koyduk, bebeme abdest aldırdık, sonra o suyla ben de abdest aldım, temiz suyla, pis suyu leğeninde kaldı, iyi ki bu leğenleri de boşaltma deliği olanlardan almışızzzz

bugün dikişler biraz daha iyi ama üzerine oturamıyorum
eşim dün krem almış eczaneden o yumuşattı biraz inş kısa zamanda düzelir.
bugün karnıma kuşak gibi bişey giyindim lastikli sıkıyor baya
doktora korseyi sordum hemen kullanabilirsin ama kendi haline bıraksan kasların
hareket ettikçe karnın toparlanır demişti sıcakta sıkıyor bunaltıyor pek dayanamıyorum
bakalım kaç gün daha kullanacağım.

sağol.ben de yıkama suyuna koyucamz zaten yıkadıgım leğene değil.abdest nasıl aldırdnız pekı?nrmal abdest gibi mi?kalan son suyla da ben durulanıcam dımm abdest aldıktan sonra duşta?

sütüm gelmeye başladı çok şükür
ılık su ve sabun kesinlikle işe yarıyor bide pompayla sağınca
çoğalmaya başladı ama tek sorunumuz benim göğüs uçlarım
çok acıyor ve yara olmak üzere lansinoh sürüyorum biraz yumuşatıyor
tahinin üzerinde biriken yağı sürdüm yine aynı bugünde eşim kataron yağı alacak
bide onu deneyeceğim yara olursa yandım emerken çok sızlıyor

bize de torbex diye bir damla verdi, 5 gün kullandık ama geçmedi. masajı emerken yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor gerçekten inşallah geçer senin bebişinde.

eğer memnunsan değiştirme bence canım.

Gozun aydin, emzirdikten sonra kurulayip gogus pedi kullanmayi denedinmi. Ben boyle yapiyorum yara olmuyor...

biz kırkını yaparken kayınvalidem suyuna 40 taş, bozuk para, gül yaprağı ve yumurta kabuğu koydu... ben hiç bilmem bu adetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…