canım ben de o gögüs ucu yaraları için neler neler sürdüm hiç biri çok çabuk geçirmiyor sadece bepantenin faydası oluyor
onuda emmeden önce sildiğimiz için anca uzun uyuduğunda hemen sür biraz acısı azalıyor
benim ilk hafta oldu iki büklüm ağlaya ağlaya emzirdim hatta kıvranmaktan dikişlerim açıldı
neyse geçti nasıl sevindim ama bu hafta o kadar memeye düştü ki sabahtan akşama kadar memede durmak istiyo
resmen emzik gb kullamıyo şimdi tekrar başladı bu sefer dayanılcak gb değil
biraz önce mecbur mama verdim bepanten sürdüm bir an önce geçsin artıkkkk
gunaydın canlarım gunlerdır gıremıyordum can acısı dersındeyım
14 gun gobegımız dustu ve kızım ogn emmeye basladı ama 2 gundur aglayarak emıdırmeye calısıyorum halımı gorsenız kasılıp kalıyorum goguslerımın ucu resmen yarık olustu pancar gıbı rengı eger ana yuregı olmasa kızı fırlatcak kadar can acım var
zeytın yagı surdum sogan cucugu koydum kudret narı denedım lansınoh hep kullanıyorum banamısın demedı
kızım aglıyor ben aglıyorum esımde gorunce aglıyor
gogus ucu ıcın fıkrı olan varmı hıc ıyı deılım ben
14 gun gobegımız dustu ve kızım ogn emmeye basladı ama 2 gundur aglayarak emıdırmeye calısıyorum halımı gorsenız kasılıp kalıyorum goguslerımın ucu resmen yarık olustu pancar gıbı rengı eger ana yuregı olmasa kızı fırlatcak kadar can acım var
zeytın yagı surdum sogan cucugu koydum kudret narı denedım lansınoh hep kullanıyorum banamısın demedı
canım bende çektim göğüs acısı bana garmastan pomad çok iyi geldi eczaneden aldım ve 1 günde geçirdi bebeğini emzirmeden yıkaman gerekiyor ve her emzirmeden önce kendi tükürüğümü sürdüm kapatırkende öyle yara falan hepsi geçti.
cerser benimkide meme ağzından hiç çıkmasın istiyor ben dün emzik vermeye başladım çünkü memeyi ağzından çıkarınca durmuyo bişey yapamıyorum bende cözümü bu sekilde buldum, emzik ağzından düşünce kıyameti koparıyo ama yinede işimi görüyo
benim bebeğimde öyle emzik niyetine beni kullanıyor sürekli emmek istiyor ama çok sükür göğüşler alıştı artık acımıyor ama ben yinede arada kalkan ve lansinoh kullanıyorum özellikle dustan sonra herkes emzik ver diyor ama onada alışsın istemiyorum acıkcası cok kararsızım. bide cok emmesi sayesinde iyi de kilo alıyor bir ayda 1 kilo 360 gr almıs boyuda 6 cm uzamıstıacıkcası emzirmekte hosuma gidiyor onunla sürekli okadar yakın olmak bakalım napıcazzzz
sonunda bende doğurdum
benim normal doğum yapanlara sorum olacak
dikişim 4 tane ama böyle biraz şiş gibi sizinde öylemiydi
bide kaç gün sonra toparlandı ?
gerçi normal doğum bizde pek yok ama yapanlardan
bilgi veren olursa sevinirim
sonunda bende doğurdum
benim normal doğum yapanlara sorum olacak
dikişim 4 tane ama böyle biraz şiş gibi sizinde öylemiydi
bide kaç gün sonra toparlandı ?
gerçi normal doğum bizde pek yok ama yapanlardan
bilgi veren olursa sevinirim
canım bende çektim göğüs acısı bana garmastan pomad çok iyi geldi eczaneden aldım ve 1 günde geçirdi bebeğini emzirmeden yıkaman gerekiyor ve her emzirmeden önce kendi tükürüğümü sürdüm kapatırkende öyle yara falan hepsi geçti.
cerser benimkide meme ağzından hiç çıkmasın istiyor ben dün emzik vermeye başladım çünkü memeyi ağzından çıkarınca durmuyo bişey yapamıyorum bende cözümü bu sekilde buldum, emzik ağzından düşünce kıyameti koparıyo ama yinede işimi görüyo
hehe ayy benımkıde öyle hatta agzını kocaman acıp he he he yapıp bole aranması kızması ıstıokı hemen memeyı agzına alsın maşşallah ogluma dıorum ama sureklı emcek bende senın gıbı emzıge alıstırdım bıraz zor oldu ama alıstı agzını kocaman acıoyor ya emzıgı verdıgımdede kocaman acınca tam tutması zor oluordu ama sureklı agzında tuta tuta suan bıraz bıraz alıstı bende rahat ettım yoksa yarım saatte bır meme ıstıo bıde gazını alırken foşşş dıye ustume kusuor fazla geldıgını annem saolsun soledı sen bununla bas edemezsın kızım dedı yarım saatte bır aranıo bu karnıda tok maşşallah dedı sen emzık ver dedı cunku cocukta rahatsız oluyor sureklı sıkınıo sureklı altını pıslıyo dedı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
benim paşada aynı dediğiniz gibi...şu an annem banyo suyunu hazırlıyor,ben de altını açtım...üzerine bir bez örttüm biraz hava alsın diyeama beyimiz açtığım gibi işedi...
hıçkırık tuttu bir yandan...meme sürekli ağzında olsun istiyor,gözleri kapanıyor diyorum uykuya daldı hadi yerine koyayım hemen başlıyor viyaklamaya...
emzik 6 ay kullanmayın diyorlar ama bilemiyorum kullansam diyorum...eşimde hiç kullanmam taraftarı değil....
teyzeleri benimki volümü yine arttırdı...şunu yıkayalım artık...
kılzarın dediği gibi maalesef öyle 2 gunde gecmıyor.bızım 3 hafta olacak 2 gun sonra ben hala uçla emzırıyorum.sağ göğsümü verbılıyorum ama sol meme asla uç olmadan olmuyo.tam tutturamıyorum da ben eğri büğrü bı hal alıyo meme ucu sonra da çok acıyo.ben de lansınoh mustela zeytınyağı vs buldugumu suruyorum.yarıklar kapandı ama hala acıyo
maşallah valla.sütün çok guzel demek kı.
tanselcim senin için yazayım dedim uyku gözümden akıyor benim oğuş banyo sonrası huzurla uyurken ben de kestireyim dedim...ama önce sana duyduğum şeyi yazayım istedim...
canım burdan arkadaşlardan biri paylaşmıştı kim unuttum ama hani tahin var ya onun üzerinde biriken yağı olur işte o yağdan parmağınla al meme ucuna sür...aklına geldikçe yap...bak gör nasıl yumuşuyor...
benimde aynı böyleydi,ağlamaklı oluyordum artık o derece ama tahin,lansinoh krem vs. bir şekilde hafifledi...
bir de her emzirme öncesi ve sonrasında göğüslerini ılık su ile sabun falan sürmeden yıka...
En cok korktugum sey,sampuandan bebegimin alerji kapmasi:18:
Sirf bu yuzden duru su ile yikamayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?