annişler merhaba kızım berenle bizde aranıza katılmak isteriz
kizlar 6 ayik bir kizim var
biz hep arabada gezdik bebek arabamiz genelde evde sallamak icin kullandik
brnim sorum 6 aylik minikleri bebek arabasinda oturtuyormusunuz yoksa hala yatiriyormusunuz
acil cevap lutfen
kizlar 6 ayik bir kizim var
biz hep arabada gezdik bebek arabamiz genelde evde sallamak icin kullandik
brnim sorum 6 aylik minikleri bebek arabasinda oturtuyormusunuz yoksa hala yatiriyormusunuz
acil cevap lutfen
benim de aklımda aynı soru var,bizim bebek arabamızda şu ana kucağı monte edilenlerden şu ana kadar güzelce kullandık,şimdi normal bebek arabasına dönüştürsem oturabilir mi diye düşündüm ama sanırım rahat edemez,10dk fazla oturması ii değil diyorlar çünkü..
benim de aklımda aynı soru var,bizim bebek arabamızda şu ana kucağı monte edilenlerden şu ana kadar güzelce kullandık,şimdi normal bebek arabasına dönüştürsem oturabilir mi diye düşündüm ama sanırım rahat edemez,10dk fazla oturması ii değil diyorlar çünkü..
siz hala sigiyomuydunuz su ana kucagina benimkiler 3 aydan sonra rahat edemediler icinde hemde bende kraft twist vardi ana kucagida oyle kucukte degildi hep inmeye calisiyolardi canim egimli bir sekilde oturtabilirsin yari oturur pozisyonda 140 mi 170 mi diyolarya o aciyla oturtabilirsin sorun olmaz hem daha rahat eder emin ol yayila yayila oturur
çoğumuzda var bu sıkıntı..selam kızlar. doğumdan sonra 85 numara olan göğüslerim 95 birazdaha zorlasam 100 olacak. göğüslerimi gördükçe moralim bozuluyor. bunun küçültme çaresi varmı yoksa zayıflayınca yada sütten kızım kesilince küçülürmü. yaşaynınız bir bileniniz varsa açıklasın kafam hakikaten bu konuda çok bozuk...:105: birde göğüsünüz büyükse ne tür styen kullanıyorsunuz.
Sevgili anneler merhaba..Oğlum Alper'den fırsat bulup giremiyorum kaç zamanıdır..Biz bugün altıncı ayımızı doldurduk..Maaşallah..Ve aşılarımızı olduk..1 tane ağza damla, 3 tane bacağa..Neyse ki fazla ağlamadı..Bu ay içinde kızamık aşısı için tekrar çağıracaklarmış..Normalde bir yaşında yapılıyormuş ama salgından dolayı öne çekmişler..Kilomuz fazla olduğu için muhallebi ve şehriye çorbası verme dedi..Dün ilk defa yoğurt yaptım, oldu galiba...Henüz Alper'e veremedim ama ben yedim, güzeldi...Bizimki sebze çorbasını yedi, tarhana çorbası ve mercimek çorbasını da yedi..Peyniri ve pekmezi de çok seviyor..Mama sandalyesi alacağım ama kara veremedim..Bizden böyle haberler :)
selam kızlar. doğumdan sonra 85 numara olan göğüslerim 95 birazdaha zorlasam 100 olacak. göğüslerimi gördükçe moralim bozuluyor. bunun küçültme çaresi varmı yoksa zayıflayınca yada sütten kızım kesilince küçülürmü. yaşaynınız bir bileniniz varsa açıklasın kafam hakikaten bu konuda çok bozuk...:105: birde göğüsünüz büyükse ne tür styen kullanıyorsunuz.
Merhaba canmeclisi, bizde bu ayın 29'unda 6. ayımızı dolduracağız. Kızamık aşısını da öne çekmişlerse eğer biz bu ay rota aşısıyla beraber 5 aşı olacağız demektir. Şimdiden korktum vallahi. Bu aşılar düzenimiz bozuyor çünkü.
Benim de gögüslerim büyüdü ya. Normalde küçüktür benim gögüslerim geçen fotoğrafta bir kendime baktım ki kocaman görünüyor gögüsler umarım daha sonra düzelir büyük gögüs hiç sevmem çünkü.
selam güzel anneler,
ek gıdaya geçişler nasıl gidiyor?
biz elma ve havuç püresi en çok da elma püresi vermiştik, bazı meyvalardan da azcık tattırmıştık. bir de yoğurt veriyorum. şimdi de sebze püresine geçicez, patatesle mi başlasam, bir de püredeki su ve sebze oranına neye göre karar veriyorsunuz, elma püresinin kıvamında olsa iyi midir mesela, içine zeytinyağı da ekliyor musunuz piştikten sonra
irmikli meyveli muhallebi yediren oldu mu hiç.
bir de 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? yeni bir meyvaya geçince önceki verdiğinizden ayrı verip gün içinde farklı bir zamanda eskisini de vermeye devam ediyor musunuz?
Sevgili anneler merhaba..Oğlum Alper'den fırsat bulup giremiyorum kaç zamanıdır..Biz bugün altıncı ayımızı doldurduk..Maaşallah..Ve aşılarımızı olduk..1 tane ağza damla, 3 tane bacağa..Neyse ki fazla ağlamadı..Bu ay içinde kızamık aşısı için tekrar çağıracaklarmış..Normalde bir yaşında yapılıyormuş ama salgından dolayı öne çekmişler..Kilomuz fazla olduğu için muhallebi ve şehriye çorbası verme dedi..Dün ilk defa yoğurt yaptım, oldu galiba...Henüz Alper'e veremedim ama ben yedim, güzeldi...Bizimki sebze çorbasını yedi, tarhana çorbası ve mercimek çorbasını da yedi..Peyniri ve pekmezi de çok seviyor..Mama sandalyesi alacağım ama kara veremedim..Bizden böyle haberler :)
Ben dün pentiden iki sütyen aldım toparlayıcı organik Malzeme falan dedi kadın biraz tuzluya geldi 70 lira kadar. cok rahat ama memnun kaldım.sütten kesinceküçülecek kesinselam kızlar. doğumdan sonra 85 numara olan göğüslerim 95 birazdaha zorlasam 100 olacak. göğüslerimi gördükçe moralim bozuluyor. bunun küçültme çaresi varmı yoksa zayıflayınca yada sütten kızım kesilince küçülürmü. yaşaynınız bir bileniniz varsa açıklasın kafam hakikaten bu konuda çok bozuk...:105: birde göğüsünüz büyükse ne tür styen kullanıyorsunuz.
selam güzel anneler,
biz elma ve havuç püresi en çok da elma püresi vermiştik, bazı meyvalardan da azcık tattırmıştık. bir de yoğurt veriyorum. şimdi de sebze püresine geçicez, patatesle mi başlasam, bir de püredeki su ve sebze oranına neye göre karar veriyorsunuz, elma püresinin kıvamında olsa iyi midir mesela, içine zeytinyağı da ekliyor musunuz piştikten sonra
bir de 3 gün kuralını uyguluyor musunuz? yeni bir meyvaya geçince önceki verdiğinizden ayrı verip gün içinde farklı bir zamanda eskisini de vermeye devam ediyor musunuz?
Pazarlar Daha sağlıklı geliyor bana özellikle köylü pazarlarıMerhaba hepcik, bu ek gıda işi beni baya strese soktu. Sütüm yetmiyor gibi oldu önce bir kaç gece oğlum sürekli uyandı ben de ek gıdaya başlama konusunda tereddütlüydüm aslında 6. ayı doldurunca başlamak istiyordum ama baktım olmayacak bir ileri iki geri başladık sayılır. Ben oğluma ilk elma püresi vererek başladım. Önce suyunu ver diyor bazıları ama benim oğlum yutmakta zorlanmadı böyle devam ettim ben de. Yoğurt verdim şimdiye kadar. Bir de patates havuç ve az pirinci haşlayıp blendrdan geçirip verdim. Soğuyunca çok az zeytinyağı da ekledim bu karışıma. Kıvamını ben ne çok sulu ne de çok katı olmayacak şekilde yapıyorum. Elma püresi kıvamı iyi bence. Suyu da sebzelerin biraz üstüne geçecek kadar koyuyorum gerektikçe ekliyorum. Ağzı kapalı şekilde pişiriyorum. 3 gün kuralını uyguladım sayılır. Tabi bu saydıklarımı çok az yedirdim şimdiye kadar tadımlık sadece yani. Önümüzdeki ay arttırırım artık miktarları.
Ben de şunu merak ediyorum. Bu yaptığımız pürelerin kalanlarını buzdolabı poşetlerinde buzlukta saklayıp daha sonra versek olurmu acaba?
Bir de sebze ve meyvelerini organik olanlardan al dedi benim doktorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bir kaç internet sitesi var organik ürünler satan. Oralardan mı alışveriş yapmak gerekir acaba ne dersiniz?
Merhaba hepcik, bu ek gıda işi beni baya strese soktu. Sütüm yetmiyor gibi oldu önce bir kaç gece oğlum sürekli uyandı ben de ek gıdaya başlama konusunda tereddütlüydüm aslında 6. ayı doldurunca başlamak istiyordum ama baktım olmayacak bir ileri iki geri başladık sayılır. Ben oğluma ilk elma püresi vererek başladım. Önce suyunu ver diyor bazıları ama benim oğlum yutmakta zorlanmadı böyle devam ettim ben de. Yoğurt verdim şimdiye kadar. Bir de patates havuç ve az pirinci haşlayıp blendrdan geçirip verdim. Soğuyunca çok az zeytinyağı da ekledim bu karışıma. Kıvamını ben ne çok sulu ne de çok katı olmayacak şekilde yapıyorum. Elma püresi kıvamı iyi bence. Suyu da sebzelerin biraz üstüne geçecek kadar koyuyorum gerektikçe ekliyorum. Ağzı kapalı şekilde pişiriyorum. 3 gün kuralını uyguladım sayılır. Tabi bu saydıklarımı çok az yedirdim şimdiye kadar tadımlık sadece yani. Önümüzdeki ay arttırırım artık miktarları.
Ben de şunu merak ediyorum. Bu yaptığımız pürelerin kalanlarını buzdolabı poşetlerinde buzlukta saklayıp daha sonra versek olurmu acaba?
Bir de sebze ve meyvelerini organik olanlardan al dedi benim doktorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Bir kaç internet sitesi var organik ürünler satan. Oralardan mı alışveriş yapmak gerekir acaba ne dersiniz?
silinebilir özelliği olduğundan muşamba tabii ust yuzeyi, mama sandalyesi sürekli dökülüp saçılacak normal kumaş kullanışlı olmaz zaten, gerçi terleyecek kadar uzuun saatler oturtmuyordum ben bebeğimi hiç..
siz de güzel günlerde kullanın paraya kıydığınız sandalyenizi
güle güle kullan kargoyu alınca memnun kalıp kalmadığını paylaşırsan sevinirim.
ben de mama sandalyesi alan var mı diye sormak için açtım forumu konu açılmış e zamanı geldi tabi. bende dünden beri bakıyorum chicco polly magic'i beğendim ama kararsızım daha önce görseydim hiç düşünmeden alırdım ana kucağı olarak da kullanılabiliyormuş. aylardır yerde biz yemek yerken yavrucak yüksekte olurdu en azından.
bu arada içinden memnun kalmazsan ekstra pedler satılıyor onlardan alıcam ben e-bebek'te vardı kumaş ve yıkanabiliyor ucuz bir şeydi 20 tl falan.
Kızım sebze çorbasını sevmedifarklı tariflere ihtiyacım var sizler nasil yapıyorsunuz sebze çorbasını ayrntılı olursa çoook sevinim teşekkürler
annişler merhaba kızım berenle bizde aranıza katılmak isteriz
selam güzel anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?