haziran anneleri nerdesinizzzzzzzzzzz
merhaba bende haziran 2012 annesyim sizlere bir sorum olacak yardımcı olursunuz umarım.kızımda önce hapşırık nezle sonra öksürük çok şiddetlendi doktora götürdüm bronşiyolit teşhisi kondu neredeyse 5 gündürnebilizatör ile ilaçlı buhar mukotik kullanıyorum ama oksuruğu daha gecmedi geceleri efessiz kalıp uyuyamıyordu sımdı allaha şükür biraz daha iyiyiz sorum su bebeğimin kafası cok terliyor yastık sırılsıklam oluyor onceden pek olmazdı sızın bebeklerinizde de oluyor mu acaba?gecenin bir saatinde uzuntuden uyuyamıyorum:=((
merhabalar okuyan tüm annelere...
dün 6. ay kontrolümüz ve aşılarımız vardı, ilk defa uzuun bir süre susturamadım aşılardan sonra miniğimi..Allah dert keder vermesin yavrulara, onların acısına deva olamamak çok kötü hissettiriyor insana..
bize de ek gıda listemizi verdi dr.cugumuz .... çok garip bir his geldi çöktü üstüme, bir çağ kapanıp yepyeni bir çağ başlıyor bebeğimle..zaman nasıl hızla akıyor, insan bazen inanamıyor...
hepinize sağlıklı, mutlu günler arkadaşlar, minikleri çok öperizz
merhaba annişler. haliyle kızımla geçiyor artık günlerim eşim ne zaman arasam gülfemle uğraşıyorsun diyo. kıskanıyo aradakızım haraketlenmeye başladı. oturuyordu şimdi kendini kurbağalama atıyor yere doğru. bizden destek alıp ayağa kalkmak istiyor hanımefendi. arada pepe ve caillou seyrediyor. renkler çok hoşuna gidiyor. Rabbim izinverirse ocak 8 de 8. ayına adım atacak. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhat nasip etsin.
iyi akşamlar benim oğluşum da 8 ocak.ta 8.e girecek aynı gün doğmuşlar Gülfem.le... benim pıtırcıkta oturuyor yerde sürünüyor bide pazar günü sağ alt dişimiz salı da sol alt dişimiz patladı
bu arada oğlumun da hem kafası çok terliyor daha doğrusu evimiz çok sıcak tek bi badiyle yatıyor üstüne sadece 1 tane yünlü battaniye örtüyorum ama yine de çok terliyor...
ayrıca şunu da sorayım çok terlediğinden mi bilmiyorum ama artık geceleri bezini çok ıslatmıyor sizin bebişlerinizde böyle mi
yaaa topiğin eski halini özledim ben:))
nerde haraketli haziran anneleri topiği...
biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçtik az az da su veriyorum.Aklıma takıldı siz bebeğiniz için özel bir su kullanıyor musunuz?bebekler için özel yapılmış olanlarından falan????
biz de yavaş yavaş ek gıdaya geçtik az az da su veriyorum.Aklıma takıldı siz bebeğiniz için özel bir su kullanıyor musunuz?bebekler için özel yapılmış olanlarından falan????
kızlar ek gıdaya 1 ay önce başlamıştık biz.6.ayı bitirdi Ada.kahvaltı olayına girsek mi yoksa erken mi?dr umuz yıllık izinde.kontrole götüremedim şimdilik.sizler başladınız mı?bir de aklıma bir şey takıldı:mademki bebeklere ilk bir yıl inek sütü yasak neden o zaman kahvaltıda peynir veriliyor da inek sütünden yoğurdu dr lar istemiyor anlamıyorum.ben oğlum 6.ayını doldurduğu gün kendi yaptığım yoğurtlardan yedirmiştim(şimdi ağzına bile almıyor o ayrı) bir zararını da görmedim.devam sütüyle yapıyorum kızım pek severek yemiyor açıkçası.aslında devam sütünü de sevdiği pek söylenmez hani.siz nasıl yapıyorsunuz?
ek gıda listeniz hayırlı olsun o zaman.bizim aşı da haftaya.aşı koldan da yapıldı mı,kızımın verem asısı yarası hala duruyor.ordan vurmazlar herhalde.
cok gecmiş olsun. Allah şifa versin. benim bebişinde kafası sürekli terler ama duyduğum kadarıyla birçok bebekte var bu...
bizimde bugün 6 aylık kontrolümüz vardı bizde geçtik ek gıda olayına hakikaten dediğin gibi bir çağ kapandı başka bir çağ başladı artık koşturmaca daha da artacak....bu arada bizim aşımızda pazartesi umarım hayırlısıyla acısız bir şekilde atlatırız...
iyi akşamlar benim oğluşum da 8 ocak.ta 8.e girecek aynı gün doğmuşlar Gülfem.le... benim pıtırcıkta oturuyor yerde sürünüyor bide pazar günü sağ alt dişimiz salı da sol alt dişimiz patladı
bu arada oğlumun da hem kafası çok terliyor daha doğrusu evimiz çok sıcak tek bi badiyle yatıyor üstüne sadece 1 tane yünlü battaniye örtüyorum ama yine de çok terliyor...
ayrıca şunu da sorayım çok terlediğinden mi bilmiyorum ama artık geceleri bezini çok ıslatmıyor sizin bebişlerinizde böyle mi
Slm anneler bız 7 aylık olcaz ayın 10 unda diş miş yok daha=) ishal oluo su aralar salya dır elı agzndn cıkmıo her şeyıde yedırıorum özenlı ve dıkkatlı sekılde su anlık sorun yok sadece örumcege koydum bır suredır ayagı dısa ters basınca doktora gıttm ortapedıye kalça kemıgınde acı bıraz darmıs tutarken elın bacak arasında hep olucak dedı kendı tutunarak kalkmadıgı surece örumcege konulmaz dedı aceleye gerek yok dedı bu ınsan oğlu tay buzagı deıl dedı hemen yurucek anne babalar hep acele edıo kıkırdaklarını zorluyolr dedı aklınızda olsun orumcek tehlıkelımıs kendı tutunrak kalkmadıgı surece kalcanın cok kotu sorun ıcermedıgı ıcın ıkı kat bez takarak duzeltmeye calısıckmısım 18 aylıkken kontrl oluck bıdaha bole ıste opuorm herkesi
kızlar ek gıdaya 1 ay önce başlamıştık biz.6.ayı bitirdi Ada.kahvaltı olayına girsek mi yoksa erken mi?dr umuz yıllık izinde.kontrole götüremedim şimdilik.sizler başladınız mı?bir de aklıma bir şey takıldı:mademki bebeklere ilk bir yıl inek sütü yasak neden o zaman kahvaltıda peynir veriliyor da inek sütünden yoğurdu dr lar istemiyor anlamıyorum.ben oğlum 6.ayını doldurduğu gün kendi yaptığım yoğurtlardan yedirmiştim(şimdi ağzına bile almıyor o ayrı) bir zararını da görmedim.devam sütüyle yapıyorum kızım pek severek yemiyor açıkçası.aslında devam sütünü de sevdiği pek söylenmez hani.siz nasıl yapıyorsunuz?
Slm anneler bız 7 aylık olcaz ayın 10 unda diş miş yok daha=) ishal oluo su aralar salya dır elı agzndn cıkmıo her şeyıde yedırıorum özenlı ve dıkkatlı sekılde su anlık sorun yok sadece örumcege koydum bır suredır ayagı dısa ters basınca doktora gıttm ortapedıye kalça kemıgınde acı bıraz darmıs tutarken elın bacak arasında hep olucak dedı kendı tutunarak kalkmadıgı surece örumcege konulmaz dedı aceleye gerek yok dedı bu ınsan oğlu tay buzagı deıl dedı hemen yurucek anne babalar hep acele edıo kıkırdaklarını zorluyolr dedı aklınızda olsun orumcek tehlıkelımıs kendı tutunrak kalkmadıgı surece kalcanın cok kotu sorun ıcermedıgı ıcın ıkı kat bez takarak duzeltmeye calısıckmısım 18 aylıkken kontrl oluck bıdaha bole ıste opuorm herkesi
günaydın anneler,ek gıda konusu zormuş ordan burdan okuya okuya ilerlemeye çalışıyoruz.
yalnız benim yaramazın 1 dişi çıktı,o da hemen annesini ısırdıgöğsümü dişini fena saplamış sabah göğsümün altı kanayınca fark ettim ne yapsam ii gelir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?