dün aylık kontrolümüzü olurken çocuk doktorumuz kızamık salgını var
aşıyı öne aldılar,sağlık ocağı heran arayabilir sizi dedi
bende bugün aradım,aile hekimiyle görüştüm aşıya nezaman geliyim diye
ikiside canlı aşı olduğu için 1 ay sonra gelmemi söyledi
1 ay sonra kızamık aşımız var
normalde kaç aylıkken olunuyormuş peki?
bana yaşında gel dediler
normalde yasinda yapiliyor canim ama salgin oldugundan one cekmisler
masallah cagan beye canim benimkilerde oyle canim yerde telefon kablo gormesin ikiside bagirarak emeklemeye basliyor hele oglum resmen atliyo ustune su oyuncaklara verdigim parayla kablo kumanda priz uzatmasi falan alsaymisim daha karli cikardim
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
böyle yazıyor evlilik panosu yapmaya çalıştıkça(( neden olmuyor ki???
normalde kaç aylıkken olunuyormuş peki?
bana yaşında gel dediler
kızlar bugün iki defa girdim tam cevap yazacakken kapatmak zorunda kaldımbenim kızım çok cadıııııı.....
bu arada ne kadar çorba veya yogurt veriyorsunuz diye sormuştum yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
kızamık aşısı konuşulmuş bizi arayan olmadı burasıda olmasa dünyadan merhaba gibiyiz....:) iyi ki varsınız kızlar yaşasın kk...
ayrıca bebişi kusan arkadaşa allah sabır versin bebişi biran önce iyileşsin çok zor bu bebişler karı kocanın arasını açıyor valla allahtan benim koca sakin sadece çok pimpirikleniyorsun hem kendini yoruyorsun hem bebişi diyo onun dışında pek karışmaz fazla rahat.
bu gün misafir gelecek diye kızı bir güzel girdirdi sonra da beni sinir etmek için elini açtı tü tü dedi bebişin kafasına sürüyordu git limon sık bebişin kafasına tam olsun dedim eşşek yaa.....
eşim allah razı olsun bana çok yardımcı ama bizim bebişimiz zor bi bebek....
hazır gıdayı pek sevmesem de bazen vermek zorunda kalıyorum.
tarhana ya başlamadık ama doktorumuz evdeki kendi yediğiniz ev tarhanasını verin dedi
Allah bebişlere sağlık ve iştah versin annelere de sabır versin.....iyi geceler.....
ben maddi konusunu hic hesaplamadim esimde hesaplamaz
benim minigim dogdugunda plastik alerjisi cikti ve zor bir donem gecirdik
hatta hamis topiginden arkadaslar bilir ben rahim kanseri teshisiyle hamilelik gecirdim
kizim dogdu ben ameliyata girdim ve cokkkkkkkk zor anlar yasadik
bunlari yasayan bir aile olarakta parasal degerini onemsemedik
bunu burda belirtmeniz cok hos olmadi bence
sizinde butce olarak dusunmenize biraz uzuldum acikcasi
ama esime guvenirim onun bilgisinede
adam zaten gec baba olmus biri 3 cocugunada bildinin en iyisini yapmaya calisiyor diye fazla sorgulamiyorum
ama yinede yorumunuz ve fikriniz icin tsk. ederim
ben cocuk dr.cok soruyorum bu konuyu normal telaslanmayin diyor
acikmadikca istemedikce verme diyor
hatta emzirdigim icin once emzirmemi yetmedini hissedersem ve cocuk isterse bir sure onu oyala oyle ver dedi
ama oyle bir kusma oluyorki bogulacak saniyorum
onceden saatli besliyordum ama simdi tamamen ona bagli
insallah gecer canim
sana hayranim berene ise inan imreniyorum
aman nazarlardan uzakkkkkkkk
sana da büyük geçmiş oldun çok badireler atlatmışsınız...Allah bir daha yaşatmasın...
hilma arkadaşımız da kötü manada demedi bence, herşeyi hazır yedirmeye herkesin bütçesi yetmeyebilir, o da o penceren bakmış olaya, düşününce haklı da...buraya yazanlar dışında, bir sürü kişi de okuyor, her okuyanın ne şartlarda yaşadığını biz bilemeyiz ki..
belki bizim yazdıklarımızdan etkilenip; hazır şeyler de vermem gerekliymiş ya da hazırlar çok zararlıymış, ben veriyordum, vermeseydim keşke vs... diye düşünen olabilir...
o yüzden ben bu konularda çok keskin konuşmayı pek sevmiyorum..herkesin görüşü farklı farklı neticede...
beni yanlış anlamanı istemem yalnızca konu hakkında fikir vermek istedim..
dr.un çok doğru söylemiş,
bizim dr.umuz da aynı şeyi öneriyor, bu aylarda maksat çocuğu sütten farklı gıdalarla da tanıştırmak, yutmayı-çiğnemeyi yavaş yavaş öğretmek, o yüzden yemediğinde ben de çok zorlamıyorum...zaten aç olsa yer...
fakat yoğurdunu ve yumurta sarısını çok önemsiyorum, çünkü anne sütü protein ihtiyacına yeterli gelmeyebilir büyüdükçe..
senin bebiş de benimki gibi anne sütü ile doyuyor demek ki..
gıda alerji testi yapıldı mı peki bebişinin cnm? belki birşeye alerjisi vardır, o da şiddetli kusmaya neden oluyor...
ben kızımın ay anneleri ile konuşurken orada bi arkadaşın bebği öyleydi mesela, kusma problemi çoktu ve yedirdiği kanola yağından kaynaklandığı ortaya çıkmıştı sonradan...
Anneler ve bıcırık bebişlere günaydınnnn.
Öncelikle Mevlid kandiliniz mübarek olsun.son 1-2 günü okudum kusma ve kızamık aşısı konuşulmuş.
Kusma bizde de var bazen öle bi kusuyor ki sanırsın ağzında fıskiye var fosss diye bayağı kusuyor.Haliyle telaşlanıyorum.Genelde fazla yediği zaman .İtiraf ediyorum baktım güzelce yiyiyor hadi bir kaşık hadi bir kaşık diye abartıyorum(( Ama kusunca kendimi suçlu hissediyorum.Doyduğu zaman bizim prenses ağzını kapatıyor anlıyorum ama bazen kapatmıyor bende devam ediyorum ve sonunda kusuyor (
Bizi de aşı için aramadılar daha.Bakalım ben arayayım sağlık ocağını ne diyecekler gün içinde yazarım...
Şimdi işe döneyim işler beni bekler...
Herşey kızım için :)
hilma naber kız yine ikimiz varız sabah sabah :)
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
böyle yazıyor evlilik panosu yapmaya çalıştıkça(( neden olmuyor ki???
evt ben daha erken geldim geçmişi okudum cvplar falan yazdım biileri gelsede konuşsak diye bakıyordum azıcıkda sinirliyim yaa bakıcıya bebeğim 3 yaşına gelse kreşe versem
noldu niye sinirlisin bakıcıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?