2012 Haziran Anneleri Doğurdu

evet canim salgin varmis bizide 3 subatta cagirdilar ozaman yaptiricaz

bize de dr.umuz kızamık aşısını 9. ayında yapacakmış,
normalde kızamık aşısı; 12.ayda tek doz halindeydi,şimdi 9. ve 12. aylarda olmak üzere iki doz şeklinde uygulanıyor dedi ..

masallah cagan beye canim benimkilerde oyle canim yerde telefon kablo gormesin ikiside bagirarak emeklemeye basliyor hele oglum resmen atliyo ustune su oyuncaklara verdigim parayla kablo kumanda priz uzatmasi falan alsaymisim daha karli cikardim

aynen bizimki de böyle; özellikle kumandaya deli oluyor, ve üzerinde tuşu olan bilimum alet edevata .. zamane bebeleri işte:)

Son düzenleme:

benim de öyle olmuştu ben de doğum tarihini yazmadım bu sefer oldu. dene bakalım

kızlar burası şenlenmiş ne güzel hep böyle olalım

kızlar bugün iki defa girdim tam cevap yazacakken kapatmak zorunda kaldım benim kızım çok cadıııııı.....
bu arada ne kadar çorba veya yogurt veriyorsunuz diye sormuştum yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
kızamık aşısı konuşulmuş bizi arayan olmadı burasıda olmasa dünyadan merhaba gibiyiz....:) iyi ki varsınız kızlar yaşasın kk...
ayrıca bebişi kusan arkadaşa allah sabır versin bebişi biran önce iyileşsin çok zor bu bebişler karı kocanın arasını açıyor valla allahtan benim koca sakin sadece çok pimpirikleniyorsun hem kendini yoruyorsun hem bebişi diyo onun dışında pek karışmaz fazla rahat.
bu gün misafir gelecek diye kızı bir güzel girdirdi sonra da beni sinir etmek için elini açtı tü tü dedi bebişin kafasına sürüyordu git limon sık bebişin kafasına tam olsun dedim eşşek yaa.....
eşim allah razı olsun bana çok yardımcı ama bizim bebişimiz zor bi bebek....
hazır gıdayı pek sevmesem de bazen vermek zorunda kalıyorum.
tarhana ya başlamadık ama doktorumuz evdeki kendi yediğiniz ev tarhanasını verin dedi
Allah bebişlere sağlık ve iştah versin annelere de sabır versin.....iyi geceler.....

benide sağlık ocağından aramadılar,niye aramadınız dedim bikaç kişiyi aradık sizi atlamış olabiliriz dedi
sen onları beklemicen bişi duyduğunda hemen arıcan valla ben öyle yaptım hemde aile hekimiyle görüştüm :)
belki bizide bikaç gün sonra ararlardı bilemiyorum
çocuk doktorumuz söylemeseydi benim de haberim olmıcaktı

Son düzenleme:

siz beni yanlış anladınız burada maddi durumu hesap edecek en son kişiyim siz benim neler yaşadgımı bilmiyorsunuz beril77 hanım bu benim 2. bebeğim 2011 haziran ayında bir bebeğimi kaybettim ben sadece 3 gün yaşadı sadece 3 ilk yavrum 2 haz.2011 de dohdu 5 haz.2013 de vefat etti bu yavrum ise 5 haz.2012 de dogdu birini kaybettiğim günde diğerini aldım kucagıma şükürler olsun 1 ay hastanede yattım erken dopgum tehlikesinden neler yaşadıgımızı eşimle bir ben biliriz ardahan gibi yerdeydik anne yok baba yok hiçbir tanıdık yok neyse daha fazla anlatmaya gerek yok burdan az çok beni biln bilir.Allah hiçbir kimseye yaşatmasın bu duyguyu bunu yaşamışken maddi hesabı yapacakdeğilim (avatar resmimde resimleri var ) hiçde yapmadım aklımın ucundan dahi geçmedi onu yazarken zaten daha size hiçbişey yazmam Allah tüm yavrularımıza sağlık sıhhat versin

aynen öle........

günaydın herkese

Son düzenleme:
Anneler ve bıcırık bebişlere günaydınnnn.
Öncelikle Mevlid kandiliniz mübarek olsun.son 1-2 günü okudum kusma ve kızamık aşısı konuşulmuş.
Kusma bizde de var bazen öle bi kusuyor ki sanırsın ağzında fıskiye var fosss diye bayağı kusuyor.Haliyle telaşlanıyorum.Genelde fazla yediği zaman .İtiraf ediyorum baktım güzelce yiyiyor hadi bir kaşık hadi bir kaşık diye abartıyorum (( Ama kusunca kendimi suçlu hissediyorum.Doyduğu zaman bizim prenses ağzını kapatıyor anlıyorum ama bazen kapatmıyor bende devam ediyorum ve sonunda kusuyor (
Bizi de aşı için aramadılar daha.Bakalım ben arayayım sağlık ocağını ne diyecekler gün içinde yazarım...
Şimdi işe döneyim işler beni bekler...
Herşey kızım için :)

mevlid kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olur inşaallah...

Son düzenleme:
herksin mevlid kandili mübarek olsun bu mübarek günde dualarınız kabul günahlarımızında affolması dileğiyle.....

kızamık salgıı var burda 2-3 hafta sürekli okullara aşıya gittik çok yorucuydu ama beni aramadılar sağlık ocagından gerçi bizim kaydımız istanbulda nasıl oraya yaptılar hala anlamıiş değilim düzeltemediler

hilma naber kız yine ikimiz varız sabah sabah :)

evt ben daha erken geldim geçmişi okudum cvplar falan yazdım biileri gelsede konuşsak diye bakıyordum azıcıkda sinirliyim yaa bakıcıya bebeğim 3 yaşına gelse kreşe versem

1.bebeğin doğum tarihini sil onu yapamadım bende:)
2.evlilik tarihinin aralarına - koayarak yazmalısın (20-04-2012)
3. eşine hitap şeklini de eklemelisin
4.istediğin görüntü nosunu seçmelelisin mesela benimki 11

evt ben daha erken geldim geçmişi okudum cvplar falan yazdım biileri gelsede konuşsak diye bakıyordum azıcıkda sinirliyim yaa bakıcıya bebeğim 3 yaşına gelse kreşe versem

noldu niye sinirlisin bakıcıya?

noldu niye sinirlisin bakıcıya?

ya hafta sonu başladı eşimede anlatamadıgımda içimde kaldı patlıcam c.tesi günü telefonum çaldı yabancı numara evde telefon pek çekmiyor bi kaç defa kapandı aradı falan dedim ehrhaşde tanıdık biri kaltım balkona dogru gittim açtım karşımda bir adam ben altkat komşun ayşenin kardeşiyim telefona ona götürürmüsün dedi kan beynime sıçradı resmen sonra yiğit için susutum gtürdüm kadın hasta yatıyormuş kızına verdim teli al konuşun getir telefonu dedim ondan önce telefonum bozuldu dedi bir kere ulaşamadım kendi telefonumu verdim telefonun olana akdar dedim kaç ay geçti hala tık yok dünde kızı gelmiş fatma abla yarın yiğitin yürütecinide getirebilirmisin kucakta olmuyo dedi ona seslenmedim çoçuga ne alakaya yaa altı üstü yarım gün bakıyor şimdilik oun üstüne oturtacak kendi oturacak ben kendim çok bindirmiyoum zaten bi yemek yaparken sabahta kadına dedim ben çok bindirmiyorum testisleri için zararladı dedim acaip acaip şeyler istiyo benden ilk önceleri geçiştirdim ama şimdi garip geliyo ben urfaya yeni gelmişim kendisi buranın yerlisi geçen gün altın borcum var dedi sizin kredi kartından geçsek siz maaşımdan düşseniz dedi bende limit dolu dedim sevmem öle şeyleri erkek kardeşinin sizlüsü varmış nişan yapacaklarmış kıza giydirmek için benden gece elbisesi istedi yok dedim böle acaip şeyler yaaa herşey yiğit için yiğiti aldıgımda güler yüzlü mutlu gibi o yüzden sesimi çıkaramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…