- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
tamam canim bana da yakinmis birde orayla konusayim yaa bende yaptirilir biliyodum ama ordaki bayan oyle deyince sen gedin aklima yoksa ben emzirmiyorum zaten ama dedigim gibi pek guvenemedim zaten oraya sonucta kuafor yani ne kadar bilgili olabilirlerki bu konuda ama bayagida musyeriside var memnunlarda ne bilim kafam karisti
ben şu çizelge olayını bir deneyeyim teşekkür ederim cnm...ve cevap veren herkeslere çok teşekkürlerrr:)))
tatlım ben de lazere başladım belirtmek istedim.Avcılar da oturduğum için avcılar tercih ettim karşı komşum sağlıkçı o yönlendirdi işin aslı ve gönül rahatlığıyla başlamıştım...iyiki de başlamışım 28 aralık ta ilk seansımdı ve süper farketti...
emzirme ile bir ilgisi yok haberin olsun,komşum bizzat bunu açıkladı önce...
slm kızlar...bugün paşam yine kusmaya başladı üşüttü mü bilmem(( kahvaltı bile yapmadı,emdiğini de çıkarıyor...misafirim gelecek çıkarım ama sonra yine gelir paylaşırım...kahvaltı da ben öyle kaşık maması tahıllı neyim bir şeyler vermiyorum acaba eksikmi veriyorum kafam karıştı şimdi...neyse şu misafiri atlatam,uzun uzadıya gelir konuşurum :)))
ben cuma günü gidiyorum gel istersen sen de.
canim cuma gunu gelebilmem mumkun degil esimin evde olmasi lazim gelebilmem icin bebeler anneanneye anca oyle gelebilirim acaba hafta sonu acikmidir cumartesi pazar bilgin var mi
tamam canim cok saol bu arada sen corbalara sogan koyuyomusun ben hic koymadim koysam olur mmu acaba gaz falan yaptimi beren kizda
benide sağlık ocağından aramadılar,niye aramadınız dedim bikaç kişiyi aradık sizi atlamış olabiliriz dedi
sen onları beklemicen bişi duyduğunda hemen arıcan valla ben öyle yaptım hemde aile hekimiyle görüştüm :)
belki bizide bikaç gün sonra ararlardı bilemiyorum
çocuk doktorumuz söylemeseydi benim de haberim olmıcaktı
Anneler ve bıcırık bebişlere günaydınnnn.
Öncelikle Mevlid kandiliniz mübarek olsun.son 1-2 günü okudum kusma ve kızamık aşısı konuşulmuş.
Kusma bizde de var bazen öle bi kusuyor ki sanırsın ağzında fıskiye var fosss diye bayağı kusuyor.Haliyle telaşlanıyorum.Genelde fazla yediği zaman .İtiraf ediyorum baktım güzelce yiyiyor hadi bir kaşık hadi bir kaşık diye abartıyorum(( Ama kusunca kendimi suçlu hissediyorum.Doyduğu zaman bizim prenses ağzını kapatıyor anlıyorum ama bazen kapatmıyor bende devam ediyorum ve sonunda kusuyor (
Bizi de aşı için aramadılar daha.Bakalım ben arayayım sağlık ocağını ne diyecekler gün içinde yazarım...
Şimdi işe döneyim işler beni bekler...
Herşey kızım için :)
ya hafta sonu başladı eşimede anlatamadıgımda içimde kaldı patlıcam c.tesi günü telefonum çaldı yabancı numara evde telefon pek çekmiyor bi kaç defa kapandı aradı falan dedim ehrhaşde tanıdık biri kaltım balkona dogru gittim açtım karşımda bir adam ben altkat komşun ayşenin kardeşiyim telefona ona götürürmüsün dedi kan beynime sıçradı resmen sonra yiğit için susutum gtürdüm kadın hasta yatıyormuş kızına verdim teli al konuşun getir telefonu dedim ondan önce telefonum bozuldu dedi bir kere ulaşamadım kendi telefonumu verdim telefonun olana akdar dedim kaç ay geçti hala tık yok dünde kızı gelmiş fatma abla yarın yiğitin yürütecinide getirebilirmisin kucakta olmuyo dedi ona seslenmedim çoçuga ne alakaya yaa altı üstü yarım gün bakıyor şimdilik oun üstüne oturtacak kendi oturacak ben kendim çok bindirmiyoum zaten bi yemek yaparken sabahta kadına dedim ben çok bindirmiyorum testisleri için zararladı dedim acaip acaip şeyler istiyo benden ilk önceleri geçiştirdim ama şimdi garip geliyo ben urfaya yeni gelmişim kendisi buranın yerlisi geçen gün altın borcum var dedi sizin kredi kartından geçsek siz maaşımdan düşseniz dedi bende limit dolu dedim sevmem öle şeyleri erkek kardeşinin sizlüsü varmış nişan yapacaklarmış kıza giydirmek için benden gece elbisesi istediyok dedim böle acaip şeyler yaaa herşey yiğit için yiğiti aldıgımda güler yüzlü mutlu gibi o yüzden sesimi çıkaramıyorum
kızlar 3 yasını bırakın bı 1 yasına gelsede yuruse barı dıorum hep kolumda...yurutece koyuyorum yemek yaparken ondada her yerı talan edıor kablo canavarı nerde kablo var cekıor ortulerı cekıor..
bu arada grıp olduk ıkı uc gundur ne gecemız ne sabahımız var mızmız mız emme problemımızde var o yuzden sureklı ek verdım dun vıcdan azabı cekıorum resmen he bu arada kahvaltıda ne verıosunuz ben yumurta sarısı ıkıser tane cevız fındık badem 6-7 cıcıbebe beyaz beynır pekmez ulker 8 tahıllı ve muz karısımını blendırdan cekıp her sabah verıorum..öğlen corba yapıorum..aksama dogru yogurt gece de muhallebı verıorum su aralar bıde portakal suyu verıorum...
ben şu çizelge olayını bir deneyeyim teşekkür ederim cnm...ve cevap veren herkeslere çok teşekkürlerrr:)))
tatlım ben de lazere başladım belirtmek istedim.Avcılar da oturduğum için avcılar tercih ettim karşı komşum sağlıkçı o yönlendirdi işin aslı ve gönül rahatlığıyla başlamıştım...iyiki de başlamışım 28 aralık ta ilk seansımdı ve süper farketti...
emzirme ile bir ilgisi yok haberin olsun,komşum bizzat bunu açıkladı önce...
slm kızlar...bugün paşam yine kusmaya başladı üşüttü mü bilmem(( kahvaltı bile yapmadı,emdiğini de çıkarıyor...misafirim gelecek çıkarım ama sonra yine gelir paylaşırım...kahvaltı da ben öyle kaşık maması tahıllı neyim bir şeyler vermiyorum acaba eksikmi veriyorum kafam karıştı şimdi...neyse şu misafiri atlatam,uzun uzadıya gelir konuşurum :)))
cnm ben aradım sağlık ocağını öyle bişey yok dediler. siz istanbul da mı oturuyorsunuz bizim buralara daha haber ulaşmadıda....:)
cnm anneler hep aynı hep bir kaşık daha.... geçmiş olsun canım allah sağlık versin...bu arada senin de kandilin mubarek olsun...
ne değişik insanlarmış onlar öyle allah sabır versin....
geçmiş olsun cnm allah şifa versin. biz daha kahvaltıya geçmedik.
geçmiş olsun cnm...
gnydın...........................
herkese gunaydinnnnnn
Günaydın güzel anneler
günaydın kızlar...ilk cim harikasın çok güzel tarifler paylaşmışsın. kızlar tavsiye edebileceğiniz bebek yemek tarifleri sitesi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?