2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar hani bebişlerinize kahvaltıda reçel veriyorsunuz ya o reçeller şekerle yapılan reçel değil mi? hani verilir mi verilmez mi bilmiyorum o yüzden soruyorum bir çok sitede de bebek kahvaltısında reçel yazıyor da merak ettim.

bence de doktorluk çok güzel bir meslek, insanlara yararlı olabilmek en güzel yanı..

düşündüğümde; oğlumu değil de kızımı dr. olarak görmek, daha fazla gururumu okşardı benim de,
ama bir yandan da; doktorluk fazla yorucu çok yorulmasın çiçeğim diye düşünüyorum :)

hayırlısı olsun haklarında, büyüsünler akıllı iyi ahlaklı birer insan olsunlar da daha ne isterim..

geçmiş olsun, neyin var ayakta zor durmana neden olan..Allah şifa versin...

idrar tahlilini de;
kontrol amaçlı; iltihap, mikrop vs..ters giden birşeyler var mı bakmak için istiyor sanırım....

sayfayı kayıtlı olmayıp takip edenler de varmış demek ki, 14 kişi.. hanımlar buyrun siz de katılın..

evet cnm öyle sağlıkları için herşey,
çoğu dr. veriyor demir damlasını tahlilsiz, bi sakınca teşkil etmiyor demek ki..

dr.unuz çok yetersizmiş gerçekten cnm ya,
ek gıdaya geçtiğinde en azından bilgilendirmesi, kısa kısa da olsa anlatması lazım..
ben çok memnunum bizimkinden, ismini bile hatırlıyor kapıda ismi ile karşılıyor bebeğimi,
muayeneye başlamadan mıncıklıyor bebişi bir, sonra o gün yapacaklarından bahsediyor bana,
işini sevmeyen insanlar yapmasın bu işi bence..
onca parayı boşa veriyoruz sanki...

peynir ve yumurta bir arada verilebiliyor bizim listemize göre, ve ilk bebeğimde de bir arada vermiştim,
fakat bazı dr.lar yumurtayı gün aşırı öneriyor, ben yalnızca onu biliyorum..

evde meyvanın kendi şekeri ile yapılan reçeller olabilir belki, hazır market reçeli veren yoktur sanırm yapay onlar zaten bir faydası da olmaz bebişe..
ben pekmez veriyorum halis ev yapımı, hem daha faydalı..

Son düzenleme:

doğumdan 2 ay sonra rahatsızlandım baş dönmesi arada ağrıması başımda ağırlık var taşıyamıyorum denge kaybı var ve hergün böyleyim
sonra beynim sallanmaya başladı kalp atar gibi atıyor,kulaklarımda çınlıyor,içi fabrika gibi çalışıyo
gereken herşey yapıldı mr tahliller
hatta doktor hemen anladı bana hiçbişi vermedı
ben ıstedım butun tetkıklerı :)
dr yorgunluk uykusuzluk stres dedi,dışarı çıkamadım aylardır
hap kullanıyorum 4.5 aydır sadece hafifleme var,doktor geçicek diyor bende beklıyorum o günü.
emzirdiğim için fazla hap vermıyor.o yuzden yavaş yavaş iyileşcen diyor
dua edin hepınız kızlar.

benim kız masanın altına girmiş orada yatıyor gel diyorum gelmiyor :)
prasa pişirdim.prasa böreği yapcam akşama,bide irmik tatlısı patlatayım

slm kızlar çağan, elifsueda, pamuk helva tşkler görüşleriniz için
benimkinin eline ne verirsem vereyim kendi istemedikçe rahat durmuyo
ewt benim oğluşumda ıslak mendili pek sever cnm bayılıyor üstünü giydirmeye değil soyunca çığlık atıyor sevşnçten yaz gelsede tek çıtçıtlı badi ile dolşasa rahatlasak pamuk helvacım otri bebe borusunu denedim dün bacAKLARINI GENE HARAKETLENMESİNİ ENgellemeymedim kaldırıp indiriyo sürekli hareket ettiriyo bacaklarını işte şebeklik vs yaptım yani tv açıcam
her zaman değilde ben artık çok yorulupta takadim kalmayınca bide " eee """ yapmışsa altını alırken bide hareketlenirse artık sabrım kalmıyo ondan deliriorum napıyım geçicek sanırım bugünlerde dayan sabır sabır sabır
ay bennim oğlan tembel ya demekki sadece yuvarlkanıyo sürünüyo vs şöle bir kalk emekle demi ama kollarından tut deli gibi koşar gibi yürüyo napalım rabbim ne zaman yürü derse o zaman yürüyecek

aynen benımkide öyle çıplak olmaya bayılıyor,durmayınca sinirlendiği zaman hemen üstünü soyuyorum
iyi geliyor ona bi kaç dakika bekletıyorum öyle
sende bekletebilirsin biraz

herkese selam anneler, ben bir telaştır gidiyorum berene diş buğdayı yapıcam bütün organizasyon firmalarını aradım evde olacak ama süslemelerini yaptırmka istiyorum, beren 8 aylık oldu artık dizlerinin üzerine kalkıp emekliyor ve koltuk masa kenarlarına tutunup kalkmaya şarkılarda dans etmeye başladı hele o göbeği indirip kaldırmıyor mu gülmekten yerlere yatıyoruz.

elifsuaeda maaşallah prensesine çok tatlı beroşunda kirpikleri seninkiler gibi uzun kıvrık kıvrık siyah ama kaşlar konusunda benimki tek kaş olma yolunda ilerliyor

meslekler konuşulmuş bende beren doktor olsun çok istiyorum ama hangi meslekte mutlu olacaksa o olsun inşallah, babasına kalsa uluslararası ticaret okutup kendi şirketinde işe alacak kızı ama ben şimdiden set ördüm bir oğlu olursa onu alsın yanına kızım benim

folicacid alt açarken berende saniye yerinde durmuyor yarım saatte zor bağlıyorum altını ben dışarısı haricinde mendille temizlemiyorum suyun altında yıkıyorum her bez açışımda o da ayrı bir mücadele oluyor. eline herşey vermeyi denedim bu seferde elindekiyle sağa sola dönüyor durmuyor ama en sonunda ben galip geliyorum.

teşekkür ederim
tek kaş olayınada bittim :)

demek parti yapcaksınız he umarım güzel olur herşey
maşallah yavruna...

aynen benımkide öyle çıplak olmaya bayılıyor,durmayınca sinirlendiği zaman hemen üstünü soyuyorum
iyi geliyor ona bi kaç dakika bekletıyorum öyle
sende bekletebilirsin biraz

bende oyle yapıyorum bazen açıyorum altını bazendekıyafetlerini çıkarıyorum çıtçıtlı badisiyle kalıyo biraz sakinleşince giydiriyorum bu seferde gıyınmek istmiyo
ay herkesin bebeişi emekliyo bizimki neden emeklemiyo yaaaa :26: yuvarlanarak dolaşıyo oturuyo bide (ben oturtuyorum kendi kalkamıyo yattığı yerden daha ) ben bide onu yüzü koyun yatırmaya hiç alıştırmadım ve pek sevmez yüzükoyun durmayı fazla kalınca ağlar acaba ondan mı :26:
yada direk ayağa kalkacak benim oğluş inşş

Son düzenleme:

benımkıde yüzüstü yatmayı sevmezdi ağlardı hemen
onla alakası olduğunu düşünmüyorum
ama şimdi kendisi istediği zaman yüzüstü yatıyor.

evet gerçekten kutsal bir okadar da sorumluluğu ağır bir meslek çok fedakarlık istiyor , özellikle nöbet olayı falan asistanlık dönemlerinde gün aşırı nöbet tutanlar var bayan için nöbetsiz branşlar tercih edilebilir

pamuk helvacım dua hükmüne geçer inşallah gönlüne göre olsun.

gerçekten çok çok geçmiş olsun canım yaa. Allah acil şifalar versin,

foto isteriz amaaaa kolaylılar diliyorum canım

geçmiş olsun ben de denge problemi yaşadım her iki doğum sonrasında da,
ama atak halinde geldi birer hafta kadar sürdü, sonrasında tamamen geçti çok şükür,
ani hareketlerde vs..baş dönmesi yapıyor sadece...
zor bir süreç, Allah şifa versin bir an evvel inşaallah..

masanın altına giren o tontişi yemek lazım, yaramaza bak sen

pırasalı böreğe bayılırım, elde mi açtın yoksa afiyet şeker olsun size...

senin miniğin çok kıpırdakmış annesi, bizdeki çözüm yolları tükendi
şimdiden bu kadar kıpır kıpırsa nasıl baş edeceksin şimdiden kolaylıklar diliyorum sana

diş buğdayı detaylarını ve fotograflarını görmek isteriz biz de..gönlünden geçtiği gibi yaparsın tüm hazırlıklarını umarım..
maşaAllah Beren kuzusuna da, yakında yürürse hiç şaşırma annesi, tin tin tini mini hanım o

olabilir cnm bazıları direkt yürüyor, örnek benim kızım yani bir numara, sırt üstünden yüz üstüne dahi dönmezdi öyle yatardı tombalak tombalak, birden atak yaptı yürüdü, 13. ayında tabii fazla erken değil.. kardeşi de onun izinden gideceğe benziyor, emekleme bir yana dursun daha dönmüyor bile o da..

pamuk helvacım dua hükmüne geçer inşallah gönlüne göre olsun.

amin cnm amin, inşaallah tüm yavrular akıllı,iyi ahlaklı,hayırlı birer evlad olurlar..

amin ALLAH razı olsun
benim ataklar gün boyu gözümü açıyom yatana kadar
yok hazır yufka,açmasını bilmiyorum
bilseydimde şu durumda açamazdım
valla çok da güzel oldu çayla yedik
sütle yaptım yumuşacık oldu
gel beraber olsun hemadem seviyorsun :)
büyük tepsi yaptım yarısı duruyor

sağol canım
elde açılan yufka olsaydı tabi daha lezzetli olurdu kesin
ama açmasını bilmiyorum işte
zaten böyle ağır işler ilgi alanıma girmez hiç :)

ewt cnm maşallah hareketli erkek çocuğu :) yok bizimki baya sürünüyo ve yurvalanarak dolaşıyo ortalıkta :)dizlerinin üstüne kalkıyo poposunu kaldırıyo sonra ittiro kendini değişik sitili var oğluşumun
biraaz büyyünce dışarda yorarım onu parkalrda vs. enerjı harcatırız evde de inş yaramazlık yapmaz inşşş

kızlar sağlık ocağından arandınızmı ikinci aşı için kızamık 9 uncu ayda aşımız varv :26

kızlar benim oğlum 7 buçuk aylık oldu ve iştahsızlık olayını abartttık.yediklerini artıracagına azaltır oldu.süreklı aç oğlum ve bariz zayıfladığını anlıyoruz bakınca.eskiden kahvaltısını yerdi şimdi onuda istemiyor zaten artık çorba olayına ara verdim çünkü ağzına bile almıyor direk çöpe.kavanoz mamalardan zoraki birz yiyiyor.çok iştahsiz kaşık yaklaşırken sırtını döniüyor hemen.zaten sütte içmiyor beni emmeyi 4 aylıkken bıraktı biberonda almıyor kafayı yemek üzreyim.7 buçuk aylık bebeğe iştah için veriecek ilaç falan varmı bilgisi olan lütfen cevaplarsa sevinirim...

yardım etmek isterdim ama bilgim yok
doktora danıştınmı peki?

1 ay önce doktora söyledim iştahsız diye yavaş yavaş alıştır dedi doktorumdan memnun değilim zaten burda doğru düzgün doktor yok.ek gıdada bile bilgilendirmedi

sen yinede bi dr araştır ona gidin,ne biliyim belki bi sıkıntısı vardır bundan yemiyordur
bitkisel iştah açıcı şuruplar var bunlar kullanılabılır ama yınede dr'a yada eczacınıza danısın
inşaallah en kıs zamanda yemeye başlar yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…