vay anasını ya bende sadece bizimki becerikli sanıyodum ne marifetler varmış sizde
bende geçende ellerimle kemik pirzola yedirdim kendi yemesi lazım ama değilmi:44:bizimki de buyudu ya, gunler ne cabuk gecti,,7 tane disi cikti, gecen pazardan tazecik elma aldim verdim eline isira isira yedi, beni rendeleme derdinden kurtardi, malum ben 8 ogun ek gida veriyorum, corba olarak da kendim eriste yapmistim onu yine kendi yaptigim tarhanayla veriyorum, bebek ekmegiydi, bebek biskuvisiydi, lor peyniriydi hepsi benim imalatim
Selam kizlar, melis su anda kendi yazmak istiyor zor tutuyorum
gecen gun alisverisde pepenin resmini gorunce "pepe, pepe" diye bir bagirisi vardi ki herkes hayran hayran bakti ogluma, birde dediler ki siz mi dogurdunuz, hayatta inanmayiz, dogumdan sonra 50 kiloya dustum, zor ikna ettim annesiyim diye
Gulsah benim kiz da uce kadar sayiyor ama ingilizce. Cok cabuk kapiyor duydugu seyleri, biz ingilizceyi cabuk ogrensin diye onunla hep ingilizce konusuyoruz.
Kizlar valla imrniyorum boyle ince annelere, ben daha eski halime tam donemedim 2 kg daha vermem lazim:-(
ay ne güzel rus dadı mı?
maşallah melise bak hele sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?