Oyle iste kizlar. Cok sukur hersey mukemmel gidiyor. Oglusum sagolsun
guzel uyuudugu icin uykumu aliyorum. Her sabah duzenli sporumu da yapiyorum.
Oyle temizlik derdi yok bnde o isi halledenler var.
Birazdan cocugu alip alisverise gidicem. Her yerde indirim var.
Hazir dustum 51 kiloya kendime ciciler almaliyim. Hem arabami da bi test edeyim
off tatlim indirim dedin canim sikildi, heryer vicik vicik kalabalik, hic sevmiyorum indirim gunlerini, yeni sezon baslasa da rahatca alisverisimi yapsam
Teşekkür ederim canım modeli yazdığın için.Nasıl memnun musun peki.cızıltı falan oluyomu net mi sesi peki?
sende hoşgeldin ilk nasılsın
herkese selam hanımlar hoşgeldiniz biz kızımla yeni uyandık meleğimi emzirdim şimdi yumurtası haşlanıyor birazdan kahvaltısını vericem, burası terkedilmiş bir kasaba gibiydi paylaşımlarınızı eksik etmeyin canlansın yine topiğimiz, aklımda kalanlar hmonoglu güle güle kullan arabanı canım kazasız belasız, eşimde bana doğumdan sonra Q1 aldı bilirim o duyguyu, nilobella dadı konusunda bende katılıyorum kesinlikle yabacı olmalı ben şuanda ingilizce dili olan rus bir bakıcı arıyorum bazı sitelere ilan verebilirsin ben öyle yaptım,
bebişlerden konuşulmuş beren yürümeye başladı artık yürüme yardımcısıyla koşa koşa gidiyor anne ver baba al dede gel mama meeem vb kelimleri söylüyorkilo konusunda bende çabuk kilolarından kurtulanlardanım hala da hızla vermeye devam ediyorum.
hoşbuldum canım sizde hoşgeldiniz iyiym cadıyla uğraşıyorum laptopun kablosunu kemiriyor yerde aktivite masasıyla yanıma gelmiş oynamamı istiyorsiz neler yapıyorsunuz
iyiz işte ne olsun özlem gideriyoruz
allahım ne şanslı kadınlar var.
ben kilo veriyorum ama zar zor iki çocukla bide diyetle uğraşıyorum işte
dal gibi olanlara bayılıyorum
kimlerde yardımcı vardı kızlar
iyiz işte ne olsun özlem gideriyoruz
allahım ne şanslı kadınlar var.
ben kilo veriyorum ama zar zor iki çocukla bide diyetle uğraşıyorum işte
dal gibi olanlara bayılıyorum
kimlerde yardımcı vardı kızlar
ooo sizde para gani belli
bende kıytırık bi c3e biniyorum
doğumgünleri yaklaşıyor nasıl bişe yapacaksınız:26:
ooo sizde para gani belli
bende kıytırık bi c3e biniyorum
doğumgünleri yaklaşıyor nasıl bişe yapacaksınız:26:
Hayirli olsun seninkiler de canim. Degisiklik sart tabiHmonglu canım araban hayırlı olsun ben mini cooperımdan vazgeçemem diyordum ama eşim banada bmw x6 almış tabi bu daha güzel ay bide incecik oldum ne giysem yakışıyo eşim büytün dolabımı yeniledi her kıyafetıme uygun aayakkabı ve çanta aldık çok mutluyum efe de çok hareketli adının karşılıgını veriyo o koltukdan diğerine zıplıyo su yetiştiremiyorum ayyy çok yaramaz çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?