2012 Haziran Anneleri Doğurdu

off tatlim indirim dedin canim sikildi, heryer vicik vicik kalabalik, hic sevmiyorum indirim gunlerini, yeni sezon baslasa da rahatca alisverisimi yapsam

herkese selam hanımlar hoşgeldiniz biz kızımla yeni uyandık meleğimi emzirdim şimdi yumurtası haşlanıyor birazdan kahvaltısını vericem, burası terkedilmiş bir kasaba gibiydi paylaşımlarınızı eksik etmeyin canlansın yine topiğimiz, aklımda kalanlar hmonoglu güle güle kullan arabanı canım kazasız belasız, eşimde bana doğumdan sonra Q1 aldı bilirim o duyguyu, nilobella dadı konusunda bende katılıyorum kesinlikle yabacı olmalı ben şuanda ingilizce dili olan rus bir bakıcı arıyorum bazı sitelere ilan verebilirsin ben öyle yaptım,
bebişlerden konuşulmuş beren yürümeye başladı artık yürüme yardımcısıyla koşa koşa gidiyor anne ver baba al dede gel mama meeem vb kelimleri söylüyor kilo konusunda bende çabuk kilolarından kurtulanlardanım hala da hızla vermeye devam ediyorum.

Masallah ilk_ , kizina da sana da. Ben de kizim uyanmadan bir temizlik yapayim, firsst buldukca yazarim tabii ben de ozlemisim kkyi. Gune gidicez kizimla, gitmeden isleri bitirelim de rahat rahat gezelim.

iyiz işte ne olsun özlem gideriyoruz
allahım ne şanslı kadınlar var.
ben kilo veriyorum ama zar zor iki çocukla bide diyetle uğraşıyorum işte
dal gibi olanlara bayılıyorum
kimlerde yardımcı vardı kızlar

ooo sizde para gani belli
bende kıytırık bi c3e biniyorum
doğumgünleri yaklaşıyor nasıl bişe yapacaksınız:26:

Hmonglu canım araban hayırlı olsun ben mini cooperımdan vazgeçemem diyordum ama eşim banada bmw x6 almış tabi bu daha güzel ay bide incecik oldum ne giysem yakışıyo eşim büytün dolabımı yeniledi her kıyafetıme uygun aayakkabı ve çanta aldık çok mutluyum efe de çok hareketli adının karşılıgını veriyo o koltukdan diğerine zıplıyo su yetiştiremiyorum ayyy çok yaramaz çokk

bende şimdilik yok arayış içerisindeyiz.

ben diş buğdayını evde yaptım ama doğumgününü boğazda yapmayı planlıyorum oba da yapıcam kızlar.

Bn bi organizasyon firmasiyla anlasicam da mekan bakiyorum.

Hayirli olsun seninkiler de canim. Degisiklik sart tabi

İlk_ cim masaallah beren e de valla bu haziran bebekleri cok hizli cikti masaallah ama senin ki daha bi becerikli canim benim masaallah

hmonoglu canım beren aşırı haterektli yetişemiyorum artık şimdi geldi bacaklarıma yapışmış ağlıyo laptopu vermem için

oba nasıl bir yer ki?
ben evde aile arasında bişe yapmayı planlıyorum.
hamileyken hatırlıyorum aramızda yurtdışı eğitimi aldırmayı düşünen vardı kimdi o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…