2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Kucukken kolay ogreniyorlar yabanci dilleri, ben de bir rus dadi istiyorum valla bulamadim bir tane. Ev islerine de yardim etsin istiyorum, ama baskasinin yaptigi is icime sinmiyor. Hergun yer silmezsem rahat edemiyorum.

nilobellacigim, bende yemek yapmaya bayiliyorum, esim diyor ki bazen "noolur hayatim bugun yemegi sen yap" asci bozuluyor ama napiyim, adam illa benim yemegimi istiyor, ee madem yemegi ben yapicaktim bu adami istanbulun en meshur restorantindan niye transfer ettik dimi ama

agresifcim, benim oglan da cok hareketli, doktoru bir aya yurur dedi, bakalim :)

Ay nilobella cim yemek konusu bi dert bi dert sorma. Cok istahli masaallah bnm oglan. Gunde 10 ogun versem yiyecek.
Ustune beni de emiyor. Sutum de cok, akiyor surekli. Dolaba depolamaktan yer kalmadi kizlar valla

Kucukken kolay ogreniyorlar yabanci dilleri, ben de bir rus dadi istiyorum valla bulamadim bir tane. Ev islerine de yardim etsin istiyorum, ama baskasinin yaptigi is icime sinmiyor. Hergun yer silmezsem rahat edemiyorum.

Ben alman dadi istiyorum. Onlar ev isi yapmaz ama super disiplinliler. Ev islerini nasilsa bnm yardimci var o yapiyor. Alman dadiyi yatili alicam kismetse. Arayoruz suan

Gunaydin kizlarrrr
Cok mutluyum bu sabah. Esim ggecenlerde 2013 model Q7 almisti. Gecen sene aldigi 2012 model x6 yi bana verdi.
Bu sene ki dogum guni hediyemmis cok simartiyor bu adam beni yyaa
Gule gule kullan canim! Valla ne kocalar var, benimki bir pirlantayi ogrenmis habire taki alip duruyor. Cocuklu kadinim ben diyorum nasil takayim okadar pahali takiyi, anlamiyor gidiyor yine bir kolye kupe alip geliyor.

sütü gelinde bende görün siz
lara da öyle maşallah iştahı gayet güzel emmeside iyi.ablasıyla bir oyunlar oynuyor pekde becerikli.eline almış ıslak mendili yer siliyor taklitci şebek
güle güle kullan hmoncum Q7ye bayılırım.sizin eviniz triplex bir villaydı değilmi yanlış hatırlamıyorum

nilobella bencede yabancı bul melise yararı olur.bi kaç dil konuşur böylelikle.

Ay nilobella cim yemek konusu bi dert bi dert sorma. Cok istahli masaallah bnm oglan. Gunde 10 ogun versem yiyecek.
Ustune beni de emiyor. Sutum de cok, akiyor surekli. Dolaba depolamaktan yer kalmadi kizlar valla

Ay masallah canim anlatma boyle nazar degmesin sutune. Su da veriyorsun degil mi? Ihmal etme suyu aman diyim!

Bu arada oglum demin siralaya siralaya yanima geldi ve "anne su" dedi.
Artik resmen iki kelimeli cumleler kuruyor. Daha 8 aylik ama gelisimi cok cok ileride dedi dr umuz.
Eee tum besinleri taptaze ve organik olunca boyle oluyor.

cnm bizimki zaten bir kaç adım atıyor da işte 1 aya kalmaz yürür herhalde bizimkide

yaz geliyor, oglan deniz havasi alsin diye yaliya tasinmak istiyoruz bizde, bakalim kismet, var mi bildiginiz satilik yali, kalamis istiyorum ama bebek de olabili, ikisi de bizim sirketlere yakin, esim ise gidip gelirken sefil olmasin, gerci sofor kullaniyor ama yine de aciyorum adamcigaza

Bu arada oglum demin siralaya siralaya yanima geldi ve "anne su" dedi.
Artik resmen iki kelimeli cumleler kuruyor. Daha 8 aylik ama gelisimi cok cok ileride dedi dr umuz.
Eee tum besinleri taptaze ve organik olunca boyle oluyor.

tabii organik olması şart tabi sen organik vermeyeceksinde kim verecek cnm o kadar bağ bahçe var allah arttırsın

Tesekkur ederim canim. Ya o eve yazlari gidiyoruz biz, simdi bagdat caddesi sahil tarafinda deniz goren bi apartman dairemiz var ordayiz. Cami bi aciyorumm tum adalar karsimda, ohh misss

Ay masallah canim anlatma boyle nazar degmesin sutune. Su da veriyorsun degil mi? Ihmal etme suyu aman diyim!
Gunde 450-500 ml icer zatwn suyu pek seviyor canim.

hmonglu güle güle kullan cnm arabanıı

Merci sekerim. Gerci biraz surat yaptim eskisini bana veriyorsun diye ama

Masallah masallah icsin yarasin pasaya.

Oyle iste kizlar. Cok sukur hersey mukemmel gidiyor. Oglusum sagolsun
guzel uyuudugu icin uykumu aliyorum. Her sabah duzenli sporumu da yapiyorum.
Oyle temizlik derdi yok bnde o isi halledenler var.
Birazdan cocugu alip alisverise gidicem. Her yerde indirim var.
Hazir dustum 51 kiloya kendime ciciler almaliyim. Hem arabami da bi test edeyim

canım beurer JBY92 yazıyor kutusunda

Chanel kucuksu beylerbeyi tarafi da cok guzel, orayi da arastirin bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…