- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
sadece tsh yüksek diğerleri normalse haşimatodur.ihmal etme bir an önce git teste .
Zaten antibiyotikler bizim ülkemizin eseri. Bende yurtdışındayım bu yaşımda doktora gittiğimde bana bile vermemek için direniyolar. Sünnet yaptıran anneler hepinizi tebrik ederim cesaretinizden dolayı. Hepiniz sağsalim kurtuldunuz darısı bizim başımıza inş.
Aynen cnm,buralarda cocugun atesi oluyo,kusuyo veya ishal oluyo hastaligi vucudun kendi direnciyle yenmesini bekliyolar antibiyotigi cok agir olursan veriyolar,hangisi iyi bilemedim valla:)
Sagol cnm,buralarda dogumun ertesi gunu sunneti doktorlar tavsiye ediyor ve gercekten cok kolay atlatiyor bebis bu sureci.
Turkiyedeki dr'lar niye tavsiye etmiyor bunu da anlamis degilim!!!
Bu arada sen nerdesin cnm?Avrupadamisin?
crazymom oğluna kavuşmuşsun sende Allah hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin bebişine. söylemeden geçmek istemedim.
Canim cok tesekkur ederim,insallah hepimizin yavrusuna hayirli saglikli uzun omurler versin Rabbim.
kızlar benım bebısım 3500 gr dogdu 5.gunu 3560 gr cıktı 1 ayımızdakı kont. ıse 5000 gr cıktık
sureklı memedeyız yalancı memeyı yenı yenı alıyor bıde cok sukur suan fazla emmek ıstemıor 3 saatte bır emzırıyorum ama uyanıkken yarım saatte bır bır saatte bır memedeyız..benım sıkıntım onun sıkınması kızlar benımkı fazla emdıgınden mı nedır cok fazla sıkınıyor kızarıyor bazen 1 saat sıkınıp pırtlatıyor bazen ıse bu sure 2 saate cıkıyor o sıkındıkca ben uzuluorum hemen rezene vermeye calısıorum bıde gaz ılacı bıogaıa dıye damla verıorum..sızın bebıslerdede oluyormu bu sorun?
bıde sorum su suan 2 numara prıma prımuım care bez kullanıorum suan 36. gunumuzdeyız sankı bez kucukmus gıbıme gelıor yedektede 2 numara paket var kullanmayıp 3 numaraya mı gecsem sızler suan kac numara bez kullanıosunuz?
cnm zaten anlasılıor sutun bozuklugu ıcınde pul pul bıseyler vardı nasıl anlatılırkı?normal sut berrak bu bambaska bozuk tu yanı
cnm senınkı zaten alması gereken kıloyu almıs ole dusun tabı bız anneler olarak daha fazla hassasız ıstıyoruzkı daha fazla kılo alsın herseyı ıyı olsun vss..
ama canı ıcınde olsun yeterkı..
cnm bılmıorum 3 denesem ıyı olurmu ?2 nosu sıkmıor ama yanlarda ız yapıor bıraz..
kızlar oğlum bir haftalık oldu. şu ana kadar sadece mekonyum çıkarttı 3 kez. altın sarı kakasını yapmadı. kaç gün sürer kendi kakasının gelmesi?
elde yıkamayla falan uğraşmak bana saçma geliyor o zaman deterjanın
amacı ne dimi..ben önceden 30 derecede yıkıyordum şimdi 40 derece narinde yıkıyorum
geçmiyor omo baby almaya karar verdim.
meme ucum yok denecek kadar küçük
kuzu emince çıkıyor ve sertleşiyor.şimdide evde hamedan ve mascasol diye krem var
onları deneyeceğim
seherim benmde tosbaa 5kgyi geçtisıkıodu bezi taşıodu çişler hep bende 3 no ya geçtim..
şimdi memnunum tam sarıo bez.. gözüne büyükmüş gibi gelio ilk once ama alışıosun
elindeki paketi bitirip öyle gec daha iyi olur yeni alacagın zaman 3 alırsın..
kızlar oğlum bir haftalık oldu. şu ana kadar sadece mekonyum çıkarttı 3 kez. altın sarı kakasını yapmadı. kaç gün sürer kendi kakasının gelmesi?
biz yanıyoruz kızlar her yer açık ev 33 derece :18:
bir de kızlar 40 günde kanama bitiyor mu?
bitmezse ilişkiye girilebiliyor mu?
slmmmmmm
giriyorum siteye,bir de giriş kısmındaki beni hatırla kutucuğuna işaret koymuşum sürekli burada görünüyorum oysaki ben bir hayaletim artık,kah ordayım kah burda...
oğluş ne vakit müsaade ederse o zaman girip yazabiliyorum...
ilkkkkkk bir şey diyeyim mi maşallah süpanallah...kızçene bayılıyorum,ne güzel tatilini yapabiliyorsun benim moklu sağ olsun ne değil tatili evde koltuğa oturtmuyor yeri geliyor
bu bez olayını ben de düşünmüyor değildim şu anda açılmadık 2 no 2 paket bir de yeni açılmış 1 paketimiz var...1 paket 1 hafta gidiyor bize 86 adetlik...
bunlar bitince sanırım 3 no ya geçeriz...
1 aylık kontrolünde çok şükür her şey yolunda kalça usg si için randevumuzu aldık...4500 gr 54,5 cm olmuş yavrum...
ferdacım 40'nız çıktıktan sonra giriliyor ilişkiye diye biliyorum...sen yine de kanamanın boyutuna göre dr.na danış cnm...
tuanacım bizim evde dijital derece şu an itibariyle 29,5 gösteriyor sıcaklığı...valla ben oğluş varken de kapatmıyorum camları...nasıl alışırsa öyle gider çok pişirmeye gerek yok çocukları zaten erkek bebekleri sıcağı sevmez derler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?