2012 Haziran Anneleri Doğurdu

crazymom oğluna kavuşmuşsun sende Allah hayırlı sağlıklı uzun uzun ömürler versin bebişine. söylemeden geçmek istemedim.

biz de sünnet yaptırıcaz
ama doktor 40ı geçsin dedi
40ından sonra yaptırmayı düşünüyoruz
inşallah sıkıntısız geçer

kızlar oğlum bir haftalık oldu. şu ana kadar sadece mekonyum çıkarttı 3 kez. altın sarı kakasını yapmadı. kaç gün sürer kendi kakasının gelmesi?

seherim benmde tosbaa 5kgyi geçti sıkıodu bezi taşıodu çişler hep bende 3 no ya geçtim..
şimdi memnunum tam sarıo bez.. gözüne büyükmüş gibi gelio ilk once ama alışıosun

elindeki paketi bitirip öyle gec daha iyi olur yeni alacagın zaman 3 alırsın..

kızlar oğlum bir haftalık oldu. şu ana kadar sadece mekonyum çıkarttı 3 kez. altın sarı kakasını yapmadı. kaç gün sürer kendi kakasının gelmesi?

bizimkisi 3-4 gun fln surmustu.. sütün geldiyse ve içmeye basladıysa 1-2 gune sarıya döner..

sadece sıcak su tutuyorum öyle çitileme fln yapmıorum çamaşırlarını..
dene bakalım omo baby nasıl?
benmde meme ucum küçüktü işte bi ayda kendine geldiler
arasıra yine acıyo gibi oluolar ama ilk dkkda, sonra geçiyo..

Selam kiZlar ben Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Haziran'da oglum dünyaya geldi Haziran annesi oldum epidural normal dogum yaptım biraz zor oldu benim doğumum oğlumun adı Demir bizde sarılık olduk 19 çıktı 1 gun hastanede kaldık sonra benim moralim cok bozuldu nasil gecer die araştırdım 3 gun boyunca mamayla besledim anne sutu vermedim 5 e düştü ama tavsiye etmiyorum biberona ve mamaya alışmış anne sütüne donduremedim emzirme hemşiresinden yardım aldım simdi emio ama sutum yetmio takviye mama veriyorum tabi biberonla deil çay kasigiyla

seherim benmde tosbaa 5kgyi geçti sıkıodu bezi taşıodu çişler hep bende 3 no ya geçtim..
şimdi memnunum tam sarıo bez.. gözüne büyükmüş gibi gelio ilk once ama alışıosun

elindeki paketi bitirip öyle gec daha iyi olur yeni alacagın zaman 3 alırsın..

cnm benımkıde suan 5 kıloyu gecmıstır bır aylık kont 5 kıloydu cunku suan 38 gunluguz..2 no lu bez acıkcası suan tam gelıor ama paketı tam kullanamıcagım kesın bugun 3 no bez alıcam zaten 4-9 kılo molfıx denıcem o paketıde degısırcem fısı duruyo zaten degıstırır..cnm zaten ılk 2 noya gectıgımde buyuk gelıodu suan tam sarıyor bısey olmaz buyuk gelsın aman sıkmasın da..

çok şükür kızım 3.günü yanı bugun kakasını yaptı.2 gunun acısı olmalı bezi doldurmuş.

bugun gezmelere cıktık oglusumla..kangurusuna koydum markete gıttık gıtmısken 2 nolu bezıde 3 nolu bezle degıstırdım prıma aktıf bebek 4-9 kılo aldım prıma prımuım careden daha guzel ınce dıgerı kalın dı dedıgım gıbı yanlardanda ız yapıodu artı ıcındekı sıvı kakayı emen gozeneklerı poposuna yapısıodu cekerken acıyodu hatta bebısım aglıodu bende yavas yavas alıodum aglamasın dıe sıvı kakayıda emmıo hemen neyse ben memnun kalmadım tmm dısınaa gecırmıo ama bu sorunlardan dolayı sevmedım bıde yaz bebıslerı oldugu ıcın bezın kalın olması da eksı bır neden..ne cok acıklama yaptım neyse sımdı aldıgım prıma aktıf bebek daha ıyı acıkcası prıma almayı dusunmuodum tekrardan ama arkadasım cok ıyı deyıp tavsıye ettı oda prımuım u begenmeyenlerden:)

slmmmmmm
giriyorum siteye,bir de giriş kısmındaki beni hatırla kutucuğuna işaret koymuşum sürekli burada görünüyorum oysaki ben bir hayaletim artık,kah ordayım kah burda...
oğluş ne vakit müsaade ederse o zaman girip yazabiliyorum...
ilkkkkkk bir şey diyeyim mi maşallah süpanallah...kızçene bayılıyorum,ne güzel tatilini yapabiliyorsun benim moklu sağ olsun ne değil tatili evde koltuğa oturtmuyor yeri geliyor

bu bez olayını ben de düşünmüyor değildim şu anda açılmadık 2 no 2 paket bir de yeni açılmış 1 paketimiz var...1 paket 1 hafta gidiyor bize 86 adetlik...
bunlar bitince sanırım 3 no ya geçeriz...
1 aylık kontrolünde çok şükür her şey yolunda kalça usg si için randevumuzu aldık...4500 gr 54,5 cm olmuş yavrum...

ferdacım 40'nız çıktıktan sonra giriliyor ilişkiye diye biliyorum...sen yine de kanamanın boyutuna göre dr.na danış cnm...

tuanacım bizim evde dijital derece şu an itibariyle 29,5 gösteriyor sıcaklığı...valla ben oğluş varken de kapatmıyorum camları...nasıl alışırsa öyle gider çok pişirmeye gerek yok çocukları zaten erkek bebekleri sıcağı sevmez derler...

Son düzenleme:

valla cnm bu bebıslerın ne yapıcagı bellı olmuor bı bakıosun uslu bı bakıosun zırlıo bızde sabahın 5 ınde uyandık sıkınarak bı saatı konusarak aguucuk bugucuk gecırdık baktım uyku agır basıo koydum tekrar besıgıne sabah 8 e kadar sıkındıkca salladım tabı bı yandan uyuyorum zırlayınca sallıorum 8 de kalkdık ole bole zaman gectı öglen 1 gıbı uyuduk suanda hala uyuyoruz ama zaman zaman mık mık lıoruz yahut sıkınıoruz alıstım artık sıkınmalarına ne yaptıysam bu boyle rezene kımyon gaz ılacı vsss hepsını denedım o sıkınıo kendı kendıne sonrasında pıııırrrtttt seslerı...sonrasında ıse derın bı ohhh dudak buzulerek:))

cnm massallah oglusunu 4500 kılo olmus bızımkı bır aylık 5 kılo 57 cm cıktık cnm sonrasında 2 nolu paket 64 adetı bıtırdık suan ıse kenardakı 2 nolu bezı 3 le degıstırdım cokta ıyı yaptık ıcınde 74 adet var ıkı paket aldım zaten 9 kıloya kadar kullanabılıosun ama dıgerını 6 kıloya kadar kullanıosun bence senın yedektekınlerı degıstır yınede sen bılırsın...

oda sıcaklıgına gelınce bızım ev kaynıo napsam bılemedım 29 derece yuzde 61 nem gozukuo klımayı 27 de calıstırsam derece bırden 25 e gelıo ufledıgı ıcın bı calıstırıorum nolcak dıorum bana gore oda sıcaklıgı super ama benım oglus baslıo hapşuuuu lamaya sonrasında kapatıorum ...
offff bu sıcaklar ne zaman gecıcek yaaa...cocugun her yerı ısılık...sankı cok sey gıydırıorum bı kolsuz badı uzerınede tulbent ortuyorum budur yanı ama ısılıkler artıor püfff

mrb kızlar sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorum dr mamayı kaşıkla veya şırınga ile vermemizi söyledi ama çok zor kaşıkla vermek sizler biberon kullanıyor musunuz su mama verenler var biberonla mı veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz biberona alışır beni emmez diye çok korkuyorum...

minilyacım ben de bir çıtçıtlı badi giydiriyorum tamamdır...bu sıcaklarda kuzuma fenalıklar getirtmeye hiç niyetim yok açıkcası...
o gaz sancısı bizde de var hiç sorma ne berbat bir şeymiş öyle...bir geçeydi şu 3-4 ay onlarda rahatlasalardı bizde...

oğluşu koydum sepetine...mememde uyuya kaldı,valla gazını çıkarmaya bile teşebbüs etmedim o derece yorulmuşum sabahtan beri öylece bıraktım yani ama yine sesi geliyo arada mık mık...kek yapayım diyordum acaba başlasam mı bilemedim,keki çırpıp fırına koyana kadar kalkar mı acaba bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…