mrb kızlar sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorum dr mamayı kaşıkla veya şırınga ile vermemizi söyledi ama çok zor kaşıkla vermek sizler biberon kullanıyor musunuz su mama verenler var biberonla mı veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz biberona alışır beni emmez diye çok korkuyorum...
aynı sorun bende de var. benim de bebeğim az emiyor. uyuya kalıyor memede ya da çok uzun süre hiç uyanmadan uyuyor. zor uyanıyor. mama veriyorum ben de. emiyor da. ama düzenimiz öyle karışık ki.ben aptemil verıyorum ve bıberonla verıyorum.kaşıkla olcak iş değil o.10 cc içmıyokı versın kaşıkla.valla umarım bırakmaz memeyı.şu an için hem emıyo hem mama içiyo.
sağol canım. dün bu mesajı yaptıktan sonra yapmış bir kere.bizimkisi 3-4 gun fln surmustu.. sütün geldiyse ve içmeye basladıysa 1-2 gune sarıya döner..
mrb kızlar sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyorum dr mamayı kaşıkla veya şırınga ile vermemizi söyledi ama çok zor kaşıkla vermek sizler biberon kullanıyor musunuz su mama verenler var biberonla mı veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz biberona alışır beni emmez diye çok korkuyorum...
minilyacım ben de bir çıtçıtlı badi giydiriyorum tamamdır...bu sıcaklarda kuzuma fenalıklar getirtmeye hiç niyetim yok açıkcası...
o gaz sancısı bizde de var hiç sorma ne berbat bir şeymiş öyle...bir geçeydi şu 3-4 ay onlarda rahatlasalardı bizde...
oğluşu koydum sepetine...mememde uyuya kaldı,valla gazını çıkarmaya bile teşebbüs etmedim o derece yorulmuşum sabahtan beri öylece bıraktım yaniama yine sesi geliyo arada mık mık...kek yapayım diyordum acaba başlasam mı bilemedim,keki çırpıp fırına koyana kadar kalkar mı acaba bilemedim :44:
geçen gün baby sling siparişi vermiştim halkalı olandan dun sabah geldi
bende hemen denedim tabi
oğluşu içine koydum 5 dkkaya kalmadan uyudu:)
akşam üzeride denemek için 20dkkalık yürüyüş yaptım
şimdilik başarılı gidiyo
bebegiyle yapışık olan annelere tawsiye ederim!
ama henuz ewde sürüyo denemelerim
ilk kez gercek anlamda dısarıya cıktıgımda yazarım yine
baska kullanan varmı acaba?
bugun gezmelere cıktık oglusumla..kangurusuna koydum markete gıttık gıtmısken 2 nolu bezıde 3 nolu bezle degıstırdım prıma aktıf bebek 4-9 kılo aldım prıma prımuım careden daha guzel ınce dıgerı kalın dı dedıgım gıbı yanlardanda ız yapıodu artı ıcındekı sıvı kakayı emen gozeneklerı poposuna yapısıodu cekerken acıyodu hatta bebısım aglıodu bende yavas yavas alıodum aglamasın dıe sıvı kakayıda emmıo hemen neyse ben memnun kalmadım tmm dısınaa gecırmıo ama bu sorunlardan dolayı sevmedım bıde yaz bebıslerı oldugu ıcın bezın kalın olması da eksı bır neden..ne cok acıklama yaptım neyse sımdı aldıgım prıma aktıf bebek daha ıyı acıkcası prıma almayı dusunmuodum tekrardan ama arkadasım cok ıyı deyıp tavsıye ettı oda prımuım u begenmeyenlerden:)
Selamlar biz bugün gezmeye çıktık kızımızla. Sabah kahvaltı sonra doktor kontrolü sonra avm gezisi:) akşamları gaz sancılarımızdan evden çıkamıyoruz napalım artık.doktorumuz kızımın gelişimini çok beğendi 45 günlük olduk 5 buçuk kilo 59 cm amaaaaa KOLİİİİK den çok çekiyoruz. Nurse harveys verdi bugün bakalım bı de milupanın rezene çayını tavsiye etti 8 gibi içirdik . Bu saat oldu daha sancı başlamadı inşallah olmaz
Rezene çayını siz nasil veriyorsunuz ?
Herkese bebişleriyle birlikte mutlu günler diliyorum...
gezmeniz hayırlı olsun ne iyi etmişsiniz
maşallah kuzuna da boyu kilosu çok iyi
ben milupanın rezene çayının hiçbir etkisini görmedim
30 cc suya 1 çay kaşığı atıp biberona koyuyordum ama 10-15cc kadarını içiriyordum
bizde bir etkisi olmadı inşallah siz faydasını görürsünüz
İnşallah olur canım yaa valla neler neler deniyoruz yarım çay kaşığı hakiki zeytinyağı da veriyorum iki gündür. Allah bebeklerimizin şifalarını versin inş.
gaz içiniçiyorsan ben aktardan tane kimyon, tane rezene ve tane anason aldım onları kaynatıp içiyorum
denediğim herşeyden daha etkili olduğunu söyleyebilirim
tabi ki hiçbişey tam olarak çözüm değil ama azalttı gibi geldi
sütü de artırıyor hem
Evet canım gaz için. senin yöntemi de deniyeyim bakayım.teşk.
Selamlar biz bugün gezmeye çıktık kızımızla. Sabah kahvaltı sonra doktor kontrolü sonra avm gezisi:) akşamları gaz sancılarımızdan evden çıkamıyoruz napalım artık.doktorumuz kızımın gelişimini çok beğendi 45 günlük olduk 5 buçuk kilo 59 cm amaaaaa KOLİİİİK den çok çekiyoruz. Nurse harveys verdi bugün bakalım bı de milupanın rezene çayını tavsiye etti 8 gibi içirdik . Bu saat oldu daha sancı başlamadı inşallah olmaz
Rezene çayını siz nasil veriyorsunuz ?
Herkese bebişleriyle birlikte mutlu günler diliyorum...
adet olmuşsun canım normal
canım ben sarılık olmasın diye 10 gün boyunca günde 2 kaşık şekerli su verdim çok hafif atlattı test bile yapmadılar çok şükür bence sende deneyebilirsin.
canım bugün 8. günümüz wersem mi acaba yarından itibaren bende ? offf esimde hayır diyo doktorun dısında bişey weremeyiz diyo. bi zararı olurmu ki?? bide ne kadar seker, ne kadar su ??
değerimiz cuma günü 14. dü, pazartesi bakalım kac cıkıyo
oğluşum sık sık bezini dolduruyo çişle, bide kakası hep altın sarısı. bugün 8.günümüz..
acaba sarılığını mı atıyo ?
ama yüzünde war sanki sarılık biraz. bacagında da gördüm bugün
Allahım insallah atıyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?