gunaydin hanimlar
benim acil bir sorum var ve cevabini lutfen yazin
kizim kabizlik cekmeye basladi dr-1 haftaya kadar normal diyor acaba aptamil pre kabizlik yaparmi
ikinci sorumda ben cay veremiyorum kizima her markanin cayini aldim siz nasil veriyorsunuz emzik deniyoruz dogumundan beri yok allah yok almiyor.sutumun yetmedigi yerlerde mama veriyorum sanki savasiyoruz acliktan deliriyor resmen biberonu biraz iciyor sonra hepsini kusuyor ama resmen itfaiye hortumu gibi puskurtuyor.aglamasini susturamadimda bende onunla ahliyorum artik dayanamiyorum aglamasin.kucakta memeyi emerken bile hic sakin degil kafasini sallayip memeyi cikariyor sonra geri aliyor br iki emiyor yine ayniaglama basliyor.kucakta uyuyor yataga koyan senmisin hemen goz aciplip pitir pitir gozler yasla doluyor.anlamiyorum bir bebek nasil olurda 5 saniyede bogulacak gibi aglamaya baslayabiliyor.kangurumu alsam hep kucakta tasirim boylelikle.biliyorum cok uzun oldu bir cevap lutfen
slmlar hanımlar,çıldırmama az kaldıoğlum dün çok az uyudu,gece de bizi zorladı.bugün ise uyuyor kenarı bırakıyoruz uyanıyor.eşimin ya da benim gögsümde saatlerce uyuyor ama yatağa bırakırsak uyanıyor..niye böyle oldu anlamadım ya dün misafir vardı onlardan mı etkilendi kendini güvende hissedemedi mi ne..
gunaydin hanimlar
kizim kabizlik cekmeye basladi dr-1 haftaya kadar normal diyor acaba aptamil pre kabizlik yaparmi
ikinci sorumda ben cay veremiyorum kizima her markanin cayini aldim siz nasil veriyorsunuz emzik deniyoruz dogumundan beri yok allah yok almiyor.sutumun yetmedigi yerlerde mama veriyorum sanki savasiyoruz acliktan deliriyor resmen biberonu biraz iciyor sonra hepsini kusuyor ama resmen itfaiye hortumu gibi puskurtuyor.aglamasini susturamadimda bende onunla ahliyorum artik dayanamiyorum aglamasin.kucakta memeyi emerken bile hic sakin degil kafasini sallayip memeyi cikariyor sonra geri aliyor br iki emiyor yine ayniaglama basliyor.kucakta uyuyor yataga koyan senmisin hemen goz aciplip pitir pitir gozler yasla doluyor.anlamiyorum bir bebek nasil olurda 5 saniyede bogulacak gibi aglamaya baslayabiliyor.kangurumu alsam hep kucakta tasirim boylelikle.biliyorum cok uzun oldu bir cevap lutfen
haaaaaaaaa birde hangi mamayi kullaniyorsunuz mamayi degistirmeyi dusunuyorum
bu arada gunaydin canlarim yaaaaaaaaaaaaa
gunaydin hanimlar
o memeden çıkarmalar normal
sanırım her bebek yapıyor
gazı olduğunda yapıyorlar genelde
o kucaktan indirince ağlama da dönem dönem yaşanıyor
geçici bir süreç
bebiş ne kadarlık oldu bugün?
ben çay olarak aktardan aldığım kimyon,anason,rezene kaynatıyorum kendim için
doktor 2-3 kaşık oğluma da verebileceğimi söyledi
bazı günler kaşıkla veriyorum
kaşıkla o çıkardıkça ben itiyorum
daha önce milupanın rezenesini denedim (hiçbirişe yaramadı) onu biberonla vermiştim 10 cc kadar
içerken hoşlanmıyor ama biraz zorlayınca içmişti
kızlar bebişlerinize ne zaman müzik dinletmeye başladınız
daha doğrusu kaçıncı haftadan sonra müzik dinlemek hoşuna gitti? müzikle kendi kendine uyudu mesela
ben hep müzik dinletiyordum ama 3. haftadan sonra etkili olmaya başladı şuan müzikle cok rahat ediyo ve uyuyo.
ben de başlayabilirim o zaman
beşiğindeki müziği açayım artık geceleri
hem gece olduğunu anlar böylece
peki çıngırak sesine falan ne zaman tepki verir acaba?
şu an görüyorlar mı?
daha doğrusu kaçıncı haftadan sonra müzik dinlemek hoşuna gitti? müzikle kendi kendine uyudu mesela
ya su gaz işi bıtseydı dıyenlerden ben de varım bugun annemdeydım anneme dıorum uc aylık olsada su gaz sorunumuz bıtse dıorum cok sukur fazla sorunumuz yok gazımızı kendımız cıkarıyoruz ama o sıkındıkca bana afakanlar basıo cunku bebısıme yardımcı olamıorum bır tek ayaklarını havaya dıkıorum o kadar...
bende cogu zaman gazını cıkaramıorum helede uykudayken uyanır vss dıyerek bazen besıgıne koyarken kendısı gukkk dıye gazını cıkarıyor ya bak dıorum oglusum kendı kendıne gaz cıkarıor aferın ogluma dıorum:)
bazende gaz cıkarmak ıcın sureklı ugrasıyorum cıkmıor aman dıyorum koy besıgıne sonrası sesler gelıor pırtttt dıye alttan cıkarıyor :))
bızde cogu zaman memedeyız helede sınır krızlerı gecırdıgı zaman koyuyorum yanıma ben uyuyorum o emıor 1 saatı geckın mememde kalıor o kadar sutu nerene ındırıosun oglum dıorum :))
bende cogu zaman bısey yapıyım dıorum o anda basıyor cıglıgı yapamıorum:)
beb premium carei seviyorum yaa
cisi de kakayi da cok guzel emiyor bence
ama bencede tek sorunu popoya yapismasi
tek sevmedigim yani o
3 numaraya gecince aktif bebek denemek istiyorum
ama pisuk falan olur korkusuyla degistirmeye de korkutorum
premium careden sora aktif bebek deneyenler yorum yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?