2012 Haziran Anneleri Doğurdu

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
bizde bugün tam 27 günlük olduk
oğluşumla birlikte dolu dolu geçiyor günlerim oğlumla
ALLAH ım evlatlarımızı bize bağışlasın

geçmiş olsun bebişine ve babacığına..
inşaAllah ömrü sıkıntısız sağlıklı anneli-babalı sürsün miniğinin..

hoşgeldin rüyacım...amin hepimiz sağlıcakla büyütelim yavrularımızı inşaAllah..
benim ilk bebeğim bahsettiğin gibi sürekli kusardı, aylık kilo alımı iyiyse problem olmuyor fizyolojik reflü teşhisi koymuşlardı bize..
ve 7. ay bitiminde bıçak gibi kesilmişti..
kusmalarını aza indirmek için; bebeği yatırırken beline kadar bir yastıkla yükseltmek,
bir göğüs boşalmadan diğerini vermemek ve emzirdikten sonra fazla hareket ettirmemek hafifletiyordu biraz..

hoşgeldiniz bebeğinle

benim ilk sezeryanımın üzerinden 3 yıl geçmişti ki yalnızca ince bir çizgi şekline yeni dönmüştü..belki cilt tipiyle de alakalıdır bilemiyorum ama o bölgedeki kırmızılık-sertlik ve uyuşukluk uzunca bir süre geçmemişti ben de..şu anda da kırmızı, o ilacı ben de kullanıyorum ilk ongünden sonra başla demişti dr.um...

biz cuma yapturıyoruz sünneti
inşallah sıkıntısız olur

hayırlı olsun, sıkıntısız ağrısız atlatır yavrucak inşaAllah..

hanımlar size bi kaç sorum var
sezeryan olanlar kanamanız çok oldumu?
adet oldunuzmu olduysanız ne zaman oldunuz?
ameliyat çizgisinin alt ve üst kısmında uyuşukluğum var sizlerde de varmı?

ilk birkaç gün yoğun olmuştu sonrasında lekelenme şeklinde devam ediyor hala..kırkımızı on gün var..

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
bizde bugün tam 27 günlük olduk
oğluşumla birlikte dolu dolu geçiyor günlerim oğlumla
ALLAH ım evlatlarımızı bize bağışlasın

iyiyiz cnm sen ve yavrun naasıl?
sütün geldi bebeğin emiyor değil mi? ilk doğum yaptığında sıkıntılı olduğunu yazmıştınız...
amin güzel duana da..

iyiyiz cnm sen ve yavrun naasıl?
sütün geldi bebeğin emiyor değil mi? ilk doğum yaptığında sıkıntılı olduğunu yazmıştınız...
amin güzel duana da..

ALLAH a şükür canım benim
oğlumda bende iyiyiz
normal doğum yaptım ben doğum sırasında kestiler bebek daha rahat çıksın diye
tabi o sancıyla kesiyi hissetmedim bile
2 gün sütüm gelmedi çok şükür şuan sütüm geliyor
kesi acısını doğumdan sonra yaşadım popom acayip ağrıyordu
doğumdan sonra ağrı kesici tablet ve ağrı kesici iğne yapmalarına rağmen acı içinde kıvrandım
popomun üstüne pek oturamadım 15 gün falan
şuan bile ağrı değilde kuruk sokumunda oturup kalkma sırasında rahatsızlık hissediyorum
umarım oda geçer geçmezse ortopediye görünecem bakalım

çok geçmiş olsun cnm, sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür, ağrın da tamamen geçer inşaAllah en yakın zamanda..

gaz gaz gaz herkesın sorunu gaz sanırım cok kotu gercekten oglusum kakasını yapamıor sıkına sıkına kızarıor uykusunuda alamıor bazen 3 te kalkıp sabaha kadar sıkındıgını bılırım onun ole sıkınmalarından bende uyuyamıor o sıkındıkca uzulup bende buzuluorum(
zınco ıyı geldı ama bugun sıkındıkca pırt pırt seslerı sonrasında bı kaka sesı geldı ama az olsun az az yapıoruz sonucta bugun gelısme vardı oglusumda ve uyuduk full aksam yandım bu gecede uyku yok sıze yapıcak oglum:))))))))))))))))))))

biz de 5.hafta büyüme atağındayız sanırım..
sabah 5ten sonra 8e kadar sürekli memedeydi,sonra yıkadım uyuttum.. öğleden sonra da bir kez daha az evvel uyudu, haricindeki zamanlarda sürekli memede ve kucakta olmak istiyor..4 yaşındaki kızım da bu fazla muhabbetimize daha fazla dayanamadı; az evvel yanıma gelip anne ben de meme emicem dedi

cnm bende normal dogum yaptım hatta kesıyı fazla attım cunku kafası buyuk demıstı..ama hıc ole cok cok aman aman bı acı hıssetmedım popomun ustune otururken.zaten 4 gun rahattım derken bır hafta sonrasındada cok cok rahat oturdum..ve dıkıslerım 20 gunde dustu..sutumde hemen geldı hemen bebısımı emzırdım aslında sen normal yapmıssın hemen sutunun gelmesı lazımdı..neysekı atlatmıssın..suan kı durumunda hala rahatsızlık hıssetmen vss dorudur o gecıcek ama hafıf acı hıssedıosun suan dımı tmm o gecıcek ıns cnmcım..

merhaba bende haziran annesiyim yeni uye oldum
gecmiş olsun aynı durum bende de var agrılar yeni yeni geçiyo bazen dogumda stresten kalca kemiğinde çatlak oluomus biraz daha gecmezse doktora görüncem bende

benim ilk sezeryanımın üzerinden 3 yıl geçmişti ki yalnızca ince bir çizgi şekline yeni dönmüştü..belki cilt tipiyle de alakalıdır bilemiyorum ama o bölgedeki kırmızılık-sertlik ve uyuşukluk uzunca bir süre geçmemişti ben de..şu anda da kırmızı .!.:
günde kaç kez sürüyorsun? ben 40'dan sonra başladım , bir kez sürüyorum. inşallah kırmızı kalmaz benim de

merhabalar,
konunuzu ara ara takip ediyordum.
sizlerin muhabbetini okumak eğlenceli oluyor :)
ve son zamanlardaki kim doğum yaptı veya kimin son zamanları aşamaları daha da heyecanlıydı açıkçası :)
hamile olmadıgım için ve haziran annesi olmadıgım için konuya dahil olmadım,taa ki bu mesajını okuyana kadar.
benim oğlum da ilk doğdugunda çok gazlı bir bebekti..
gecelerce aglıyor ıkınıp sıkınıyor,kıpkırmızı oluyordu...
zinco,çeşitli ilaçlar,yağlar,çaylar........ denemediğim kalmamıştı.
en son tesadüf üzere hastaneden çıkarken hediye amaçlı verdikleri paketin içinden çıkan 'DOĞADAN MİNİ' çayını denedim.minik alıştırma biberonuna koyup içiriyordum oğluma.kimi 1 kaşık kimi birkaç damla verilmesi gerektiğini söylemişti forumda.ama ben 30 ml lik biberonu yarıya kadar yapıp içiriyordum. ve maşallah o zamandan sonra gaz problemimiz olmamıştı.gark gark çıkarıyordu.
denemenizde fayda var arkadaşlar.
hiçbir zararı yok.anasonlu ve birçok bitki karışımlı bir çay.anne içtiğinde de sütü arttırıcı etkisi varmış.
ben anasonu çok sevdiğim için rahatça kullanmıştık ooluşumla.

resmini de koyyim,inşallah yardımcı olabilirim :)
öptüm sizi de bebişleri deeee
sevgiler...

biz yarın 2.ay aşılarımız yaptıracağız
bu sefer 3 gün banyo yasakmış. bu sıcakta ateşi çıkmaz inşallah bebeğimin

emerkende oluyor daha çok uyurken tıkanıyor yastıksız yattğındanmıdır acaba

1 aylık aşılarınızı yaptırdınızmı bebeklerinn????????

biz yarın sabah yaptıracağız...

günde kaç kez sürüyorsun? ben 40'dan sonra başladım , bir kez sürüyorum. inşallah kırmızı kalmaz benim de

ben duştan sonra günde bir kere sürüyorum...kalmaz geçiyor mutlaka, uzun vadede tabii :)

canım benimki 1 aylık kontrolünde 4 kilo 750 gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama maaşallah bayağ tosuncuk duruyor onunla beraber tartıya çıkıp tartıldım yanlış değilse şuan 6 kilo 200gram çekiyo böyle giderse benim minnak biz 5 aya kadar ancak kullanırız seninkininde maaşallahı var 6 aya kadar en fazla kullanılır ama olsun 6 ay rahatım verdiğim paraya değer, kesinlikle tavsiye ederim.

biz cuma yapturıyoruz sünneti
inşallah sıkıntısız olur

hadi bakalım hayırlısı canım.

benim minişim sıkınırken çok komik oluyor tipi çok sevimli gözüküyor üzülüyorum tabi ama suratına bakıp gülüyorum anında geçiyo benimkide sırıtmaya başlıyo, suratına gülüp oynaşmayı deneyebilirsin.

ben 42. günde parise gittim canım bebeyağı kullandım hala kullanıyorum ilişkiden önce eşimi ve kendimi yağlıyorum gayet rahat bir birliktelik yaşıyoruz bu şekilde doktorum önerdi bu arada bebeyağını.

sarıbeybi hoşgeldin canım büyük geçmiş olsun Allah bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah. abinlerin bebeği 32 haftalık mı doğdu?

kızlar ben yazlığı kapatttım malum ramazan geldi eşimi yanlız bırakamazdım sahur iftar yapması lazım bugün bütün gün ev işi yaptım yemek yaptım banyo yaptım daha yeni oturdum valla, ama evde bayağ sıkıldım deniz havası yok heryer bina kızımda evini çok özlemiş bütün gün gün uyudu, bayramda da bodrum yolcusuyuz Allah nasip ederse.

canım bizim oğlan da tosuncuk oldu. 2 aylık kontrolde 5750 gr çıktı bizim bebekleri güreştirebiliriz
bizimki ıkınmıyor direkt çığlığı basıyor ve katılana kadar ağlıyor ne yazık ki
bebeyağını ben de deneyeceğim tabi bizim oğlan akşamları bizi haşat etmeyi bıraktığında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…