2012 Haziran Anneleri Doğurdu

zor bir dönem geçirmişsiin,bebişin kucağında e sağlıklı ya allaha şükür,allah sağlık sıhhat versin cümlesine.babana da geçmiş olsun.

hoş geldin sarıbeybicim...neyseki zorlu bir süreçten sonra iyisiniz ya önemli olanda bu...buradan paylaşırız artık bundan sonraki maceralarımızı :)))

olippscim sağ ol cnm amin inşallah...
sanada çok geçmiş olsun,aman bebişin için önce senin iyi olman lazım dikkat et daha da kötüleşme...

cnm yaa neler yaşamışsın atlattığına çok sevindim çok zor valla

hoşgeldin canım bende seni merak ediyordum..çok geçmiş olsun bende 35+5 ken doğum yaptım..yoğun bakım sürecim 20 gündü bilirim o zorlukları..bugünümüze şükür...

valla cnm ağzı var dili yok misali o kadar savunmasız ve çaresizler bizlere öylesine muhtaçlar ki...her ihtimali düşünmek gerekir diyorum istersen bir tahlil verin içiniz rahat etsin...

aynen ole cnm verırsen yıyolar vermessen yemıolar...oylesıne savunmasızlarkı...sabah gaz ılacını verıorum agzına boyle yalanıo :))ay dedım ıste ne versen yıyolar :)

cnm dr gıttık dun gaz ıcın tahlıl vs ıstemedı suan ıcın 2 ayda kont var bakalım o zaman ancak soylerım bakalım ne dıyecek?

çok geçmiş olsun... bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inş

Slm kizlar. Hepiniz saglikla güle güle büyütün bebislerinizi insallah... Bende 06.06.2012 de sezeryanla 37+4 de acil dogum yaptim. Hamileykende simdide sürekli zaman buldukca sizleri takip ediyorum...Bende cok sey ögrendim burdan. Kizlar yaaa benim oglum sürekli kusuyor...Fiskirircasina degil ama her emmeden sonra bazen bir iki dakika gecmeden bazende emdekten sonra yarim saat icinde taksit taksit kusuyor az az (bir kasik bir kasik gibi) Dr kontrolümüzdede hersey yolunda gidiyor cok sükür.Masallah Kilo boy vs...hersey güzel.Dr ultrasonla midesine falan da bakti özellikle ama sorun yok hersey yolunda saglikli, kusmalar normal, bazi bebeklerde olabiliyor dedi. Acaba fazla emip kusuyor olabilirmi? Yada neden olabilir ki? Cok üzülüyorum sanki tam beslenemiyecek gibi geliyor bana. Kusmalarinin gecmesi yada en aza indirmek icin ne yapabilirim acaba? Sizin bebeklerinizde kusuyormu?...

reflü olabilir
reflü yastığı alabilirsin
bir de biberon kullanıyorsan reflü olan bebekler için özel biberon var

meraba kızlar benim de 26.06 da bebeğim dünyaya geldi.şimdi de 23 günlüğüz:)
ben de kızımı emziriyorum ama sütüm doyurucu olmuyo pek.zaten doktor da sütün de yetmiyo dedi bakalım inşallah cogalır.
meme ve mama veriyorum.aptamil kullanıyoruz.kutunun arkasında 3 haftalık oldugunda 3 saatte 90 cc dio ben de uyguluyorum.
ara ara da meme veriyorum.sizce hata yapmıorum dimi?

bence mama vermek hata değil ama ara sıra meme verip sık sık mama vermen hata
bence bebişini uyanıksa her istediğinde uyuyorsa da 2-3 saatte bir emzir ardından doymazsa mama ver içtiği kadar içsin
meme emdikten sonra 90lık içemez zaten 60lık hazırlasan yeter
sütünün yetersiz olduğu kanısına nasıl vardınız peki?

merhaba güzel annecikler,

benim sezaryen çizgisi hala kırmızı, sizlerin de öyle mi? doktor kontrolde contratubex diye bir jel vermişti. yara izini geçirmeye yardımcı oluyormuş. ama 40.günden sonra kullanmaya başladım. bilmem etki eder mi?

benimki de kahverengi gibi bir renk

doktor kontrolde az kılo aldıgında kendı dedı canım

sık sık emzirmezsen süt artmıyor
ben de baştan o hatayı yaptım mama+emzirdim
ama mamayı çok verince süt azalıyor cidden az emzirdiğinden
şimdi sadece emziriyorum çok şükür
1 ayda da 1 kilo civarı aldı
bence sık sık emzir

oh ne guzel hadi gözunuz aydın cıkmıs 40ı
gaz içn bende zinco kullanıorum
bizimkiside kusuo gazı çıkaramayınca
bikaç gun kullanmadım ne guzel cıkarıo gazı zaten die
megerse öle deilmiş yine basladı kusmaya
kusarken gaz da çıkıo mutlu mutlu bakınıo:)
bugun yine basladık kullanmaya
nedense geceleri bende gaz cıkaramıorum

tamda benm bebegimi anlattın vede benm dusuncelerimi:)
bizde bu yuzden dr gittik tahlil fln yaptılar cok sukur hersey temz demişti
sorun şuymuş:
gazını çıkaramıyorsan midesindeki gaz baskı yapıo ve kustugu zaman cıkarıyo gazını biraz biraz..
bizim dr zinco kullanın demişti rahat gazını cıkarsın diye
işe yarıo cunku kullanmadıgımda tekrarladı bu kusma olayı:/
umarım faydalı olur sanada!

sorun şuymuş:
gazını çıkaramıyorsan midesindeki gaz baskı yapıo ve kustugu zaman cıkarıyo gazını biraz biraz..

sorun şuymuş:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…