- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
ben de aynı soruyu normal doğum yapanlara sormak istiyorum,ne zaman yapabliriz acaba tabi ki 40ımı bekleyeceğim de sonrasına cesaret edebilecek miyim bilmiyorum
slm kızlar biz 21 inde 2 aylık olcazz bebişle zaman çok güzel geçiyor sizler nasılsınzzz
bizde 24ünde 2 aylık olucaz canım Allah yavrularımıza uzun ömürler versin, benimde harika geçiyor Allaha hergün şükrediyorum bana bu güzelliği bahşettiği için.
selamlar bizde 28 inde 2 aylık olacağız artık bize gülümsemeleri harika dimi annecikler.Allahım herkese nasip etsin anneliği.bu arada sezeryan olmuştum.40 ım çıktığı gün ağda yaptım sadece dikiş yerime yapmadım hiç de bişey olmadı.zaten dikiş yerine gerek kalmadı
Baş ağrısından gebericem az kaldı.. Yawrumu dün aksam 9 da bi tuttu gaz sancısı denen merettt, hala dewam ediyo. zor uyutuyorum..sadece memede susuyo. bu seferde cok emiyo o da gaz yapıyo.
dün yediklerim gaz yaptı sanırım, ilk gaz sancılarımız..
etni koparır gibi ağlıyo yawrumdoktoru aradım gece, SAP SİMPLEX wer günde 4 defa 8 damla.. geceden beri 3. kez werdim demin ama uyandıgında hala cok ağlıyo, cıkmadı gazı da kakasını da 1 kere yaptı. normalde cok yapardı, gazını da zort zort cıkarıyodu
Kızlar warmı aranızda bu damlayı kullanann ?? nolur yardım edin, napiyim ?
ewde de yalnızım ağlayınca paniğe kapılıyorum bazen, memeyi zor tıkıyorum ağzına..
bu arada bebeğini güneşe çıkartacak anneler için babe'nin 50 faktörlü güneş kremi dermomarketimde indirimde ben siparişini verdim ilgilenen olursa bilginiz olsun.
nerden verdin siparişi canım bend denize gitmek istiyrourm ama cesaret edemedim yinede
üff benim kız beni gerçekten sıkmaya başladı herkes uyumamasından şikayetçi bende uyumasından kalksada biraz oynasam özlüyorum minnakı uyurken günde toplam 3 saat ya uyanık ya değil anası ve babası gibi uykucu sanırsamyattığı yerden emziriyorum emzirmesem aç aç yatacak çocuk acıkmasına bile uyanmıyo
ben 35. günde genital bölge hariç ağda yaptırdım genital bölgeye ağda yaptırmaya cesaretim yok dikişlerim yırtılacak zannediyorum doktoruma srdum yaptırabilirsin dedi ama bende cesaret yok jiletle hallediyorum orayı yine
Kızlar şu paris olayı beni sıkıntıya soktu.cumartesi denedik ama benim canım çok acıdı bıraktık biraz daha bekleyelim dedik bugün 48 gün oldu. Kaç gün geçerse geçsin ilkinde acıyacak mı bu yaa. Ben belki biraz daha beklersek acımaz diye düşünüyorum.of yaa ilk gece korkusu gibi oldu bu bende(
Cnm kanlı ishal olmasını önlüyor tavsiye ederim bende. Yaptırcam
msj tekrarııı...............................
aşı 3 ay dolmadan yapılıyor ilk dozucnm 5o günde beklesen farketmiyor uzun bi aradan sonra canın yanacak..
hatta ne kadar çok zaman geçse o kadar çok ağrır bence..
dr bizmi söylüyoruz?
kaçıncı ay da yapılıyo ki?
evet bizde biogai yı kullanıyoruz .eskiye gröre daha rahat oğlum.arladaşın ailesi almanyada sağolsun sam simple siparişi vermiş gelsni onada başlıyacam.ama biogai rahatlatıyor.
sanırım benim bebiş bugün büyüme atağında .kesintisiz uyuyamadı gazı yok çünkü .umarım gece rahatlar biraz
Baş ağrısından gebericem az kaldı.. Yawrumu dün aksam 9 da bi tuttu gaz sancısı denen merettt, hala dewam ediyo. zor uyutuyorum..sadece memede susuyo. bu seferde cok emiyo o da gaz yapıyo.
dün yediklerim gaz yaptı sanırım, ilk gaz sancılarımız..
etni koparır gibi ağlıyo yawrumdoktoru aradım gece, SAP SİMPLEX wer günde 4 defa 8 damla.. geceden beri 3. kez werdim demin ama uyandıgında hala cok ağlıyo, cıkmadı gazı da kakasını da 1 kere yaptı. normalde cok yapardı, gazını da zort zort cıkarıyodu
Kızlar warmı aranızda bu damlayı kullanann ?? nolur yardım edin, napiyim ?
ewde de yalnızım ağlayınca paniğe kapılıyorum bazen, memeyi zor tıkıyorum ağzına..
2. ay aşımız vardı bugün..
1 aşı diye gittim minnak bebeme 3 tane iğne yaptılar
bebem çok ağladı bugünde çok huysuz sürekli ateşini kontrol ediyorum,
ateş düşürücü fitil verdim..
var mı bizim gibi olan?
sezeryanla doğum yapan anneler...
ağda durumunu merak ettim de ne zamandan sonra yaptırabilirz acaba?
üff benim kız beni gerçekten sıkmaya başladı herkes uyumamasından şikayetçi bende uyumasından kalksada biraz oynasam özlüyorum minnakı uyurken günde toplam 3 saat ya uyanık ya değil anası ve babası gibi uykucu sanırsamyattığı yerden emziriyorum emzirmesem aç aç yatacak çocuk acıkmasına bile uyanmıyo
slm kızlar biz 21 inde 2 aylık olcazz bebişle zaman çok güzel geçiyor sizler nasılsınzzz
cnm 5o günde beklesen farketmiyor uzun bi aradan sonra canın yanacak..
hatta ne kadar çok zaman geçse o kadar çok ağrır bence..
dr bizmi söylüyoruz?
kaçıncı ay da yapılıyo ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?