2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben de aynı soruyu normal doğum yapanlara sormak istiyorum,ne zaman yapabliriz acaba tabi ki 40ımı bekleyeceğim de sonrasına cesaret edebilecek miyim bilmiyorum

ben 35. günde genital bölge hariç ağda yaptırdım genital bölgeye ağda yaptırmaya cesaretim yok dikişlerim yırtılacak zannediyorum doktoruma srdum yaptırabilirsin dedi ama bende cesaret yok jiletle hallediyorum orayı yine

slm kızlar biz 21 inde 2 aylık olcazz bebişle zaman çok güzel geçiyor sizler nasılsınzzz

bizde 24ünde 2 aylık olucaz canım Allah yavrularımıza uzun ömürler versin, benimde harika geçiyor Allaha hergün şükrediyorum bana bu güzelliği bahşettiği için.

bizde 24ünde 2 aylık olucaz canım Allah yavrularımıza uzun ömürler versin, benimde harika geçiyor Allaha hergün şükrediyorum bana bu güzelliği bahşettiği için.

selamlar bizde 28 inde 2 aylık olacağız artık bize gülümsemeleri harika dimi annecikler.Allahım herkese nasip etsin anneliği.bu arada sezeryan olmuştum.40 ım çıktığı gün ağda yaptım sadece dikiş yerime yapmadım hiç de bişey olmadı.zaten dikiş yerine gerek kalmadı

evet hele birde böyle kahkaha atar gibi içini çekip gülmüyor mu işte o zaman bitiyorum yavrum benim ya uyansada öpsem

Baş ağrısından gebericem az kaldı.. Yawrumu dün aksam 9 da bi tuttu gaz sancısı denen merettt, hala dewam ediyo. zor uyutuyorum..sadece memede susuyo. bu seferde cok emiyo o da gaz yapıyo.
dün yediklerim gaz yaptı sanırım, ilk gaz sancılarımız..
etni koparır gibi ağlıyo yawrum doktoru aradım gece, SAP SİMPLEX wer günde 4 defa 8 damla.. geceden beri 3. kez werdim demin ama uyandıgında hala cok ağlıyo, cıkmadı gazı da kakasını da 1 kere yaptı. normalde cok yapardı, gazını da zort zort cıkarıyodu
Kızlar warmı aranızda bu damlayı kullanann ?? nolur yardım edin, napiyim ?
ewde de yalnızım ağlayınca paniğe kapılıyorum bazen, memeyi zor tıkıyorum ağzına..

canım hiç panik olma herkesin başındaki bela gaz sancısısı sab simplexi ben kullanıyorum bizde işe yarıyor sanırım uykusunda sıkınıp ıkınıyor ama çıkartıyor çıkaramadığı zaman uyanıyo ağlıyo bu sırada da ben devreye giriyorum bacaklarını karnına iterek çıkarttırıyorum aynı zamanda biz biogaiada kullanıyoruz. sana bir taktik söyliyim dene umarım işe yarar, sonucu yazarsan sevinirim poposunun deliğini zorlamadan iki yandan elinle aç bekle gazı çıkıyor, hatta kakasını bile yapıyor bilgine.

bu arada bebeğini güneşe çıkartacak anneler için babe'nin 50 faktörlü güneş kremi dermomarketimde indirimde ben siparişini verdim ilgilenen olursa bilginiz olsun.

bu arada bebeğini güneşe çıkartacak anneler için babe'nin 50 faktörlü güneş kremi dermomarketimde indirimde ben siparişini verdim ilgilenen olursa bilginiz olsun.

nerden verdin siparişi canım bend denize gitmek istiyrourm ama cesaret edemedim yinede

ayy maaşallahh
de uyuması daha iyi bizimki uyumadğı zamanı bağırarak geçiriyor ki zaten nadir uyuyor bağır bağır boğazları aciyo galiba öksürüyo kısılıyo sesi sanki sonra

ben sancım başladğında hemen hastaneye gitmeden temizlğmi yapmıştım şimdide biraz uzadı ama kırkım çıksın 2 gün kaldı yine kökten halledicem zaten çok çıkmamıştı
yani kendime maşallah normalde çok çabuk uzar doğumdan sonra allah yüzüme baktı tüylerim çıkmadı nerdeyse az az çıktılar
bende normal yaptım endişem var ama ağda yapmayacağım makinayla alıp bazı yerelride eldivenle alıcam

cnm 5o günde beklesen farketmiyor uzun bi aradan sonra canın yanacak..
hatta ne kadar çok zaman geçse o kadar çok ağrır bence..

Cnm kanlı ishal olmasını önlüyor tavsiye ederim bende. Yaptırcam

dr bizmi söylüyoruz?
kaçıncı ay da yapılıyo ki?

msj tekrarııı...............................

evet bizde biogai yı kullanıyoruz .eskiye gröre daha rahat oğlum.arladaşın ailesi almanyada sağolsun sam simple siparişi vermiş gelsni onada başlıyacam.ama biogai rahatlatıyor.
sanırım benim bebiş bugün büyüme atağında .kesintisiz uyuyamadı gazı yok çünkü .umarım gece rahatlar biraz

2. ay aşımız vardı bugün..
1 aşı diye gittim minnak bebeme 3 tane iğne yaptılar
bebem çok ağladı bugünde çok huysuz sürekli ateşini kontrol ediyorum,
ateş düşürücü fitil verdim..
var mı bizim gibi olan?

cnm 5o günde beklesen farketmiyor uzun bi aradan sonra canın yanacak..
hatta ne kadar çok zaman geçse o kadar çok ağrır bence..

dr bizmi söylüyoruz?
kaçıncı ay da yapılıyo ki?
aşı 3 ay dolmadan yapılıyor ilk dozu
doktor söylüyor genelde
ama devlet ücretini karşılamıyor özel aşı
arkadaş ilk dozunu 140tlye yaptırdı
2 veya 3 doz şeklinde vuruluyor

bebiş kaç haftalık şu anda?
biz de 32 günlükken aynı sıkıntıyı yaşadık da büyüme atağı olduğunu düşündüm ben de
sürekli emdi ağladı ve uyumadı tüm gün

Canım biz önce zincir sonra da sap simplex kullandık faydası olmadı şimdiki nurse harveys kullanıyoruz ayrıca hergün yarım çay kaşığı zeytinyağı veriyorum.birde milupanın rezene çayından içiriyorum.
artık bu üçünden hangisi işe yarıyor bilmiyorum ama bizim gaz sancılarımız geçti sayılır. Doktorumuz zeytinyağının çok faydalı olduğunu söyledi. İnşallah senin bebişin de geçer bir an önce

ben çok korkuyorum yaa o 2. ay aşısından
hem ateşlenme ihtimali var
hem de çok ağlatacaklar oğlumu diye
fitili doktor mu ver dedi?
gerçi bizim yarın sünnet var
2. ay aşısına varana kadar aklımda o var şu anda
korkuyorum

sezeryanla doğum yapan anneler...
ağda durumunu merak ettim de ne zamandan sonra yaptırabilirz acaba?

ben 40 gün dolunca yapmıştım ilk sezeryanımdan sonra..ancak o çizginin biraz altından başlayarak, oraya dokunmamıştım..şimdi de bayram sonrası kadın doğum dr.umda randevum var simur testi yapacakmış o zaman halledeceğim...

maşaAllah

slm kızlar biz 21 inde 2 aylık olcazz bebişle zaman çok güzel geçiyor sizler nasılsınzzz

Allah bağışlasın,
minik mis kokulu bebişlerle güzel geçmez mii zaman, Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…