- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
2. ay aşımız vardı bugün..
1 aşı diye gittim minnak bebeme 3 tane iğne yaptılar
bebem çok ağladı bugünde çok huysuz sürekli ateşini kontrol ediyorum,
ateş düşürücü fitil verdim..
var mı bizim gibi olan?
off bende şu 2.ay aşısından çok korkuyorum bizim 2 ağustosta aşımız,3 tane vurulacak birde rota aşımız var aynı gün rüyalarıma giriyor resmen o kadar canım sıkılıyo kuzumun canı yanacak diye
çizelge yaptım da bi bakayım dedim
ya kızlar ben şu bez konusunda kararsız kaldım şuan yeni doğan bez kullanıyorum artık haliyle küçük gelmeye başladı. 2 numara kullananlar birinci paket bitmeden 3. numaraya geçtik diyorlar. ne yapmalıyım 2 numara kullanan varmı:44:
ben 2 paket 1 numara kullandım
şimdi 3. paketimizdeyiz 2 numarada
2de daha rahat etti
aşı 3 ay dolmadan yapılıyor ilk dozu
doktor söylüyor genelde
ama devlet ücretini karşılamıyor özel aşı
arkadaş ilk dozunu 140tlye yaptırdı
2 veya 3 doz şeklinde vuruluyor
bebiş kaç haftalık şu anda?
biz de 32 günlükken aynı sıkıntıyı yaşadık da büyüme atağı olduğunu düşündüm ben de
sürekli emdi ağladı ve uyumadı tüm gün
ya kızlar ben şu bez konusunda kararsız kaldım şuan yeni doğan bez kullanıyorum artık haliyle küçük gelmeye başladı. 2 numara kullananlar birinci paket bitmeden 3. numaraya geçtik diyorlar. ne yapmalıyım 2 numara kullanan varmı:44:
sütü sağıp verenler yardım:26:
ben de süt sağma makinesi almayı düşünüyorum da yalnız şunu merak ediyorum,dışarı çıkarken sütü nasıl muhafaza ediyorsunuz bana sanki bozulur gibi geliyor da:44:
gunaydin hanimlar
benim acil bir sorum var ve cevabini lutfen yazin
kizim kabizlik cekmeye basladi dr-1 haftaya kadar normal diyor acaba aptamil pre kabizlik yaparmi
ikinci sorumda ben cay veremiyorum kizima her markanin cayini aldim siz nasil veriyorsunuz emzik deniyoruz dogumundan beri yok allah yok almiyor.sutumun yetmedigi yerlerde mama veriyorum sanki savasiyoruz acliktan deliriyor resmen biberonu biraz iciyor sonra hepsini kusuyor ama resmen itfaiye hortumu gibi puskurtuyor.aglamasini susturamadimda bende onunla ahliyorum artik dayanamiyorum aglamasin.kucakta memeyi emerken bile hic sakin degil kafasini sallayip memeyi cikariyor sonra geri aliyor br iki emiyor yine ayniaglama basliyor.kucakta uyuyor yataga koyan senmisin hemen goz aciplip pitir pitir gozler yasla doluyor.anlamiyorum bir bebek nasil olurda 5 saniyede bogulacak gibi aglamaya baslayabiliyor.kangurumu alsam hep kucakta tasirim boylelikle.biliyorum cok uzun oldu bir cevap lutfen
ben 2 paket 1 numara kullandım
şimdi 3. paketimizdeyiz 2 numarada
2de daha rahat etti
bizim bebişte de benzer sorunlar var, bi çözüm bulabildin mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?