2012 Haziran Anneleri Doğurdu

birinci ay aşımızı olduk geldik, çok içlendi yapılınca büktü dudağını kıyamadım miniğime..Allah'tan dr.umuz aşıyı emzirirken yapmıştı hemen kandı süte:)
dr. özellikle hergün yıkamamı önerdii..ben de her sabah yıkıyordum zaten..
d vitamini için multitabs kullanıyoruz...doğum yaptığım hastaneden devit3 yazmışlardı ama multitabs'a devam edicem..
kilomuz 5500, boyumuz da 58 cm olmuş hastanede gören herkes bebeğimi bana benzetti, ben de buna pek sevindim tabii
gazsız, bol bol sütlü günler haziran miniklerine..

geçmiş olsun meleğine
gece ateşlenmez, rahat huzurlu uyur yavrucak inşaAllah..

off bende şu 2.ay aşısından çok korkuyorum bizim 2 ağustosta aşımız,3 tane vurulacak birde rota aşımız var aynı gün rüyalarıma giriyor resmen o kadar canım sıkılıyo kuzumun canı yanacak diye

korkma canım yaa, büyüdükçe düşüp kalkacaklar, ateşlenecekler de...dermansız dert vermesin Allah, sağlık sıhhat versin yeter ki bebişlerimize...hem yavruların kendi sağlıkları için olduğunu düşününce içi rahatlıyor insanın...

Son düzenleme:
ya kızlar ben şu bez konusunda kararsız kaldım şuan yeni doğan bez kullanıyorum artık haliyle küçük gelmeye başladı. 2 numara kullananlar birinci paket bitmeden 3. numaraya geçtik diyorlar. ne yapmalıyım 2 numara kullanan varmı:44:

slm kızlar..
sedaemincim ben 1 paket göbek oyuntulu yenidoğan kullandım. sonrasında hep 2 no. şimdi 3. paketimizi de aldık. gerçi deneme için alıyoruz da yalnız şuna dikkat et. bacak kısmı dar olabiliyo bazılarının. bizmki daha çok huggies te rahat etti ama.. bu arada biz aşımızı olduk huysuzuz (( 4 saattir ayaktayız.. kilomuz 1100 gr artmış 4500 olmuş çok şükür şimdi misafir hazırlığı yapıyoruz..

ben 2 paket 1 numara kullandım
şimdi 3. paketimizdeyiz 2 numarada
2de daha rahat etti

2de daha rahat etti

kızım en son tarttığımızda 4 460 kg yani Allah izin verirse 5 oluruz birkaç haftaya 2 numara olurmu yada ben direk 3 mü alayım:44:

biz şuan 53 günlüğüz.haftada bir böyle anlar oluyot.sürekli emmek istiyor sonra fazla geliyor kusuyor uyuyamıyor .

ben 3 paket 1 numara,2 paket 2 nuamra kullandım.ve artık bebeğimin kilosu 6 kg yakklaştığı için 3 noya geçeceğim yarın bezimizde bitti zaten.

biz 3 noya geçtik canım prima premium care aldım yine ama bu bitsin prima aktif bebeğe geçmeyi düşünüyorum çünkü kakası koyulaşmaya başladı eskisi kadar sıvı değil.

kızlar bebişi yıkadım doyurdum uyuttum sonra akşam yemeği yaptım ayrıca sahur için zeytinyağlı semizotu yemeği, makarna, çorba kahvaltı tabağı, meyve tabağı hazırladım koydum dolaba sahurda sadece çıkartması kalacak dolaptan, yatmadan masayıda hazırlıycam tabak çanak bu şekilde daha rahat ederim ramazan boyunca böyle yapıcam Allah izin verirse, şimdi içim rahat şekilde oturuyorum oh bee dünya varmışş her iş tamam bebişte salıncağında müziği eşliğinde uyuyor hala babamız gelmedi

Son düzenleme:
sütü sağıp verenler yardım:26:
ben de süt sağma makinesi almayı düşünüyorum da yalnız şunu merak ediyorum,dışarı çıkarken sütü nasıl muhafaza ediyorsunuz bana sanki bozulur gibi geliyor da:44:

En fazla üç saat içinde tüketmen gerekiyor canım. Benim anne çantasının biberon saklama çantası var ben onda saklıyorum. Ama çoğu zaman emzirmeyi tercih ediyorum.

selam kızlar, herkesin bebeği hayırlı olsun, bizim bebiş de 50 günlük oldu, bi kaç sorum olucak:

ben mama ve süt veriyorum doğduğundan beri ama bu aralar çok ağlamaya başladı, aç mı diye elimi ağzına tutuyorum aranıyo ama meme verince almıyo daha çok ağlıyo acaba biberona mı alışıyo bi de sütünü sağanlar; günde kaç kere sağıyorsunuz, özellikle akşamüstleri baya huysuzlanıyo ağlıyo ne yapsak aç olduğu için mi yoksa gaz mı ne ya da anlayamıyoz.

bizim bebişte de benzer sorunlar var, bi çözüm bulabildin mi acaba.

2de daha rahat etti

ferda 1 ayda 3. pakettemisin?? wala cok iyi biz coşmusuz 40 mız cıkana kadar hatırladıgım 4tane 2numara, 2 tane 1 numara!!
ya benm oglum boklu prens:))

bizim bebişte de benzer sorunlar var, bi çözüm bulabildin mi acaba.

bizde de uyku sorunu çok var,kucağımda çok rahat uyuyan çocuk,kucağımdan bırakır bırakmaz açıyo gözlerini fıldır fıldır
iki akşamdır bir çarşafa yatırıp,bi ucundan ben,bi ucundan yanımda kim varsa o tutup sallıyoruz,anca öyle dalıyo ama yanımda kimse olmayınca naparım bilmiyorum
gaz problemine de en iyi çözüm zeytinyağı
bize dr sabah akşam bi çay kaşığı dedi ama ben biraz eksik veriyorum,eskisi kadar sıkıntılı değiliz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…