2012 Haziran Anneleri Doğurdu

çok iyi geldi damla tammen geçti birdaha da tekrarlamadı
benim oğlum çok daha küçüktü damlayı kullandığımızda 20 günlük falandı

mama vermiyomusun artık, ben de vermek istemiyorum ama süt yetmiyo sanıyorum o memeyi ağlayarak almadıkça, bi de zaten doğduğundan beri mama veriyordum düşük doğum ağırlıklı doğmuştu, artık vermek istemiyorum inş sütüm yeter, karına masaj daire şeklinde ovalama gibi mi. ben bacaklarına yapıyorum bi birini bi diğerini karnına itip çekiyodum.

kızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde
walla bizimki çok rahat... binince mışıl mışıl uyuyo.. uyumazsak evde sokağa çıkıyoruz o kdr yani ama geçen gün 8 saat boyunca arabanın içinde kalmak zorundaydı 3 kere kıyamet koptu.. eve gelirken market poşetlerini arabaya bizimkini kucağa aldık en sonunda.. sabrımız da bi yere kdrmış yani

biz evde çıtçıtlı ve alt pijamasıyla duruyo.. dışarı çıkarırken de aynen yatırıyorum arabanın her tarafı kapalı olacaksa. eğer önü açık kullanacaksam çantası veya tulum gb birşeyi var sevibebenin ona koyuyorum. dışarıda kucağıma almam gerekirse onlarla ya da şapkalı battaniyemizle alıp klimalardan koruyorum.. çok şükür 11.günden beri dışarlardayız.. köye gittik 3 gün de orada sabah 6-akşam 9 bahçelerde kaldı garibim de birşeycik olmadı çok şükür

selam kızlar,
bizim bebişin gözünün biri aşırı çapaklanıyo ve diğerinden kısık, bugün de biraz göz kapağı şiş gibi geldi, bilgisi olan var mı çapaklanma konusuyla ilgili.
bizimki de öyleydi tobrased diye bi damla verdi bi de masaj gösterdi. damlayı iki gün filan damlattım,msjı yapınca tıkalı kanal açıldı sanırsam. ondan önce de bi arkadaş çayın demiyle silmemi söylemişti antiseptik özelliğinden o da işe yaramıştı..

kızlar yaa merak ettim akşam iftar menülerinde neler var??
gece tam sahuru hazırlıyorken aslında uyanmaması gereken bi saatte uyandı bizimki.. Allahtan çayı,sıcakları hazırlamış altını kaptmıştım sofraya koyması kalmıştı.. adamcağız uykudan çığlıkla kalktığına mı yansın,o sersemlikle sofrayı hazırladığına mı şaşırdı walla bu çocuk biliyo annesinin ne zaman yemek hazırladığını yaaa... oruç tutacak olsam aç açına tutacaktım iyi mi

yoğurt çorbası ve barbunya var
kayınvalidem bizde o yaptı

benimkide bana yapışık gibiydi ben doğmadan almıştım 15 günlük olduğundan beri kullanıyorum gayet rahatız evet sırt üstü yatabiliyor içiinde çok rahat canım.

kızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde

ben kullanıyorum içinde çok rahat duruyorlar hatta biraz tıngır mıngırlı yolsa direk uyuyorlar ama benimkinin üstüne örtü örtüp yüzünü kapatmak istediğimde basıyor çığlığı etrafı izliycekmiş sıpam sanki ne görüyosa ışıklara havaya falan bakıyo

benim kızın kaprili şortlu takımları var ben öyle çıkarıyorum dışarı şu şekilde, avmye gittiğimdede ince bir örtüyle üstünü örtüyorum.

ben analı kızlı çorba, patates kötfte kızartması zeytinyağlı sarma pilav salata ayran şeftalili sütlaç yaptım.

Son düzenleme:
herkese hayırlı ramazanlar bu sene bize oruç yok, sürede çok uzun Allah eşimin ve tüm tutanların yardımcısı olsun gerçi sabrını veriyordur tabii. ben daha yeni oturdum evi temizledim camları sildim yemekleri yaptım bereni yıkadım bakımını doyurması uyuması kakası derken sabah 6 dan bu saati etmişim farkında olmadan banyo yapmaya halim bile kalmadı biraz takılıyım beroş kalkmassa banyo yapıp yatıcam.

bu arada berenin sol gözünden 1 kere yaş aktı ve kirpkleri hafiften çapaklanmış kaynatılıp ılınmış pamuklu suyla sildim geçmezse doktora götürücem. dün dermobakımdan vermiş olduğum babe bebek güneş kremi bugün elime ulaştı, elinin üstüne sıktım alerjik olabilir diye çok şükür tenine yaradı güvenle alabilirsiniz.

Evett kızlar minnacık kızım ece dünya ya geldi :)
Doğum macerasına gelince kızım süpriz yaptı.Daha gelmesine 3 hafta varken 09.06.2012 00:35 te geldi.
Aynı gün kontrole gittim açılman var ama daha 2-3 gün var dediler doğuma.Bende rahatlıkla eve geldim yemek yedim hoppa gezmeye. kuzenimin eşi 07.06.2012 de doğum yaptı merakla ona gittim öncesinde bir kipa alışverişi tabi.Kuzenime gittim.bismillah oturduk 10 dk geçmedi hop suyum geldi ve sancılar başladı.Acele etmeden sakince hastaneye gittik.Acilde kontrol gece 22:30 falan hemen yatış verildi tabi.Sancı odalarına girişim tam 23:00 idi çok net hatırlıyorum saat tam karşıda. kayıt işlemleri vss. lahman falan tam gece 12 de doğum odasına girdim veee ece 00:35 te merhaba dedi.Normal doğum gerçekleşti.Doktor ve hemşireler o kadar eğlenceliydi ki.Doğum mu yapıyorum sohbet mi ediyoruz anlamadım. sancı mı gülmekten ve konuşmaktan hissetmedim bile.Abartmıyorum...Doktor Pamir bey ve yardımcı hemşireler sayesinde çok eğlendim.Süper bir duygu.Herkese tavsiye ediyorum.42 günlük olduk bile.Neyse ece uyanıyor :)))

bizde kullanıyoruz cnm cok rahat ediyo tosunum uyuyo genelde..

çıtçıtlı badisi ve corapları oluyo üzerinede penye battaniyelerinden örtüyorum avm ye gittigimizde..

selam kızlar,
bizim bebişin gözünün biri aşırı çapaklanıyo ve diğerinden kısık, bugün de biraz göz kapağı şiş gibi geldi, bilgisi olan var mı çapaklanma konusuyla ilgili.

dun bizimkindede aynısı oldu hem sulandı hem çapaklandı bende annemi aradım
annemde sütünden damlat dedi bende pamuga damlatıp sildim bikaç kez
bide demlenmiş sogumuş çayı denedim bikez
cok şükür bugun hiçbişeyi yok

canım sana kocamann bir maşallah demek istiyorumm hep okuyorum valla azmin becerikliliğin helal olsun maşallahhh

cnm bizim kız erken oldu diye dr göz kulak falan yönlendirdi.
gözde önce 3 kez 2 damla damlatıyorlar..
sonra muayene
damlayı kullandım geçti şükür

ilk ciğim seni haziran annelerinin en hamarat annesi ilan ediyorum. gerçekten hayran hayran okuyorum yaptıklarını. ben işleri gün gün ayırıyorken senin maşallahın var canım.

Son düzenleme:

Maşallah sana canım ben kendime bile bakamıyorum hepimiz çok perişan olduk ay sonunda yazlığa gideceğiz dönüşte yardımcı alacam eve
Kız totisini kası nazar değmesin
Senin minıs nasil senin heveslendirmen sayesinde bende kandilde anne oldum
Rabbim su mübarek günlerin hayrına comertline kimseyi evlat acısıyla sınav etmesin

Gerçekten maşallah canım. Ne kadar pratiksin neler neler yapmışsınız öyle ben bi yemeği yaparsam şükredıyorum. Ara sıra kendine nazar duası okumayı ihmal etme.hatırladığım kadarıyla çok da gençtin sen. Benim yaş kemale erdi ondan mıdır yoksa üç yıl çocuksuz evlilik rahatlığına fazla mı alıştım nedir özgürlüğümün kısıtlanmasına hala alışamadım.
Çok şükür kızımın fazla sıkıntısı yok zaten ev işi yaptığım da yok haftalık kadın geliyo.Neyse fazla uzattım canım tekrar maşallah.

çok ta hızlıca sallama bence
mamaya alışıyo olabilir,inşallah öyle değildir de
emzirirken sen stresli olmamaya çalış,ben ne kadar sakinsem,bebek o kadar sakin oluyo
ben kullanıyorum,çok mutlu,çünkü uyuyo ama rüzgar değmesin diye üstünü örttüğüm için çok terliyo
selam kızlar,

bizde de oldu,tam da geçmiş değil ama ben baştan yanlış yaptım,önce kaynamış,ılımış suyla pamuğu ıslatıp,gözü sildikten sonra,damlayı damlatınca çok çabuk geçiyo

tesekkur ederim arkadaslar cevaplar için
capaktan dertli olan arkadaslar demlenmiş soguk cayı pamukla alıp silebilrsin iyi gelir derler annemde öyle yapardı

slm arkadaşlar.. en erken kalkan bugün biziz galiba gece 1de,sahurda,sabah namazında bi de ekstra bi öğün yaptık. biraz gaz çıkrdık. babanın eline işedik ve şimdi yeni daldık bakalım bu seferki kaç dk sürecek ? gazdan uyuyamıyo da minnağım.. yaramaz annesi dün mercimek yemiş de
utopya ve ilk menüler güzelmiş
_ilk ben de dün niyetliydim sarmaya da oğluşun canı istemedi babasına yedirmek,yapamadık vakit bulup yalnız şeftalili sütlaç nasılmış merak ettim doğrusu :44::44:
pelloshe halka sling almışsın canım hayırlı olsun,nasıl kullanışlı mı? yenidoğandan itibaren mi başladın? bi de çok uyguna almışsın,nereden aldın öğrenebilir mym?
ütopya,pamuk helva kızlar siz de sling almışsınız galiba yalnız site linkine tıkladığımda virüs uyarısı çıkıyo. hangi site olduğunu bi daha yazar msnz?
elfidat çatladıktan sonra lierac kullandınız mı demişsin canım. 35. haftamda tatile çıktım karma yağımı totoma sürememiştim. dönüşte baktım totom hafif çatlamış. geçirir umuduyla doğuma kdr lierac kullandım. hatta doğumdan sonra da 10 gün kdr düzenli kullandım ama nafile.. geçeceğine arttı çatlaklar.. şimdi totom harita oldu,dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum haftaya ( iki kutu lierac duruyo bakalım
sarıbeybi hoşgeldin yeniden. geçmişler olsn sana da babana da..
adaer üzüldüm canım yaa size de geçmiş olsun.. inş bir daha tekrarlamaz.

slm
sabah 06:00 dan beri ayaktayız...en sonunda Çağan pes etti de uyuyakaldı ben de siz<e bakayım dedim...

kızlar sprial konusunda ne düşünüyorsunuz??? eşime açıkcası güvenemiyorum o sebeple taktırayım diyorum...neyse başlasın da şu paris seferleri artık bakarız çaresine...
şafak 1

merhabalar.1 haftalık çeşme tataılımzden dönduk.annemın yanında rahattık valla bakıcımzıda vardı eşim izne çıktı şiödi 1<hafta 2 kızla napıcaz dusunuyorum( gecen p.tesi 4oımız çıktı ve sankı duzen oturuyo gıbı.

40 kontrolune gıttınız mı ben gıtmedım daha.gıtmesem nolur kı hiç bi şikayetım yok.neyse bızım sağlık ocağındakı hemşire spiralle hamıle kaldım ben dedı.gözum korktu valla.2.çocuktan sonra bızım rıske atma şansımız yok ama kararsızım hala.

jang_bogo benimde gögusler harita gibi cokk kötü hatta dokununca bile hissedilio catlaklar bi umudum lieractı ama işe yaramıosa hiç ugraşmıym
bende korunma konusunda kararszm ya aile hekimi bi iğne var dedi 3ay koruomus sonrasında siz karar verirsinz dedi sizin bi bilginiz var mı bu iğneyi hiç duydunuz mu? emzirmesem dogum kontrol hapı kullanmam lzm zaten bende pko var bi de spiralle ugrasmıym diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…