saribeybi.. bizim bebiş de düşük kilolu doğdu, 50 günlük oldu biz de yenidoğan bezi kullanıyoz hala, çapak için olan damla iyi geldi mi geçti mi artık peki, gözüne fazla mı baskı uyguladı da canı yandı, bize de dedi dr 20 gün önceki kontrolde damlayı ama biraz bekleyelim demişti, tekrar kontrol olmadı daha.
Ben Dr Dr gezdim careyide bulduk şimdi Elif'im rahat keyfi yerinde capkin capkin siritiyor
Megerse yeni doğan bebeklerde sık görülürmüş bağırsaklarında virüs varmış Dr sürekli anne sutu onerdi birde karına yapılan masaj gösterdi onları yaptik 3.gun kendilinden kakasini yaptı haftalardır fitille yapıyordu kuzum
Dr bir kac haftada gecer dedi kusmasi çığlık çığlığa ağlaması ikinmasi kalmadı şükürler olsun
Bu arada hayırlı bereketli ramazanlar kızlar
Cepten okuması iyide yazması sinirrrrrrrrr
walla bizimki çok rahat... binince mışıl mışıl uyuyo.. uyumazsak evde sokağa çıkıyoruz o kdr yanikızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde
biz evde çıtçıtlı ve alt pijamasıyla duruyo.. dışarı çıkarırken de aynen yatırıyorum arabanın her tarafı kapalı olacaksa. eğer önü açık kullanacaksam çantası veya tulum gb birşeyi var sevibebenin ona koyuyorum. dışarıda kucağıma almam gerekirse onlarla ya da şapkalı battaniyemizle alıp klimalardan koruyorum.. çok şükür 11.günden beri dışarlardayız.. köye gittik 3 gün de orada sabah 6-akşam 9 bahçelerde kaldı garibim de birşeycik olmadı çok şükürmerhaba bayanlar
malum hava cok sıcak siz dısarı cıkarken nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi evde cıtcıtlı body ile duruolar ama doktora, annelere avmye fln giderken nasıl giydirmek gerekir? bna üsürmüş gibi geliolar klimalar acık ya karar veremedim bi türlü
bizimki de öyleydi tobrased diye bi damla verdi bi de masaj gösterdi. damlayı iki gün filan damlattım,msjı yapınca tıkalı kanal açıldı sanırsam. ondan önce de bi arkadaş çayın demiyle silmemi söylemişti antiseptik özelliğinden o da işe yaramıştı..selam kızlar,
bizim bebişin gözünün biri aşırı çapaklanıyo ve diğerinden kısık, bugün de biraz göz kapağı şiş gibi geldi, bilgisi olan var mı çapaklanma konusuyla ilgili.
kızlar yaa merak ettim akşam iftar menülerinde neler var??
gece tam sahuru hazırlıyorken aslında uyanmaması gereken bi saatte uyandı bizimki.. Allahtan çayı,sıcakları hazırlamış altını kaptmıştım sofraya koyması kalmıştı.. adamcağız uykudan çığlıkla kalktığına mı yansın,o sersemlikle sofrayı hazırladığına mı şaşırdı wallabu çocuk biliyo annesinin ne zaman yemek hazırladığını yaaa... oruç tutacak olsam aç açına tutacaktım iyi mi
selam arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum sizleri yazmaya pek fırsat bulamıyorum, benim kız da 26 günlük oldu, başta kilo alamadıgı için mama da başladık sütü de hem emziriyor hem de sağıp veriyordum bu şekilde toparladık sarılık ta geçti, sadece gece çok ağlarsa bir öğün mama veriyorum onun dışında hep emiyor artık ,yalnız şimdi de gaz problemi başladı, zynco kullanıyoruz, zeytinyağına da dün başladım geceyi rahat geçirdik ama sabaha karşı yine başladı ıkınmaya...
bunun dışında son 1 haftadır gün içinde emme ve uyuma dışındaki zamanları hep kucakta geçirmek istiyor hatta kucağa almak ta yetmiyor evin içinde dolaştırmak gerekiyor çok mızmız oldu gaz başlayalı.. ben de ev tipi anakucağı yada salıncak almaya karar verdim, burada chicco polly swing up tan çok memnun kalan ilk arkadaşın yazdıklarını okuyunca ona karar verdim ancak o salıncakta cocuk tam sırt üstü yatabiliyor mu rahat oluyor mu sırtı bilemedim ilk sen kaç günlükten beri kullanıyorsun salıncağı? ? chicconun ev tipi ana kucağı daha hafif olur ve odadadn odaya hatta misafirliğe falan taşınabilir diye düşünüyorum öte yandan salıncağın kendiliğinden sallanması çok avantajlı kararsızımm sizler ne kullanıyorsunuz bir an önce bu tarz bişey edinmeliyim yoksa bu kız bana yapışıyor yalnızım yemek yapamıyorum duşa giremiyorum akşama kadar eşimi bekliyorum
kızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde
merhaba bayanlar
malum hava cok sıcak siz dısarı cıkarken nasıl giydiriyorsunuz bebeklerinizi evde cıtcıtlı body ile duruolar ama doktora, annelere avmye fln giderken nasıl giydirmek gerekir? bna üsürmüş gibi geliolar klimalar acık ya karar veremedim bi türlü
kızlar yaa merak ettim akşam iftar menülerinde neler var??
gece tam sahuru hazırlıyorken aslında uyanmaması gereken bi saatte uyandı bizimki.. Allahtan çayı,sıcakları hazırlamış altını kaptmıştım sofraya koyması kalmıştı.. adamcağız uykudan çığlıkla kalktığına mı yansın,o sersemlikle sofrayı hazırladığına mı şaşırdı wallabu çocuk biliyo annesinin ne zaman yemek hazırladığını yaaa... oruç tutacak olsam aç açına tutacaktım iyi mi
kızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde
merhaba bayanlar
selam kızlar,
bizim bebişin gözünün biri aşırı çapaklanıyo ve diğerinden kısık, bugün de biraz göz kapağı şiş gibi geldi, bilgisi olan var mı çapaklanma konusuyla ilgili.
herkese hayırlı ramazanlar bu sene bize oruç yok, sürede çok uzun Allah eşimin ve tüm tutanların yardımcısı olsun gerçi sabrını veriyordur tabii. ben daha yeni oturdum evi temizledim camları sildim yemekleri yaptım bereni yıkadım bakımını doyurması uyuması kakası derken sabah 6 dan bu saati etmişim farkında olmadan banyo yapmaya halim bile kalmadı biraz takılıyım beroş kalkmassa banyo yapıp yatıcam.
bu arada berenin sol gözünden 1 kere yaş aktı ve kirpkleri hafiften çapaklanmış kaynatılıp ılınmış pamuklu suyla sildim geçmezse doktora götürücem. dün dermobakımdan vermiş olduğum babe bebek güneş kremi bugün elime ulaştı, elinin üstüne sıktım alerjik olabilir diye çok şükür tenine yaradı güvenle alabilirsiniz.
saribeybi.. bizim bebiş de düşük kilolu doğdu, 50 günlük oldu biz de yenidoğan bezi kullanıyoz hala, çapak için olan damla iyi geldi mi geçti mi artık peki, gözüne fazla mı baskı uyguladı da canı yandı, bize de dedi dr 20 gün önceki kontrolde damlayı ama biraz bekleyelim demişti, tekrar kontrol olmadı daha.
herkese hayırlı ramazanlar bu sene bize oruç yok, sürede çok uzun Allah eşimin ve tüm tutanların yardımcısı olsun gerçi sabrını veriyordur tabii. ben daha yeni oturdum evi temizledim camları sildim yemekleri yaptım bereni yıkadım bakımını doyurması uyuması kakası derken sabah 6 dan bu saati etmişim farkında olmadan banyo yapmaya halim bile kalmadı biraz takılıyım beroş kalkmassa banyo yapıp yatıcam.
bu arada berenin sol gözünden 1 kere yaş aktı ve kirpkleri hafiften çapaklanmış kaynatılıp ılınmış pamuklu suyla sildim geçmezse doktora götürücem. dün dermobakımdan vermiş olduğum babe bebek güneş kremi bugün elime ulaştı, elinin üstüne sıktım alerjik olabilir diye çok şükür tenine yaradı güvenle alabilirsiniz.
çok ta hızlıca sallama bencezeytinyağını biz de denedik ama hergün versek mi bilemedik, bi de bu aralar meme de almak istemiyo, her seferinde değil ama genelde böyle yapmaya başladı korkuyorum bırakıcak diye, mama veriyoruz biz doğduğundan beri sütün dışında ona mı alışıyo bilmiyorum umarım böyle değildir. meme almadığı zamanlarda da çok ağlıyo napsam durmuyo, uyutmaya çalışıyom hızlıca sallayarak.
ben kullanıyorum,çok mutlu,çünkü uyuyo ama rüzgar değmesin diye üstünü örttüğüm için çok terliyokızlar bebek arabalarınızı kullanıyomusunuz ben daha kullanmadım nasıl rahat duruyolarmı içlerinde
selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?