2012 Haziran Anneleri Doğurdu

annişler bizde hiç gündz uykusu yok
gecede çok yok ta saatte 1 uyanıyor
gündüz değil iş yapmak tuvalete gidemiyorum
ben bayılıcam uykusuzluktan paşam cin gibi maşallah enerji dolu
napcaz bilmiyorummm

kırkınız çıktımı canım bizde aynı öyleydik kırkımız çıktıktan sonra gece uykularımız düzene girdi gündüz de 2-3 saat uyuyor
tabi o ara yemek ütü çamaşır temizlik duş uyku hepsine yetişmek mümkün değil ama tuvalete gidemediğim günlere göre çok şükür :)

Dün bizim kırkımız çıktı çok şükür

Benim paşamın uykusu gazı sorunu olmadı hiçç inşallah bundan sonrada olmaz..sabah 2 sat uyudu 3 saat uyanıktı şimdi gene uyudu 4 e kadar uyur akşam uyanıkken huysuz oluyor 2 saat o kadar :) oda olsun garii

selam doğurmuş haziran anneleri uzun bi aradan sonra buraya gelmek beni mutlu etti kk'yı özlemişim meyersem evdeki netimde sorun var sürekli giremiyorum minnoş kızımla zaman geçiriyorum çoğunlukla geziyoruz uyuyoruz emişiyoruz sıcaklarla cebelleşiyoruz kızım bugün 44 günlük oldu artık büyüdük , sizlerde kuzucuklarınızda iyidir umarım ara ara uğramaya çalışırım öptük sizi kızımla..

20 dk ideal bir sağım süresi ama ben o kadar yapmıyorum başlarda 10-15 dk arası birini sağıp diğerine geçiyorum o bitince diğerini tekrar 5 er dk süt yetmedi daha fazla üret msjı vermek için sağıyorum gelmese bile şu an bile aynı devam ediyorum.tabiki bu çok uzun bir süre alıyor ve oğlum bu kadar zaman tahammül edemeyebiliyor evde yanlız olduğunda çok zor oluyor yanında bir kaç günlüğüne yardımcı olacak biri olsa sen daha az yorulursun bide uyku çok önemli bence yemekten içmekten çok daha önemli uyuduğum zaman süt üretimi coşuyor :) oğlum uyutmadığı zamanlarda annemlere gidip kalıorum bir akşam bile yetiyor gerçekten aventi bilmiyorum ben medela kullanıyorum çokta memnunum ama aventte iyidir herhalde benimkinin ayarları var ben en yüksekte kullanıyorum.

20 dk ideal bir sağım süresi ama ben o kadar yapmıyorum başlarda 10-15 dk arası birini sağıp diğerine geçiyorum o bitince diğerini tekrar 5 er dk süt yetmedi daha fazla üret msjı vermek için sağıyorum gelmese bile şu an bile aynı devam ediyorum.tabiki bu çok uzun bir süre alıyor ve oğlum bu kadar zaman tahammül edemeyebiliyor evde yanlız olduğunda çok zor oluyor yanında bir kaç günlüğüne yardımcı olacak biri olsa sen daha az yorulursun bide uyku çok önemli bence yemekten içmekten çok daha önemli uyuduğum zaman süt üretimi coşuyor :) oğlum uyutmadığı zamanlarda annemlere gidip kalıorum bir akşam bile yetiyor gerçekten aventi bilmiyorum ben medela kullanıyorum çokta memnunum ama aventte iyidir herhalde benimkinin ayarları var ben en yüksekte kullanıyorum.inan bana herşeyi denedim yedim içtim perişan oldum neden yok süt diye sonra bi gayret geldi yılmadan gece gündüz demeden uğraştım halada aynı devam ediyorum fazla arttırıp mamaya ihtiyacı kalmasın diye umarım başarırım umarım sende başarabilirsin.

meraba kızlar ben yeni aranıza katıldım.. hamileliğimin son döneminden beri bi çoğunuzu burdan takip ediyodum aslında ama..yeni yazabiliyorum..21 aylık bi oğlum vardı.. 21 haziranda dünyalar güzeli bide kızım oldu çok şükür.. sıcaklarla başımız dertte bizim...yüzümüz isilik oldu...günde 2 kere bile yıkadığımız oluyor... yavrum öyle gördükçe çok üzülüyorum...sizlerin kullandığı herhangi bişi var mı bu illet için..

hayırlı olsun bebeğin bepanthen ii gelio ama hızlı çözum istiorsan deniz suyu burun spreyleri var onlarla silebilirsin ama bununla silince biraz acıyo galiba benim kızım rahatsız oluyo

Selam kizlar kaka olayimizin cozumunu buldum nurse harveys :)) 2 gundur veriyorum masallah oglum kakasini yapiyo sukurler olsun rabbime popo catlagimiz icinde antibiyotik krem basladik

ilk ay asisindan sonra benimki aglamadi ama cok huysuzdu bende fitil verdim ve uyudu agri olmustu sanirim

sling konusu kurtaricim olacak yapisik yasiyoruz oglumla cunku slingo hug almaya karar verdim

bizden bu kadar :))

Slm benim kızımın uyku düzeni ile aynı bizim bugun 40 çıktı gündüzleri 6 sonra kus gibi uyuyo yemek bile yiyemiyorum ayağımda sallıyorum surekli

Bizim drumuz 4. ay ve 7. ay 2 kere yapilicak dedi hepsi ayri konusuyo ya 150 tl civari bisiy sanirim ben suan sma gold 1 kullaniyorum bitince bebelaca baslicam kaka ve gaz problemi en az olan mama oymus arastirdigim kadariyla nisasta yokmus onda

Allah Allah dediğin gibi herkes farklı konuşuyo..
biz bugün başladık bebelac kullanmaya bakalım nasıl olucak..
umarım gaz ve kaka sorunumuz olmaz..

ahh benim yawrum da öyle oldu..
2. ay aşısı fena bişi halen kızımın hali gözümün önünden gitmiyo
yawrum uykusundan hep korkup ağlayarak uyandı bir hafta oldu durum aynı
sanırım rüyasında elinde iğne olan hemşireler görüyo yawrum

cnm benim kızım 2400 doğdu sonra 2200 oldu.
1 ay sonra 1 kilo almıştı
dr gelişimi normal dedi.
çişini çok yapıyorsa güzel besleniyor demektir..
gögüslerinin dolması için bebeğin sık sık emmemesi gerekir.
humana çay iç bence bende çok işe yarıyor..

cnm bizim burası da çöl sıcakları kızım da da isilik oluyo
gül suyu ile siliyorum ya da gül suyu dmküyorum boynuna falan
işe yarıyor gerçekten..

bizde bugün 71 günlük olduk teyzeler..
ama kızım halen her gün huy değiştiriyo
akşam saatlerinde ağlama krizlerimiz tutuyo
ayrıca minnacık evimde annem babam abim kaısı ve 41 günlük bebeleriyle beraber kalıyolruz.
nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo bilmiyorum
iftara yemeği zor yetiştiriyoruz..
sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama bu sıcaklarda bizim durumumuz fena..

kızlar bebişlerin uykusundan bahsedilmiş.. bildiğim kadarıyla 40 ından yani 6.haftasından sonra gece 4-5 saat kesintisiz uyyuması normal olanı. bizimki ramazandan önce başarmıştı ama şimdi bizimle sahura kalkıyor. imsak bitip herkes yatana kdr ayaktayız.. iyi ki oruç tutmuyorum yani aç bırakacakmış kerata :))
aynen canım,neyse ki çözümü bulmuşsun. gözün aydın. biz de en so cuma kaka gördük,sadece anne sütü almasına rağmen.. darısı başmıza.. 7gün olmadan müdahale etmek istemiyorum,bakalım nereye kdr (

canım herkeste aynı şeyler galiba.. bizimki de akşam 6 dan 9 a kdr kesinlikle uyumuyor.. ben sofra hazırlığında oluyorum. eşim orucun son demlerinde. çatlıcak hale geliyo adam o ağladıkça..

bugün hiç yapmadığım kdr iş yaptım çok şükür sabah 9 da oğlanı uyuttum kalktım iki çeşit yemek yaptım. ortalığı toparladım,bir iki odayı sildim süpürdüm. banyo tuvalet vs.. oğlanı da yıkadım bi baktım saat oldu akşam 6 eşim arkadaşını aradı,iftara çağırdı.. son anda misafir hazırlığı.. oğlanın işediği yatak çarşafları yıkadım.oğlanın dolabındaki kıyafetlerin üçte birini ütüledim.. mutfağı topladım. bizimkiler yürüyüşe çıktı ben de nete girdim.. yaptığım azıcık şey ama günler sonra ev işi yapabilmek beni inanılmaz mutlu etti..

bişi merak ediyorum kızlar
ne zaman regl olayı başlıcak?
başlarsa mı normal olanı başlamassa mı 6 aya kadar?
bide eger regl olunmassa süt mü koruyo demektir??

ya bu saat oldu aşımız sabah 10da yapıldı
bizim tosun dogru duzgun bi huzurlu uyku uyuyamadı
bütün gun ya kucaktaydık ya bebek arabasında gezdik
acayip huzursuz
nolur bugun bitse artıkkkkk
uykusuz bi gece bizi beklioooo!!!

Herkese yeniden selamlar. Sıkıntısı olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum. Biz evimize döndük. Oğlum babasına çok çabuk alıştı. Ancak burası çok soğuk. Nasıl giydireceğimi şaşırıyorum. Ben hemen hasta oldum zaten. Oğluma da geçmesin diye sık sık emziriyorum bakalım hayırlısı. İsiliği olanlar takmasın fazla. Soğuklarla beraber geçiveriyo onlar da. Ağda işini ve paris işini soranlara cevabım : normal doğum yapmış olarak ben 40 ım çıkınca ağdamı yaptım bi sorun olmadı. Parise de gittik ardından biraz zorlansam da herşey normal sayılır bir iki seferden sonra o da düzelir iyice.Haftaya iki aylık aşılarımız var bizim de şimdiden tırsıyorum açıkçası. Hepinizin sıkıntılarını tek tek okuyup şifa diledim ama sarıbeybi senin yazdıkların içime işledi bi anne olarak umarım kötü günlerin bi daha hiç yanına yaklaşmaz. kuzuşlarınızla sağlık dolu yaşamlar hepinize

bişi merak ediyorum kızlar
ne zaman regl olayı başlıcak?
başlarsa mı normal olanı başlamassa mı 6 aya kadar?
bide eger regl olunmassa süt mü koruyo demektir??

Canım herkes de farklı gelişiyor. Tamamı ile hormonlarla alakalı bi sene adet görmeyenini de duydum kanaması bitip ardından adeti başlayanını da. Hepsi normal anlayacagın.

İnş geceniz huzurlu geçer canım. İkinci ay aşıları mıydı ?

Ahhh ahhh biri uyku mu dedi biz gece 12-1 gibi bir basliyoruz sabah 7-8 anca yatiyoruz 40tan sonra degisirmis suan tek umudum bu ctesi gunu 40imiz cikiyo bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…