annişler bizde hiç gündz uykusu yok
gecede çok yok ta saatte 1 uyanıyor
gündüz değil iş yapmak tuvalete gidemiyorum
ben bayılıcam uykusuzluktan paşam cin gibi maşallah enerji dolu
napcaz bilmiyorummm
çok teşekkür ederim. ben de pompa olayına asılayım o zaman. ben değil 100 50 cc süt görmedim iki memeden toplam. en fazla 30 cc olmuştur ikisinden. o da artık olmuyor. ama pompa işini 2 saatte bir ne yapıp yapıp uygulayayım ozaman. birkaç şey daha sorayım. kaç dakika sağmak gerekiyor. ben 20 dk bir meme 20 dk diğer meme şeklinde sğıyorum. 0 da 40-45 dk sürüyor. sağma bitiş süresinden sonra mı 2 saat yoksa başlangıcından mı 2 saat. bir de ben avent elektrikli kullanıyorum. çok güçlü gelmiyor bana çekişi ama emin de değilim tabi. bir de masaj yastığı kısmını kullanmanın bir faydasını gören var mı? zaten az gelen sütüm onun arasına kaçınca sinir oluyorum. masaj yastığı olmadansağıyorum ben
çok teşekkür ederim. ben de pompa olayına asılayım o zaman. ben değil 100 50 cc süt görmedim iki memeden toplam. en fazla 30 cc olmuştur ikisinden. o da artık olmuyor. ama pompa işini 2 saatte bir ne yapıp yapıp uygulayayım ozaman. birkaç şey daha sorayım. kaç dakika sağmak gerekiyor. ben 20 dk bir meme 20 dk diğer meme şeklinde sğıyorum. 0 da 40-45 dk sürüyor. sağma bitiş süresinden sonra mı 2 saat yoksa başlangıcından mı 2 saat. bir de ben avent elektrikli kullanıyorum. çok güçlü gelmiyor bana çekişi ama emin de değilim tabi. bir de masaj yastığı kısmını kullanmanın bir faydasını gören var mı? zaten az gelen sütüm onun arasına kaçınca sinir oluyorum. masaj yastığı olmadansağıyorum ben
meraba kızlar ben yeni aranıza katıldım.. hamileliğimin son döneminden beri bi çoğunuzu burdan takip ediyodum aslında ama..yeni yazabiliyorum..21 aylık bi oğlum vardı.. 21 haziranda dünyalar güzeli bide kızım oldu çok şükür.. sıcaklarla başımız dertte bizim...yüzümüz isilik oldu...günde 2 kere bile yıkadığımız oluyor... yavrum öyle gördükçe çok üzülüyorum...sizlerin kullandığı herhangi bişi var mı bu illet için..
Herkeze günaydın benim kafamı takılan bişey var kızım 40 günlük oldu kilo alımı için doktor güzel dedi bir ayda 1100kgalmis günde rahat 7,8 bez değiştiriyor sürekli emmek istiyor bende emziriyorum ama goguslerin yumuşak yani dolmuyor gibime geliyor emziren annelere sormak istiyorum sizin de öylemi benimkisi hiç sert olmuyo
Slm benim kızımın uyku düzeni ile aynı bizim bugun 40 çıktı gündüzleri 6 sonra kus gibi uyuyo yemek bile yiyemiyorum ayağımda sallıyorum surekliGünaydın anneler.Benim kızım 55 günlük oldu.Gece ve gündüzü ayırd ediyor artık ya.Gece 10-11 gibi uyuyor.2-3 saatte bir uyanıp emiyor,altını değiştiriyorum gözünü bile açmadan uyumaya devam ediyor.Sabah 6 dan sonra bekleki uyusun.Gündüz uyuması için sallıyorum,pışpışlıyorum,banyo yaptırıyorum ama çok az uyuyor.Sizin de var mı uyku sorununuz?
Bizim drumuz 4. ay ve 7. ay 2 kere yapilicak dedi hepsi ayri konusuyo ya 150 tl civari bisiy sanirim ben suan sma gold 1 kullaniyorum bitince bebelaca baslicam kaka ve gaz problemi en az olan mama oymus arastirdigim kadariyla nisasta yokmus onda
evt cnm o gun huysuzlandı sureklı uykusundan kalkıp agladı ve ben sureklı salladım ole bole gecırdık suankı derdım benımde ıkıncı ay uc tane asısı varmıs o zaman ne yapıcaz bılmem...huysuzlanması normal yanı cnm
Herkeze günaydın benim kafamı takılan bişey var kızım 40 günlük oldu kilo alımı için doktor güzel dedi bir ayda 1100kgalmis günde rahat 7,8 bez değiştiriyor sürekli emmek istiyor bende emziriyorum ama goguslerin yumuşak yani dolmuyor gibime geliyor emziren annelere sormak istiyorum sizin de öylemi benimkisi hiç sert olmuyo
meraba kızlar ben yeni aranıza katıldım.. hamileliğimin son döneminden beri bi çoğunuzu burdan takip ediyodum aslında ama..yeni yazabiliyorum..21 aylık bi oğlum vardı.. 21 haziranda dünyalar güzeli bide kızım oldu çok şükür.. sıcaklarla başımız dertte bizim...yüzümüz isilik oldu...günde 2 kere bile yıkadığımız oluyor... yavrum öyle gördükçe çok üzülüyorum...sizlerin kullandığı herhangi bişi var mı bu illet için..
aynen canım,neyse ki çözümü bulmuşsun. gözün aydın. biz de en so cuma kaka gördük,sadece anne sütü almasına rağmen.. darısı başmıza.. 7gün olmadan müdahale etmek istemiyorum,bakalım nereye kdrKizlar yardim ogluma en son ctesi gecesi kakasini keci pisligi gibi gorunce fitille kaka yaptirdim bugun hala yok zyagi icirdim msj yaptim poposunu uyardim masajla yok yapmadi neyse sorun su ki gazi cok kotu kokuyo allahim odada durmak mumkun degil resmen ne yapicam ben dra sordugumda corap hic cikarma usutuyo olabilir demisti kakayi yapmadikca gazi daha beter kokuyo ya
canım herkeste aynı şeyler galiba.. bizimki de akşam 6 dan 9 a kdr kesinlikle uyumuyor.. ben sofra hazırlığında oluyorum. eşim orucun son demlerinde. çatlıcak hale geliyo adam o ağladıkça..Günaydın anneler.Benim kızım 55 günlük oldu.Gece ve gündüzü ayırd ediyor artık ya.Gece 10-11 gibi uyuyor.2-3 saatte bir uyanıp emiyor,altını değiştiriyorum gözünü bile açmadan uyumaya devam ediyor.Sabah 6 dan sonra bekleki uyusun.Gündüz uyuması için sallıyorum,pışpışlıyorum,banyo yaptırıyorum ama çok az uyuyor.Sizin de var mı uyku sorununuz?
kızlar bebeğimizin gelişimini takip ettiğiniz bir site falan va mı?
bişi merak ediyorum kızlar
ne zaman regl olayı başlıcak?
başlarsa mı normal olanı başlamassa mı 6 aya kadar?
bide eger regl olunmassa süt mü koruyo demektir??
ya bu saat oldu aşımız sabah 10da yapıldı
bizim tosun dogru duzgun bi huzurlu uyku uyuyamadı
bütün gun ya kucaktaydık ya bebek arabasında gezdik
acayip huzursuz
nolur bugun bitse artıkkkkk
uykusuz bi gece bizi beklioooo!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?