2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Herkeze günaydın benim kafamı takılan bişey var kızım 40 günlük oldu kilo alımı için doktor güzel dedi bir ayda 1100kgalmis günde rahat 7,8 bez değiştiriyor sürekli emmek istiyor bende emziriyorum ama goguslerin yumuşak yani dolmuyor gibime geliyor emziren annelere sormak istiyorum sizin de öylemi benimkisi hiç sert olmuyo

merhabalar okuyunca yazmadan edemedim bende haziran annesiyi bendede aynı dertten vardı hatta daha fazlası göğüs uçlarım olmadığı için oğlum emmeye başlamadı doğumdan 3 gün sonra sütüm geldi ama oğluma yetmiyor tabiki emmediği için stresten ve uykusuzluktan sütüm azalmaya başladı yok denecek kadar azdı damla damla toplayıp veriyordum oğluma o yazdığın herşeyi bende denedim ama bir yazı okumuştum bayanın kızı emmiyormuş ve sütü yokmuş elektrikli pompoayla yılmadan devam etmiş ve aylarca çocuğuna kendi sütünü biberonla vermiş bende yaparım dedim ve her 2 saatte bir elektrikli pompayla sağıyorum vaktim varsa sağdıktan 1 saat sonra aradada sağıyorum beyne süt yetmiyor daha çok üret mesajı gidiyormuş sık sağmada gerçektende 2 hafta içinde 2 saatte bir 10 ml gelen sütüm şu an ortalama 50-60 ml oldu sabahları 100 ml bile çıkıyor pes etme bende mama takviyesi yapıyorum ama 50ml anne sütü 30 ml mama yinede biraz olsun içim rahatlıyor anne sütünü alınca birde aktardan hurma pekmezi önermişlerdi hiç bişi fayda etmedi o pekmezi yeyip arkasına süt içiyorum oda iyi umarım faydalı olur ve biraz olsun sütün gelir bir an önce elektrikli pompayla düzenli sağmaya başlaman lazım benim bildiklerim ve uyguladıklarım bu kadar.

merhaba anneler, bende 14.06.2012 de doğumumu yaptım oğluşum 39+0 da 4350 56 cm doğdu ama buna pek sevinemedık
cunku doktorlar iri bebekler cok doymadığından kan sekeri yukselebilir havale riski cok fazla dedı 3 gun
emzirdim ve doktor sütün sulu cocuk doymuyor dedı ve mamaya başladık şimdi de beni emmeyi bıraktı sırf mama
veriyoruz akabinde mama yüzünden kaka sorunu bizde de başladı 1 haftadır 2 kere yapmıştır doktorumuz artık ilaç verdi dünden beri onu kullanıyoruz ama yıne tık yok. yavrum ıkına ıkına mafoluyor aptamil kullanıyorduk şimdi apamilin konformil maması varmış kabızlık için onada başladık ama durum ne kadar devam edicek bilmiyorum zeytin y. totosuna sürüyorum ama cok ileri süremiyorum korkuyorum birşey olucak dıye bu totosuna zeytin y. nasıl sürüyorsunuz anneler?????

Günaydın anneler.Benim kızım 55 günlük oldu.Gece ve gündüzü ayırd ediyor artık ya.Gece 10-11 gibi uyuyor.2-3 saatte bir uyanıp emiyor,altını değiştiriyorum gözünü bile açmadan uyumaya devam ediyor.Sabah 6 dan sonra bekleki uyusun.Gündüz uyuması için sallıyorum,pışpışlıyorum,banyo yaptırıyorum ama çok az uyuyor.Sizin de var mı uyku sorununuz?

öncelikle bebişinle mutlu günler diliyorum canım. sütünün olmammasına üzüldüm gerçekten ama pes etme sen canım devam et hepsine inşallah sütün olur moralini yüksek tutmaya çalış. humananın kolik için özel maması var onu kullan istersen mama yiyen bebeklerde kolik çok olabiliyor bir de kolik biberonları varmış dr.browns dı sanırım markası. gaz sancıları çok zor oluyor bizde gaz için milupanın rezene çayını veriyoruz. günde en fazla 100 cc verilebilir diye biliyorum. benim kızım fazla içmiyo zaten.
sünnetiniz de hayırlı olsun.
dileklerin için teşekkürler

çok teşekkür ederim. ben de pompa olayına asılayım o zaman. ben değil 100 50 cc süt görmedim iki memeden toplam. en fazla 30 cc olmuştur ikisinden. o da artık olmuyor. ama pompa işini 2 saatte bir ne yapıp yapıp uygulayayım ozaman. birkaç şey daha sorayım. kaç dakika sağmak gerekiyor. ben 20 dk bir meme 20 dk diğer meme şeklinde sğıyorum. 0 da 40-45 dk sürüyor. sağma bitiş süresinden sonra mı 2 saat yoksa başlangıcından mı 2 saat. bir de ben avent elektrikli kullanıyorum. çok güçlü gelmiyor bana çekişi ama emin de değilim tabi. bir de masaj yastığı kısmını kullanmanın bir faydasını gören var mı? zaten az gelen sütüm onun arasına kaçınca sinir oluyorum. masaj yastığı olmadansağıyorum ben

günaydım canım.ben neredeyse ilk günden itibaren gece uykusu sorunu yaşamadım diyebilirim. benim kızım da 55 günlük.
uyku düzeni şöyle
kızım akşamüstü 7 ile gece 12 arası neredeyse hiç uyumuyor toplasan 1 saat anca uyuyordur. ama geceden sabah 9 a kadar falan üç saatte bir mırıl mırıl yapıp uyanıyor, emzirip yatırıyorum gözler kapalı zaten.bazen altını değiştiriyorum uyanmıyor, yani geceleri rahatım çok şükür. gündüz de uyuyor ama çok derin değil açıkcası. ani seslerden pat diye uyanabiliyor. böyle işte genel olarak uslu bi bebek çok şükür ama akşam saatlerinde bazen kolik sancılarımız tutuyor o zaman perişan oluyor kuzum.

günaydın canım. bazen benimde öyle oluyor çok ağladığında emzirmeye çalışıyorum almıuyo zaten azıcık emiyo bırakıyor.ben de iki de bir memeyi verdiğim için süt dolmuyo tabi. ama diğer zamanlarda sert oluyor bazen çatlıcak gibi oluyor kızım uyuyorsa o anda ben de sağıyorum artık. suyu çoooook tüketmek gerekiyor gerçekten.

benmde oğlum aynı. dıyorum acaba gece ve gunduzu ayırt edebiliyor mu? akşam saat 10 da uyuyorz 3 saatte bir mama yıyor yıne uyuyor ama sabah 6.30 dan sonra kaka problemimiz başlıyor ıkınmaya bu saatlere kadar...

çok teşekkürler canım bilgiler için, iyi dilekler için. avent kullanıyorum biberonda dr. browns a baktım ama hangisini almam gerektiğine karar veremedim. bilgin varsa paylaşırsan çok sevinirim. mamayı duymamıştım onu araştırayım bi. rezeneyi de ben normal doğadan poşet rezene kullanıyorum. ağır gelir mi bebeğe? milupanınkini alacağım öyleyse
şu moral işini başarsam zaten. aslında herşey çok güzel. o kadar çok istemiştim bebeğim olsun 2 sene önce olsa bugünü göreceğime hayatta inanmazdım şimdi çok şükür dünya tatlısı bir oğlum var mutlu olacağıma kafama takıyorum herşeyi

hayırlı olsun canım bebişin
malesef bizde maa takviyesi yapanlardanız 50 ml anne sütü 40 ml mama : ((
yazdığın herşeyi bende denedim olmadımı olmuyor demekki
ama asla pes etmiycem
sağmaya devam
bebiştom ki hem nasl güzel emiyor ama minik işte hemen yoruluyor bende pompayla sağıyorum
inş. hepğimizin sütleri artar bebişlere yeter

dr browns kullan acayip azaltıyor gazı biz çok çektik ama nezamandır o biberondan dolayı kalmadı gibi
bide tabi milupanın bebekler için olan rezenesini veriyorum
normal rezene ağır gelir
30 cc olarak günde 3 kez veriyorum öğünlere böldüm
çok rahat gaz çıkartıyor paşacımm

çok teşekkür ederim, benzer şeyleri yaşayanlarla durumu paylaşmak insana iyi geliyor. bir de dr browns ın hangi biberonu. dar ağız, geniş ağız vs çeşitleri var. hangisi iyi geliyor acaba. ben de milupanın rezenesini alayım madem ağır gelmesin oğluşuma.
bir de reflü derdi var zaten bizde. sürekli midesi ekşiyor gibi birde kusmukları burnundan geliyor. hele sabah fışkırttı resmen yediği tüm mamayı. dr yapacak çok fazla bişi yok, bebeklerin çoğunda olur. yedikten sonra dik tut biraz dedi. o kadar.

canım hayırlı olsun bebiişton : ))
zyağını totosun akulak pamuğu ilr gayet rahat sürüyorum
4 gündür kaka yapmayan ısrarcı paşa bu sabah beni sevindirdiiii
tam 3 bez dolusu kaka yaptıııı
tabi biz anne sütü+mama ile besleniyoruz sadece mama ile olduğunda bu 5 günlük süre 10 güne kadar çıkarmış sıkma canını
masajlarını aksatma karnına bacaklarına sürekli masaj yap
her alt değiştirdiğinde totosuna yağ da sür
inş. yardımcı olur..

aynı bizi anlattın bizde tam 2 aylık olduk bugün .ama bizimki7 de bir başlıyor ağlamaya sanırım kolik nöbeti dedikleri .8 buçuğa kadar ağlaya ağlaya bir hal oluyor sonra uyuyor.gece 3 saate bir kalkıyor.sabahda 6 buçuk gibi uyanıyor 2 posta kaka yapıyor.be 1-2 ye kadar bölük pörçük uyuyor uyuyorda denmez gözünü dinlediriyor sıpamm:))yani gündüz bir türlü rahat bir şekilde uyayımıyor.

ben chicco nun kauçuk bieronunu almıştım su vermek istiyorum ama kokusu rahatsız ediyor dsanırm yüzünü buruşturuyor alınca.alışsın istiyorum biberona artık.eylülde okul başaldığında bakıcıya süt bırakacağım çünkü.birde bu markayı deneyeyim olmazsa gaz sorunumuzda düzelir

çok teşekkür ederim, benzer şeyleri yaşayanlarla durumu paylaşmak insana iyi geliyor. bir de dr browns ın hangi biberonu. dar ağız, geniş ağız vs çeşitleri var. hangisi iyi geliyor acaba. ben de milupanın rezenesini alayım madem ağır gelmesin oğluşuma.
bir de reflü derdi var zaten bizde. sürekli midesi ekşiyor gibi birde kusmukları burnundan geliyor. hele sabah fışkırttı resmen yediği tüm mamayı. dr yapacak çok fazla bişi yok, bebeklerin çoğunda olur. yedikten sonra dik tut biraz dedi. o kadar.

dar ağız az akış
anne memesi gibi
reflü için bebişin göğüs hizasına kadar olan kısmının yukarıda durması ve mdesinin aşağıda eğimli kalması iyi gelir
ben şu yan yatış yastığını almıştım
doktorumuzda gördü
reflüyü önler demişti
e-bebekten sevi bebe yan yatış yastığı
Eki Görüntüle 471406
şiddetle tavsiye ederimm
çok geçmiş olsun minişe

slm annişler
biz bugun 2. ay aşımızı olduk
çınar 2 aşıda pek aglamadı sayılır ama 3. aşı (bacagına yaptıgı) bi yıktı ortalıgı
ay kıyamam ya nerdeyse bende aglıcaktım kucagıma aldım hemen sarıldım öptüm
ebeye bi bakışı vardı sinirli sinirli gözleri yaşlı iç çekiodu ogluşum
dalcaktı wala ebeye ben tutmasam
gitmeden şurup içmiştik bakalım daha 2 saat oldu şimdi uyuyo
inş ateşi fln çıkmaz
bide e bebekten aldıgım kremler geldi pişik için olan (desitin)..
kullandıgım hiçbi krem bu kadar etkili olmamıstı..
almayan varsa almalı kızlar kaçırmayın bence..

biberonu ben birinden duydum canım kolik için dersen belki bulabilirsin sanırım hava kaçırmıyo fazla.mamayı bize doktorumuz verdi bazen süt yetmezse acil durumlarda verebilirsiniz dedi daha kullanmadım çayı da doktorumuz önerdi aktardan alıp kullanan arkadaşlarda var
. bak kendin söylemişsin her şey çok güzel diye. bu sıkıntılı günler geçecek bi bakmışız kendi başına oynar olmuş bebişlerimiz inş. arada gezmeye çıkın havan değişsin iyi gelir...

annişler bizde hiç gündz uykusu yok
gecede çok yok ta saatte 1 uyanıyor
gündüz değil iş yapmak tuvalete gidemiyorum
ben bayılıcam uykusuzluktan paşam cin gibi maşallah enerji dolu
napcaz bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…