pamuk helva ve utopya kızlar sağolun. şimdi meitai siparişimi verdim. 60 a geldi :)) ben wrap baby düşünüyordum hep. sonradan bağlamaya üşenirsem diye korktum. malum 5 mt kumaş,dola dola bitmez :)) mei tai yenidoğanda da kullanılıyormuş. ama en çok ilerleyn zamanlarda işimize yarayacak..
hemen hemen aynı çocuklarımızın kg ları bize kimse fazlasın demedi.. tabi bizim sade anne sütü.. kaka da aynı şekilde 2-3 günde bir..rekor denemesinde hatta şu an,ne kdr içimde tutabilirim diyebence obez falan değil oğlun. yalnız fitille değil de zeytinyağı içirerek ve onunla masaj yaparak deneyebilirsin.. fitil e alıştı mı kendi kendine yapmıyolar diyolar..
geçmiş olsn canım. krem ii gelir umarım.. giderekk sertleşmesi normal diyolar zaten. bağırsak tembelliğinin kalıtsal olacağını sanmam ama şuna dikkat ettim. benim zorlandığım günler bebiş de zoranıyor.. o yüzden aslında lifli gıda tüketmemiz lazım.. ihmal ettim ben de bu ara.. sen de dikkat et bi kendine.. bol lifli yersek çocuklarda da işe yarar gibime geliyo sanki..Druyla bugunde gorustum mamaya devam gunde 1 kere ve bol su oglumun poposunda catlak olusmus ya demek ondan kaka problemi yarin krem yazdiricaz
ben kakayi sertlesmis gorunce verdim fitili korkudan icinde kalmasin diye bugun zyagi icirdim 2 kere popoya msaj yaptim bakalim yapacak mi barsak tembelligi bendede var benden ogluma gecmis olabilir mi ki
bizde 2 aylık olduk
bugun kalça çıkıgı usg si için hastaneye gittik
cok şükür hersey normal dedi dr bide rutin kontrolu yaptırdık
rota aşısı 2 doz olarak 2-4. ayda yada 3-5. ayda yapılıyomuş..
biz 3-5. ayda yaptıracagız..
2 aylık aşımız için saglık ocagına gittik öyle hergun yapmıoruz dedi verem aşısı canlı bi aşı
açıldıktan sonra 4 saat içinde yapılması gerekiyor dedi
bikaç bebek daha varmış çarş gunu gelin o gun açıcam dedi
banyosunu yaptr ateş düşürücü içirip öyle gelin dedi
3 gun banyo yokmuş
tek sorun yaratan zaten o verem aşısıymıs
bi de bi gunde 3 aşıda neyin nesi ya el kadar bebeklere!!!
saglık bakanlıgı böyle istemiş!!!!!ebemizde karşı bu duruma ama yapacak bişey yok dedi
ya kac gundur stres oldum 3 tane aşıyı duyunca
ufff o gun gelsede geçse bi an önce ya:18:
mrb kızlarrr :)
sanırım bugün sabah ağlama krizine girdim ama hala içim şüpheli size sorayım dedim..
Yarın 40 ımız çıkıyor ve oğlum 2 3 gündür kakasını kokulu yapıyor ve bezden çıkıyor beliden....
Kaka gayet normal cıvık ve günde 3 4 kere kaka yapıyor.....
Aramızda var mı böyle olan...
Oğlum en son 5 400 olmuştu ve 3 4 saatte bir emziirorum dr söledi kilo alımı fazla diye..acaba kaka beklio bağırsakta ondanmı kokuyorrr
kızlar ya 41. Gündeyim kanamam yeniden başladı bir bilgisi olan varmı 37. Günde kesilmişti
kızlar selam benim çok kilom kaldı ya siz ne durumdasınız sanki 3-4 aylık hamıle gibiyim hala(
sorma ben de çok korkuyorum o verem aşısından.ateş yapıyomuş.
benm de 37 de kesildi,bir gün takip ettim gelmedi. abdest aldım iki vakit namaz kıldım.sonra ağdaya gittim. dönüşte adet kanaması gibi ama ondan miktar olarak çok çok az kan geldi. iki gündür de öyle. bugün kadın doğuma muayeneye gittim 40 olduk diye. içime baktı temiz dedi. normal kabul edeceğiz dedi. ne kdr devam edecek bilmiyorum ama bu sabahtan itibaren her halükarda kanama müddetim doluyor 40 ı tamamladığı için. üstü özür sayılacak.. sen yine de bi dr una görün derim canım..
..
Druyla bugunde gorustum mamaya devam gunde 1 kere ve bol su oglumun poposunda catlak olusmus ya demek ondan kaka problemi yarin krem yazdiricaz
ben kakayi sertlesmis gorunce verdim fitili korkudan icinde kalmasin diye bugun zyagi icirdim 2 kere popoya msaj yaptim bakalim yapacak mi barsak tembelligi bendede var benden ogluma gecmis olabilir mi ki
bilmiyorum canım yarın dr.mu arayacağımben de regl oldum sanırım, 51. günde, böyle olan var mı.
regl olmuşsun sanırım...benim henüz kırk günüm dolmadı ama ilk bebeğimde aynı senin gibi 41.gün reglim başlamıştı..
pamuk helva ve utopya kızlar sağolun. şimdi meitai siparişimi verdim. 60 a geldi :)) ben wrap baby düşünüyordum hep. sonradan bağlamaya üşenirsem diye korktum. malum 5 mt kumaş,dola dola bitmez :)) mei tai yenidoğanda da kullanılıyormuş. ama en çok ilerleyn zamanlarda işimize yarayacak..
hemen hemen aynı çocuklarımızın kg ları bize kimse fazlasın demedi.. tabi bizim sade anne sütü.. kaka da aynı şekilde 2-3 günde bir..rekor denemesinde hatta şu an,ne kdr içimde tutabilirim diyebence obez falan değil oğlun. yalnız fitille değil de zeytinyağı içirerek ve onunla masaj yaparak deneyebilirsin.. fitil e alıştı mı kendi kendine yapmıyolar diyolar..
bu aksam kv' lere iftara gittik. 17. günümüz bitiyor..
görümcemlerde wardı.. farklı ewe bile gitmek ne iyi geldi.. insan icine karısmak..
dönüşte de esim bizi sahilde gezdirdi ama arabayla :)
olsun.. denizi, gemileri arabamızdan bile seyretmek cok güzeldi.. actım penceremi cektim icime misss gibi hawayı..
kuzum da arabada sarsıldıkca bi güzel uyudu.. koydum yatağına miss gibi uyuyo simdi..
ama gece nöbetimiz baslar 12 gibi.. cok sürmez bu saltanat :106:
senin adına sevindim,ben de denize temiz havaya hasredimeşim dışarı çıkılmaz dio,arabayla dolaşalım dio ben de kızgınlığımdan istemiyorum diorum..neyse annesi gezinti sırasında huysuzluk etmemiş ya o da güzel,canları sağ olsun kuzuların.
Kızlar biz de bugün rutin kontrol için dr amcamıza gittik.
şükür herşey yolundaydı..
Rota aşısını sordum 60 gün dolup 90. Gün dolmadan yapılıyomuş.
Damla gibi ağızdan veriliyomuş.
3 yaşına kadar zehirli ishalden korurmuş..
Sizler yaptıracakmısınız? Fiyatından haberiniz varmı?
Bi de kızıma sütümün yeterli gelmediği zamanlar için
mama sordum bebelac 1 dedi.
Aranızda kullanan varmı?
kizlar ilk asidan sonra bebeginiz aglama krizleri gecirdimi
benim tuylu bamyam sakinlesemiyor tam uzudu diyorum bir aglama kalkiyor geri
ates olmadi ama agrisi vardir diye fitilde verdim
evt cnm o gun huysuzlandı sureklı uykusundan kalkıp agladı ve ben sureklı salladım ole bole gecırdık suankı derdım benımde ıkıncı ay uc tane asısı varmıs o zaman ne yapıcaz bılmem...huysuzlanması normal yanı cnm
. . bizimkide cok agladi hatta hemsire birsey olmaz dedigi icin cok korkmustm sonra netten arastrdm cok az bebekte agri gorulurms bzmkilerde o bebeklerden demekki korkmaya gerek yokmuskizlar ilk asidan sonra bebeginiz aglama krizleri gecirdimi
benim tuylu bamyam sakinlesemiyor tam uzudu diyorum bir aglama kalkiyor geri
ates olmadi ama agrisi vardir diye fitilde verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?