2012 Haziran Anneleri Doğurdu

biz hergun bir huy degisiyoruz
ama asil sorun pzt si tatile gidiyoruz uzun bir tatil once aile bodrum oradanda yazliga gececez okul acilmasina eve gelirizep acabalarim var ya su olursa ya bu olursa diye
elimden gelse kendimi kizimla ev hapsine alacam esimle sorunlar yasamaya basladik
o bizhastaneden ciktiktan sonra basladi kizlariyla gezmeye banada rahat ol diyor ama yapamiyorum
hepiniz parisi gormussunuz ben daha degil parisi sokaka cikmadim dersem yeridir
yok uyanir yok su isimi halledeyim aman yorgunum vs..................
esimden uzaklasiyorum buzun zamanim kizlar ve elif adam eve gelmese farketmeyecemmmmmmmmmmmm
ne oluyor bana bir akil verin
yasadiklarimi kendim bile anlamiyorumki size anlatayim
acaba 2 aylik bebekle denize yada havuza gireni goreniniz varmi ben pek bir pimpirikli oldum h

geçmiş olsun yavruya, geceniz huzurlu geçmiştir umarım..
desitin mavi kullanıyoruz biz de, hastaneden çıkarken dr alınacaklar arasına yazmış, hiç pişik olmadık çok şükür..

tabii ki geçecek kızlar, hem de o kadar hızlı geçecek ki dönüp baktığımızda şaşırıp kalıyor insan...benim ilk yavrum dört yaşına girecek eylülde, ama bu dört yıl nasıl geçti hiç anlamadım, sanki o da yeni doğmuş bebeğim gibi geliyor bana hala....

maşaAllah annesi..
evet kırk günleri dolup biraz daha büyüdüklerinde düzeliyorlar bir nebze de olsa:)

hoşgeldin minikkelebek..yavrularını Allah bağışlasın, benim de ikinci kuzum..nasıl aralarında kıskançlık oluyor mu senin ilk bebeğin daha çok küçükmüş yavrum,nasıl karşıladı kardeşini?

çok sevindim kaka sorununun çözülmesine, sen buradan yazdıkça çok üzülüyordum yavruya..
darısı gece uykularınızın başına olsun..

durumunuzu neden fena olsun ki cnm, ne güzel hep birlikte olmak...hem destek olurlar sana..
yalnız olup da birisi gelsin diye yolları gözlemek daha zor inan ..

kakasını bir an evvel yapar da rahatlar bebeğin inşaAllah cnm..
bebişlerin hepsi aynı model oldukları nasıl da belli, bizimki de akşam 7-8 gibi başlıyor sızlanmaya, hem meme emiyor hem homurdanıyor sonra 9 ya da 10 a doğru sızıyor çok şükür ..

ben de bebişi uyutup aklımdaki işleri yapmayı başarabildiğimde össde derece kazanmış kadar mutlu oluyorum

geçmiş olsun bebişine bulaşmaz inşaAllah sütün korur onu mikroplardan..

cnm senin üçüncü bebeğinmiş Allah bağışlasın yavrularını..
benim de ikinci ve ilkine göre daha rahatım..tek çocukken polis gibi kızımın peşindeydim yedi mi uyudu mu ellerini yıkadı mı vs..vs.. şimdi rahat bıraktım çocuğu:) ben bu halimi daha çok sevdim, gereksiz detaylara fazla takılıyormuşum...
sen de rahat olmaya çalış, bebeğine odaklan, babaları ile de huzursuz olma evdeki mutsuzluk yavruları da etkiliyor..
sağlıklıyız ya en büyük nimet o ..

deniz ya da havuza girme mevzusunda ise; yerinde olsam miniğimi sokmam...sonuçta aşıları tam değil ve bağışıklıkları çok zayıf..deniz ve havuz da her türlü enfeksiyona açık..bence bebişini sokma cnm..

slm kızlar..
hg canım yeniden.. merak etme senden başka parise gitmeyenler de var o bi yana da sen kendini niye bu kdr hırpalıyorsun ben hamilelik ve lohusalık döneminde hep şöyle düşündüm: karnımdakini/kucağımdakini bana Allahın nasip etmesindeki sebep eşim.. o zmn o olmadan ben bu kdr mutlu olamazdım,mutluluğumun esas kaynağı o demek ki bu yüzden evliliğim daha bi oturmaya başladı,belki de birbirimize yeni alıştık,daha yeni senemiz doldu da ama çık bi sokağa,biraz kendinle,biraz da eşinle ilgilen.. adamcağızın hiçbir suçu yok ki.. niye ihmal edilen onlar olsun.. paris olmasa bile birlikte zaman geçirin. bi anne ikinci çocuğundan sonra şöyle demişti: "yatakta ayaklarımızın değmesi bile flört yerine geçiyo bizim için". sanırım biz de böyle zamanlar geçiriyoruz/geçireceğiz senin bi de bu 3 numara. Allah yrdcın olsun canım..
bebiş de temiz suyla doldurulmuş kendi bebek havuzuna sokabilirsin diğerlerinden mikrop kapması çok yüksek olasılık..

sağol canım benim.. duan kabul olmuş.. geçende bi arkadaş link paylaşmıştı pelloshe olabilir,Allah razı olsun. orada beyaz üzüm suyunu sulandırıp vermek yazıyordu. imsaktan sonra denedim. bi saat sonra sancılarla uyandı gaz yaptık zar zor uyuduk.. sonraki emzirme öncesinde bir daha verdim. bi de z.yağı içtik üstüne..bir saate yakın geçti,anladım benim oğlanın muzırlığını.. dedim gel sen,ortalığı batırmadan yapmayacaksın kakanı biliyorum.. bezini açtım alt açmaya yatırdım,üstüne de battaniye örttüm üşümesin diye.. mutfağa yemk ısıtmaya gitmiştim 5 dk da alt açmanın tamamını batırmış,çorap falan hak getire.. body yi sıyırmıştım Allahtan onu kurtardık iki bezlik doldurdu..biraz daha bekleyeyim ıkınıyo derken rahatlamanın etkisiyle uyuyakalmış garibim uyurken belden aşağısını sildim suyla lutfedip uyanmadı bile.. diğer herşeyi de akıtıp attım makinaya sonra bi kere de beze yaptı.. yaptıkça rahatlayıp uyuyor.. yarım saat sonra kalkıp meme istiyor,yarım saat uyanık sonra bezi doldurup yine uyuyor.. bugün de böyle geçti ii mi :)))

canım ben de istiyorum bunlardan.. akşama doğru bakar yazarım inş..

Canım pimpiriklilik bende de var ama sana tavsiyem rahat olmaya çalış hem üçüncüymüş senin maşallah iyice relaks olman lazım. Eşini ihmal ettiğini sakın düşünme şimdi sana muhtaç biri var ve onla zaman geçirmen gerekiyor. Sonuçta bu da bir süreç ve geçecek. Ben eşiyle ayrı yatanlara hayretle bakardım. Şimdi eve geldim geleli oğlumla aynı oda da yatıyorum. Eşimle yatmıyoruz o gece uyanmasın düzeni kaçmasın diye. Oğluşumu da tek bırakamıyorum sonuçta yeni bir ev alışması lazım.Havuz işine gelince ben kendim bile giremiyorum havuza değil bebeğimi sokmak ama deniz daha steril geliyor şöyle bir sokup çıkarsan bişeycik olmaz inş. Şimdiden iyi tatiller sana.

Benim güneşli olan daha cok hoşuma gitti canım.

İnş geceniz huzurlu geçer canım. İkinci ay aşıları mıydı ?

evet canm 2.ay aşısı.. cok saol gecemiz cok sükür iyi geçti

canm biraz sakin olmaya çalıs kendine zaman ayır..
ne guzel bak tatile gidiyomuşsunuz tadını çıkarmaya bak
havuz yerinede minik bebegin için denizi tercih et derim
bize daha denize gitmek nasip olmadı ama bayramdan sonra inş
bebişimi denize sokacagm 3 aylık fln olucak nasipse o zmn..

bence tiny love renkleri fln daha sewimli geldi bana
bide sanki daha kaliteli gibi!

benım kızımın da yüzü isilik olmuştu.hatta pütür pütür dü.doktor oksizinc diye bı losyon verdı gunde 3 defa surdum.2 3 güne gecti.simdi hiçbişisi yok tertemız yuzu.hatta işe yaramaz,ama ben yınede süreyım dedım.ıyıkı de sürmüşüm.

kızlar merhaba parise gitmeyen kaldımı yoksa bir ben kaldım demektir. eşim bu konuda zorlamıyor. sen ne zaman istersen diyor. normal doğum yaptım. bana kalsa hala cesaretim yok. ne yapacam ben yaaa:26: canım acıyacak diye kocişime dokunmaya çekiniyorum. düğün gecemizde bu kadar stres yaşamamıştım. bana cesaret verin kızlar. yoksa ben hiç cesaret edemeyecem...

canım merhaba..
benim kuzucukta sağ gogsumu tutmamıstı dedıgın gıbı damlayanı ıcıyyordu uyanık.sonra plastık meme ucu aplıkatoru aldım onunla tuttu sukur.simdi basta aplıkatorle verıyorum sonra cekııp normal verıınc tutuyor.bi dene istersen mamadan iidir bence..

aa çok teşekkür ederim aynen öyle pütür pütür

hayırlı olsun bebeğin bepanthen ii gelio ama hızlı çözum istiorsan deniz suyu burun spreyleri var onlarla silebilirsin ama bununla silince biraz acıyo galiba benim kızım rahatsız oluyo

çok teşekkürler o kremi kullanıyorum ama çok bi faydası olmadı sanki... seninde bebişin hayırlı olsun

merhaba anneler umarım herkes iidir
kaka problemimizi daha once yazmıştım tekrar 1hafta olunca bu sefer cocuk cerrahına gittik
bagırsaklarında problem olan cocukların ilk iki gun kaka yapmadıgını soyledi bizimkinde öyle birşey olmadıgı için kullandıgmz ilacı bıraktırdı
poposundaki catlak için anestezik ilaç verdi hergun 3kere 15er dk sıcak suya oturtmamızı söyledi kaka problemi olanlar bunu yapabilirler bence
yine yapmazsa fitil vericez bakalım bi ay sonra tekrar gidicez

playgro daha güzel geldi bana
bende almak istiorum bunlardan ama kararszm işe yarar mı acaba?

Gecmis olsun popo catlagi bizdede oldu ve ben kaka yapmamasini buna bagliyorum antibiyotik krem verdi bizede isallah iyilesir cabucak bazen gaz cikarirken bile ciglik atip ayaklarini salliyo cani yaniyo belli ki bu durumda kendilerini sıkıp kakayi engelliyolarmis kabizlikta bu yuzdenmis

salıncak almak istiyorum ama kendi kendine sallanan mı yoksa elle sallananmı alsam karar veremedim alıp kullanan memnun kalanlar var mı

salıncak almak istiyorum ama kendi kendine sallanan mı yoksa elle sallananmı alsam karar veremedim alıp kullanan memnun kalanlar var mı

Canim bu bebegine bagli.eger hep sallanmak ve kucak istiyorsa kesinlikle otomatik sallanan al.ben ikinci el kraft dondy aldim ve elim ayagim oldu diyebilirim.en azindan bana dus almak yemek yapmak icin firsat veriyo :)bizim icin tek kotu tarafi ileri geri sallanmasi,cunku kizim ayaga alistigi icin yansallanmayi seviyo.bende icine genisce bi minder koyup enlemesine yatiriyorum kizimi super oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…