kızlar bebeğimizin gelişimini takip ettiğiniz bir site falan va mı?
slm annişler
biz bugun 2. ay aşımızı olduk
çınar 2 aşıda pek aglamadı sayılır ama 3. aşı (bacagına yaptıgı) bi yıktı ortalıgı
ay kıyamam ya nerdeyse bende aglıcaktım kucagıma aldım hemen sarıldım öptüm
ebeye bi bakışı vardı sinirli sinirli gözleri yaşlı iç çekiodu ogluşum
dalcaktı wala ebeye ben tutmasam
gitmeden şurup içmiştik bakalım daha 2 saat oldu şimdi uyuyo
inş ateşi fln çıkmaz
bide e bebekten aldıgım kremler geldi pişik için olan (desitin)..
kullandıgım hiçbi krem bu kadar etkili olmamıstı..
almayan varsa almalı kızlar kaçırmayın bence..
biberonu ben birinden duydum canım kolik için dersen belki bulabilirsin sanırım hava kaçırmıyo fazla.mamayı bize doktorumuz verdi bazen süt yetmezse acil durumlarda verebilirsiniz dedi daha kullanmadım çayı da doktorumuz önerdi aktardan alıp kullanan arkadaşlarda var
. bak kendin söylemişsin her şey çok güzel diye. bu sıkıntılı günler geçecek bi bakmışız kendi başına oynar olmuş bebişlerimiz inş. arada gezmeye çıkın havan değişsin iyi gelir...
kırkınız çıktımı canım bizde aynı öyleydik kırkımız çıktıktan sonra gece uykularımız düzene girdigündüz de 2-3 saat uyuyor
tabi o ara yemek ütü çamaşır temizlik duş uyku hepsine yetişmek mümkün değil ama tuvalete gidemediğim günlere göre çok şükür :)
meraba kızlar ben yeni aranıza katıldım.. hamileliğimin son döneminden beri bi çoğunuzu burdan takip ediyodum aslında ama..yeni yazabiliyorum..21 aylık bi oğlum vardı.. 21 haziranda dünyalar güzeli bide kızım oldu çok şükür.. sıcaklarla başımız dertte bizim...yüzümüz isilik oldu...günde 2 kere bile yıkadığımız oluyor... yavrum öyle gördükçe çok üzülüyorum...sizlerin kullandığı herhangi bişi var mı bu illet için..
Selam kizlar kaka olayimizin cozumunu buldum nurse harveys :)) 2 gundur veriyorum masallah oglum kakasini yapiyo sukurler olsun rabbime popo catlagimiz icinde antibiyotik krem basladik
ilk ay asisindan sonra benimki aglamadi ama cok huysuzdu bende fitil verdim ve uyudu agri olmustu sanirim
sling konusu kurtaricim olacak yapisik yasiyoruz oglumla cunku slingo hug almaya karar verdim
bizden bu kadar :))
Allah Allah dediğin gibi herkes farklı konuşuyo..
biz bugün başladık bebelac kullanmaya bakalım nasıl olucak..
umarım gaz ve kaka sorunumuz olmaz..
ahh benim yawrum da öyle oldu..
2. ay aşısı fena bişi halen kızımın hali gözümün önünden gitmiyo
yawrum uykusundan hep korkup ağlayarak uyandı bir hafta oldu durum aynı
sanırım rüyasında elinde iğne olan hemşireler görüyo yawrum
cnm benim kızım 2400 doğdu sonra 2200 oldu.
1 ay sonra 1 kilo almıştı
dr gelişimi normal dedi.
çişini çok yapıyorsa güzel besleniyor demektir..
gögüslerinin dolması için bebeğin sık sık emmemesi gerekir.
humana çay iç bence bende çok işe yarıyor..
cnm bizim burası da çöl sıcakları kızım da da isilik oluyo
gül suyu ile siliyorum ya da gül suyu dmküyorum boynuna falan
işe yarıyor gerçekten..
bizde bugün 71 günlük olduk teyzeler..
ama kızım halen her gün huy değiştiriyo
akşam saatlerinde ağlama krizlerimiz tutuyo
ayrıca minnacık evimde annem babam abim kaısı ve 41 günlük bebeleriyle beraber kalıyolruz.
nasıl sabah oluyo nasıl akşam oluyo bilmiyorum
iftara yemeği zor yetiştiriyoruz..
sizde durumlar nasıl bilmiyorum ama bu sıcaklarda bizim durumumuz fena..
kızlar bebişlerin uykusundan bahsedilmiş.. bildiğim kadarıyla 40 ından yani 6.haftasından sonra gece 4-5 saat kesintisiz uyyuması normal olanı. bizimki ramazandan önce başarmıştı ama şimdi bizimle sahura kalkıyor. imsak bitip herkes yatana kdr ayaktayız.. iyi ki oruç tutmuyorum yani aç bırakacakmış kerata :))
aynen canım,neyse ki çözümü bulmuşsun. gözün aydın. biz de en so cuma kaka gördük,sadece anne sütü almasına rağmen.. darısı başmıza.. 7gün olmadan müdahale etmek istemiyorum,bakalım nereye kdr(
canım herkeste aynı şeyler galiba.. bizimki de akşam 6 dan 9 a kdr kesinlikle uyumuyor.. ben sofra hazırlığında oluyorum. eşim orucun son demlerinde. çatlıcak hale geliyo adam o ağladıkça..
bugün hiç yapmadığım kdr iş yaptım çok şükürsabah 9 da oğlanı uyuttum kalktım iki çeşit yemek yaptım. ortalığı toparladım,bir iki odayı sildim süpürdüm. banyo tuvalet vs.. oğlanı da yıkadım bi baktım saat oldu akşam 6 eşim arkadaşını aradı,iftara çağırdı.. son anda misafir hazırlığı.. oğlanın işediği yatak çarşafları yıkadım.oğlanın dolabındaki kıyafetlerin üçte birini ütüledim.. mutfağı topladım. bizimkiler yürüyüşe çıktı ben de nete girdim.. yaptığım azıcık şey ama günler sonra ev işi yapabilmek beni inanılmaz mutlu etti..
Herkese yeniden selamlar. Sıkıntısı olan tüm bebişlere acil şifalar diliyorum. Biz evimize döndük. Oğlum babasına çok çabuk alıştı. Ancak burası çok soğuk. Nasıl giydireceğimi şaşırıyorum. Ben hemen hasta oldum zaten. Oğluma da geçmesin diye sık sık emziriyorum bakalım hayırlısı. İsiliği olanlar takmasın fazla. Soğuklarla beraber geçiveriyo onlar da. Ağda işini ve paris işini soranlara cevabım : normal doğum yapmış olarak ben 40 ım çıkınca ağdamı yaptım bi sorun olmadı. Parise de gittik ardından biraz zorlansam da herşey normal sayılır bir iki seferden sonra o da düzelir iyice.Haftaya iki aylık aşılarımız var bizim de şimdiden tırsıyorum açıkçası. Hepinizin sıkıntılarını tek tek okuyup şifa diledim ama sarıbeybi senin yazdıkların içime işledi bi anne olarak umarım kötü günlerin bi daha hiç yanına yaklaşmaz. kuzuşlarınızla sağlık dolu yaşamlar hepinize
biz hergun bir huy degisiyoruz
ama asil sorun pzt si tatile gidiyoruz uzun bir tatil once aile bodrum oradanda yazliga gececez okul acilmasina eve gelirizep acabalarim var ya su olursa ya bu olursa diye
elimden gelse kendimi kizimla ev hapsine alacam esimle sorunlar yasamaya basladik
o bizhastaneden ciktiktan sonra basladi kizlariyla gezmeye banada rahat ol diyor ama yapamiyorum
hepiniz parisi gormussunuz ben daha degil parisi sokaka cikmadim dersem yeridir
yok uyanir yok su isimi halledeyim aman yorgunum vs..................
esimden uzaklasiyorum buzun zamanim kizlar ve elif adam eve gelmese farketmeyecemmmmmmmmmmmm
ne oluyor bana bir akil verin
yasadiklarimi kendim bile anlamiyorumki size anlatayim
acaba 2 aylik bebekle denize yada havuza gireni goreniniz varmi ben pek bir pimpirikli oldum h
hg canım yeniden.. merak etme senden başka parise gitmeyenler de varbiz hergun bir huy degisiyoruz
ama asil sorun pzt si tatile gidiyoruz uzun bir tatil once aile bodrum oradanda yazliga gececez okul acilmasina eve gelirizep acabalarim var ya su olursa ya bu olursa diye
elimden gelse kendimi kizimla ev hapsine alacam esimle sorunlar yasamaya basladik
o bizhastaneden ciktiktan sonra basladi kizlariyla gezmeye banada rahat ol diyor ama yapamiyorum
esimden uzaklasiyorum buzun zamanim kizlar ve elif adam eve gelmese farketmeyecemmmmmmmmmmmm
acaba 2 aylik bebekle denize yada havuza gireni goreniniz varmi ben pek bir pimpirikli oldum h
sağol canım benim.. duan kabul olmuş.. geçende bi arkadaş link paylaşmıştı pelloshe olabilir,Allah razı olsun. orada beyaz üzüm suyunu sulandırıp vermek yazıyordu. imsaktan sonra denedim. bi saat sonra sancılarla uyandı gaz yaptık zar zor uyuduk.. sonraki emzirme öncesinde bir daha verdim. bi de z.yağı içtik üstüne..bir saate yakın geçti,anladım benim oğlanın muzırlığını.. dedim gel sen,ortalığı batırmadan yapmayacaksın kakanı biliyorum.. bezini açtım alt açmaya yatırdım,üstüne de battaniye örttüm üşümesin diye.. mutfağa yemk ısıtmaya gitmiştim 5 dk da alt açmanın tamamını batırmış,çorap falan hak getire.. body yi sıyırmıştım Allahtan onu kurtardıkkakasını bir an evvel yapar da rahatlar bebeğin inşaAllah cnm..
bebişlerin hepsi aynı model oldukları nasıl da belli, bizimki de akşam 7-8 gibi başlıyor sızlanmaya, hem meme emiyor hem homurdanıyorsonra 9 ya da 10 a doğru sızıyor çok şükür ..
ben de bebişi uyutup aklımdaki işleri yapmayı başarabildiğimde össde derece kazanmış kadar mutlu oluyorum
canım ben de istiyorum bunlardan.. akşama doğru bakar yazarım inş..selam kızlar nasılsınız? ya bebeğime oyun halısı alıcamda kararsız kaldım tiny love gymny güneşli oyum halısı mı yoksa playgro mutlu çiftlik ışık ve sesli oyun halısımı daha iyi linkleri veriyorum bakıp yorum yaparsanız sevinirim
Tiny Love Gymini Güneşli Gün Oyun Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Playgro Mutlu Çiftlik Işık Ve Sesli Oyun Halısı GittiGidiyor'da 60324367
selam kızlar nasılsınız? ya bebeğime oyun halısı alıcamda kararsız kaldım tiny love gymny güneşli oyum halısı mı yoksa playgro mutlu çiftlik ışık ve sesli oyun halısımı daha iyi linkleri veriyorum bakıp yorum yaparsanız sevinirim
Tiny Love Gymini Güneşli Gün Oyun Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
İnş geceniz huzurlu geçer canım. İkinci ay aşıları mıydı ?
selam kızlar nasılsınız? ya bebeğime oyun halısı alıcamda kararsız kaldım tiny love gymny güneşli oyum halısı mı yoksa playgro mutlu çiftlik ışık ve sesli oyun halısımı daha iyi linkleri veriyorum bakıp yorum yaparsanız sevinirim
meraba kızlar ben yeni aranıza katıldım.. hamileliğimin son döneminden beri bi çoğunuzu burdan takip ediyodum aslında ama..yeni yazabiliyorum..21 aylık bi oğlum vardı.. 21 haziranda dünyalar güzeli bide kızım oldu çok şükür.. sıcaklarla başımız dertte bizim...yüzümüz isilik oldu...günde 2 kere bile yıkadığımız oluyor... yavrum öyle gördükçe çok üzülüyorum...sizlerin kullandığı herhangi bişi var mı bu illet için..
artık bende dogan annlerle yaza bılıyorum slm canlarım nasılsınız
kızım hala benı emmıyor kızlar uzuluyorum ama elden ne gelır gogs ucumu tutmuyor bende sagıyorum verıyoruz ama bu seferde cok gelmıyor humana ıcıyorum bende faydasınıda gordum tabıykı kızlar ben bu cadıya nasıl bu memeyı verıcem agzında tutuyor emmıyor ıstıyorkı kendı aksın cok akılllı benım cımcımem dımı
mecburen mama vereyıruz aglayınca bende onunla bırlıkte aglıyorum ac kaldı dıe cok uuzluyorum
buarada uykusuzluk tavan gecem gunduzum bırbırıne gırdı sagolsun annnem kayın valıdem yanımdalar bende gıyınıp suslenıp kızım yanımda yatıyorum
benım kızımın da yüzü isilik olmuştu.hatta pütür pütür dü.doktor oksizinc diye bı losyon verdı gunde 3 defa surdum.2 3 güne gecti.simdi hiçbişisi yok tertemız yuzu.hatta işe yaramaz,ama ben yınede süreyım dedım.ıyıkı de sürmüşüm.
hayırlı olsun bebeğin bepanthen ii gelio ama hızlı çözum istiorsan deniz suyu burun spreyleri var onlarla silebilirsin ama bununla silince biraz acıyo galiba benim kızım rahatsız oluyo
çok teşekkürler o kremi kullanıyorum ama çok bi faydası olmadı sanki... seninde bebişin hayırlı olsun
merhaba anneler umarım herkes iidir
kaka problemimizi daha once yazmıştım tekrar 1hafta olunca bu sefer cocuk cerrahına gittik
bagırsaklarında problem olan cocukların ilk iki gun kaka yapmadıgını soyledi bizimkinde öyle birşey olmadıgı için kullandıgmz ilacı bıraktırdı
poposundaki catlak için anestezik ilaç verdi hergun 3kere 15er dk sıcak suya oturtmamızı söyledi kaka problemi olanlar bunu yapabilirler bence
yine yapmazsa fitil vericez bakalım bi ay sonra tekrar gidicez
salıncak almak istiyorum ama kendi kendine sallanan mı yoksa elle sallananmı alsam karar veremedim alıp kullanan memnun kalanlar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?