2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bzmkinin kanio poposu daha once ilac veren doktor alakasi yok catlakla demisti bu gittigimizde catlaktan oluo bu kadar kucuk cocuk bu ilaci kullanamaz dedi herkes farkli bisey soyluyo

bzmkinin kanio poposu daha once ilac veren doktor alakasi yok catlakla demisti bu gittigimizde catlaktan oluo bu kadar kucuk cocuk bu ilaci kullanamaz dedi herkes farkli bisey soyluyo

Ben farkettigimde kanama icteydi disinda yoktu hemen drunu aradim krem onerdi aile hekimi yazar dedi aile hekimine yazdirdim simdi iyiyiz en azindan bacaklari sallayarak ciglik atmiyo

ben zaten drlari cozemedim her biri ayri tip kitabi mi okuyo diye dusunuyorum bazen

oksizinc i doktor bana pişik için yazmıştı pek memnun kalmadım ama demet evgar bu krem sayesinde sivilcelerinden kurtulmuş bunu biliyorum.

Bende senin gibiydim canım eşimde aynen senin dediğin gibi yeni gelin gibisin dedi. Kendini kasma hiçbi sıkıntı olmayacak sonuçta bebek bile doğdu oradan. Dikişleri hiç hissetmiyosun bile.

Acil şifalar diliyorum canım. Güzel haberlerini bekliyorum.

playgro daha güzel geldi bana
bende almak istiorum bunlardan ama kararszm işe yarar mı acaba?

Ben almadım görümcemin iki çocugu da hiç kullanmamış bana verdi bizimkinin ilgisini çok çekti ikinci ayı dolsun açıp tekrar kuracagım oyalanıyor çünkü. Biraz çocugu ile de alakalı.

güneşli gün diyorum ben de

çok sevindim kuzucuk rahatlamıştır o kadar kakadan sonra ..
altları açıkken daha rahat yapıyorlar gerçekten de, bizde de bazen bez değiştirirken, tam temiz bezi koyduğumda geliyor bi posta daha Allah'tan canbebe alt açma örtüleri var da etraf batmıyor..

çok geçmiş olsun annesi, poposundaki çatlak düzelir kremle inşaAllah kakasını da kolayca yapmaya başlar...

isilik için kendi sütünüzü sürmeyi denediniz mi kızlar, bizim de yanaklarımızda vardı, emerken damlayan sütleri iyice yediriyorum cildine şu anda hiç yok..bir de yıkarken yanaklarını iyice sabunluyorum..

ferda nerelerde acaba birkaç gündür göremiyorum, iyidir yavrusu ile umarım..

edaack cim ben de biraz bakmıştım.. tiny love ın tekmele oyna sı hoşuma gitmişti o zaman. ilerleyen zamanlarda da kullanılıyor diye.. ayna olması güzel birşey.. ama playgronun oyuncakları daha güzel sanki.. hepsiburada dan yorumlara bak istersen.. gerçi en son anladığım çocuktan çocuğa değişiyor.. indirimli birşey alıp denenebilir..
kaka problemi olanlar, biz üzüm suyu ve zeytinyağı içerek çözdük 6 günlük problemi.. tabi bi de karnımıza sıcak su koymuştuk uzun aradan sonra.. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denenbilir.. dr ablamız gliserin fitili vermişti,bi de kulak çubuğuyla uyarın demişti.. ama ben küçükken annem hep fitil atardı ve nefret ederdim. oğluma yapmayayım dedim,şükür 6 gün aradan sonra yaptı 3-4 bez kdr.. bu yüzden şükür namazı kıldım düşünebiliyor msnz
isilik için ben banyo suyuna himalaya tuzu atıyorum,vücudundakiler de gitti yüzündekiler de.. tavsiye ederim.. burun spreyleri de deniz/okyanus suyu diye geçiyo zaten..
bi de kızlar yaaa.. oğlumun dışında benim de wc problemim var... günde bir kere gidiyorum ve onda da inanılmaz kanıyor ( dikişler mi diye korkmuştum ama kadın doğum dr u onlara temiz dedi.. galiba benim de totomda çatlak var
bi de benden başka kadın doğum dr unun smear testi yaptığı kimse var mı? kimse bahsetmemiş, rutin bi uygulama mı merak ettim..

kulak çubuguyla uyarmak nasıl yanı

sana da geçmiş olsun cnm düzelir yakında inşaAllah..
evet benim dr.um da doğum sonrsı smear testi alıyor..benim henüz kırk günüm dolmadığı için bayramdan sonra gidip vereceğim..doğum sonrası her yıl yaptırmak da gerekiyor demişti ilk doğumumda ama ben ilkinde çok acıttığı için bir daha yaptırmamıştım..

Son düzenleme:
kızlar bana bırseyler dıyın sezeryndn sonra 47 gun oldu gobegm ınmedı 5 aylık gıbı regl de olmadımsezeryndn sonra kanamamda 10gun azcık gelıp bıttı bu ne karnı bole kan su falan mı kılomu 23 yasındym bu yasıma kadar hıc bole koca gobegm olmamıstı cok morelm bozuk kotu duruo esım hıc bısey demesede ıner ıner dıo takma dıo ama gozune cırkn gelıp baskalarına bakck dıe korkuorum ole bırı deıl ama benm vucudm bole deıldi çok bozuldu buyuzden eskısı gıbı bgenmedını dusunuorum eger gercktn gobegmde hep bole kalırsa bunalıma tam gırıcem hala hamıle gıbıyım

kızlar bıseyler dıyın bnm karnım azcık ındı dogumdn sonra 5aylık karın gıbı kaldı47 gun oldu korsede taktım ınmıo bunalıma gırdım sezeryndan sonra kanamam azcık oldu bıttı
uzun surmedı regl de olmadım sankı dahada şişio gıbı bnm buu yasıma kadar bole gobegm hiç olmamıstı bunalımdayım acaba hıc ınmıcekmı kılo olarak kaldımıkı bole

doğum sonrası ilk muayenemi dün oldum.doktorum bendende istedi smear.hatta bir arkadaşımdan da istemiş doktoru.rutin bi uygulama muhakkak.zaten her bayanın yılda 1 kez yaptırması gerekli.

reglden sonra iner kanaman da az olmuş reglle beraber atarsın şişliği cnm, yapı olarak göbeğin de yokmuş o yüzden böyle kalacağını hiç sanmam...eski haline dönecek mutlaka..
bebeğin sık sık emiyor mu ?

canım çok bilgim yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla geçiyor,sadece uzun vadede..arkadaşımın 1 yılın sonunda 3 kilosu kaldı ki 20 kilo ile doğuma girmişti.Elbetteki gidecektir.eğer çok takıyorsan süt olsun diyo çok çok yiyorsan yeme süt için su yeterli,denedim onayladım:))
eşin de hala seni seviyor ve beğeniryordur.sen ona dünyanın en güzel hediyesini verdin nasıl sevmesin.
hem eşin aynı durumda olsa sen onu beğenmez ve sevmez miydin?severdin o da seviyor ve beğeniyordur.

hayır cnm ememıo sutum kesıldı bnm 15 gunlukken sorunlardan sınır sıtres uzuntuden bir damla ıkı damla gelıo cekıo cekıo gelmeyınce aglamaya baslıo ne yaptıysam cogalmadı mama milupa kullanıorum

ben de ferda yı merak ettim.. kaç gündür yok ortalarda.. sünnet yaptırdı mı acaba??
merak ettiğiniz için teşekkür ederim kızlar ilginize
hergün giriyorum okudum yazılanları ama tam yazacakken oğlum uyandı falan yazamadım
sünnet işini geçici süreyle erteledik
o gün eşim de ben de yaptırmak istemediğimize karar verdik
bakalım ne zaman yapılacak bilemiyorum

kanaman az olduğundan heralde inmemiştir
merak etme öyle kalmaz
birsüre sonra iner

22 kıloyla doguma gıttım bende yemek yıyorum ekmek her ogunde bır dılım yıyıyorm ama sutum zaten yok pamuk helvaya verdıgım cevapta gormusundur

nasılsınız kızlar???
günlerdir giriyor,bir kaç msj okuyor yazamadan çıkmak zorunda kalıyordum...malum oğluşun idrar yolu iltihaplanması problemi bir rahat yüzü göstermiyor bize...
bunun yanısıra gaz sancısı da cabası...
ve evet sanırım bebeğim gece ile gündüzü ayırt ediyor çünkü gece arada değişsede bu durum çoğunlukla 3 saatte bir kalkıp emip,altı temizlenip yatıyor ama sabah 06.00 dedi mi öldürsen yatmıyor o gözler faltaşı anacığı da kızarık gözlerle pışpışlasın dursun boş yere işte :)))
aman onun huzuru olsun,canı yanmasın da ben uykusuz kalmaya razıyım...
geçenlerde kakasını yapamadığını farketmiştim...kulak çubuğu ile zeytinyağı ikilisini yardımımıza koştular da fışkırır gibi yaptık kakayı yani organik zeytinyağımı bir kaka için harcayacağımı 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim...ama çok gerekmedikçe tekrarlamak istemiyorum çünkü poposunu uyarmadan yapmaya alışmalı...

22 kıloyla doguma gıttım bende yemek yıyorum ekmek her ogunde bır dılım yıyıyorm ama sutum zaten yok pamuk helvaya verdıgım cevapta gormusundur
fazlaca takıyorsun bence kafana bişeyleri
kilolar da gider göbek de
sütün de yoksa yok ya bu kadar strese girme
çeşit çeşit mama var artık
bizler muhallebilerle büyümüşüz
ben 40 gün emmişim sadece
tabi anne sütü alsa iyi ama olmayınca da olmuyor
bence birazcık rahatla
ben de 19 kilo aldım, napalım
biz anneyiz artık öyle hemen eski halimize dönemeyiz

benim oğlum da şükür geceyi ayırt ediyor
ama ben geceleri altını değiştirmiyorum kaka yapmadıkça
uykusu açılıyor çünkü
gece uykusuna geçmeden altını temizliyorum desitin krem sürüyorum, o pişik olmasını önlüyor zaten
sabah da uyanınca açıyorum altını
bir ton oluyor bezi tabi

aslında ben de gece kaka yapmadıysa değiştirmek istemiyorum ama prima da olsa sonuçta ıslak bez ıslak bezdir o yüzden ona haksızlık yaptığımı düşünüp vicdan yapıyor ve değiştiriyorum mecbur
bu arada oğlum sünnet olabilir idrar yolu iltihabının tekrarlamaması için sünnet iyi bir çözümmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…