bzmkinin kanio poposu daha once ilac veren doktor alakasi yok catlakla demisti bu gittigimizde catlaktan oluo bu kadar kucuk cocuk bu ilaci kullanamaz dedi herkes farkli bisey soyluyoGecmis olsun popo catlagi bizdede oldu ve ben kaka yapmamasini buna bagliyorum antibiyotik krem verdi bizede isallah iyilesir cabucak bazen gaz cikarirken bile ciglik atip ayaklarini salliyo cani yaniyo belli ki bu durumda kendilerini sıkıp kakayi engelliyolarmis kabizlikta bu yuzdenmis
bzmkinin kanio poposu daha once ilac veren doktor alakasi yok catlakla demisti bu gittigimizde catlaktan oluo bu kadar kucuk cocuk bu ilaci kullanamaz dedi herkes farkli bisey soyluyo
benım kızımın da yüzü isilik olmuştu.hatta pütür pütür dü.doktor oksizinc diye bı losyon verdı gunde 3 defa surdum.2 3 güne gecti.simdi hiçbişisi yok tertemız yuzu.hatta işe yaramaz,ama ben yınede süreyım dedım.ıyıkı de sürmüşüm.
kızlar merhaba parise gitmeyen kaldımı yoksa bir ben kaldım demektir. eşim bu konuda zorlamıyor. sen ne zaman istersen diyor. normal doğum yaptım. bana kalsa hala cesaretim yok. ne yapacam ben yaaa:26: canım acıyacak diye kocişime dokunmaya çekiniyorum. düğün gecemizde bu kadar stres yaşamamıştım. bana cesaret verin kızlar. yoksa ben hiç cesaret edemeyecem...
merhaba anneler umarım herkes iidir
kaka problemimizi daha once yazmıştım tekrar 1hafta olunca bu sefer cocuk cerrahına gittik
bagırsaklarında problem olan cocukların ilk iki gun kaka yapmadıgını soyledi bizimkinde öyle birşey olmadıgı için kullandıgmz ilacı bıraktırdı
poposundaki catlak için anestezik ilaç verdi hergun 3kere 15er dk sıcak suya oturtmamızı söyledi kaka problemi olanlar bunu yapabilirler bence
yine yapmazsa fitil vericez bakalım bi ay sonra tekrar gidicez
playgro daha güzel geldi bana
bende almak istiorum bunlardan ama kararszm işe yarar mı acaba?
selam kızlar nasılsınız? ya bebeğime oyun halısı alıcamda kararsız kaldım tiny love gymny güneşli oyum halısı mı yoksa playgro mutlu çiftlik ışık ve sesli oyun halısımı daha iyi linkleri veriyorum bakıp yorum yaparsanız sevinirim
Tiny Love Gymini Güneşli Gün Oyun Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Playgro Mutlu Çiftlik Işık Ve Sesli Oyun Halısı GittiGidiyor'da 60324367
slm kızlar..
sağol canım benim.. duan kabul olmuş.. geçende bi arkadaş link paylaşmıştı pelloshe olabilir,Allah razı olsun. orada beyaz üzüm suyunu sulandırıp vermek yazıyordu. imsaktan sonra denedim. bi saat sonra sancılarla uyandı gaz yaptık zar zor uyuduk.. sonraki emzirme öncesinde bir daha verdim. bi de z.yağı içtik üstüne..bir saate yakın geçti,anladım benim oğlanın muzırlığını.. dedim gel sen,ortalığı batırmadan yapmayacaksın kakanı biliyorum.. bezini açtım alt açmaya yatırdım,üstüne de battaniye örttüm üşümesin diye.. mutfağa yemk ısıtmaya gitmiştim 5 dk da alt açmanın tamamını batırmış,çorap falan hak getire.. body yi sıyırmıştım Allahtan onu kurtardıkiki bezlik doldurdu..biraz daha bekleyeyim ıkınıyo derken rahatlamanın etkisiyle uyuyakalmış garibim uyurken belden aşağısını sildim suyla lutfedip uyanmadı bile.. diğer herşeyi de akıtıp attım makinaya sonra bi kere de beze yaptı.. yaptıkça rahatlayıp uyuyor.. yarım saat sonra kalkıp meme istiyor,yarım saat uyanık sonra bezi doldurup yine uyuyor.. bugün de böyle geçti ii mi :)))
.
merhaba anneler umarım herkes iidir
kaka problemimizi daha once yazmıştım tekrar 1hafta olunca bu sefer cocuk cerrahına gittik
bagırsaklarında problem olan cocukların ilk iki gun kaka yapmadıgını soyledi bizimkinde öyle birşey olmadıgı için kullandıgmz ilacı bıraktırdı
poposundaki catlak için anestezik ilaç verdi hergun 3kere 15er dk sıcak suya oturtmamızı söyledi kaka problemi olanlar bunu yapabilirler bence
yine yapmazsa fitil vericez bakalım bi ay sonra tekrar gidicez
edaack cim ben de biraz bakmıştım.. tiny love ın tekmele oyna sı hoşuma gitmişti o zaman. ilerleyen zamanlarda da kullanılıyor diye.. ayna olması güzel birşey.. ama playgronun oyuncakları daha güzel sanki.. hepsiburada dan yorumlara bak istersen.. gerçi en son anladığım çocuktan çocuğa değişiyor.. indirimli birşey alıp denenebilir..
kaka problemi olanlar, biz üzüm suyu ve zeytinyağı içerek çözdük 6 günlük problemi.. tabi bi de karnımıza sıcak su koymuştuk uzun aradan sonra.. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denenbilir.. dr ablamız gliserin fitili vermişti,bi de kulak çubuğuyla uyarın demişti.. ama ben küçükken annem hep fitil atardı ve nefret ederdim. oğluma yapmayayım dedim,şükür 6 gün aradan sonra yaptı 3-4 bez kdr.. bu yüzden şükür namazı kıldım düşünebiliyor msnz
isilik için ben banyo suyuna himalaya tuzu atıyorum,vücudundakiler de gitti yüzündekiler de.. tavsiye ederim.. burun spreyleri de deniz/okyanus suyu diye geçiyo zaten..
bi de kızlar yaaa.. oğlumun dışında benim de wc problemim var... günde bir kere gidiyorum ve onda da inanılmaz kanıyor( dikişler mi diye korkmuştum ama kadın doğum dr u onlara temiz dedi.. galiba benim de totomda çatlak var
bi de benden başka kadın doğum dr unun smear testi yaptığı kimse var mı? kimse bahsetmemiş, rutin bi uygulama mı merak ettim..
edaack cim ben de biraz bakmıştım.. tiny love ın tekmele oyna sı hoşuma gitmişti o zaman. ilerleyen zamanlarda da kullanılıyor diye.. ayna olması güzel birşey.. ama playgronun oyuncakları daha güzel sanki.. hepsiburada dan yorumlara bak istersen.. gerçi en son anladığım çocuktan çocuğa değişiyor.. indirimli birşey alıp denenebilir..
kaka problemi olanlar, biz üzüm suyu ve zeytinyağı içerek çözdük 6 günlük problemi.. tabi bi de karnımıza sıcak su koymuştuk uzun aradan sonra.. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama denenbilir.. dr ablamız gliserin fitili vermişti,bi de kulak çubuğuyla uyarın demişti.. ama ben küçükken annem hep fitil atardı ve nefret ederdim. oğluma yapmayayım dedim,şükür 6 gün aradan sonra yaptı 3-4 bez kdr.. bu yüzden şükür namazı kıldım düşünebiliyor msnz
isilik için ben banyo suyuna himalaya tuzu atıyorum,vücudundakiler de gitti yüzündekiler de.. tavsiye ederim.. burun spreyleri de deniz/okyanus suyu diye geçiyo zaten..
bi de kızlar yaaa.. oğlumun dışında benim de wc problemim var... günde bir kere gidiyorum ve onda da inanılmaz kanıyor( dikişler mi diye korkmuştum ama kadın doğum dr u onlara temiz dedi.. galiba benim de totomda çatlak var
bi de benden başka kadın doğum dr unun smear testi yaptığı kimse var mı? kimse bahsetmemiş, rutin bi uygulama mı merak ettim..
kızlar bıseyler dıyın bnm karnım azcık ındı dogumdn sonra 5aylık karın gıbı kaldı47 gun oldu korsede taktım ınmıo bunalıma gırdım sezeryndan sonra kanamam azcık oldu bıttı
uzun surmedı regl de olmadım sankı dahada şişio gıbı bnm buu yasıma kadar bole gobegm hiç olmamıstı bunalımdayım acaba hıc ınmıcekmı kılo olarak kaldımıkı bole
kızlar bıseyler dıyın bnm karnım azcık ındı dogumdn sonra 5aylık karın gıbı kaldı47 gun oldu korsede taktım ınmıo bunalıma gırdım sezeryndan sonra kanamam azcık oldu bıttı
uzun surmedı regl de olmadım sankı dahada şişio gıbı bnm buu yasıma kadar bole gobegm hiç olmamıstı bunalımdayım acaba hıc ınmıcekmı kılo olarak kaldımıkı bole
reglden sonra iner kanaman da az olmuş reglle beraber atarsın şişliği cnm, yapı olarak göbeğin de yokmuş o yüzden böyle kalacağını hiç sanmam...eski haline dönecek mutlaka..
bebeğin sık sık emiyor mu ?
isilik için kendi sütünüzü sürmeyi denediniz mi kızlar, bizim de yanaklarımızda vardı, emerken damlayan sütleri iyice yediriyorum cildine şu anda hiç yok..bir de yıkarken yanaklarını iyice sabunluyorum..
ferda nerelerde acaba birkaç gündür göremiyorum, iyidir yavrusu ile umarım..
merak ettiğiniz için teşekkür ederim kızlar ilginizeben de ferda yı merak ettim.. kaç gündür yok ortalarda.. sünnet yaptırdı mı acaba??
kanaman az olduğundan heralde inmemiştirkızlar bıseyler dıyın bnm karnım azcık ındı dogumdn sonra 5aylık karın gıbı kaldı47 gun oldu korsede taktım ınmıo bunalıma gırdım sezeryndan sonra kanamam azcık oldu bıttı
canım çok bilgim yok ama çevremden gördüğüm kadarıyla geçiyor,sadece uzun vadede..arkadaşımın 1 yılın sonunda 3 kilosu kaldı ki 20 kilo ile doğuma girmişti.Elbetteki gidecektir.eğer çok takıyorsan süt olsun diyo çok çok yiyorsan yeme süt için su yeterli,denedim onayladım:))
eşin de hala seni seviyor ve beğeniryordur.sen ona dünyanın en güzel hediyesini verdin nasıl sevmesin.
hem eşin aynı durumda olsa sen onu beğenmez ve sevmez miydin?severdin o da seviyor ve beğeniyordur.
fazlaca takıyorsun bence kafana bişeyleri22 kıloyla doguma gıttım bende yemek yıyorum ekmek her ogunde bır dılım yıyıyorm ama sutum zaten yok pamuk helvaya verdıgım cevapta gormusundur
nasılsınız kızlar???
günlerdir giriyor,bir kaç msj okuyor yazamadan çıkmak zorunda kalıyordum...malum oğluşun idrar yolu iltihaplanması problemi bir rahat yüzü göstermiyor bize...
bunun yanısıra gaz sancısı da cabası...
ve evet sanırım bebeğim gece ile gündüzü ayırt ediyor çünkü gece arada değişsede bu durum çoğunlukla 3 saatte bir kalkıp emip,altı temizlenip yatıyor ama sabah 06.00 dedi mi öldürsen yatmıyor o gözler faltaşıanacığı da kızarık gözlerle pışpışlasın dursun boş yere işte :)))
aman onun huzuru olsun,canı yanmasın da ben uykusuz kalmaya razıyım...
geçenlerde kakasını yapamadığını farketmiştim...kulak çubuğu ile zeytinyağı ikilisini yardımımıza koştular da fışkırır gibi yaptık kakayıyani organik zeytinyağımı bir kaka için harcayacağımı 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim...ama çok gerekmedikçe tekrarlamak istemiyorum çünkü poposunu uyarmadan yapmaya alışmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?