arkadaşlar daha öncede yazdım ama buzıkı orhanın cd sı var kolık gazlı bebekler ıçın.20 tl alın bence ılaçtan daha etkılı.anında susup sakınleşip uyuyolarmış.benım kız da onu koyduk mu kesıyo sesını.deneyın bak netten dınletın.ben öyle yaptım susunca da bı koşu gıdıp aldık hemen.
parise gitmeyeniniz varsa söyleyeyim. kendinizi kasmayın. canınız yanmıyo. çok şükür bunuda atlattım. yalnız gece kızımı yan yatırdığım halde arkasına yastıkta koyuyorum ama biraz hareketli olunca dönmüş. artık midesindeki sütmü yoksa tükürüğümü bilmiyorum ama boğazına kaçmış. öksürük sesine uyandım birden kalktım ki ayaklarıyla nefes alamdığı için çırpınıyordu. hemen kucağıma aldım sırtına vurmaya başladım hafiften salladım. kendine gelince. kucağımda alıp sıkıca sarıldım. elim ayağım titredi. anlatamam kızlar Rabbim kimseye göstermesin. şimdi sürekli kontrol ediyorum. sizde dikkat edin.
bir de şu akşam başlayan ağlama seansları kaç haftalıkken başladı sizde?
kuzey de ağlıyor genelde ama öyle katıla katıla değil
uykusu olduğundan ağladığını düşünüyorum
bugün 6 haftalık
acaba bundan sonra başlar mı merak ettim
parise gitmeyeniniz varsa söyleyeyim. kendinizi kasmayın. canınız yanmıyo. çok şükür bunuda atlattım. yalnız gece kızımı yan yatırdığım halde arkasına yastıkta koyuyorum ama biraz hareketli olunca dönmüş. artık midesindeki sütmü yoksa tükürüğümü bilmiyorum ama boğazına kaçmış. öksürük sesine uyandım birden kalktım ki ayaklarıyla nefes alamdığı için çırpınıyordu. hemen kucağıma aldım sırtına vurmaya başladım hafiften salladım. kendine gelince. kucağımda alıp sıkıca sarıldım. elim ayağım titredi. anlatamam kızlar Rabbim kimseye göstermesin. şimdi sürekli kontrol ediyorum. sizde dikkat edin.
canım aslında bi şekilde susuyorsa ağladığında kuzey de öylecanım bizim 6.haftadan sonra başladı akşam 19.30-21.00 arası çoğu zaman ağlıyor
o saatlerde bende telaş yapıyorum yarım kundaktan hoşlanıyor benim oğlum o saatleri kundaklı bol temaslı ayakta gezinerek atlatıyoruz
bende ondan çok korkuyorum canım ya gece oğlum uyusa bu sefer bişey olcak die kırk kere bakıyorum :18:
canım aslında bi şekilde susuyorsa ağladığında kuzey de öyle
akşamları genelde kucakta gezdiriyorum göğsüme yatırıp
o zaman sakinliyor
ben hiç bir şekilde susmuyor sanıyordum o ağlama krizlerinde
bir de şu akşam başlayan ağlama seansları kaç haftalıkken başladı sizde?
kuzey de ağlıyor genelde ama öyle katıla katıla değil
uykusu olduğundan ağladığını düşünüyorum
bugün 6 haftalık
acaba bundan sonra başlar mı merak ettim
benımkı de 2 gunde bır yapıyo bugun 2.gunuydu hala yapmadı beklıyorum.kımyon toz olanı mı dıgerı mı?
arkadaşlar daha öncede yazdım ama buzıkı orhanın cd sı var kolık gazlı bebekler ıçın.20 tl alın bence ılaçtan daha etkılı.anında susup sakınleşip uyuyolarmış.benım kız da onu koyduk mu kesıyo sesını.deneyın bak netten dınletın.ben öyle yaptım susunca da bı koşu gıdıp aldık hemen.
ahahaha ben denedim benim ki daha beter sinirleniyor..fön makinesi elektrikli süpürge sinir oluyor hepsine..
canım onların hepsi anne karnındaki seslere benziyor seninki kesin yine göndercekler beni die sinirleniyordur
kızlar ben çareyi kundakta buldum. 1 haftadan bu yana kundaklayıp öyle uyutuyorum [geceleri hariç] gayet sakin oluyor. ağlama krizine girdiği anda kundak yapıp zıp zıpının içine koyuyorum. iki sallıyorum uyuyor maşallah. ellerini haraket ettiremediği içinde hemen uyanmıyor. uykusunu aldığı içinde uyandığı zaman gülücükler atıyor. iyi uyuyan bebek huzurlu oluyor.
Kizlar deliricem bana bisey diyin
oglum dun gece 11de uyandi sabah 6da uyudu aksam ustu 4e kadar 2 saat sonra yine uyudu hala uyuyo ve acikmiyo sanki zorla arada emziriyorum en fazla 3 dk emip birakiyo( normal mi bu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?