2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben de netten indirdim onu
oğlumun sebepsiz ağlaması yok gibi
genelde gazı olduğundan falan ağlıyo
ama sebepsiz ağlamalarda etkili olur gibi geliyor bana da

parise gitmeyeniniz varsa söyleyeyim. kendinizi kasmayın. canınız yanmıyo. çok şükür bunuda atlattım. yalnız gece kızımı yan yatırdığım halde arkasına yastıkta koyuyorum ama biraz hareketli olunca dönmüş. artık midesindeki sütmü yoksa tükürüğümü bilmiyorum ama boğazına kaçmış. öksürük sesine uyandım birden kalktım ki ayaklarıyla nefes alamdığı için çırpınıyordu. hemen kucağıma aldım sırtına vurmaya başladım hafiften salladım. kendine gelince. kucağımda alıp sıkıca sarıldım. elim ayağım titredi. anlatamam kızlar Rabbim kimseye göstermesin. şimdi sürekli kontrol ediyorum. sizde dikkat edin.

allah korusun yaa ben de çok korkuyorum
ben de yan yatırıyorum yan yatış yastığına ama o kendini yukarı ittirip sırtüstü yatıyor her defasında
engel olmak mümkün değil yaa
allah korusun yavrularımızı

bizde paris falan yok henüz
bugün 42. günümüz
ptesi falan olur belki
elimi kestim ve dikiş atıldı, su değmeyecek, dolayısıyla abdest alamayacağımdan paris seferlerimiz iptal

canım bizim 6.haftadan sonra başladı akşam 19.30-21.00 arası çoğu zaman ağlıyor
o saatlerde bende telaş yapıyorum yarım kundaktan hoşlanıyor benim oğlum o saatleri kundaklı bol temaslı ayakta gezinerek atlatıyoruz

bende ondan çok korkuyorum canım ya gece oğlum uyusa bu sefer bişey olcak die kırk kere bakıyorum :18:

canım aslında bi şekilde susuyorsa ağladığında kuzey de öyle
akşamları genelde kucakta gezdiriyorum göğsüme yatırıp
o zaman sakinliyor
ben hiç bir şekilde susmuyor sanıyordum o ağlama krizlerinde

oda oluyor canım bazen hiç susumuyor sürekli ağlıyor artık sesi kısılıyor ağlamaktan kızarıyor morarıyor
bende onunla bir ağlıyorum insan çıldırcak gb oluyor hele de evde yalnızsan alıştık artık ama...

6 hftlıktan sonra başladı.2 haftadır ben bende değilim geceleri :) son 1 ay kaldı sonra düzelecek diye umutla bekliyorum

ahahaha ben denedim benim ki daha beter sinirleniyor..fön makinesi elektrikli süpürge sinir oluyor hepsine..

oyun halısına yatırdığım oğlum üzerinden sallanan zürafaya neler anlatıyor acaba :))
şu halıları akıl edenlerden Allah razı olsun...
3-4 gün önce hiç tepki vermiyordu bugün inanılmaz tepki veriyor
hergün yeni bişeyler keşfediyor bu çoçuklar

kızlar ben çareyi kundakta buldum. 1 haftadan bu yana kundaklayıp öyle uyutuyorum [geceleri hariç] gayet sakin oluyor. ağlama krizine girdiği anda kundak yapıp zıp zıpının içine koyuyorum. iki sallıyorum uyuyor maşallah. ellerini haraket ettiremediği içinde hemen uyanmıyor. uykusunu aldığı içinde uyandığı zaman gülücükler atıyor. iyi uyuyan bebek huzurlu oluyor.

doğru bir yöntem ama adana da nasıl yapıyorsun ki..çok sıcak.ben bebeği klimalı odada bulundurmuyorum

oğlum kundak yaptırmıyor
hemen çıkarıyor ellerini
nasıl yapıyosunuzki siz

gözümü korkuttunuz valla 6. haftadan sonra başlar dediniz
inşallah başlamaz yaa

Of okurken buz gibi terledim çok geçmiş olsun. Benimki bayılıyo yüzüstü yatmaya okuyunca koştum baktım napıyor diye.Hepimiz çok tetikte olmalıyız Allah korusun meleklerimizi.

Ay benim oğlan banyo yaparken elini yumrukluyo avcunun içi pamuk dolu. bi de elini emmeye başladı öglen bi baktım ağzının kenarları pamuk dolmuş temizletmiyo da inatlaşıyoruz karşılıklı

Kizlar deliricem bana bisey diyin

oglum dun gece 11de uyandi sabah 6da uyudu aksam ustu 4e kadar 2 saat sonra yine uyudu hala uyuyo ve acikmiyo sanki zorla arada emziriyorum en fazla 3 dk emip birakiyo ( normal mi bu simdi

Kizlar deliricem bana bisey diyin

oglum dun gece 11de uyandi sabah 6da uyudu aksam ustu 4e kadar 2 saat sonra yine uyudu hala uyuyo ve acikmiyo sanki zorla arada emziriyorum en fazla 3 dk emip birakiyo ( normal mi bu simdi

canım büyüme atağıdır bi gün uyur ertesi gün hiç uyumaz yada meme de durmak ister bizimde öylee normal yani
bende senin gb ilk uyuduğu gün korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…