2012 Haziran Anneleri Doğurdu

seslı seslı guluyorlar bıde aguuu dıyolar ben dudaklarımı buzuyorum oda dudaklarını buzuyor hehe:))

benım bebıs ılk ay kontrolunde 5 kılo 57 cm dı..sen nasıl az bez kullandın?bende sneı anlayamadım?bız 1 no dan tam 4 paket kullandık 2 nodanda 2 paket sonra sı 3 nodan suan 2 paketı bıtırmek uzereyım tabı suan az gıdıyor bez ılk zamanlar cok degıstırıodum cunku kakasını sureklı yapıodu 2 saatte bır bez maşşallah dolu doluydu..suan 3 saatte bır degıstırıorum fakat erkek bebısım oldugu ıcın sureklı bezler zıyanlık olabılıo tam degıstırırken cıs yapıo mesela tam altını alıorum bıttı dıyorum bazen kakasını yapmaya devam edıo benımde ıcım rahat olmadıgı ıcın hemen onuda degıstırıorum sanırım bu yuzden fazla bez tukettık..

1 no 54 adetlıktı 2 no 64 adetlık 3 no ıse suan aktıf bebek 74 lu kullanıorum cnm

ben suan gecelerı 2 ye dusurdum oncesı 3 kez degıstırıodum gecelerı nasıl degıstırmıosunuz yaaa hıc yapmıomu?

ben suan gecelerı 2 ye dusurdum oncesı 3 kez degıstırıodum gecelerı nasıl degıstırmıosunuz yaaa hıc yapmıomu?

Valla canim bende anlamadim:)
Benim oglan cok fazla kaka yapmiyor zaten gunluk 5 bezin 3'unde falan kaka oluyo.
Benim ilk bebis degil inanmicaksiniz ama 4. Bebis ben bayagi acemilik cekiyorum bunda:))yada bunda cok fazla okuyorum arastiriyorum kafam karisiyo diyebilirim:))
Benim sutum biraz yagli o yuzden cocuklar hemen kabiz oluyolar bu oglusta da hafif hafif sertlesmeye basladi.
Geceleri yatarken degistiriyorum zaten uyumamiz 2'yi buluyo sonra 6 gibi kalkiyo bidaha ozmn aciyorum altini.
Yani kisaca dogdugumuzdan beri 150 bez ancak kullanmisizdir.
Kilomuz boyumuz iyi dun doktorumuz bile sasirdi bu kac aylik bebek diyor:))

maşşallah bıde yapmasa ne olucak cnm bence cok ıyı yapıor senın tatasını ya ben ıkı gun ugrastıgımı bılıorum tata yapsın dıye
bıde 4 bebıs mı? benım ılk cnm hıcde hıc arastırmıorum o su bezı kullanmıs su kadar kullanmıs hıccc ben kendı bebısıme bakıorum hem herkes bır olmadıgı gıbı benım bebıste her bebısten farklı dıorum o yuzden pek kulan asmıorum bazı yazılanlara..
benım bebıs ıkı kez yapıor bazen bır bazen bakıorum 3-4 bazende dedıgım gıbı ıkı gun yapmadıgı oluyor saolsun annem gelıp yaptırmasa bende bılemıorum bazı seylerı((

benım bebkte suan tartıldık 6 bucuk kılo goren benımkınede maşşallah dıyo..:)))ama dedıgım gıbı bezı cok tuketıyoruz sureklı emdıgınden mı nedır gercı ole aman aman bı sutum yok aama takmıorum kılo aldıgına gore yetıyordur mutlaka dıorum:))bıde zaten sureklı altını dolduruyor her aldıgımda dolu dolu cıs yapmıs oluyor zaten:))
valla ben bı aksam almıyım dedım basım agrıyordu o aksam da saat 12 gıbı aldım sonra sabah 6 gıbı aldıgımda offf kaka yapısmıs poposuna zor temızledım baktım canı yanıo actım kombıyı derecesını ayarlayıp muslukta yıkadım...bı dahada dedım o kadar bırakmam(

Bazi arkadaslar her bezi kakali yaziyor ya o yuzden az dedim.
Ama cok fazla olmuyor kaka sadece attiriyor,o yuzden gaz sancimiz cok var hepsini cikartamiyor cunku.
Ya dedigin gibi bakmamak lazim,digerlerinden cogu seyi biliyorum da bu konuda bez sayilarini yazinca arkadaslar ne biliyim bi anda aklim karisti:))
Masallah barekallah cnm senin bebiste tosun pasa:)
Biz bu ay 2 kilo almisiz:)
Benim sutum iyi pompa da kullanmiyorum ama her agladiginda emziriyorum hicte hayir demiyo pasamiz hemen yapisiyo:)))
Cisimizi bizde guzel yapiyoruz,bezlerimiz kulce gibi oluyor cok sukur.
Bende cok birakmamaya calisiyorum biz bide dogduktan sonra ertesi gun sunnet olmustuk o yuzden sk sk kontrol ediyordum kremliyordum.
Allah razi olsun Seninle konusunca iyi geldi cnm:)
Senin bebis kac aylik simdi?bizimkiyle ne kadar var aralarinda gelisimleri ayni gibi heralde.

Oncelikle maaşallah oğluşuna. Türkiye de 108 lik paket yok zannederim. Bizde günde 7-8 bez değiştiriyoruz. Önceleri 10u bile buluyodu. Ha yaptığından değil gaz çıkarsa değiştiriyordum altını. Şimdi daha mantıklı davranyorum birde prima Polonya malı güya ama burda daha pahallı. Napalım. Eşim oğlumuz doğunca sigarayı bıraktı. Onun sigara parası beze gidiyor şimdi.

Tesekkur ederim cnm.
Biz hic 7-8'i bile bulmadik sanirim,ben altini doldurmadan acmadim hic.
Turkiyeyle burdaki urunlerin sayilarinda olsun hatta belkide kalitesinde bile fark oldugunu tahmin ediyordum.
Siz Polonyadamisiniz cnm?
Biz de Amerikadayiz,bizim burda 108'lik paket 25$ bilmiyorum Tr'ye gore cok pahalimi?yada sizin oraya gore nasil?
Valla beze giden para cope giden para:)))eskilerin yontemi daha saglikli ama simdiki bayanlarda bez kaynatip yikama gibi
Zor bir islemi yapicak babayigit biri yoktur:)))yada varsa bile parmakla sayilcak kadar azdir heralde:))onlarida ayakta alkislamak lazim bence.

Sütm elmıo dıye az az damlıo dıe emıp bırakıo mecbu mama vroruz kızma 15.gundn berı az az çıkartıyodu agzının kenarından akıodu mama
bugn 2 kere öyle bır kustkı ıçtıgınıkomple ma yedıkte s anson vrdıkte sonazını cıkaradanuyuya kalıo ondamı yapıo yoksahastmı oluo kefım ıkacıo bıde çok ağlammaa bsladı belı saatte bole olan vaarmı kusan yada cok aglayıp sonra susannnn panık içindeyım atesı 37,1 dı 36,5 olmuş şimdi baktım normal sanırsam

canım ateşi normalde kusma olayını bilmiyorum..Allah bol süt versin,mama mı dokunuyor ki hiç anlamam mamadan ama,allah yardımcın olsun.

burnundan da kustu mu?
gazı çıkmadıysa kusar bırde yuksekte besle.

Aglayinca ates yukselir 36.0 ile 37.3 normal kabul ediliyo anasonun icine seker atarak icirirsen kusmayacaktir kusmasi tamamen anasondan

ayni problemi yasamistim kesin konusuyorum bu yuzden :))

Evet canım Polonyadayım. Aynen ama napalım pratik bi bez işlemi bile bazen yorucu gelebiliyo şimdi bize bi de o yıkama olayları falan hiç düşünemiyorum. Burda bi arkadaşım Amerikalıların artık beze geçtiğini söyledi. Hatta internetten satışını bile gördüm % 100 pamuk bez 15 ara bezi ile birlikte satılıyodu. 2 yıl boyunca kullanılabiliyormuş sağlıklı doğal ama yine de şimdiki zaman için zahmetli. Türkiyede 72 li paketi 21 tl ye almıştım burada araştırdım normalde 32 tl ye denk geliyo.

Canım geçmiş olsun. Benimki de çok emdiği zaman kustu birkaç defa hem de burnundan bile gelmişti insan ürküyor. Ateşi de normal büyüme atağında olabilir.İçini ferah tut.

Oglum en Son pazartesi gecesi kaka yapti o gunden beri tik yok offf ne yapsamda kaka yapsa bu cocuk zyagi falan ise yaramiyo nurse harveyi 2 verdigim 2 gun yapti sonra onada alisti sanirim yok deliricem gazida cok kotu kokuyo offff

Oglum en Son pazartesi gecesi kaka yapti o gunden beri tik yok offf ne yapsamda kaka yapsa bu cocuk zyagi falan ise yaramiyo nurse harveyi 2 verdigim 2 gun yapti sonra onada alisti sanirim yok deliricem gazida cok kotu kokuyo offff

Canim cok gecmis olsun,bende cocuklarimda kabizlik problemini cok yasadim anliyorum seni(
Ben onceden kulak temizleme copunu zeytinyagina batirip poposunu onunla uyariyordum haftada bir yapiyordu buyuk oglum
o da benim yardimimla.
Burda prune juice(kuru siyah erik suyu)var.Dr'lar bunu oneriyo burda cocuklarin kabizligina, Tr'de varmi bilmiyorum bi bak istersen cok ise yariyo,hatta benim de bu konuda cok problemim var ben cok kullandim kendim icinde bayagi ise yariyor.

canım ateşi normalde kusma olayını bilmiyorum..Allah bol süt versin,mama mı dokunuyor ki hiç anlamam mamadan ama,allah yardımcın olsun.

burnundan da kustu mu?
gazı çıkmadıysa kusar bırde yuksekte besle.

Aglayinca ates yukselir 36.0 ile 37.3 normal kabul ediliyo anasonun icine seker atarak icirirsen kusmayacaktir kusmasi tamamen anasondan

ayni problemi yasamistim kesin konusuyorum bu yuzden :))

cvplrzdn dolyı hepınıze teskur ederım
anasonuda en basındn berı sekerlı verıorm zaten ne yapıo acaba cnm cok sıkkın allahtan burnundan gelmedı hiç kustugu hep agızdan

Kizlar benim 40im cikti bugun sorum su

22. gun kanamam kesildi 28. gun tekrar basladi kirmizi sekilde adet oldugumu dusundum 36.gun yine kesildi az once kilodumda 1 damla kirmizilik farkettim kasiklarimda agriyo acaba adet diye dusundugum degilmiydi simdi mi gelicek adetim

Bi arkadaş bu problemi olan bi annenin hikayesini paylaşmıştı hatırlayamadım kimdi ama okumuştum hepsini. Tüm yolları denediğini ve çogunun işe yaramadıgını anlatıyordu. O da oluruna bırakmış sonunda umarım tez zamanda bol kakalı bezler hediye eder annesine.

Aynen benimki de seninki gibi geçti kanamalarım ama adet olmadım 42. gün yine kesildi. Cuma günü iki aylık olacağız kısmetse. Hala adet olmadım.

geçmiş olsun biliosun bizde de aynı problem var en son gittiğimiz çocuk cerrahı anne sütü bağırsakta iyi emiliyosa geç yapar kakasını 7güne kdar bekleyin sonra fitil verin dedi ama fitili dörde bölüp zeytinyağına batırıp verin çatlağı artmasın dedi seninkinde de catlak vardı galiba

amaaan ben facetedir herkes buraya giren olmaz diye hiç buraya bakmıyodum. bi bakıym neler var diye öylesine girdim meğer çoğunuz burdaymışsınız. herkese iyi geceler kızlar Allah bebişlerimize deliksiz uykular versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…