- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
hayır cnm ememıo sutum kesıldı bnm 15 gunlukken sorunlardan sınır sıtres uzuntuden bir damla ıkı damla gelıo cekıo cekıo gelmeyınce aglamaya baslıo ne yaptıysam cogalmadı mama milupa kullanıorum
üzülme cnm benim bu ikinci sezeryanım ve o göbek reglden sonra muhakkak iniyor..
Ferda'ya katılıyorum bu kadar üzülüp kendini hırpalama,
dünyaya bir bebek getirebilmek için aylarca kustuk, sırf bebeğimize faydalı diye neler yedik,aldığımız kilolardan yürümekte dahi zorlandık belki ve doğum anında/sonrasında ne sıkıntılar çektik..eşlerimiz de bunlara şahit oldu ve tüm bunlara rağmen yalnızca azıcık bir göbeğimiz kaldı ya da göğüslerimiz sarktı fiziğimiz eskisi gibi değil diye başkalarına bakacaksa buyursun baksın, kendi nankörlükleri olur bu..
yanlış anlama senin eşine değil tüm erkeklere sözüm..
bence eşin seni beğenmemesi gibi bir durum olamaz, çünkü sen ona dünyanın en güzel şeyini verdin...artık onun gözünde güzel bir eş ve kutsal bir annesin..
merak ettiğiniz için teşekkür ederim kızlar ilginize
hergün giriyorum okudum yazılanları ama tam yazacakken oğlum uyandı falan yazamadım
sünnet işini geçici süreyle erteledik
o gün eşim de ben de yaptırmak istemediğimize karar verdik
bakalım ne zaman yapılacak bilemiyorum
kanaman az olduğundan heralde inmemiştir
merak etme öyle kalmaz
birsüre sonra iner
evet sık sık mesajlarını görmeye alışınca merak ettim doğrusu..
sünnet için de hayırlısı olsun, ben bir günlükken yaptırdım..şimdi olsa ben de kıyamazdım doğrusu
nasılsınız kızlar???
günlerdir giriyor,bir kaç msj okuyor yazamadan çıkmak zorunda kalıyordum...malum oğluşun idrar yolu iltihaplanması problemi bir rahat yüzü göstermiyor bize...
bunun yanısıra gaz sancısı da cabası...
ve evet sanırım bebeğim gece ile gündüzü ayırt ediyor çünkü gece arada değişsede bu durum çoğunlukla 3 saatte bir kalkıp emip,altı temizlenip yatıyor ama sabah 06.00 dedi mi öldürsen yatmıyor o gözler faltaşıanacığı da kızarık gözlerle pışpışlasın dursun boş yere işte :)))
aman onun huzuru olsun,canı yanmasın da ben uykusuz kalmaya razıyım...
geçenlerde kakasını yapamadığını farketmiştim...kulak çubuğu ile zeytinyağı ikilisini yardımımıza koştular da fışkırır gibi yaptık kakayıyani organik zeytinyağımı bir kaka için harcayacağımı 40 yıl düşünsem aklıma getiremezdim...ama çok gerekmedikçe tekrarlamak istemiyorum çünkü poposunu uyarmadan yapmaya alışmalı...
geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşaAllah bebişinin enfeksiyonu..
gün ağardıktan sonra bizim de gözler faltaşı oluyor
fazlaca takıyorsun bence kafana bişeyleri
kilolar da gider göbek de
sütün de yoksa yok ya bu kadar strese girme
çeşit çeşit mama var artık
bizler muhallebilerle büyümüşüz
ben 40 gün emmişim sadece
tabi anne sütü alsa iyi ama olmayınca da olmuyor
bence birazcık rahatla
ben de 19 kilo aldım, napalım
biz anneyiz artık öyle hemen eski halimize dönemeyiz
benim oğlum da şükür geceyi ayırt ediyor
ama ben geceleri altını değiştirmiyorum kaka yapmadıkça
uykusu açılıyor çünkü
gece uykusuna geçmeden altını temizliyorum desitin krem sürüyorum, o pişik olmasını önlüyor zaten
sabah da uyanınca açıyorum altını
bir ton oluyor bezi tabi
ben de geceleri değiştirmiyordum çok da rahat oluyordu ama geçen hafta çişi çarşafa kadar çıkmış, bir kere de kaka taşmış yanlardan..o yüzden şimdi mecburen gece 3-4 gibi bir değiştiriyorum.. o bir ton olan bez çok komik oluyor patlayacak gibi