2012 Haziran Anneleri Doğurdu

doğru bir yöntem ama adana da nasıl yapıyorsun ki..çok sıcak.ben bebeği klimalı odada bulundurmuyorum

adana da kundak yapsam da yapmasam da klimayı açıyoruz durulacak gibi değil. düşün birkaç gün önce 61 dereceydi. kızımı klimanın rüzgarı gelmeyen yere koyuyorum sabah akşam açık doktorumuz da böyle yapmamızı söyledi zaten. arkadaşım açmamış.yeni doğan üşür demişler birkaç gün sonra derisi pul pul olmuş. şimdi onlarda açıyorlar.

aynen canım bende öyleyim aynaya bakmaya korkuyorumm (

ferdacım seni okumak beni rahatlatıyor valla :)) allah razı olsun sendenn

sütüm azcık aksın yüzüne kokuyor ya...:) sanırım sütüm yağlı aslında bu fikir banada sanki iyi gelir gibi gelmişti...valla ben ne sürdüysem bi türlü tamamen geçiremedim... bu arada şey sormuştunuz abisi bebişi kıskanmıyormu diye...oğlum çok eziyetli bi bebekti hamileliği bile..:) o doğduğunda tuvalete bile gidemeyen ben şükürler olsun ikisiyle gidebiliyorum, işimi, yemeğimi yapabiliyorum.. allah yardım ediyor...bebeğe bi zararı yok, gidip yanına zarar vermiyor...hatta seviyor yarım yamalak diliyle...kardeeiiş filan diyor..şarkı söylüyor..çoğu zaman iyiki olmuşş diyorum...sonrasında çok cesaret edemezdim...hem aklının çok ermemesi daha iyi sanki yoksa daha çok kıskanırdı gibi..

ben takmış durumdayım zaten gögüslerdeki çatlaklara bi de sönecek mi

bazen sezryanlarda vucüd anlamıyormuş rahimin boşalması gerektiğini bence ondan inmemiştir göbeğin üzme kendini zamanla iner

iyi geceler anneler geçmiş olsun diyen annelere teşekkür ederim
dün gece çok huysuz olan kızım bugün çok mutluydu ve sabahtan beri agu diyor yanlış mı anlıorum dedim ama eşim de fark etti direk agu diyo :)

Bu hafta basladi bizim, 8. Haftada yani, gunduz cok uslu ama aksam agliyor, normal deyip takmiyorum bende, 3. Ayda bebekler uyumadan once aglarmis

valla bende adanadayım açmıyorum klimayı gerçi ben mekkedeyken bile açmamıştım temmuzun ortasında
psikolojim mi bozuk nedir

valla bende adanadayım açmıyorum klimayı gerçi ben mekkedeyken bile açmamıştım temmuzun ortasında
psikolojim mi bozuk nedir

ben ankaranın sıcağına dayanamıorum sen nasıl dayanıorsun adanada. sıcağı çok seviorsun anlaşılan

Allah korusun minişlerimizi
iyiki duymuşsun ya
okuyunca içimden bişi gitti wala:18:
yakınında olsun hep bebişin..

gecmiş olsun canm..
cok şükür atlatmıssın süt olayını sewindim senn adına

Kizlar deliricem bana bisey diyin

oglum dun gece 11de uyandi sabah 6da uyudu aksam ustu 4e kadar 2 saat sonra yine uyudu hala uyuyo ve acikmiyo sanki zorla arada emziriyorum en fazla 3 dk emip birakiyo ( normal mi bu simdi

bu ara bizimkide bozdu düzeni
bende büyüme atagıdır diyorum..

bnm oğluşumda iyice ögrendi artık gülümsemeyi
sesli sesli bişiler söylediğimde keyfi yerindeyse kocaman gülümsüyo
o kadar mutlu oluyorumkii
gerçekten bambaşka bişiymiş
artık daha fazla egleniyoruz birlikte zaman gecirmekten
omzuma aldıgımda pışpışlamak için, omzumu yalıoo
öpüo annesini sewio diyorum
yanyana uzandığımızda öylece bana bakıo sessiz sessiz
biz birbirimize aşık olduk bile

slm anneler
2 aylık kontrolümüzde oğlum 5.800 ve 60 cm olmuş
çapaklarımız hala devam ettiği iççin göz doktoruna götürmmemizi söyledi
kabızlığımız için de fitil verdi
dün gece kabızlıktan uyuyamadı tabi bizi de uyutmadı

bakalım sizde neler varmış?

Selam kizlarr,
Uzun zamandir kafami kurcalayan bir soru sormak istiyorum sizlere.
Biz dun 1 ayimizi bitirdik cok sukur,dr kontrolumuzde oglusumun 5kilo 312 gram ve 60 cm oldugunu ogrendim dun.
Simdi gecen haftalarda arkadaslar kullandiklari bez miktarlarini yazmislar ben sokk oldum.
Biz daha hastanede verilen 1 kucuk paket bez(icinde kac tane var bilmiyorum)birde buyuk paket 1 numara bez(108'lik)
Kullandik ve daha bitmedi 5-10 tane var daha.
Arkadaslar 2 paket sundan 1 paket sundan 3 paket bundan yazinca ben cok sasirdim.Bizim oglan gunde tas catlasin 5 bez kirletiyo.Kilomuz boyumuzda iyi cok sukur bizde bi sorun yok demi?
Biz yurtdisindayiz sizin paketlermi kucuk yada sizin bebisler gunde daha fazla mi bez tuketiyo?yadaa siz daha kac saatte bir altini degistiriyorsunuz bebisinizin?Cvp verirseniz sevinirim:))

cnm sen hangi sporu yapmıştın bir de nereye gittin? bende başlamayı düşünüyorum da...

kimyon çayı nasıl nişi?
hangi markanın?

cnm kaka yapmışsa hemen değiştiriyorum, yapmamışsa max 3 saatte değiştiriyorum, zaten çişten dolmuşsa bez belli ediyor kendini...
ama ben geceleri değiştirmem, en son gece 12 gibi değiştiririm,sonra sabah en geç 7 gibi...

benım mınışın uyku duzenı yok ama genel olarak saat 6 ta ıkınıp sıkınmaya baslıyor sonra bende ayaklarını havaya dıkıyorum poposunu acıyorum ole bole bı saat gecıyor tatasını yapması ıcın sonra oynasıyoruz uyanıyor cunku banyosunu yapırıyorum 9 gıbı sonra ne zaman uyursa artık sallamaya alıstı ılk mememı ıstıyor sonrada sallanmak ıstıyor sonrası uyuyor ama sabah uykuları ole derın degıl en fazla bır bucuk saat sureklı meme ıstıyor ık mık uyanıp sallanmak ıstıyor aksamlarıda bellı olmuor 5*6-7 gıbı uyanıyor o saatler arası uyandıgı zaman tabı bazen cok uyuyo 9 10 gıbıde kalktıgı oluyor sonra yıne 2 saat uyumuor sonra yıne dalınca ıyı uyuyor aksamları ık mık yapmadan maşşallah ıyı uyuyor..dun aksam mesela oynastık onunla yoruldu ayaklar kollar gorsenız hıc durmadı uc saat uyumadı..uyutması sorun dalması ıkı saat zaten neyse gece 11 gıbı uyuduk sonra 1 de kalktı emdı sonra 3 bucukta uyandı emdı sonra 5 bucukta kalktı sonra 6 bucukta ıkınıp sıkılmalar basladı..

bazende delırıyor uyuyamadıgı zaman off artık sabaha kadar cıglıgı basıyor allah ım dıyorum napıcam esım ben seferber oluyoruz sabaha kadar uyuyamıoruz cunku tam susuyor uyudu derken bırden yıne basıyor cıglıgı haydaaaa yıne salla salla salla

cnm ılk zamanlar benden 30-40 cc cıkıordu bende elektrıklı pompa kullandım sutum cogalsın dıye gercekten ıse yarıyor tavsıye ederım..sonra benım tek gogsumden 75 ml cıkmaya basladı tabı ıkı gogus bır degıl bırınden 75 cıkıodu dıerınden 30 cc nedense bı gogusum dıgerıne nazaran daha doluydu sımdı de oyle ama bebıse ıkısınıde verdım hem sagdım suan bıraz duzeldı ıkısıde bır doluyor sımdı..cnm benım gogusumden hala 60-70 arası cıkıyor hanı dıolarya gogusumden 120 cıkıor dıye benım hayatta cıkmadı ıkısınden toplasan uc saatte bır 90 anca cıkar belkı cıkmıo bıle cunku aman aman sutum yok oyle ama bebısın kılosu ıyı maşşallah..annemde dıo fazla sutun yok ole bebıs cuk cuk cuk emmıo ama maşşallah bebısın kılo alımı ıyı dıo..asırı emmek ıstıyo bende verıorum mememı azda gelse mama vermıyorum dr dedıgını dınleseydım suan hala mama verıyor olurdum..

senınde zamanla sutun artıcak bence cnm su elektrıklı pompaya asıl zaten hırs yapıyorsun saatte bır ayy hadı bı sagıyım ne kadar cıkcak oluosun o arada zzaten senın sutunde yenılenıyor zamanla cogalıyor cnmcım

rezene olarak humana nın rezenesı var ıstersen bak bıberona gelınce dr browns guzelmıs cnm ben mama vermedıgım ıcın bebedor aldım memnunumda cunku dr browns un yıkaması vss ıcındekı borusu aman dedım hıc ugrasamam:)))

Cvp erdigin icin tesekkur ederim cnm.
Ozmn sende gunde 5-6 kere degistiriyorsun.
Bende ayni eger kakamizi yaptiysak hemen degistiriyorum, yoksa 2-3 kere cis yapmdan altini acmiyorum.
Bende gece degistirmiyorum sabah 6 gibi degistiriyorum iyi cok fark yok ayni hemen hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…