2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kac saattir devamida yok ama kasiklarim cok agriyo olamaz boyle bisiy ya

aklimda olsun bu ben actim altini serdim alt acma ortusunu karnina ve makata zyagiyla msj yaptim 15 dk sonra yapmaya basldi bende bacaklarini karnina itip yardimci oldum napim

sana da iyi geceler bizim kız gece-gündüz iyice karıştırdı uyanık yine sabahı görücez heralde senin bebiş de sare galiba adaşlar bizimkiyle :)

Son düzenleme:

masllh darısı basımıza :)

sana da iyi geceler bizim kız gece-gündüz iyice karıştırdı uyanık yine sabahı görücez heralde

saol canım. Aaaa evett kızımın adaşıı gece uykularıda benzesin inşallh :)bizim ki öyle yapınca güzel ılık bi duş aldırıyorum böyle masaj yapa yapa ama iyice acıkmasını bekliyorum. duş sonrası memeye bi yapışıyo anında uykuda denemişsin muhakkakta masajlı banyoyuda bir dene istersen belki işe yarar. birde çok sıcak havalar onlarda haklı. bizimki 11 de uyudu ama bu gecede beni uyku tutmuyo

Son düzenleme:
masllh darısı basımıza :)

Bacaklarini kaldirdim parmagimla surdum zyagini kulak cubuguyla falan degil anlamadigim kakasi sert degildi ki 4. gun oldu yapmayali rengide sari yesil arasi bisiydi niye yapmiyo ki kendi kendine illa kahredicek beni

çatlak problemi için günde 3kez ılık suda yatırıoruz artık banyoya bağısıklık kazandı bizimki :) öncesinde böyle değildi babası izne ayrıldı sabaha kadar oturuo bizim kızda onunla oturuo demin bi saat yatak odasında uyutmaya çalıştım ağladı hiç susmadı salona baasının yanına gelince sustu :) bebiş uyurken sende yat bence uyumasanda dinlenirsin

Bacaklarini kaldirdim parmagimla surdum zyagini kulak cubuguyla falan degil anlamadigim kakasi sert degildi ki 4. gun oldu yapmayali rengide sari yesil arasi bisiydi niye yapmiyo ki kendi kendine illa kahredicek beni

bizmkininde kakası sert olmuo ama yeşil olmaması lazım yanlış mı biliorum?

ya bizim kızda da var o tuvalet problemi. 35 günlüktü başladı bugün 58 günlük hala devam ediyo ben müdahale etmeden yapmıyo kaldıki öyle zeytinyağı falan da değil illa fitil atıcam aynen bende çok üzülüyorum kan testine kadar herşeyi yaptırdık hiç bişi çıkmadı bıraktım bende artık peşini düzelirler inşallh canım

çatlakmıı oy yavrum yaaa nasıl oldu da çatlak olduğunu anladın bizim kızın totosundada kırmızılık varda benmde aklıma geldi geçen gün. canı yanınca yapmamak için tuvaletini tutyomuş bu bebeler

bizim kızda fitilsiz yapmıo kakasını. ilk başlarda 5-6 günde yapıodu seninki gibi 30 günden sonra fitilsiz yapmıo kaç doktora gittik en son çocuk cerrahına gittik çatlak yüzünden yapmıo dedi. çatlağı ben 10 günlükken fark ettim kanamıştı bezini değiştirirken gördüm poposunun etrafında derin çizgiler var onlarmış çatlak bi de sert popusunun etrafı. çok gazlı bi bebek bizimki ıkınırken olmuş çatlak.

bizmkininde kakası sert olmuo ama yeşil olmaması lazım yanlış mı biliorum?

ne bilim dru olabilr yesil korkma dedi bana

ben gaz cikartsin diye popoyu ayirdigimda fark ettim hemen dru aradim antibiyotik krem basladik dedigin gibi acidigi icin tutuyolarmis sende bi kontrol et bence cunku benim oglaninda kizarikligi vardi pisik kremine ragmen ve catlakmis meger (

kıyamam onaaa bende uyanınca bakıym poposunun etrafına sertlik varmı diye. bizim kızda çok gazlıydı canım emerken memeyle kavga ediyodu resmen sırıl sıklam oluyodu emene kadar. 2 gündür kayın validem soğan pişirip göbişine koyuyo gazı felan kalmadı şükür. iğrenç kokuyo bizdede ilaçlar gazına fayda etmedi çünkü Allah şifa versin yavrularımıza

sende ihmal etme bakmayı inş yoktur. benimde kw elma yağı alın ayagına göbeğine sürün dedi bi o kalmıştı denemediğim onu denym olmasa senin soğan yöntemini de denerim.

dr öyle dediyse normaldir o zaman ben senin kafanı karıştırmış olmym canım gece gece kusura bakma

ay korktum valla sabaha ancak gece altını açmaya korkuyorum uyanmasın diye. ben yatym yoksa sahura kalkamıycam. kendinize bebişleriniz için iyi bakın kızlar. sağlam psikoloji sağlam bebekler demekmiş onu öğrendim. iyi uykular hepinize

Huhuu, merhabalar hanimlar, kim var kim yok :) ?
uzun süre sonra ilk defa girebiliyorum, cocuktan hic vaktim olmuyor,
kücücük daha 3haftalik ama durmuyor benim oglum mahfediyor beni...
bugün esim evdede vakit buldum hemen girivereyim dedim, bizim haziran anneleri burdami ?

nasilsiniz kizlar? sizlerin bebekleri nasil? uyuyorlarmi geceleri yoksa benim oglum gibi yoruyorlarmi onlarda annelerini ?

günaydın anneler
her sabah olduğu gibi 7 de ıkınmalarla uyandık,
hepinize bol sütlü, bol kakalı ve gazsız bir pazar günü dileriz...

bis de bugün yıldönümümüzü kutluycas eşimle :)
o bana hediyeyi almış ta ben tabi çocuktan fırsat bulup ta alamadım
oysa hep ben en güsel hediyeyi seçerdim
tam onun arayıpta bulamadığı olurdu ;(
bugün onun yanında bişiler almaya çalışcam artık
bir de oğlum müsade ederse yemeğe gidices :)
tabi ki de onunla teyzesi bırakın ben bakarım dedi ama bırakmaaammmm

bırakmam bırakmasına ama gün gelip te sinemaya gidebilecek miyis???

canım hamileyken temizliğe bende kadın alıyordum ama şuanda 9 ayın acısını çıkarıyorum çünkü temizlik yapmayı çok severim ve 9 ay boyunca doğru düzgün bişey yapmadım onun acısını çıkarıyorum:) birde nazar dediğin doğru kızıma nazar değdi 3 gün bıyunca hiç durmadı bana hiçbirşey yaptırmadı sürekli ağladı kucak istedi gazı var diye düşündüm ama yinede doktora götürdüm idrar testi falan yaptı çok şükür bişey çıkmadı gazından dolayı karnı ağrıyormuş fitil verdi 6 gündür kullanıyoruz çok şükür bir kaç gündür yine eski haline döndü sakiniz şimdi. özgürlüğe gelince ben 23 yaşındayım 3 senelik evliyim aslında o rahatlığa alışanlardan biride bendim ama şimdi bebişimle rahatlığı nasıl sağlarım onu araştırıp deniyorum ve başarılıda oluyorum sanırım

canım sütlaçı normal şekilde yapıyosun bir yandan şeftalileri soyup dilimliyosun geniş bir tencerede şekerle suyunu çekene kadar karamelize ediyorun sütlacı kaseye koyuyosun arasına şeftali karameli ve badem serpiştiriyorsun üstüne tekrar sütleç dolapta soğutuyosun çok güzel oluyor.

benimki hem anne hem baba diyo normal canım bu sesleri bilinçsizce çıkartıyo bebişler şimdilerde ayy demeye de başladı bide içini çeke çeke çığlık atarak gülüyo benim küçük baco

herkeslere günaydın bu ramazan bizi fena vurdu hem ev işi hem sahur hem yemek hem bebek çok zor valla benimki yine uyandı behlül kaçar kızlar kendinize bebişlerinize iyi bakın uğrarım yine

Merhabalar ben de haziran annesiyim. Oğlum sizin kızınız gibi çok gazlı ve iki ilaç kullandık ikisi de işe yaramadı.Soğan pişirme yöntemini merak ettim. Soğanı suda haşlayıp göbeğine mi koyacağız? Ben de denemek istiyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…