Bi arkadaş bu problemi olan bi annenin hikayesini paylaşmıştı hatırlayamadım kimdi ama okumuştum hepsini. Tüm yolları denediğini ve çogunun işe yaramadıgını anlatıyordu. O da oluruna bırakmış sonunda umarım tez zamanda bol kakalı bezler hediye eder annesine.
Aynen benimki de seninki gibi geçti kanamalarım ama adet olmadım 42. gün yine kesildi. Cuma günü iki aylık olacağız kısmetse. Hala adet olmadım.
geçmiş olsun biliosun bizde de aynı problem var en son gittiğimiz çocuk cerrahı anne sütü bağırsakta iyi emiliyosa geç yapar kakasını 7güne kdar bekleyin sonra fitil verin dedi ama fitili dörde bölüp zeytinyağına batırıp verin çatlağı artmasın dedi seninkinde de catlak vardı galiba
amaaan ben facetedir herkes buraya giren olmaz diye hiç buraya bakmıyodum. bi bakıym neler var diye öylesine girdim meğer çoğunuz burdaymışsınız. herkese iyi geceler kızlar Allah bebişlerimize deliksiz uykular versin
kac saattir devamida yok ama kasiklarim cok agriyo olamaz boyle bisiy ya
aklimda olsun bu ben actim altini serdim alt acma ortusunu karnina ve makata zyagiyla msj yaptim 15 dk sonra yapmaya basldi bende bacaklarini karnina itip yardimci oldum napim
sana da iyi geceler bizim kız gece-gündüz iyice karıştırdı uyanık yine sabahı görücez heralde
masllh darısı basımıza :)
saol canım. bizim ki öyle yapınca güzel ılık bi duş aldırıyorum böyle masaj yapa yapa ama iyice acıkmasını bekliyorum. duş sonrası memeye bi yapışıyo anında uykuda denemişsin muhakkakta masajlı banyoyuda bir dene istersen belki işe yarar. birde çok sıcak havalar onlarda haklı. bizimki 11 de uyudu ama bu gecede beni uyku tutmuyo
Bacaklarini kaldirdim parmagimla surdum zyagini kulak cubuguyla falan degil anlamadigim kakasi sert degildi ki 4. gun oldu yapmayali rengide sari yesil arasi bisiydi niye yapmiyo ki kendi kendine illa kahredicek beni
ya bizim kızda da var o tuvalet problemi. 35 günlüktü başladı bugün 58 günlük hala devam ediyo ben müdahale etmeden yapmıyo kaldıki öyle zeytinyağı falan da değil illa fitil atıcam aynen bende çok üzülüyorum kan testine kadar herşeyi yaptırdık hiç bişi çıkmadı bıraktım bende artık peşiniBacaklarini kaldirdim parmagimla surdum zyagini kulak cubuguyla falan degil anlamadigim kakasi sert degildi ki 4. gun oldu yapmayali rengide sari yesil arasi bisiydi niye yapmiyo ki kendi kendine illa kahredicek beni
çatlak problemi için günde 3kez ılık suda yatırıoruz artık banyoya bağısıklık kazandı bizimki :) öncesinde böyle değildi babası izne ayrıldı sabaha kadar oturuo bizim kızda onunla oturuo demin bi saat yatak odasında uyutmaya çalıştım ağladı hiç susmadı salona baasının yanına gelince sustu :) bebiş uyurken sende yat bence uyumasanda dinlenirsin
ya bizim kızda da var o tuvalet problemi. 35 günlüktü başladı bugün 58 günlük hala devam ediyo ben müdahale etmeden yapmıyo kaldıki öyle zeytinyağı falan da değil illa fitil atıcam aynen bende çok üzülüyorum kan testine kadar herşeyi yaptırdık hiç bişi çıkmadı bıraktım bende artık peşinidüzelirler inşallh canım
çatlakmıı oy yavrum yaaa nasıl oldu da çatlak olduğunu anladın bizim kızın totosundada kırmızılık varda benmde aklıma geldi geçen gün. canı yanınca yapmamak için tuvaletini tutyomuş bu bebeler
bizmkininde kakası sert olmuo ama yeşil olmaması lazım yanlış mı biliorum?
ya bizim kızda da var o tuvalet problemi. 35 günlüktü başladı bugün 58 günlük hala devam ediyo ben müdahale etmeden yapmıyo kaldıki öyle zeytinyağı falan da değil illa fitil atıcam aynen bende çok üzülüyorum kan testine kadar herşeyi yaptırdık hiç bişi çıkmadı bıraktım bende artık peşinidüzelirler inşallh canım
çatlakmıı oy yavrum yaaa nasıl oldu da çatlak olduğunu anladın bizim kızın totosundada kırmızılık varda benmde aklıma geldi geçen gün. canı yanınca yapmamak için tuvaletini tutyomuş bu bebeler
kıyamam onaaa bende uyanınca bakıym poposunun etrafına sertlik varmı diye. bizim kızda çok gazlıydı canım emerken memeyle kavga ediyodu resmen sırıl sıklam oluyodu emene kadar. 2 gündür kayın validem soğan pişirip göbişine koyuyo gazı felan kalmadı şükür. iğrenç kokuyo bizdede ilaçlar gazına fayda etmedi çünkü Allah şifa versin yavrularımızabizim kızda fitilsiz yapmıo kakasını. ilk başlarda 5-6 günde yapıodu seninki gibi 30 günden sonra fitilsiz yapmıo kaç doktora gittik en son çocuk cerrahına gittik çatlak yüzünden yapmıo dedi. çatlağı ben 10 günlükken fark ettim kanamıştı bezini değiştirirken gördüm poposunun etrafında derin çizgiler var onlarmış çatlak bi de sert popusunun etrafı. çok gazlı bi bebek bizimki ıkınırken olmuş çatlak.
kıyamam onaaa bende uyanınca bakıym poposunun etrafına sertlik varmı diye. bizim kızda çok gazlıydı canım emerken memeyle kavga ediyodu resmen sırıl sıklam oluyodu emene kadar. 2 gündür kayın validem soğan pişirip göbişine koyuyo gazı felan kalmadı şükür. iğrenç kokuyo bizdede ilaçlar gazına fayda etmedi çünkü Allah şifa versin yavrularımıza
ne bilim dru olabilr yesil korkma dedi bana
ben gaz cikartsin diye popoyu ayirdigimda fark ettim hemen dru aradim antibiyotik krem basladik dedigin gibi acidigi icin tutuyolarmis sende bi kontrol et bence cunku benim oglaninda kizarikligi vardi pisik kremine ragmen ve catlakmis meger(
Gerçekten maşallah canım. Ne kadar pratiksin neler neler yapmışsınız öyle ben bi yemeği yaparsam şükredıyorum. Ara sıra kendine nazar duası okumayı ihmal etme.hatırladığım kadarıyla çok da gençtin sen. Benim yaş kemale erdi ondan mıdır yoksa üç yıl çocuksuz evlilik rahatlığına fazla mı alıştım nedir özgürlüğümün kısıtlanmasına hala alışamadım.
Çok şükür kızımın fazla sıkıntısı yok zaten ev işi yaptığım da yok haftalık kadın geliyo.Neyse fazla uzattım canım tekrar maşallah.
slm arkadaşlar.. en erken kalkan bugün biziz galibagece 1de,sahurda,sabah namazında bi de ekstra bi öğün yaptık. biraz gaz çıkrdık. babanın eline işedik ve şimdi yeni daldık bakalım bu seferki kaç dk sürecek ? gazdan uyuyamıyo da minnağım.. yaramaz annesi dün mercimek yemiş de
utopya ve ilk menüler güzelmiş
_ilk ben de dün niyetliydim sarmaya da oğluşun canı istemedi babasına yedirmek,yapamadık vakit bulupyalnız şeftalili sütlaç nasılmış merak ettim doğrusu :44::44:
.
Kizlar ruzgar tam 30 gunluk oldugu gun anne dedi 2 kere hatta birini babasida duydu ve bozuldu anne diyo bu eşogluesek dedi :)) 32. gunumuzde yine 3 kere anne dedi bu mumkun mu yani anlamsiz cikardigi sesleri ben mi benzetiyorum dicem ama babasida sahit oldu sizce ???
kıyamam onaaa bende uyanınca bakıym poposunun etrafına sertlik varmı diye. bizim kızda çok gazlıydı canım emerken memeyle kavga ediyodu resmen sırıl sıklam oluyodu emene kadar. 2 gündür kayın validem soğan pişirip göbişine koyuyo gazı felan kalmadı şükür. iğrenç kokuyo bizdede ilaçlar gazına fayda etmedi çünkü Allah şifa versin yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?