benim oglum baya az emiyor o zaman ya
ama zorlarsam da agliyor napiyim
doyuyor denekki
zaten minyon bi bebek
buarada elevit sutun kalitesini artiriyor diye duydugum
icin iciyorum
hem vitamin iyidir
Benim oglan dunyalari yesede gece hic uyumuyo sabah 6-6.30 gibi yatiyoruz ancak :)) ama sabahta kalkmiyo kesinlikle en erken 15.00da kalkiyo aksam yatmaz sabah kalkmaz tipten benim oglan
Yaaa, uzuldum senin adina, biz hic sabahlamadik daha Allaha sukur hep uyudu gece, 3. Ayda duzelirsiniz insallah, gece gunduzu ayirt ediyorlarmis o zaman
ya kızlar benim oğlum dün gece 12 den beri uyumuyor
uyuyor 10 dk sonra 1-2 kez de yarım saat sonra kalkıyor
kendimden geçtim bu çocuk nasıl dayanıyor
zaten gece hiç uyumazdı bari gündüz uyurdu
benim oğlum da 10 dk falan emiyor
1-1,5 saat sonra tekrar emiyor
ah isallah oyle olur ama 3. aya kadar ben zombiden beter olucam garanti(
benimkide bikac gun yapmisti aynisini benimde anlamadigim sabahtan beri catir catir pirtlayan cocuk gece niye gaz sancisi ceker(
günaydın herkesee....
jang_bogo canım geçmiş olsun Allah acil şifalar veersin
dilex canım eşinle oğluşunla daha nice güzel yıllar diliyorum hediye işine gelince oğluşlarımmızdan güzel hediye mi olur artık seneye seneye güzel bişey alırsın
slm kızlar... cuma günü apar topar hazırlanıp köye gittk.. dün geceye kdr köydeydik..oğluşum köy havasını pek sevyo.. uzun uzun uyuyo serin esen rüzgarda.. eee ananeyle dede de bakınca ben de iş yapmaya zaman buldum yani.. eskiden biri söylese ev işi yapmak için bu kdr yorulacağımı ama yapınca bu kdr mutlu olacağımı inanmazdım.. hayır sorun önceden tembel olmam falan değil,sorun başımı bile kaşıyacak fırsatı bulamamam. en ufak fırsatta zil takıp oynayasım geliyona yapacağımı şaşırıyorum doğrusu :))
neyse kızlar en son sağlık problemimden bahsetmiştim.. köyden önce aile hekimimize gittik.. hemoroid olmuşumdoğum kaynaklıymış.. içeriden oluştuğu için ancak hap vs verdi.. bir haftaya geçer dedi inş geçer.. üroloji dr umdan da tahliller alındı,sonuç 100 bin bakteri toplamda 6 ilacım oldu ama antibiyotiğe henüz başlamadım. diğerleri bile perişan ediyo. dün oruç olmadığım halde iki kere elim ayağım titredi,uzun zaman kendime gelemedim. bu mübarek günlerde şifa için dua istiyorum sizlerden,unutmazsaız sevinirim..
bu arada unnado dan aldığım sling ve şampuan aynı gün kargolanacaktı,şampuan h.sonu gelmiş sling ortalarda yok.. başka alanlar da vardı,elinize ulaştı mı merak ettim kızlar...
geçmişi de bi ara okurum inş.. şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.. öğlenden itibaren bizimki hiç fırsat vermiyor da 8 e kdr.. sizlere de kolay gelsin,bebişlere ve sizlere mutlu,mesut,sağlıklı,hayırlı günler diliyorum.. kendinize ii bakın..
slm kızlar... cuma günü apar topar hazırlanıp köye gittk.. dün geceye kdr köydeydik..oğluşum köy havasını pek sevyo.. uzun uzun uyuyo serin esen rüzgarda.. eee ananeyle dede de bakınca ben de iş yapmaya zaman buldum yani.. eskiden biri söylese ev işi yapmak için bu kdr yorulacağımı ama yapınca bu kdr mutlu olacağımı inanmazdım.. hayır sorun önceden tembel olmam falan değil,sorun başımı bile kaşıyacak fırsatı bulamamam. en ufak fırsatta zil takıp oynayasım geliyona yapacağımı şaşırıyorum doğrusu :))
neyse kızlar en son sağlık problemimden bahsetmiştim.. köyden önce aile hekimimize gittik.. hemoroid olmuşumdoğum kaynaklıymış.. içeriden oluştuğu için ancak hap vs verdi.. bir haftaya geçer dedi inş geçer.. üroloji dr umdan da tahliller alındı,sonuç 100 bin bakteri toplamda 6 ilacım oldu ama antibiyotiğe henüz başlamadım. diğerleri bile perişan ediyo. dün oruç olmadığım halde iki kere elim ayağım titredi,uzun zaman kendime gelemedim. bu mübarek günlerde şifa için dua istiyorum sizlerden,unutmazsaız sevinirim..
bu arada unnado dan aldığım sling ve şampuan aynı gün kargolanacaktı,şampuan h.sonu gelmiş sling ortalarda yok.. başka alanlar da vardı,elinize ulaştı mı merak ettim kızlar...
geçmişi de bi ara okurum inş.. şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.. öğlenden itibaren bizimki hiç fırsat vermiyor da 8 e kdr.. sizlere de kolay gelsin,bebişlere ve sizlere mutlu,mesut,sağlıklı,hayırlı günler diliyorum.. kendinize ii bakın..
benim oglum tek gogus emiyor 5-10 dk arasi
doyunca diliyle itiyor
nadiren daha uzun emiyor
1-2 saat arasinda tekrar emiyor
ben doktorumu aradim 40inda geleyim mi diye
sikayetin yoksa gerek yok dedi gitmedim
demir hapi bir sure kullanip biraktim
kan degerlerime baktirdim normal
elevit kullaniyorum
Dün aksam bütün cesaretmi topladım we iftardan sonra gezmeye cıktık :)
24 günlüğüz diye annem biraz laf etti kalabalığa sokma seklinde ama dinlemedim.. cünkü gercekten cok bunaldım..
saat 9.30 da cıkıp sultanahmete gittik arkadaslarla, oturduk cay ictik gezdik..
ordan bastık eyüp sultana geldik, feshaneyi gezdik hatta lunaparkta 1-2 makineyi denedim :)) cok zewkliydi.. eyüp sultanda da sahur yaptıktan sonra 4.30 da ewdeydik.. miniğim yeni uyudu, benim de gözümden uyku akıyor ama mutluyum :)
üşüdü mü, acıktı mı diye dert ettiğim oldu ama hawa sıcaktı, acıktığında da emmek istedi zaten. bende taktım emzirme önlüğümü 2 kez arabada, 1 kez bebek bakım odasında(eyüpte) 1 kez de lunaparkın arkasında kuytu köşede emzirdim :)
ilk sokak deneyimimi yasadım (hatta uzun saatler şeklinde) artık korkmuyorum
Bebegi gece hic uyanmadan 5-6 saat uyuyan var mi?
merhba anneler inş bebişler ve sizler iisizdir
biz iiyz bebiişm izin verirse bu aksam yemege gidicez bide hiç bi ayakkabım olmuo ayagıma ayakkabı bakıcaz sizin ayakkabılarınız oluo mu?
bide röfle yaptırmak istiyorum bi sakıncası varmı bilior musunz?
hımmm tamam cnm teşekkür ederim...
aynen benimde sol göğsüm daha dolu ama ben her zaman önce sağ göğsümü verip sonra sol göğsümü veriyorum ki süt daha da azalmasın...bende önceden ağlayınca çok telaşlanıyodum ne yapacağımı şaşırıyodum şimdi ağla kızım ağla ciğerlerin açılır moduna geçtim..
en iyisi kan testi yaptırmak galiba... teşekkür ederim cnm...
çok teşekkür ederim cnm... bende 5-6 ay kullanılacak diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum...
çok iyi ya 5-10 dk benim kız bıraksam bir memede saatlerce kalacak bende 15-20 dk sonra kendim zorla bıraktırıyorum hatta eşim gelip bizi ayırıyo...göğüs uçlarımı çürüttü bu kızçe benim... bende kan değerlerine baktırayım...eleviti doğumdan sonra kullananı hiç duymamıştım...çok teşekkür ederim cnm....
geçmiş olsun canımslm kızlar... cuma günü apar topar hazırlanıp köye gittk.. dün geceye kdr köydeydik..oğluşum köy havasını pek sevyo.. uzun uzun uyuyo serin esen rüzgarda.. eee ananeyle dede de bakınca ben de iş yapmaya zaman buldum yani.. eskiden biri söylese ev işi yapmak için bu kdr yorulacağımı ama yapınca bu kdr mutlu olacağımı inanmazdım.. hayır sorun önceden tembel olmam falan değil,sorun başımı bile kaşıyacak fırsatı bulamamam. en ufak fırsatta zil takıp oynayasım geliyona yapacağımı şaşırıyorum doğrusu :))
mutluluklar dilerimteşekkür ederis cnm
3. yılımızı doldurduk, dün çok güsel geçti
kahvaltıya urlaya gittik
sadece ayaklarımızı denize sokabildik ve bununla mutlu olduk
içimiz gitti elbiselerle atlamamak için
her sene mayısta açılışı yapardık
şimdi oğlumus biras daha büyüsün diye bekliyorus...
ne kadar daha dayanabiliris bilmiyorusss
benimki de halka slingGeçmiş olsun canım kendine aman iyi bak ki bebişin iyi olsun.
ben mei tai almıştım az önce kargo getirdi.ama ben pek beğenmedim acaba geri mi göndersem diye süşünüyorum.64 günlüğüz daha ama.büyüdüğünde kullanışlı olu rmu bilmiyorum akıl verin arkadaşalr yaa!!!!
çok iyi etmişsiniz canımDün aksam bütün cesaretmi topladım we iftardan sonra gezmeye cıktık :)
24 günlüğüz diye annem biraz laf etti kalabalığa sokma seklinde ama dinlemedim.. cünkü gercekten cok bunaldım..
saat 9.30 da cıkıp sultanahmete gittik arkadaslarla, oturduk cay ictik gezdik..
ordan bastık eyüp sultana geldik, feshaneyi gezdik hatta lunaparkta 1-2 makineyi denedim :)) cok zewkliydi.. eyüp sultanda da sahur yaptıktan sonra 4.30 da ewdeydik.. miniğim yeni uyudu, benim de gözümden uyku akıyor ama mutluyum :)
üşüdü mü, acıktı mı diye dert ettiğim oldu ama hawa sıcaktı, acıktığında da emmek istedi zaten. bende taktım emzirme önlüğümü 2 kez arabada, 1 kez bebek bakım odasında(eyüpte) 1 kez de lunaparkın arkasında kuytu köşede emzirdim :)
ilk sokak deneyimimi yasadım (hatta uzun saatler şeklinde) artık korkmuyorum
doktorum sadece kan hapı verdi bana ama ben yanında kalsiyum omega 3 falan da kullandımben de doğumdan sonra dr unuz size hangi ilaçları kullanmanızı söyledi merak ediyorum,
benim dr um elevit, calsiyum ve kan hapı werdi
kan hapını içemiyorum
şimdiye kadar da hep iğnesini tercih ederdim
elevit ve calsiyumu da fırsat buldukça içebiliyorum
doğuma kadar kendime çok iyi bakabildim
ama doğumdan sonra hiç bakamadım
şimdi dişlerim çürüdü ve dizlerim ağrıyoo
merdiven inip çıkmakta zorlanıyorum
sizler nasılsınısss
valla bana saçma geliyor o adetleroohhh süper ne güzel yapmışsın bende kaç gündür alışveriş yapcam bebeğin kırkı çıkmadan özellikle akşam dışarıya çıkılmaz diye çevremdekiler tutturuyor iftardan sonra serinlikte çıkalım diyoruz eşimle ama kayınvalidem tutturmuş olmazda olmaz diye....
zaten bu kırkı çıkmadan dışarıya çıkılmamasının nedenini bilmiyorum açıkçası nedenini merak da ediyorum bu dışarı çıkılmaz diyenlere soruyorum onlarda bilmiyorlar...
oohhh süper ne güzel yapmışsın bende kaç gündür alışveriş yapcam bebeğin kırkı çıkmadan özellikle akşam dışarıya çıkılmaz diye çevremdekiler tutturuyor iftardan sonra serinlikte çıkalım diyoruz eşimle ama kayınvalidem tutturmuş olmazda olmaz diye....
zaten bu kırkı çıkmadan dışarıya çıkılmamasının nedenini bilmiyorum açıkçası nedenini merak da ediyorum bu dışarı çıkılmaz diyenlere soruyorum onlarda bilmiyorlar...
ya canım onun bebekle alakası yokki.. eskiden büyüklerimiz lohusa kadın 40 günde iyileşir diye cıkılmaz demişler ama ben 2.gün ayaktaydım masallah.. kendimi iyi hissediyosam nie 40 e bekliyim cok sacma.. bebeğinin de durumunu az cok anlarsınn zaten.. kalabalığa sokup temas ettirmedikten sonra bence sorun yok.. ohh mis gibi hawa aldı miniğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?