2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bu kadar bunalıma tabiiki olmaz sütün.. lütfen rahat l birazcık.. ben 11 kilo aldım hamileleiğimde, eski kiloma 3 kilom kaldı bugün 23.günümüz..
göbeğim birazcık duruyo ama egzersize basladıgımızda gidicek hepsi.. bide benim kanamam cok oldu, sende olmamıs. regl olmaya baslayınca düzelir sıkma canını.. esinin de öyle düşünüp baskalarına bakacagını hiç sanmam, lohusalık psikolojisi bu..

al benden de o kadar.. bende yiyorum artık canım ne isterse abartmadan.. ama benim minikk alttan üstten cıkarıyo.. bol bol rezene we ansaon cayı iciyorum o da gazını cıkartıyo sanırım..

bende sanki eskisine göre daha rahatım sükür.. ewham yapınca daralınca daha kötü oluo cünkü.. hayatı biz zorlastırıyoruz we aynı sekilde biz kolaylastırıyoruz.. ben kolaylastırmaktan yanayım
peki sen dısarı cıkarırke ne giydiriyosun ferda ? biz bugün 23. günlüğüz artık bende cıkarıcaa ama ne giydiriceğimi kestiremiyorum ?
bizim sahilde esiyo efil efil..

Of okurken buz gibi terledim çok geçmiş olsun. Benimki bayılıyo yüzüstü yatmaya okuyunca koştum baktım napıyor diye.Hepimiz çok tetikte olmalıyız Allah korusun meleklerimizi.

canım yanında yoksan yüz üstü yatırma. kafalarını cok cabuk cewiriyolar, ağzı kapanabilir dikkatli olmalıyız. ben geceleri bile tetikte uyuyorum psikolojim bozuldu resmen. bi öksürse içim gidiyo..

içim gitti. Allahım kimseye göstermesin, ewlat acısıyla sınamasın.. cok dikkatli olmalıyız..
ben hiç yalnız bırakmamaya calısıyorum. kendim yoksam esimi bekletiriyorum yanında. bende iş yapıcaksam ana kucagında yanımda tasıyorum..

biz 23 günlüğüz dün 56'lık olandan 4. pakete basladık canım..

hepinize iyi pazarlar
bebisler kaka yapamayinca cok uzuluyorum
bizimkinde de bol bol gaz var
ustten cikaramiyordu gazini sukur bikac gundur cikarabiliyor
ama her sabah ikinma seansimiz var

becom nasil giydirdigimi sormussun
citcitli badi ustune tisort ve alt giydiriyorum
biz genelde aksam cikiyoruz
gunduz cikarsam citcitli ve corap sadece
dun yine ciktik
acik havada yemek yiyip keyif yapacaktik
ankarada yagmur basladi maalesef ne sanssizim
biz de iceri gecip yemegimizi yiyip kalktik
halbuki oglum 10 gibi uyuyacak biz 2 saat daha oturacaktik
neyse artik baska zaman insallah

merhaba kızlar siz bebişlerinizi her memede kaçar dakika emziriyorsunuz? bir de ben normal doğum yaptım doktorum 40 ın çıktıktan sonra muayeneye gel demişti bizde başka bir şehre taşındık acaba bir doktora gitsem mi yoksa gerek yok mu sizin kırkınız çıkınca gitmiş miydiniz? bir de demir ilacı kullanıyor musunuz? doktor bana verdi bitmek üzere tekrar yazdırmalı mıyım?? ne kadar süreyle kullanılacak biliyor musunuz? çok soru sordum galiba yardımcı olur musunuz???

benım doktorum cagırmadı o yuzden gıtmıcem.sadece 40 ından sonra gel spıral takalım dedı.ben de ıstemedım onun dısında bişi demedı.sorun olursa gıdersın.demır ılacı bir aylık zaten onuda sordum doktora bıtene kadar kullan dedı.tekrar kullanmana gerek yoktur heralde.

Toplam yarim saat emziriyorum, gogsum acimazsa ve sut varsa tek memeden emziriyorum, sol gogsum daha dolu, aksam sinir seanslarimizda genelde onu veriyorum, bu arada aksam aglamalari oyle korkulacak gibi degil, dolasarak falan
n gecistiriyoruz bir sekilde yada artik kasarlandim,takmiyorum. Dikkat ettim bebek aglayinca dahaiyi uyuyor zaten kitaplarda da bebegin aglamasini emzikle yada sallayarak baskilamayin diyor, dogum travmasini aglayarak atiyorlarmis, kucagimiza alip sarilarak tutacakmisiz
Demir ilacini 2-3 ay kullanmak gerekiyormus, ben bitene kadar kullanacagim 2,5 ay gibi olacak

benim 40ım cıkalı baya oldu ama doktorum tatilde onun için gitmedim bi problem olmadıgı için gelmesini ekliyorum eylüle gelicekmiş o zaman gidicem. demir ilacı vermedi benim doktorum 5gunluk muayenesine gittigimde.. gecen gun aile hekimine gitmiştim bebişi göstermeye o zaman aile hekimi yazdı emzirmen bitene kadar kullanacaksın dedi bende unutmazsam kullanıorum.

merhba anneler inş bebişler ve sizler iisizdir
biz iiyz bebiişm izin verirse bu aksam yemege gidicez bide hiç bi ayakkabım olmuo ayagıma ayakkabı bakıcaz sizin ayakkabılarınız oluo mu?
bide röfle yaptırmak istiyorum bi sakıncası varmı bilior musunz?

yıldonumuz kutlu olsun sen en güzel hediyeyi bebegnle verdin zaten eşine daha iyisini bulamazsın :)
bence ilk sinemaya gidişimiz bebişlerle olacak bi çizgi filme fln :)

benim oglum tek gogus emiyor 5-10 dk arasi
doyunca diliyle itiyor
nadiren daha uzun emiyor
1-2 saat arasinda tekrar emiyor

ben doktorumu aradim 40inda geleyim mi diye
sikayetin yoksa gerek yok dedi gitmedim

demir hapi bir sure kullanip biraktim
kan degerlerime baktirdim normal
elevit kullaniyorum

ben emzirme suresince boyatmam
zararli oldugunu dusunuyorum
ama yaptiracaksan da dibine degdirmesinler bence
benim ayakkabilarim oluyor
sadece onceden olan bikac ayakkabim olmuyor

selamlar kizlar

benim oglum her iki gogusu 10ar bazen 15er dk emiyo tek memeyle doydugu gorulmedi daha hatta goguslerimin dolupta sertlerstigi bile olmadi 1-1.5 saatte bir emiyo

Bebeklerin yuzustu yatirilmasina gelince benim piskin yuzunu gomuyo battaniyeye bagira bagira agliyo bazen kafayi cevirip bana bakiyo alacam mi diye ama yemezlerrrr

hımmm tamam cnm teşekkür ederim...

aynen benimde sol göğsüm daha dolu ama ben her zaman önce sağ göğsümü verip sonra sol göğsümü veriyorum ki süt daha da azalmasın...bende önceden ağlayınca çok telaşlanıyodum ne yapacağımı şaşırıyodum şimdi ağla kızım ağla ciğerlerin açılır moduna geçtim..
en iyisi kan testi yaptırmak galiba... teşekkür ederim cnm...

çok teşekkür ederim cnm... bende 5-6 ay kullanılacak diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum...

çok iyi ya 5-10 dk benim kız bıraksam bir memede saatlerce kalacak bende 15-20 dk sonra kendim zorla bıraktırıyorum hatta eşim gelip bizi ayırıyo... göğüs uçlarımı çürüttü bu kızçe benim... bende kan değerlerine baktırayım...eleviti doğumdan sonra kullananı hiç duymamıştım...çok teşekkür ederim cnm....

benim oglum baya az emiyor o zaman ya
ama zorlarsam da agliyor napiyim
doyuyor denekki
zaten minyon bi bebek

buarada elevit sutun kalitesini artiriyor diye duydugum
icin iciyorum
hem vitamin iyidir

benm bebiş herzaman değil ama bazen 5saat uyuyor altı olmadı hiç
doktora sordum uyandırma onun uyku düzeni o olabilir iyi doymustur oyle uyuyodur yoksa uyumaz dedi.

Evet gunduz iyi beslenen bebek gece uzun uyurmus, benimki en fazla 3 saat uyuyor, keske 5-6 saat uyusa
Benimki de eger emerken uyuklamiyorsa saatlerce emebilir, kendi kendine biraktigi hic olmadi :)
Amann oyle boyle buyuyorlar iste, her bebek farkli, Allaha bin sukur

Benim oglan dunyalari yesede gece hic uyumuyo sabah 6-6.30 gibi yatiyoruz ancak :)) ama sabahta kalkmiyo kesinlikle en erken 15.00da kalkiyo aksam yatmaz sabah kalkmaz tipten benim oglan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…