- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
oohhh süper ne güzel yapmışsın bende kaç gündür alışveriş yapcam bebeğin kırkı çıkmadan özellikle akşam dışarıya çıkılmaz diye çevremdekiler tutturuyor iftardan sonra serinlikte çıkalım diyoruz eşimle ama kayınvalidem tutturmuş olmazda olmaz diye....
zaten bu kırkı çıkmadan dışarıya çıkılmamasının nedenini bilmiyorum açıkçası nedenini merak da ediyorum bu dışarı çıkılmaz diyenlere soruyorum onlarda bilmiyorlar...[/QUObebegın evıne adapte olmasıymıs ve dısarı cıkıldıgında huyu degısırmıs oyle derler.
Dün aksam bütün cesaretmi topladım we iftardan sonra gezmeye cıktık :)
24 günlüğüz diye annem biraz laf etti kalabalığa sokma seklinde ama dinlemedim.. cünkü gercekten cok bunaldım..
saat 9.30 da cıkıp sultanahmete gittik arkadaslarla, oturduk cay ictik gezdik..
ordan bastık eyüp sultana geldik, feshaneyi gezdik hatta lunaparkta 1-2 makineyi denedim :)) cok zewkliydi.. eyüp sultanda da sahur yaptıktan sonra 4.30 da ewdeydik.. miniğim yeni uyudu, benim de gözümden uyku akıyor ama mutluyum :)
üşüdü mü, acıktı mı diye dert ettiğim oldu ama hawa sıcaktı, acıktığında da emmek istedi zaten. bende taktım emzirme önlüğümü 2 kez arabada, 1 kez bebek bakım odasında(eyüpte) 1 kez de lunaparkın arkasında kuytu köşede emzirdim :)
ilk sokak deneyimimi yasadım (hatta uzun saatler şeklinde) artık korkmuyorum
herkese günaydın benim kızımın 2. ay kontrolü oldu 1 ayda 1 kilo almış sizce nasıl geçen sefer birbuçuk kiloya yakın olduğu için şimdi sanki bana az gibi geldi 3kilo40 gramla hastaneden çıkmıştık şuanda 5 kilo 250 gram iyi mi kızlar doktor iyi dedi ama siz burda hep 5in üstünde yazınca bana az gibi geldi gerçi kız bebeklerle erkek bebekler fark ediyor sanırım?
sling almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz ve hangisini yazlıkta bebek arabası işimi görmüştü şimdi bayramda otele tatile gidicez 1 hafta orda sling daha rahat olur gibime geliyor siz ne önerirsiniz?
ayrıca eşimin işyeri eminönünde ben ise bahçelievlerde oturuyorum bebişimle tramwaya binsem sıkıntı olur mu ya da taksiyi mi tercih edeyim o da 50 tlden aşağı götürmez binmeme değmez havuzlu hana gitmeyi planlıyordum benim kızın kıyafetleri artık olmuyorda.
çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim kızlar.
bu arada dün migrosa alışverişe gittik, prima bebek bezlerinde 1 alana 2.si yarı fiyatına bilginiz olsun.
kızım 24 saattır uyuyor arada sutunu veriyorum uyuyor ne tatlı bişi ya :) bugun 40.gunumuz dunde bugunde delıksız uyuduk.sallamadan uyuyo artık.gercı çok huysuzlanan bı bebek degıldı benım yavrum.ama uyuturdum yerıne koyarken uyanırdı,saatlerce sallayarak uyutmaya calısırdım.hatta ayaklarım daha dune kadar agrıyodu basamıyodum üstüne.artık gecelerı guzel uyuyo gunduzlerıde yarı uyanık yarı uyur vazıyette.hep böyle gıder inş.
canım bence kilosu çok iyi maşallahh
1,5 kilo fazla zaten ayda, günlük 20-30 arası normalmiş ki üst sınır aylık 900 gram
maşallah her iki ayda da fazla fazla almış ne güzel
benim oğlum ilk ay 3970 çıktı diye sevinmiştim ben
3270 doğdu, 3060a düştü 900 gr almış diye sevinmiştim
sizi okuyunca canım sıkılıyor benim de
sling için VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS sitesine bakabilirsin
ben halkalı sling aldım ama kullanabilecek miyim bilmiyorum
orda çeşit çeşit var hangisi işini görür sen anlarsın
hepsinin videosu da var izlersin
halka olan doğumdan itibaren kullanılabiliyor diye halka tercih ettim ben
3 aydan sonrası için de mei tai güzel bence
ikisi de uzun süreli kullanılıyor zaten
bence tramway sorun olmaz ama çok kalabalık olursa sıcak ve havasız olur bilemedim
migrosu da söylediğin iyi oldu hemen bakayım
canım site gözükmüyır virüs çıkmış bebeshop diye bir site var babaslingler ama güvenilir bir site mi bilemedim? şu aşağıdaki nasıl?
☞ BabaSling, ok Ynl Pratik Bebek Taycs, Kanguru : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
Bebegi gece hic uyanmadan 5-6 saat uyuyan var mi?
bir de ilk canım sen şimdi 3 numara bez mi kullanıyorsun?
bez alıcam da kaç numara alsam bilemedim
oğlum 4,5 kilo daha 100e yakın 2 numara bezimiz var
heralde artık 2 almama gerek yok
3 numaradan da 180 falan var sünnet olacak diye almıştım
3 numarayı ne kadar kullanır acaba
kocaman maşallah diyoum kızına
sallamadan uyuması ne büyük ve güzel bişey
bizimki daha fena sadece kucakta gezerek uyuyor kolum kopuyor
kızın büyüme atağı da yaşıyor olabilir
ferda bu arada bebeğin emme konusunda canını sıkma hiç benimkide sık sık ama en fazla 10dk emiyor, gün içinde hep uyuyor uyanık olduğunda da emmek istiyor en fazla 10 dk emip bırakıyor bende onu artık kendi yatağımda uyutuyorum uyuduğu zaman gidip memeyi ağzına veriyorum gazı gelmediği sürece uyanmıyor gecede aynı şekilde yapıyorum bu şekilde rahatız. birde yeni huy etti benimki tok olduğu zaman memeyi emiyo sonra kafasını hızlıca başka yöne çevirip etrafına bakıyor inceliyor tekrar memeyi emiyo tekrar atıyo kendini sizde de var mı böyle bir durum?
3 numara kullanıyorum canım 3 numara al 2 numaralar 1 haftaya olmamaya başlarlar bir an önce tüket onları bacak kısımlar sıkmaya başlıyor sonra.
3 numara kullanıyorum canım 3 numara al 2 numaralar 1 haftaya olmamaya başlarlar bir an önce tüket onları bacak kısımlar sıkmaya başlıyor sonra.
5 aya kadar kullanır bence çünkü 9 kiloya kadar diyor
3 numaradan da 180 tane fln var
daha alsam mı bilemedim ki ne kadar kullanırlar
3 numara daha alma o zaman çünkü artık eskisi kadar sık kaka yapmıyorlar 4 numara al artık belki 1 tane daha 3 numara alabilirsin.
merhba anneler inş bebişler ve sizler iisizdir
biz iiyz bebiişm izin verirse bu aksam yemege gidicez bide hiç bi ayakkabım olmuo ayagıma ayakkabı bakıcaz sizin ayakkabılarınız oluo mu?
bide röfle yaptırmak istiyorum bi sakıncası varmı bilior musunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?