2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bu arada dün migrosa alışverişe gittik, prima bebek bezlerinde 1 alana 2.si yarı fiyatına bilginiz olsun.

ohh sefanız olsun,maşallah maşallah..yazdıklarını eşime de okudum(kendisi beni çıkarmıyor,kaynanalık yapıyor da) hemen diyor ki ben size kıyamıyorum,tabi tabi dedim.e hadi gel çıkalım diyor,dedim 32 gündür beni beklettin şimdi dalga mı geçiyorsun beklerim 1 hafta daha:))

bu arada dün migrosa alışverişe gittik, prima bebek bezlerinde 1 alana 2.si yarı fiyatına bilginiz olsun.

canım bence kilosu çok iyi maşallahh
1,5 kilo fazla zaten ayda, günlük 20-30 arası normalmiş ki üst sınır aylık 900 gram
maşallah her iki ayda da fazla fazla almış ne güzel
benim oğlum ilk ay 3970 çıktı diye sevinmiştim ben
3270 doğdu, 3060a düştü 900 gr almış diye sevinmiştim
sizi okuyunca canım sıkılıyor benim de
sling için VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS sitesine bakabilirsin
ben halkalı sling aldım ama kullanabilecek miyim bilmiyorum
orda çeşit çeşit var hangisi işini görür sen anlarsın
hepsinin videosu da var izlersin
halka olan doğumdan itibaren kullanılabiliyor diye halka tercih ettim ben
3 aydan sonrası için de mei tai güzel bence
ikisi de uzun süreli kullanılıyor zaten

bence tramway sorun olmaz ama çok kalabalık olursa sıcak ve havasız olur bilemedim

migrosu da söylediğin iyi oldu hemen bakayım

kızım 24 saattır uyuyor arada sutunu veriyorum uyuyor ne tatlı bişi ya :) bugun 40.gunumuz dunde bugunde delıksız uyuduk.sallamadan uyuyo artık.gercı çok huysuzlanan bı bebek degıldı benım yavrum.ama uyuturdum yerıne koyarken uyanırdı,saatlerce sallayarak uyutmaya calısırdım.hatta ayaklarım daha dune kadar agrıyodu basamıyodum üstüne.artık gecelerı guzel uyuyo gunduzlerıde yarı uyanık yarı uyur vazıyette.hep böyle gıder inş.

kocaman maşallah diyoum kızına
sallamadan uyuması ne büyük ve güzel bişey
bizimki daha fena sadece kucakta gezerek uyuyor kolum kopuyor
kızın büyüme atağı da yaşıyor olabilir

canım site gözükmüyır virüs çıkmış bebeshop diye bir site var babaslingler ama güvenilir bir site mi bilemedim? şu aşağıdaki nasıl?

☞ BabaSling, ok Ynl Pratik Bebek Taycs, Kanguru : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa

bir de ilk canım sen şimdi 3 numara bez mi kullanıyorsun?
bez alıcam da kaç numara alsam bilemedim
oğlum 4,5 kilo daha 100e yakın 2 numara bezimiz var
heralde artık 2 almama gerek yok
3 numaradan da 180 falan var sünnet olacak diye almıştım
3 numarayı ne kadar kullanır acaba

ferda bu arada bebeğin emme konusunda canını sıkma hiç benimkide sık sık ama en fazla 10dk emiyor, gün içinde hep uyuyor uyanık olduğunda da emmek istiyor en fazla 10 dk emip bırakıyor bende onu artık kendi yatağımda uyutuyorum uyuduğu zaman gidip memeyi ağzına veriyorum gazı gelmediği sürece uyanmıyor gecede aynı şekilde yapıyorum bu şekilde rahatız. birde yeni huy etti benimki tok olduğu zaman memeyi emiyo sonra kafasını hızlıca başka yöne çevirip etrafına bakıyor inceliyor tekrar memeyi emiyo tekrar atıyo kendini sizde de var mı böyle bir durum?

3 numara kullanıyorum canım 3 numara al 2 numaralar 1 haftaya olmamaya başlarlar bir an önce tüket onları bacak kısımlar sıkmaya başlıyor sonra.

5 aya kadar kullanır bence çünkü 9 kiloya kadar diyor

Son düzenleme:
kocaman maşallah diyoum kızına
sallamadan uyuması ne büyük ve güzel bişey
bizimki daha fena sadece kucakta gezerek uyuyor kolum kopuyor
kızın büyüme atağı da yaşıyor olabilir

tesekkur ederım.benımkı kucakta sallayarak pek durmuyo zaten.ayakta saalnmayı sevıyo :) artık abla oldu ya benı sallamayın cocukmuyum ben dıyo :)
inşaallah senınkı de duzene gırer kolların kopmaz.

valla canım bezi doluyor
zaten karnı aç olsa da ağlar heralde
benimki böyle emiyor demek ki dedim
kilo alımına bakıcaz
40. gün tarttırdım 500 grma yakın almıştı eğer tartı doğruysa (nedense inanamadım o kadar kilo almasına)
gün içinde benimki kısa kısa uyuyor ama sık uyuyor artık
tokken kuzey de o şekilde sürekli ağzından çıkarıyor bana bakıyor gülüyor falan ben tekrar veriyorum yine aynı şeyi yapıyor
o zaman anlıyorum zaten tok olduğunu
bazen de doyunca kafasını sağa sola sallayıp çıkarıyor ucunu
verince de diliyle itiyor

3 numara kullanıyorum canım 3 numara al 2 numaralar 1 haftaya olmamaya başlarlar bir an önce tüket onları bacak kısımlar sıkmaya başlıyor sonra.

5 aya kadar kullanır bence çünkü 9 kiloya kadar diyor

ama sanki üst sınıra kadar kullanılmıyor bezler ya
9 kiloda bence sıkar o
7 kiloya kadar fln ancak kullanırız gibi
gerçi benimkinin 7 kiloya ulaşması 2 ayı bulur

3 numara daha alma o zaman çünkü artık eskisi kadar sık kaka yapmıyorlar 4 numara al artık belki 1 tane daha 3 numara alabilirsin.

evet bence de ben 4 numara alayım en iyisi
zaten 3 numaradan 1 paket de premium care alıcam
geceleri premium care takıyorum çünkü
9da bağlıyorum gece 1 defa değişiyorum altını bir de sabah 7-8 gibi değişiyorum
daha emici olsun diye premium care iyi oluyor geceleri

benım ayakkabılarım olmuyo ya sıkıyo.parmagada yuzuk gırmıyo.şişlik mi bu ne ne zaman gecer kı bılen var mı :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…