evet bence de ben 4 numara alayım en iyisi
zaten 3 numaradan 1 paket de premium care alıcam
geceleri premium care takıyorum çünkü
9da bağlıyorum gece 1 defa değişiyorum altını bir de sabah 7-8 gibi değişiyorum
daha emici olsun diye premium care iyi oluyor geceleri
benım ayakkabılarım olmuyo ya sıkıyo.parmagada yuzuk gırmıyo.şişlik mi bu ne ne zaman gecer kı bılen var mı :?
canım babaslingi nilgün almış da kullanamadık içinde kayboldu diyordu
ondan hiç görmedim açıkçası
wrap olanın da bağlaması bana çok zor gelmişti
rahat bağlarım diyorsan bilemiyorum
bence mei tai baksana sen
en kullanışlı o gelmişti bana
eğer mei taiyi sevmezsen bu ikisi arasından bence baba sling
mei tai 3 aydan sonra kullanım için uygun dimi? gerçi benim bebek tatildeyken tam 3 aylık olacak kullanabilirim dimi?
Bebegi gece hic uyanmadan 5-6 saat uyuyan var mi?
6 aya kdr adet olmamak normalmiş kızlar.. yoğun süt üretiminden hormonlar anca eski haline ek gıdaya başladıktan sonra dönermiş. süt korur efsanesinin temeli de bu bilgi zatenAynen benimki de seninki gibi geçti kanamalarım ama adet olmadım 42. gün yine kesildi. Cuma günü iki aylık olacağız kısmetse. Hala adet olmadım.
walla benimkinin canı ne isterse o kdr emiyor. bazen her birinde 20 dk kalıyor ki bu çok nadir.. bazen birinden 5 dk emip 2 saat uyuyor.. kafasına göre takılıyo benimkisi.. biraz kulak memesini okşuyorum devam etmezse zorlamıyorum.. son okuduğum bilgilere göre zaten ilk 5 dk da anne sütünü boşaltırlarmış bilemedin 10. gerisi hem gaz yapan emmeymiş hem çocuğun dokunma hissi için istediği birşeymiş.. dr um da bana artık birşey kullanmana gerek yok dedi ama elevitin prospektüsünde okuduğuma göre emzirme döneminde kadınların vit ve mineral iihtiyacı daha da artıyormuş,hamilelikten bile fazla.. bu yüzden içmye devam ediyorum. ebemiz de her gittiğimde hurma yiyo msn diye soruyor.. kalite için çok elzemmiş..merhaba kızlar siz bebişlerinizi her memede kaçar dakika emziriyorsunuz? bir de ben normal doğum yaptım doktorum 40 ın çıktıktan sonra muayeneye gel demişti bizde başka bir şehre taşındık acaba bir doktora gitsem mi yoksa gerek yok mu sizin kırkınız çıkınca gitmiş miydiniz? bir de demir ilacı kullanıyor musunuz? doktor bana verdi bitmek üzere tekrar yazdırmalı mıyım?? ne kadar süreyle kullanılacak biliyor musunuz? çok soru sordum galiba yardımcı olur musunuz???
ilk defa duydum ama sevindim benimki aksi birşey olmazsa gece 3 saatin üzerinde uyuyabiliyor..Evet gunduz iyi beslenen bebek gece uzun uyurmus, benimki en fazla 3 saat uyuyor, keske 5-6 saat uyusa
Benimki de eger emerken uyuklamiyorsa saatlerce emebilir, kendi kendine biraktigi hic olmadi :)
Amann oyle boyle buyuyorlar iste, her bebek farkli, Allaha bin sukur
sağol canım.. şimdi kargocu geldi.. ayy ben çok beğendimGeçmiş olsun canım kendine aman iyi bak ki bebişin iyi olsun.
ben mei tai almıştım az önce kargo getirdi.ama ben pek beğenmedim acaba geri mi göndersem diye düşünüyorum.64 günlüğüz daha ama.büyüdüğünde kullanışlı olu rmu bilmiyorum akıl verin arkadaşalr yaa!!!!
walla benim bebiş 40 ı çıkmadan 15 gün ananedeydi.. 11. gün dayanamadım komşu gezmesine gittim. 20 de mevlit yaptım. sonra da kapı kapı komşuları gezdik kim çağırdıysa :)) bir aylıkken de ay dönümümüzü amcamızın düğününde kutladık,sonra da 5 gün köye gittik sonra anca eve geldik de kırkı çıktı.. daha arabamız gelmeden komşuların arabasını yürütüp çıktığımız park/avm/çarşı gezileri de yanımıza kar yanibebegın evıne adapte olmasıymıs ve dısarı cıkıldıgında huyu degısırmıs oyle derler.
benim oglum baya az emiyor o zaman ya
ama zorlarsam da agliyor napiyim
doyuyor denekki
zaten minyon bi bebek
buarada elevit sutun kalitesini artiriyor diye duydugum
icin iciyorum
hem vitamin iyidir
günaydın anneler
her sabah olduğu gibi 7 de ıkınmalarla uyandık,
hepinize bol sütlü, bol kakalı ve gazsız bir pazar günü dileriz...
bis de bugün yıldönümümüzü kutluycas eşimle :)
o bana hediyeyi almış ta ben tabi çocuktan fırsat bulup ta alamadım
oysa hep ben en güsel hediyeyi seçerdim
tam onun arayıpta bulamadığı olurdu ;(
bugün onun yanında bişiler almaya çalışcam artık
bir de oğlum müsade ederse yemeğe gidices :)
tabi ki de onunla teyzesi bırakın ben bakarım dedi ama bırakmaaammmm
bırakmam bırakmasına ama gün gelip te sinemaya gidebilecek miyis???
merhaba kızlar siz bebişlerinizi her memede kaçar dakika emziriyorsunuz? bir de ben normal doğum yaptım doktorum 40 ın çıktıktan sonra muayeneye gel demişti bizde başka bir şehre taşındık acaba bir doktora gitsem mi yoksa gerek yok mu sizin kırkınız çıkınca gitmiş miydiniz? bir de demir ilacı kullanıyor musunuz? doktor bana verdi bitmek üzere tekrar yazdırmalı mıyım?? ne kadar süreyle kullanılacak biliyor musunuz? çok soru sordum galiba yardımcı olur musunuz???
Bebegi gece hic uyanmadan 5-6 saat uyuyan var mi?
merhba anneler inş bebişler ve sizler iisizdir
biz iiyz bebiişm izin verirse bu aksam yemege gidicez bide hiç bi ayakkabım olmuo ayagıma ayakkabı bakıcaz sizin ayakkabılarınız oluo mu?
bide röfle yaptırmak istiyorum bi sakıncası varmı bilior musunz?
benim oglum baya az emiyor o zaman ya
ama zorlarsam da agliyor napiyim
doyuyor denekki
zaten minyon bi bebek
buarada elevit sutun kalitesini artiriyor diye duydugum
icin iciyorum
hem vitamin iyidir
Benim oglan dunyalari yesede gece hic uyumuyo sabah 6-6.30 gibi yatiyoruz ancak :)) ama sabahta kalkmiyo kesinlikle en erken 15.00da kalkiyo aksam yatmaz sabah kalkmaz tipten benim oglan
ya canım onun bebekle alakası yokki.. eskiden büyüklerimiz lohusa kadın 40 günde iyileşir diye cıkılmaz demişler ama ben 2.gün ayaktaydım masallah.. kendimi iyi hissediyosam nie 40 e bekliyim cok sacma.. bebeğinin de durumunu az cok anlarsınn zaten.. kalabalığa sokup temas ettirmedikten sonra bence sorun yok.. ohh mis gibi hawa aldı miniğim..
mei tai 3 aydan sonra kullanım için uygun dimi? gerçi benim bebek tatildeyken tam 3 aylık olacak kullanabilirim dimi?
youtube da videolarını da izledim newborn mei tai yazıp... kullanılabiliyor. zaten o dediğim hülyanın tunasında sanırım okumuştum. mei tai de kullanılıyor ama bebekler pek eciş bücüş oluyo o yüzden istemiyorum yazıyodu.. ben sadece ev içi ve market alışverişi için kullanacağım 3 aya kdr.. sonrasında zaten bacaklarını çıkartıp daha güzel oturur benim yumoşumjang bogo bende şimdi baktım burberry olanını beğendim sen ne kadara aldın unnadodan tunikoda 85 tl.
slm kızlar... cuma günü apar topar hazırlanıp köye gittk.. dün geceye kdr köydeydik..oğluşum köy havasını pek sevyo.. uzun uzun uyuyo serin esen rüzgarda.. eee ananeyle dede de bakınca ben de iş yapmaya zaman buldum yani.. eskiden biri söylese ev işi yapmak için bu kdr yorulacağımı ama yapınca bu kdr mutlu olacağımı inanmazdım.. hayır sorun önceden tembel olmam falan değil,sorun başımı bile kaşıyacak fırsatı bulamamam. en ufak fırsatta zil takıp oynayasım geliyona yapacağımı şaşırıyorum doğrusu :))
neyse kızlar en son sağlık problemimden bahsetmiştim.. köyden önce aile hekimimize gittik.. hemoroid olmuşumdoğum kaynaklıymış.. içeriden oluştuğu için ancak hap vs verdi.. bir haftaya geçer dedi inş geçer.. üroloji dr umdan da tahliller alındı,sonuç 100 bin bakteri toplamda 6 ilacım oldu ama antibiyotiğe henüz başlamadım. diğerleri bile perişan ediyo. dün oruç olmadığım halde iki kere elim ayağım titredi,uzun zaman kendime gelemedim. bu mübarek günlerde şifa için dua istiyorum sizlerden,unutmazsaız sevinirim..
bu arada unnado dan aldığım sling ve şampuan aynı gün kargolanacaktı,şampuan h.sonu gelmiş sling ortalarda yok.. başka alanlar da vardı,elinize ulaştı mı merak ettim kızlar...
geçmişi de bi ara okurum inş.. şimdi yemek hazırlığı yapmam lazım.. öğlenden itibaren bizimki hiç fırsat vermiyor da 8 e kdr.. sizlere de kolay gelsin,bebişlere ve sizlere mutlu,mesut,sağlıklı,hayırlı günler diliyorum.. kendinize ii bakın..
mei tainin yeni doğan için bağlanış şekli videosunu izle bi deneyin bebişinle bence..Geçmiş olsun canım kendine aman iyi bak ki bebişin iyi olsun.
ben mei tai almıştım az önce kargo getirdi.ama ben pek beğenmedim acaba geri mi göndersem diye süşünüyorum.64 günlüğüz daha ama.büyüdüğünde kullanışlı olu rmu bilmiyorum akıl verin arkadaşalr yaa!!!!
ben de doğumdan sonra dr unuz size hangi ilaçları kullanmanızı söyledi merak ediyorum,
benim dr um elevit, calsiyum ve kan hapı werdi
kan hapını içemiyorum
şimdiye kadar da hep iğnesini tercih ederdim
elevit ve calsiyumu da fırsat buldukça içebiliyorum
doğuma kadar kendime çok iyi bakabildim
ama doğumdan sonra hiç bakamadım
şimdi dişlerim çürüdü ve dizlerim ağrıyoo
merdiven inip çıkmakta zorlanıyorum
sizler nasılsınısss
oohhh süper ne güzel yapmışsın bende kaç gündür alışveriş yapcam bebeğin kırkı çıkmadan özellikle akşam dışarıya çıkılmaz diye çevremdekiler tutturuyor iftardan sonra serinlikte çıkalım diyoruz eşimle ama kayınvalidem tutturmuş olmazda olmaz diye....
zaten bu kırkı çıkmadan dışarıya çıkılmamasının nedenini bilmiyorum açıkçası nedenini merak da ediyorum bu dışarı çıkılmaz diyenlere soruyorum onlarda bilmiyorlar...
evet cnm kızlar erkeklere göre daha az alıyor, benim kızım bu bebişimden daha tombul doğmasına rağmen birinci ayda oğlumdan zayıfmış yarım kg. kadar..herkese günaydın benim kızımın 2. ay kontrolü oldu 1 ayda 1 kilo almış sizce nasıl geçen sefer birbuçuk kiloya yakın olduğu için şimdi sanki bana az gibi geldi 3kilo40 gramla hastaneden çıkmıştık şuanda 5 kilo 250 gram iyi mi kızlar doktor iyi dedi ama siz burda hep 5in üstünde yazınca bana az gibi geldi gerçi kız bebeklerle erkek bebekler fark ediyor sanırım?
sling almak istiyorum hangi siteyi önerirsiniz ve hangisini yazlıkta bebek arabası işimi görmüştü şimdi bayramda otele tatile gidicez 1 hafta orda sling daha rahat olur gibime geliyor siz ne önerirsiniz?
ayrıca eşimin işyeri eminönünde ben ise bahçelievlerde oturuyorum bebişimle tramwaya binsem sıkıntı olur mu ya da taksiyi mi tercih edeyim o da 50 tlden aşağı götürmez binmeme değmez havuzlu hana gitmeyi planlıyordum benim kızın kıyafetleri artık olmuyorda.
çok soru sordum cevaplarsanız sevinirim kızlar.
kızım 24 saattır uyuyor arada sutunu veriyorum uyuyor ne tatlı bişi ya :) bugun 40.gunumuz dunde bugunde delıksız uyuduk.sallamadan uyuyo artık.gercı çok huysuzlanan bı bebek degıldı benım yavrum.ama uyuturdum yerıne koyarken uyanırdı,saatlerce sallayarak uyutmaya calısırdım.hatta ayaklarım daha dune kadar agrıyodu basamıyodum üstüne.artık gecelerı guzel uyuyo gunduzlerıde yarı uyanık yarı uyur vazıyette.hep böyle gıder inş.
ferda bu arada bebeğin emme konusunda canını sıkma hiç benimkide sık sık ama en fazla 10dk emiyor, gün içinde hep uyuyor uyanık olduğunda da emmek istiyor en fazla 10 dk emip bırakıyor bende onu artık kendi yatağımda uyutuyorum uyuduğu zaman gidip memeyi ağzına veriyorum gazı gelmediği sürece uyanmıyor gecede aynı şekilde yapıyorum bu şekilde rahatız. birde yeni huy etti benimki tok olduğu zaman memeyi emiyo sonra kafasını hızlıca başka yöne çevirip etrafına bakıyor inceliyor tekrar memeyi emiyo tekrar atıyo kendini sizde de var mı böyle bir durum?
ama sanki üst sınıra kadar kullanılmıyor bezler ya
9 kiloda bence sıkar o
7 kiloya kadar fln ancak kullanırız gibi
gerçi benimkinin 7 kiloya ulaşması 2 ayı bulur
benım ayakkabılarım olmuyo ya sıkıyo.parmagada yuzuk gırmıyo.şişlik mi bu ne ne zaman gecer kı bılen var mı :?
kızlar yeni bez alıcam 2 nu kullandım 2 paket. artık 3 mü alsam kızım 6 kilo olmuştur belki daha fazla yarın kontrolümüz ve aşımız var 15 gün önce 5.5 tu.
bi de bişey sorucam ben primanın beyaz ıslak mendilini kullanıyorum doğduğundan beri kimileri pamuklu su falan kullanıyor da. kolaya kaçıp bebişime zarar vermemişimdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?