2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bence 3 numaraya geçebilirsin artık
ben hiç prima kullanmadım hep uni baby yenidoğan ıslak mendl kullandım
o zaten pamuk ve su
evde de üşenmezsem bazen pamuk ve su ile siliyorum
çok kaka yaptıysa da yıkıyoruz zaten
prima yerine bence sende unibaby veya huggies yenidoğan kullanabilirsin

ay sormaa
benimki de öylee
tamam uyudu diorum yerine koyunca cin gibi oluyorr
3 gündür klimamız bozuktu
oğlum sıcaktan uyumamış heralde
2 saate yakındır uyuyor şimdi
3 gündür yarım saatten uzun uyumadı

gecmiş olsun

benım ayakkabılarım olmuyo ya sıkıyo.parmagada yuzuk gırmıyo.şişlik mi bu ne ne zaman gecer kı bılen var mı :?

benimde ne yüzük ne ayakkabı oluo 5 kilo fazlam kaldı 2kilosu ayaklarım ve ellerimde galiba :)

masllh kızına bizimkide ilk ay 1,5 kiloya yakın almıştı 2,7 dogdu sonra 2,5un altına düşmüştü
2. ayımız dolmadı bu ay 700 fln alıcak gibi görünüo insan daha cok alsın istio aslnda ama
her bebek farklı zaten sağlıklı olsunlarda

ne güzel yaa hiçbiir şey anlamamışsın, benim dr.um erkek de o yüzden eli fazlaca ağır sanırım :2:
ben de bir kere daha yaptırmıştım bayan dr.du, aynen dediğin gibi anlamamıştım bile nasıl aldığını..

mei tainiz hayırlı olsun, takımı da yaptın demek ki benimki kahverngi nakışlı, hiçbirşeyle uymuyor biraz rüküş oluyoruz ama olsun içindeki güzel değil mi :)
bebişine maşaAllah benimki de 3 saatte bir uyanıyor da sabah 6 da kesin kalkış yapmasına çok kızıyorum, azıcı daha uyusa ya yaramaz..
ne güzel senin bebiş gezmelere hızlı başlamış, delikanlı olduğunda hiç evde tutamayacaksın bu gidişle annesi:)

Son düzenleme:
merhaba anneler bebişlerinizi kocaman öperim
sorularıma cvp verenlere teskkrler sizin yorumlarınızdan sonra bi süre daha erteledm röfleyi
biz dun dısarı cıktık yaramaz kızım yemek yememize ve ayakkabı almama izin verdi ama market alışverişinde çıglıgı basınca bizde geri döndük
bi de bebek arabası çok işime yaradı huysuzlandıkca salladm yemek yerken uyudu bile içinde
ama gece eve gelince çok huysuzlandı 10 gundur kw bizdeydi hiç sorunsuz uyuyodu gecelri o gitti basladı 3de ancak uyuduk misafir gelince uslu kız numarası yapıo bizim cimcime :) sizinkiler nasıl davranıo misafir gelnce?

slm kızlar herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun hamile bi arkadaş vardı akıllı bıdık diye bilgisi olan varmı doğurdu mu ikizlerini merak ediyorum

evet sıcakta hiç uyuyamıyorlar gerçekten,
dün açık alan ağaçlı falan bir yerde babası ile bırakıp alışverişe gitmiştim hiç gıkı çıkmamış 1,5 saat, püfür püfür uyumuş..bir ay sonra sıcaklar azalır yavrular da rahatlar inşaAllah..bizde klima yok balkonda emziriyorum serin orada emerken uyuyor, odaya yatırınca uyanıyor...

3 e geçeyim o zaman ben.aslınd abi kere üçlü uni baby almıştım önce onu kullanmıştım sonra prima almıştım neyse yine uni baby ye döneyim bari. bi migros yapsak iyi olacak baksana indirimler varmış.
canım buarada sen öğretmenmiydin ?

arkadaşlar daha önce 3aylık korunma iğnesi önerdi demiştim aile hekimi biraz araştırdım ve forumda bu yorumu buldum

"2 yıl önce bir sene boyunca aylık iğnelerle korundum hiçbir sorunum yoktu.hatta her ay ölmekten beter eden adet sancılarımıda bitirmişti.işim nedeniyle düzenli gidemiyorum 3 aylık iğne için aile planlamasına gittim aylık iğne kullanıyorum yan etki görmedim 3 aylık kullanmak istiyorum içeriğinde bir fark varmı yada yan etkisini görürmüyüm dedim içeriği aynı dediler ve yaptılar o iğneyi şu an o dr ları bulsam parçalayabilirim üzerinde tam 16 ay geçti ilk ay adetten kesildim ve 4 ay adet görmedim ama hergün adet sancısı çektim.sonra kendi özel druma gittim durumu anlattım bana bir iğne yaptı ve adetim düzene girdi ama 45 kilodan 56 kiloya çıktım bu 3 aylık iğneyi vurdurduğum ilk 4 hafta içinde ve bu kiloları hala veremiyorum 8 aylık hamileymişim gibi göbeğim var.ve ben her zaman az yiyen bi insandım iğneden sonrada bu değişmedi yani aldığım kiloların sebebi açılan iştahım iğnenin etkisi.kendi drumun söylediğine göre bu iğne aylıktan içerik olarak tamamen farklıymış ve seçilmesi gereken en son yöntemmiş.amacı hormonlar yardımıyla üremeyi durdumak yani kısa süreliğine menopoza sokmakmış.sizin anlayacağınız bana içeriği tamamen aynı aylıktan zarar görmediysen bi yan etkisi olmaz diyen o dru aynaya her baktığımda parçalamak istiyorum.kesinlikle devlet hastanelerinde drların zararı yok sözlerine kanıp bu iğneyi yaptırmayın. hem düzeninizin hem vücut yapınız hem sağlığınız hemde psikolojiniz bozuluyor."

ayrıca başka biri de gögüste kiste sebep olduğunu yazmış
benim aklım karışıktı şimdi kesinlikle vazgeçtim sizede önerirlerse diye yazym dedim

benim oğlum da aynı
misafir gelince sürekli uyuyor ya da ana kucağında sessiz sessiz duruyor
her gören ne uslu bebek diyor
slm kızlar herkesin bebişi hayırlı uğurlu olsun hamile bi arkadaş vardı akıllı bıdık diye bilgisi olan varmı doğurdu mu ikizlerini merak ediyorum
akıllıbıdığın ikizleri doğdu
yaklaşık 35 günlükler ve iyiler
biz sürekli msjlaşıyoruz da
ikizleri gayet sağlıklı

evet ya onlar da bizim gibiler işte
oğlum şimdi emdi ve tekrar uyudu
şoklardayım resmen
altını da değişmedim 3 saattir falan ama açarsam uyanır şimdi
neyse dursun bakalım biraz daha

ben de migrosa gitmedim
migros sanal marketten aldım, yarın getirsinler dedim
istersen sen de internetten alabilirsin
ücretsiz eve getiriyorlar istediğin gün saatte
evet canım öğretmenim ben

cnm maşallah bebişin gayet güzel kilo almış benim bebiş bugün 32 günlük oldu 28 haziranda doğum yaptım bebişim 3400 doğdu 2 hafta sonra yine 3400 dü 10 gün sonra 3700 bir hafta sonrasında yani bugün 3800 oldu...bende ne yapcam bilmiyorum mamaya mı başlasam bilemedim off....

bebeklerde ilk 10gunde %5in ustunde kilo kaybı problem aslında %5in altında normalmiş bebk anne karnında su topluormus dogunca onu kaybediormus. bzmki zaten zayıf dogmuştu iice zayıfladı biz bi süre mama verdik. doktor ne dedi ilk beş günlük kontrolde? şimdi ne dio? bebek günlük en az 20gr almalıymış

babişkomuza siparişleri verdik bile az önce :)
ben de öğretmenim canım bu aralar tayinlerle başım dertte bizim okul ilkokul oldu ben Türkçeciyim yani bize yol göründü tayin istedim bakalım çarşamba belli olcak öle bi sorayım dedim işte.kaka gaz bez muhabbetinden farklı bişey olsun dedim :))

bi arkadaş eklemişti boy kilo takibi belki biliyosundur. bence bebişinin gelişimi gayet güzel. sen aşıyı yaptırdın mı bizim yarın. ya inşallah ateş falan olmaz korkuyorum valla
1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy Grafiği

canım bana sorarsan mama ver sma gold en iyi kiloyu aldıran ve anne sütüne en yakın bebek maması o doktorunu dinleme sen kilo almıyosa hem emzir hemde mama ver baktın toparladı kuzun o zaman kesersin mamayı bu arada göğsünüde sağ çıkan sütüde ver bebeğine ki mama verirke sütün daha da azalmasın.

evet canım benimki iyi demekki annelik işte hep daha fazla alsın istiyoruz ama maaşallah bayağda hareketli benimki. aşıyı 2 ağustosta yaptırıcam sağlık ocağı o zamana gün vermişti rota aşısınıda ağır gelmesin diye eylülde yaptırıcam.

kızlar bende şimdi tunikodan aldım mei tai bakalım yarın gelir sanırım kapıda ödeme yapıcam inşallah memnun kalırım.

Kirkindan sonra bir sure iyi uyuyorlar ama akabinde 8. Hafta buyume sicramasi var, 4-5 gun cektim ben, uyumadi agladi ama sonrasinda annesine gulmeye ve gozleriyle takip etmeye basladi :)

benım kı bı kac gun boyle uyudu bende kacamak yaptım kalkamadım uykuya yenık dustum ama acıksa kalkardı dımı :) ama gecelerı guzel uyuyo çok sukur.

Tabi canim, birak uyusun, 5 kg ustu bebekler icin olmasi gereken buymus zaten

uzman tv de izledim.1 ayı gecen bebekler 4 5 saat uyuyabılır.kendısı uyku duzenı kuruyomuş.ama normal kıloda dogan bebekler ıçın.

Aynen oyle

62 gunluk, hic uyandirma bence, gunduzleri 2 saati gecerse uyandiriyorum ben sadece gece uyusun diye

İlk asiyi oldunuz mu, durum nedir canim, bizimki haftaya pazartesi

kesınlıkle ne dogum kontrol hapı kullan.ne de ıgne yaptır.yan etkılerı çok fazla.ben hap kullanmıstım o da bı kere denemek ıcındı.ardından rahatsızlandım.prolaktınım yukseldı.artık hiç kullanmam.ama benım ablam senelerdır kullanıyo bişi olmuyo kullanma dıyorum ama bana bişi yapmıyo dıyo.

canım mamadan bu kadar korkma bence
10 günde 300 gr iyi ama 1 haftada 100 gr biraz az almış gibi
belki de ememiyordur sütün vardır
istersen mamadan önce emdikten sonra sağ sütünü onu da içir
1 hafta sonra kilosuna bak
yine az alıyorsa mamaya başlarsın nolacak
ben de kullandım bir süre mama
sma gold kullandım memnundum

bizim okul ortaokul oldu o yüzden şanslıyım
ben de matematikçiyim
hakkında hayırlısı olsun

kızlar bende şimdi tunikodan aldım mei tai bakalım yarın gelir sanırım kapıda ödeme yapıcam inşallah memnun kalırım.
hayırlı olsun canım

bu arada slingi merak edenler
demin 10 dklığına kısa bir iş için dışarı çıktım
oğlumu slinge koydum önce yatar pozisyonda
oğlum yatar pozisyonu sevmez zaten
bir süre sonra ağladı, oturur pozisyona aldım ayakları içerde, ondan da sıkıldı hareket edemedi
ayaklarını dışarı çıkartıp oturtunca çok mutlu oldu ve hemen uyudu
kısACASI memnun kaldık ailecek
benimki halka slingti

aynen dedıgın gıbı oluyo.ama burnundan o buyuklukte bişi çıkmıyo minik minik cıkıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…