aynen dedıgın gıbı oluyo.ama burnundan o buyuklukte bişi çıkmıyo minik minik cıkıyo :)
canım yavaş yavaş iniyor sanırım o şişlikler biraz
bende pek yok ama arkadaşımdan biliyorum
onunki 1 yıla yakın sürmüştü
ama herkesin değişiktir tabi bilemicem
bizimki nefret ediyor otri bebeden
basıyor bağlığı
aslında baktıgım zaman ellerım ayaklarım eskısı gıbı gelıyo bana ama yuzukle ayakkabı olmuyo.yada bana mı oyle gelıyo.
bızım kıde aglıyo ama hiç acımıyorum bi ucu burnunda bi ucu agzımda hüp diye cekıyorum :)
Kirkindan sonra bir sure iyi uyuyorlar ama akabinde 8. Hafta buyume sicramasi var, 4-5 gun cektim ben, uyumadi agladi ama sonrasinda annesine gulmeye ve gozleriyle takip etmeye basladi :)
benım kızım dogdugundan berı sıçrıyor.1 haftadır da konusunca gulucukler atıyo.dusunuyorum acaba banamı guluyo meleklere mı?ama ben konusunca gulunce guluyo sızce fıkrı olan var mı?
bir süre sonra eskiye döner merak etme
bu arada aspiratörle çekmeden önce serum fizyolojik sıkmak gerekiyormuş
yoksa burnuna zarar verirmişiz
kaç haftalık oldu?
1-1,5 aylıkken artık bize tepki veriyorlar
ben.im oğlum da konuşunca gülüyor
kaç haftalık oldu?
kaç haftalık oldu?
saol ferdacım. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..ben de bizim velet uyansın diye gözüne baktım inanmazsınız hayatında ilk defa 3 saat uyudu gündüz yumurcak iştebu arada slingi merak edenler
demin 10 dklığına kısa bir iş için dışarı çıktım
oğlumu slinge koydum önce yatar pozisyonda
oğlum yatar pozisyonu sevmez zaten
bir süre sonra ağladı, oturur pozisyona aldım ayakları içerde, ondan da sıkıldı hareket edemedi
ayaklarını dışarı çıkartıp oturtunca çok mutlu oldu ve hemen uyudu
kısACASI memnun kaldık ailecek
benimki halka slingti
bebeklerde ilk 10gunde %5in ustunde kilo kaybı problem aslında %5in altında normalmiş bebk anne karnında su topluormus dogunca onu kaybediormus. bzmki zaten zayıf dogmuştu iice zayıfladı biz bi süre mama verdik. doktor ne dedi ilk beş günlük kontrolde? şimdi ne dio? bebek günlük en az 20gr almalıymış
canım mamadan bu kadar korkma bence
10 günde 300 gr iyi ama 1 haftada 100 gr biraz az almış gibi
belki de ememiyordur sütün vardır
istersen mamadan önce emdikten sonra sağ sütünü onu da içir
1 hafta sonra kilosuna bak
yine az alıyorsa mamaya başlarsın nolacak
ben de kullandım bir süre mama
sma gold kullandım memnundum
cnm emdikten sonra manuel pompayla çekiyorum ama süt çıkmıyo... bu gece emdirmeden pompayla çekcem bakalım ne kadar gelecek... bu arada benim pompa manuel ne kadar sağlıklı sonuç alırım onuda bilmiyorum bakalım...sen neden mama kullanıp bıraktın??
canım dışarda gece uykusuna geçmedi mi o saatlerde?
bi günümüz bi günümüzü tutmuyo ikizler burcu ya ondandır heralde deyip ya sabır çekiyorum. bişi sorucam sling alan anneler ring sling mi aldınız pouch slingmi? kullanımı kolaymı? tek başıma halledebilirmiyim? arabasını her zaman kullanamıyorum çünkü 5 dakkalık yola araba yerine slingi tercih ederim ama kendi başıma kullanamıycaksam bi anlamı da olmazsıkıldım 10 gündür baba kız hastalar dışarı çıkamıyorum deliricem az kaldı
ya kızlar benim bu sıpa emiyo emiyo sonra bi güzelll kusuyo, sonra yine emmek istiyo ağlıyo.. kustuktan sonra rahatlıyo sanki..
bi kaç kez emip kustuktan sonra bi daha istemiyo meme.. hasta mı acaba :26: yoksa normal mi ??
bebeklerin kusması normal canım fazlasını çıkarıyordur ya da gazı vardır kendini sıkınca kusuyordur emdikten sonra dik tut yarım saat kadar sonra yatır benimkide öyleydi 1 buçuk aylıkken falan sonra azaldı kusmalar. ama nasıl kusuyor fışkırır şekilde mi? eğer öyleyse doktora götür.
merhaba anneler bebişlerinizi kocaman öperim
sorularıma cvp verenlere teskkrler sizin yorumlarınızdan sonra bi süre daha erteledm röfleyi
biz dun dısarı cıktık yaramaz kızım yemek yememize ve ayakkabı almama izin verdi ama market alışverişinde çıglıgı basınca bizde geri döndük
bi de bebek arabası çok işime yaradı huysuzlandıkca salladm yemek yerken uyudu bile içinde
ama gece eve gelince çok huysuzlandı 10 gundur kw bizdeydi hiç sorunsuz uyuyodu gecelri o gitti basladı 3de ancak uyuduk misafir gelince uslu kız numarası yapıo bizim cimcime :) sizinkiler nasıl davranıo misafir gelnce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?