2012 Haziran Anneleri Doğurdu

canım yavaş yavaş iniyor sanırım o şişlikler biraz
bende pek yok ama arkadaşımdan biliyorum
onunki 1 yıla yakın sürmüştü
ama herkesin değişiktir tabi bilemicem

aslında baktıgım zaman ellerım ayaklarım eskısı gıbı gelıyo bana ama yuzukle ayakkabı olmuyo.yada bana mı oyle gelıyo.

aslında baktıgım zaman ellerım ayaklarım eskısı gıbı gelıyo bana ama yuzukle ayakkabı olmuyo.yada bana mı oyle gelıyo.

bızım kıde aglıyo ama hiç acımıyorum bi ucu burnunda bi ucu agzımda hüp diye cekıyorum :)

bir süre sonra eskiye döner merak etme

bu arada aspiratörle çekmeden önce serum fizyolojik sıkmak gerekiyormuş
yoksa burnuna zarar verirmişiz

bir süre sonra eskiye döner merak etme

bu arada aspiratörle çekmeden önce serum fizyolojik sıkmak gerekiyormuş
yoksa burnuna zarar verirmişiz

yok canım tabıkı önce serumu sıkıyorum.zaten ona fitil oluyo.kuru kuruya cekmezkı zaten.

merhaba kızlar. bebişlerin kaka problemlerini okuyunca çok üzülüyorum. inşallah en kısa zamanda düzelirler. çok şükür benim kızımda yok kaka problemi sadece anne sütü verdiğim için sanırsam. bizimkinin sabah 7 gibi başlayan ıkınmaları uyandırıyor babasıyla beni. ortamıza alıyorum bir yandan ıkınıyor bir yandan pırt pırt yapıyor bizde mutlu mesut bir şekilde kocaman bir ooohhhh çekiyoruz. hatta eşim televizyon seyrederken kızımız pırt yapsa tv nin sesini kısıp hadi kızım bir daha diye tempo tutuyor. herşey biyana eski gömleklerim göğüslerden dolayı düğmeleri kapanmıyo. alışverişe gitmem lazım ama annemlere zor gidiyorum alışverş şimdilik hayal hatta lüks.

kaç haftalık oldu?
1-1,5 aylıkken artık bize tepki veriyorlar
ben.im oğlum da konuşunca gülüyor

aynen bizimkide öyle çok güzel gülücükler atıyor. babası şarkı söylüyor onunla beraber farklı sesler çıkarmaya başlıyor o zaman alıp heryerini ısırmak istiyorum.

saol ferdacım. hayırlı olsun güzel günlerde kullanın..ben de bizim velet uyansın diye gözüne baktım inanmazsınız hayatında ilk defa 3 saat uyudu gündüz yumurcak işte
en son kaldırdım koydum biraz hoşuna gitti de bizimki bu ara hep tavanları inceliyo.. kafayı yukarı bakmaktan kurtaramadım. sokakta da böyle yaparsa bi elim kafasında kalacak.. dışarıda deneme sürüşüne çıkamadan komşular geldi,akşama misafirim var deyince biri oğlanı tuttu biri temizlğe yardım etti sağolsunlar.. şimdi kalanları da ben yapacağım inş..
ilk_ cim senin de mei tai n hayırlı olsun..

evet bende öyle duydum kilo kaybı oluyor diye doktor ilk kontrolde hemen mama önerdi bende biraz daha bekleyelim dedim sonuçta ilk 15 günlük sürede şişi inmişse birazda kilo almıştır diye düşündüm... bugün sağlık ocağında tarttırdım tartı elektronik değildi o yüzden pek içime sinmedi yarın doktora gidip tekrar tartırcam ona göre karar vercem bakalım...valla sinir oluyorum artık onu ye süt yapar bunu ye süt yapar bıktım artık süt yapcak diye bişeyler yemekten yarın doktor yine mama derse mama vercem artık ne yapayım....

bi günümüz bi günümüzü tutmuyo ikizler burcu ya ondandır heralde deyip ya sabır çekiyorum. bişi sorucam sling alan anneler ring sling mi aldınız pouch slingmi? kullanımı kolaymı? tek başıma halledebilirmiyim? arabasını her zaman kullanamıyorum çünkü 5 dakkalık yola araba yerine slingi tercih ederim ama kendi başıma kullanamıycaksam bi anlamı da olmaz sıkıldım 10 gündür baba kız hastalar dışarı çıkamıyorum deliricem az kaldı

canım dışarda gece uykusuna geçmedi mi o saatlerde?

Bizimki pek geceyle gündüzü bilmiyo ferdacım :)
genelde hep uyudu saat 2 de uyandı aynen ewdeki gibi, emzirdim biraz gözümüz acık gezdik, ssahurdan sonra tekrar uyudu. ewe gelince de sabaha kadar uyumadı :) ewdeki düzen yani

canım ben şundan aldım yarın gelince görücem nasıl bişey olduğunu, bu arada senin kayınvalide şu soğanı nasıl yapıyodu gaz için biraz bilgilendirir miisn?

http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/Nest,PR-18.html

ya kızlar benim bu sıpa emiyo emiyo sonra bi güzelll kusuyo, sonra yine emmek istiyo ağlıyo.. kustuktan sonra rahatlıyo sanki..
bi kaç kez emip kustuktan sonra bi daha istemiyo meme.. hasta mı acaba :26: yoksa normal mi ??

ya kızlar benim bu sıpa emiyo emiyo sonra bi güzelll kusuyo, sonra yine emmek istiyo ağlıyo.. kustuktan sonra rahatlıyo sanki..
bi kaç kez emip kustuktan sonra bi daha istemiyo meme.. hasta mı acaba :26: yoksa normal mi ??

bebeklerin kusması normal canım fazlasını çıkarıyordur ya da gazı vardır kendini sıkınca kusuyordur emdikten sonra dik tut yarım saat kadar sonra yatır benimkide öyleydi 1 buçuk aylıkken falan sonra azaldı kusmalar. ama nasıl kusuyor fışkırır şekilde mi? eğer öyleyse doktora götür.

kızlar normal doğum yapıp 40i çıkınca ağda yaptıran varmı yada nezaman yaptırdınız veya yaptırmayı dusunuyorsunuz

yok canım ağzının kenarından akıtıyo. bazen bol bol akıtıyo ama resmen bütün içtiğini kusuyo. sonra haydeee bi daha emzİR
SAĞOLASIN RAHATLATTIN İLKCİM..

evet canım neredeyse hiç uyumayan oğlum misafir gelince ya da bir yere gittiğimizde hep uyuyo uyumuyo dediğimde yalancı durumuna düşüyorum yo çok uslu bir bebek diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…