babişkomuza siparişleri verdik bile az önce :)
ben de öğretmenim canım bu aralar tayinlerle başım dertte bizim okul ilkokul oldu ben Türkçeciyim yani bize yol göründü tayin istedim bakalım çarşamba belli olcak öle bi sorayım dedim işte.kaka gaz bez muhabbetinden farklı bişey olsun dedim :))
kızlar normal doğum yapıp 40i çıkınca ağda yaptıran varmı yada nezaman yaptırdınız veya yaptırmayı dusunuyorsunuz
hanımlar oğlum bugün hepatit b 2.doz aşısını vuruldu.hastaneden 12de geldik,o zmandan beri uyuyor yani 3te kalktı emmi,uyudu,6da kalktı emmi uyudu şimdi de uyuyor.normalde bu kadar uyumazdı tedirgin oldum ben de,niye acaba..bir de oğlumun sarılığı çok az miktarda hala vardı dr tedbir olarak bazı testler istedi yaptırdık,bakalım perşembeye alacağız sonuçlarını.inş. ii çıkar kuzumun sonuçları..şimdi ben uyandırsam mı ki ???
canım sıkıntı yapma 3 saatte bir uyanıp emmesi normal...her zamankinden farklı uyuması da aşıdan kaynaklı olabilir...bazı bebekler huzursuzlaşırmış bazıları da böyle dinginleşirmiş...
kızlar yeni bez alıcam 2 nu kullandım 2 paket. artık 3 mü alsam kızım 6 kilo olmuştur belki daha fazla yarın kontrolümüz ve aşımız var 15 gün önce 5.5 tu.
bi de bişey sorucam ben primanın beyaz ıslak mendilini kullanıyorum doğduğundan beri kimileri pamuklu su falan kullanıyor da. kolaya kaçıp bebişime zarar vermemişimdir inşallah
Kizlar ya benim oglum salya saciyo resmen hani 3-4 aylik olsa disi erken cikacak ondan diycem ama daha 41 gunluk ama sinirim bozuluyo artik ya ya agzinin kenarindan akitiyo ya dudaginda topluyo omzuma alsam omzuma emzirme yastigina yatirdim mi ona heryer tukurukneden bu salya bileniniz var mi
bi günümüz bi günümüzü tutmuyo ikizler burcu ya ondandır heralde deyip ya sabır çekiyorum. bişi sorucam sling alan anneler ring sling mi aldınız pouch slingmi? kullanımı kolaymı? tek başıma halledebilirmiyim? arabasını her zaman kullanamıyorum çünkü 5 dakkalık yola araba yerine slingi tercih ederim ama kendi başıma kullanamıycaksam bi anlamı da olmazsıkıldım 10 gündür baba kız hastalar dışarı çıkamıyorum deliricem az kaldı
evet bende öyle duydum kilo kaybı oluyor diye doktor ilk kontrolde hemen mama önerdi bende biraz daha bekleyelim dedim sonuçta ilk 15 günlük sürede şişi inmişse birazda kilo almıştır diye düşündüm... bugün sağlık ocağında tarttırdım tartı elektronik değildi o yüzden pek içime sinmedi yarın doktora gidip tekrar tartırcam ona göre karar vercem bakalım...valla sinir oluyorum artık onu ye süt yapar bunu ye süt yapar bıktım artık süt yapcak diye bişeyler yemekten yarın doktor yine mama derse mama vercem artık ne yapayım....
canım mamadan bu kadar korkma bence
10 günde 300 gr iyi ama 1 haftada 100 gr biraz az almış gibi
belki de ememiyordur sütün vardır
istersen mamadan önce emdikten sonra sağ sütünü onu da içir
1 hafta sonra kilosuna bak
yine az alıyorsa mamaya başlarsın nolacak
ben de kullandım bir süre mama
sma gold kullandım memnundum
cnm emdikten sonra manuel pompayla çekiyorum ama süt çıkmıyo... bu gece emdirmeden pompayla çekcem bakalım ne kadar gelecek... bu arada benim pompa manuel ne kadar sağlıklı sonuç alırım onuda bilmiyorum bakalım...sen neden mama kullanıp bıraktın??
ben mamayi basta sutum az oldugundan ve oglumda sarilik oldugundan kullandim
simdi sutum artti ve biraktim
ama hala evde mama var
gerekirse yine veririm diye hep bulunduruyorum
sagabilirsen manuelle de sutu cikarirsin dert etme
hem gelmsede sag sen
ben halka sling aldim
kullanimi cok rahat
oglum da sevdi
ben tek basima cikabilirim halkayla
Selam kızlar uzun zamandır giremedim foruma...bizim dün 40 ımız çıktı şükür:)))bu arada benim kızın boğaz akıntısı var uyurken birden boğazı tıkanıyor midesi bulanıp kusuyor...ne yapabilirim ki:???onun harici herşey yolunda şükür:)
ilk ben aktif bebek aldim kullandim
ne kaka tasti ne de iz yapti
premium care kadar olmasada onu da sevdim ben
gunduz bundan gece premium care bagliyorum sorun cikmadi
ben oyun halisi kullaniyorum
bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor
bi arkadaş eklemişti boy kilo takibi belki biliyosundur. bence bebişinin gelişimi gayet güzel. sen aşıyı yaptırdın mı bizim yarın. ya inşallah ateş falan olmaz korkuyorum valla
1-12 Aylık Bebek Kilo ve Boy Grafiği
ya kızlar benim bu sıpa emiyo emiyo sonra bi güzelll kusuyo, sonra yine emmek istiyo ağlıyo.. kustuktan sonra rahatlıyo sanki..
bi kaç kez emip kustuktan sonra bi daha istemiyo meme.. hasta mı acaba :26: yoksa normal mi ??
ben de bunu merak ediyorum..ağda yapmaktan korkuyorum,başka yollara başvurunca da onca yıl kat ettiğim yola acıyorum.ama sanırım 60 günden sonra ağdaya başlarım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?