2012 Haziran Anneleri Doğurdu

iyi akşamlar kızlar...ben yine yoğun günlerin ardından bir gelemedim ki buraya...ama aklımdasınız bilesiniz bugün oğlumun kültür sonucunu aldık...çok şükür korkulacak bir şey yok temiz sonucu...kullanılan antibiyotik ve iğneler işe yaramış...şimdilik sünnet olayı rafa kalktı aman tekrarlamasın diyelim...
sizler de ne var ne yok umarım bebişleriniz de sizler de sağlıklısınızdır...
şimdi iftara kayınpederlere geldik...eşimin teyzesi ve eşi de davetliymiş...ben hastaneden sonra direk geldim oğlumla...iftara revani yaptım ben de,niyetli olmadığım için de tadına bakabildim...ımmmm enfes olmuş,tavsiye ederim kesinlikle...hünerli bayanlar sitesinin revani tarifi deneyebilirsiniz ben çok beğendim...

kızlar normal doğum yapıp 40i çıkınca ağda yaptıran varmı yada nezaman yaptırdınız veya yaptırmayı dusunuyorsunuz

ben de bunu merak ediyorum..ağda yapmaktan korkuyorum,başka yollara başvurunca da onca yıl kat ettiğim yola acıyorum.ama sanırım 60 günden sonra ağdaya başlarım:18:

hanımlar oğlum bugün hepatit b 2.doz aşısını vuruldu.hastaneden 12de geldik,o zmandan beri uyuyor yani 3te kalktı emmi,uyudu,6da kalktı emmi uyudu şimdi de uyuyor.normalde bu kadar uyumazdı tedirgin oldum ben de,niye acaba..bir de oğlumun sarılığı çok az miktarda hala vardı dr tedbir olarak bazı testler istedi yaptırdık,bakalım perşembeye alacağız sonuçlarını.inş. ii çıkar kuzumun sonuçları..şimdi ben uyandırsam mı ki ???

canım sıkıntı yapma 3 saatte bir uyanıp emmesi normal...her zamankinden farklı uyuması da aşıdan kaynaklı olabilir...bazı bebekler huzursuzlaşırmış bazıları da böyle dinginleşirmiş...

3 numara ıyı olur size.ben pamuk la suyun bilesımı olan ıslak mendılı kullanıyorum.kokulu olan ıslak mendıl kullancaksam da yıkayıp kullanıyorum kı tenıne temas etmesın.

Kizlar ya benim oglum salya saciyo resmen hani 3-4 aylik olsa disi erken cikacak ondan diycem ama daha 41 gunluk ama sinirim bozuluyo artik ya ya agzinin kenarindan akitiyo ya dudaginda topluyo omzuma alsam omzuma emzirme yastigina yatirdim mi ona heryer tukuruk neden bu salya bileniniz var mi

bizim kız da 60 günlük, bizimki de bazen ağzında baloncuklar yapıyo, dudağında toplanıyo, bazen de omzuma alınca üstümü ya da omzumu nereye denk gelirse emmeye çalışıyo, hatta bi kere yine böyle yaparken omzumdan niye indirdim diye bastı çığlığı.

günaydın kızlar
geçen hafta oğlumun göbeğinden hala sıvı geliyor diye yakmıştık dr u 1 hafta sonra tekrar gelin yine gerekebilir demişti.birazdan gidicez.

günaydın kızlar
benim bebişin gaz problemi kolik seklinde çok olmadı . fakat özellikle sebze yediğimde gazı çok oluyor malesef. bende artık tövbe ettim sebzeye sadece ızgara yiyeceğim bakalım ne olacak hala bitmedi gazımız.
zinco,biogaia ve metsil veriyorum çok işe yarıyorlarmış gibi gelmiyor ama ben yinede devam ediyorum vermeye.
sadece anne sütü verdiğiniz halde kaka problemi oluyorsa bence sizde bağırsak çalıştırıcı şeyler yerseniz direk süte geçiyor. özellikle şuan da incir ve kayısının tam zamanı.bence bunları tüketmeyi deneyin.
kızlar birde huysuz bebeği olanlar mutlaka papatya çayı için. bebeğim maşallah çok uslu fakat ne zaman papatya çayı içsem hem daha çok uyuyor hemde dahada sakin oluyor. günde 2 bardak içmeyi bir deneyin.
prima turuncu paketi ben çok beğendim.daha öncedende yazmıştım fakat mesajlar silinmiş sanırım. premıum care ye alternatif düşüneneler bir deneyin derim. elimdeki premıum careler bitince turuncu paket kullanmaya başlayacağım.
baby star bez numunesi vardı elimde bez gayet güzel fakat çok kalın geldi bana.o yüzden ben kullanmayı düşünmüyorum.ama kalınlık önemli değil derseniz kötü bir bez değil gayet kullanılır.
huggıes organik pamukluda güzel bence.fakat prima premıum care çok daha iyi tabii ki. vede primanın bezlerine göre buda kalın.
su sütü çok arttırıyor birde hurma. ben hamileyken hurma yedim ve sezeryan olduğum halde hemen sütüm bol bol geldi günde neredeyse 5lt su içiyorum.hiç süt problemim olmadı. ama benim bünyem alışık 5 lt normalde su zehirlenmesi yapabilir. ama 2.5-3 lt mutlaka için. vede ne zaman hangi tatlıyı yersem yiyeyim sütüm taşıyor.kesinlikle tatlı herşey süt yapıyor.
benim bütün bebek bakım ürünlerim sebamed inanılmaz memnunum.iyiki sebamed almışım.
1-2 ürün yedek olarak bübchen aldım. çok memnunum diyemem.bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.
fakat nıvea ürünleri çok güzel kesinlikle sebamedlerim bitince niveaya devam edeceğim. pişik önleyici,pudrası ve ıslak mendilini kullandım çok çok beğendim.
ben hala evde disc pamuk ve su kullanıyorum.ıslak mendili gece yatak odamda ve de dışarıda kullanıyorum o da unı baby tabii ki. geçen eşim unıbaby bulamayınca nıve soft&cream almış.yukarıdada dediğim gibi çok beğendim.birazcık daha büyüyünce bebişim,bu ıslak mendile rahatlıkla geçebilirim.

çoğunuz siling ve mei tai almış.bende mei tai düşünüyordum fakat 3 aylıktan küçük bebeklere önerilmiyor birde bir arkadaşım iplerinin çok uzun olduğunu kullanamam ben aldığıma biraz pişmanım demişti. bende vazgeçtim almaktan. babamızda kanguru çok istiyordu en iyi kangurulardan
Babybjörn Kanguru Spirit aldım.
Babybjörn Kanguru Orıjınal Spirit - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bebişimi 1 aylıkken koyduk ve hemen içinde uyudu bizde rahat rahat gezdik.şimdilik babamız taşıdı ben daha kullanmadım. ama eşimde çok memnun olduğunu söyledi.
genelde arabamızı kullanıyoruz o da maxicosi mura3 çok çok memnunum. çok dikkat çekiyor herkes dönüp dönüp arabamıza bakıyor. hem çok havalı hemde çok konforlu bebişim çok seviyor. koca tekerli olması sarsıntıyı önlüyor.

ben dışarıya çok rahat çıkıyorum. evden çıkmadan hemen önce emzirip altını temizliyorum. yanımada süt sağıp alıyorum.birde mutlaka emzik alıyorum yanıma. bebişim zaten emziği düşürmeyince ağlamıyor birde acıkmayınca. dışarıya çıkmak çok problem değil bence.sadece gazı olduğunda biraz problem olabilir.

ben kendime çok şükür zaman ayırabilen sanırım sanslı annelerdenim.denize girebiliyorum.kitabımı hergün okuyorum.dizi,film ne istersem izliyorum. eskisi gibi bakımlıyım hemde tüm bakımlarımı evde kendim yapıyorum. bir tek röfleye gittim kuaföre. evim eskisinden bile daha temiz tüm temizliği ben yapıyorum.hastaneden beri bebeğime bir tek ben bakıyorum bazen eşim yardım ediyor. hiç gelipte kalanım bir şey gösterenim olmadı.çok şükür ki ihtiyaç hiç duymadım. yemeğimi hemen hemen hergün hemde 2-3 çeşit yapabiliyorum. bu yüzden hiç kendimi kötü hissetmedim. depresyona falan girmedim. aksine bebişim var diye çok çok mutluyum bir dakika bile şimdi olmasaydı ben bunu yapardım demedim.
sadece biraz uykusuzluk oluyor oda ben geç yatıyorum e bebişimde erken kalkıyor bu yüzden. yavaş yavaş bu uykusuzluğada alıştım.

oyun halısı tiny love tekmele oyna aldım ben. forumlarda en çok tercih edilen ve beğenilen oyun halısı. 1 aylıkken bebişimi koymuştum çok tepki vermedi.birdaha deneyeyim. siz kullanmaya başladınız mı???

bebişim acaip bir şekilde döeneceyi çok seviyor.ama bizimki ikeadan aldık müzikli ve kendi dönen bir şey değil. çok seviyıor bebişim. acaba müzikli bir şey alsam mı???

kızlar siz bebek iğnesi kullanıyormusunuz nazar boncuğu olarak normal bir şey mi kullanıyorsunuz. ben altın bebek iğnesi alayım diyorum.napayım sizce alayım mı??? kullanışlı olur mu???
benim bebiş 2 aylık olacak 1-2 gün sonra. künyesi var ama ben rahatsız eder diye takmıyorum.siz künye kullanıyormusunuz???

Selam kızlar uzun zamandır giremedim foruma...bizim dün 40 ımız çıktı şükür:)))bu arada benim kızın boğaz akıntısı var uyurken birden boğazı tıkanıyor midesi bulanıp kusuyor...ne yapabilirim ki:???onun harici herşey yolunda şükür:)

paris_hilton benim kızımında künyesi var 2 ayımız bitti bizim geçen hafta denedim koluna oluyor gayette güzel duruyor, iğneye gelince bende altın iğneli maaaşallah yazısı var her sokağa çıktığımda kızımın bluzuna takıyorum gayet kullanışlı en azından ben memnunum. bence kanguru yerine sling denesen daha iyiydi benim kızın 2 ayı zaten bitti ben bu yüzden kolaylıkka tercih ettim mei taiyi ayrıca iplerinin bağlanış şekilleri var dilediğin gibi kısaltabiliyorsun slingler bebeğin omurga kalça gelişimi açısından daha sağlıklı ağırlı kalçaya değil tüm vücuda yayıyo kangurular en iyisi dahi olsa bütün vücut ağırlığını bebeğin kalçasında topluyor ama yinede sen bilirsin güle güle kullanın kızçenle. anlattıklarında sanki beni anlatmışsın bende çok şükür rahatım kullandığım ürünler sebamed son derece memnunum geçen sefer pişik kremi chiccoyu denedim kesinlikle memnun kalmadım bende bebişimin kol altlarına falan sürüyorum pişik yapmasın diye. prima turuncu paketi bilmem ama yeşil paket aktif bebeği kesinlikle beğenmedeim kakayı sırtından taşırıyor ve bacaklarında mavi iz bırakıyor kızımın renkli olduğundan ötürü Allahtan 39lusunu almıştım denemek için premium care devam. oyun halısı ben düşünömüyorum kullanan hiçbir arkadaşım memnun değil benim kızımın salıncağında da oyuncaklar ve müzik var onlarla çok eğleniyor şimdilerde konuşmayada başladı oyuncaklarıyla ve şarkılara eşlik ediyor

künyesi ve maşşallahı şu şekilde

Son düzenleme:

hadi gözünüz aydınkurtulmuşsunuz şu 40 mevzusundan boğaz akıntısına gelince benim hiçbir fikrim yok canım doktoruna danış istersen belki boynunun gövdesinden biraz daha yükselterek yatırabilir akıntıyı engellemiş olursun bu şekilde.

ilk ben aktif bebek aldim kullandim
ne kaka tasti ne de iz yapti
premium care kadar olmasada onu da sevdim ben
gunduz bundan gece premium care bagliyorum sorun cikmadi

ben oyun halisi kullaniyorum
bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor

ilk ben aktif bebek aldim kullandim
ne kaka tasti ne de iz yapti
premium care kadar olmasada onu da sevdim ben
gunduz bundan gece premium care bagliyorum sorun cikmadi

ben oyun halisi kullaniyorum
bazen ilgileniyor bazen ilgilenmiyor

bilmiyorum canım bacak kenarlarında mavi boya izi yapıyor benim kız afedersiniz biraz tazikli pırtlı şekilde kaka yaptığı için sanırım her bez ona uygun değil her bebekte ürün memnuniyeti bebeğe göre değişiyor zaten ben memnun kalmadım sık sık değştiriyorumki çabuk bitsin diye oyun halısı şimdi yatırsan bakar ama biraz hareketlenince çoğu bebek yerde yatmaktan hoşlanmıyor kısa süreli 2 tekme atıyor oyuncaklara sonra zırlamaya başlıyor gözlerimle birkaç kere şahit olmuştum bu yüzden tercih etmedim

cnm sağlık ocağından tylol diye şurup werdiler aşıdan sonra ben onu içirdim
6 saatte bi çay kaşığı içerebilirsin dedi
3 tane birden vurulduğu için ağrısı da vardır diye içirdim
hiiiççç ateşi olmadı

ben de bunu merak ediyorum..ağda yapmaktan korkuyorum,başka yollara başvurunca da onca yıl kat ettiğim yola acıyorum.ama sanırım 60 günden sonra ağdaya başlarım:18:

tüy dökücü krem kullanın
ben lazer yaptırmıştım vakti zamanında
iyi ki de yaptırmışım hamilelikte çok rahat ettim

arkadaşlar merhaba.ben ocak annelerindenim.öncelikle allah hepinizin bebişlerini sizlere bağışlasın.ben bebek arabamı satmak istiyorum.nedeni ise düşünmeden aldım diyebilirim.evim gezebileciğim yerlere uzak olduğu için pek dişarı çıkamıyorum.bu yüzden arabayı en fazla 5 sefer kullandım.yepyeni katlanmış bir şekilde evin bir köşesinde duruyor.ben çantası ve ana kucağı dahil 1.500 tl ye almıştım.ana kucağını kullandım fakat araba ve çanta çooook temiz.ilgilenenlere duyurulur.bu linkten de bakabilirsiniz. (ben 1000 tl'ye satıyorum) (bendeki bordo-gri olanı)Jane Rider Reverse Travel Sistem Bebek Arabası New 2012 | Ayhan Çocuk Gereçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…