2012 Haziran Anneleri Doğurdu

tebrik ederim canım aslında insan biraz zorlarsa arada derede yapabiliyor işlerini kendine de zaman ayırabiliyor.ben ilk haftalarda lohusalıktanmıdır nedir biraz kötü olmuştum sanki artık istediği,m hiçbişeyi yapamıcakmışım gibi geliyordu.artık kızım da biraz daha rahat bi bebek oldu bazen gündüzleri sürekli uyuyor ben de biçok şey yapabiliyorum. bu arada ben de 2. kitaptayım yalnız ben daha yeni başladım sayılır
:)) elif şafak şemspareyi tavsiye ederim sıcacık öyküler var.

Eminönü tranvayı biraz serin canım ben istanbuldayken toplu taşıma aracı hiç kullanmamıştım ama ozaman daha 40 ımız yeni çıkmıştı. Üstüne yine ince bişey alarak çıkabilirsiniz.

Bende dün 2 paket 3 numara aldım artık 2 no kenarlarından sıkmaya başladı. Ben bezi hiç değiştiremeyeceğim heralde aktif baby ye geçemem gibi geliyor cildi çok hassas hala pişik sorunumuz var

Benimki de yapıyor. Yeni değil üstelik doğdugundan beri aynı. İnsan bi teşekkür eder diyorum bende

kızlar normal doğum yapıp 40i çıkınca ağda yaptıran varmı yada nezaman yaptırdınız veya yaptırmayı dusunuyorsunuz

Ben yaptım üstelik bi sorun da olmadı çok şükür. Önceleri korkmuştum ama korkulacak bişey oladıgını anladım.

Biz de öyleyiz köpükler tükürükler salyalar omuz emmeler herşey var.

Tabi herşey daha çok taze eşim yanaşmasa benim de hiç aklıma gelmiyor Paris maris

Eminönü tranvayı biraz serin canım ben istanbuldayken toplu taşıma aracı hiç kullanmamıştım ama ozaman daha 40 ımız yeni çıkmıştı. Üstüne yine ince bişey alarak çıkabilirsiniz.

canım çıkmasına çıkarımda dönerken zaten eşimin arabası vardönmesi kolay olur ama o tramvayda bir sürü insan nefesi aynı zamanda klimaların filtreleri temiz mi pis mi bilememden ötürü vazgeçtim gitmekten eşim gelip alacak işlerinin yoğun olmadığı bir gün toptan mağazada çalışan 2 eleman var birine senelik izin vermiş tek kişiyi bırakamıyor o yüzden haftaya kaldı bizim alışveriş.

sağl canım zeytinyağı mantıklı dneyeceğim teşekürler

Tabi herşey daha çok taze eşim yanaşmasa benim de hiç aklıma gelmiyor Paris maris

ayy eski halimize bir dönebilseydik keşke..

sağln kızlr

Senin minnak idare edecek azcık daha ozaman. Ben o insan kalabalığıyla Ankara-İstanbul yaptım. Eşimin ailesi de görsünler diye torunlarını. Üstüne üstlük bide 2,5 saatlik uçak yolculuğu kendi evime dönerken ama neler çektim sen bana sor. Dualar ettim gidip gelene kadar. Çok şükür mevlam koruyor onları ama yine de iyi yapıyorsun tedbiri elden bırakma

böyle düşünme canım yaaa bak kocana da yazık. en başta ben de korkuyordum. eşim anlayışla karşıladı. benim isteğimle parise gittik. korktuğum gibide olmadı. azıcık yanma oluyo. acımıyor canın yanma oluyor dediğim gibi. korkup da paris yolunu cehenneme çevirme

cnm bende normal doğum yaptım henüz kırkım çıkmadı parisede gitmedim ama biz anneler doğumu başarmışız parise gitmeyi mi başaramıcaz... bence çok erteleme korkunun üzerine gidip bu işi de başarıyla sonuçlandır derim...Kadın olmak zor iş Allah yardımcımız olsun..çok şükür şimdiki kocalar anlayışlı...

aynen benim kızda dünden beri bize kök söktürüyor dün ilk 1 aylık aşımızı olduk ondan mıdır bilmiyorum ama sürekli ağlıyo yarım saat uyumuyo 45 dk bir emmek istiyo allahım ne oluyo bu bebişlere...Allah hepimize sabır versin...

Kizlarrrr gaza cozum buldummm

1 demet dereotunu 1 lt suda kaynatip gunde 2 bardak iciyoruz hazirladigimiz su 2 gun iciliyo yani 2 gunde 1 kaynaticaz dunden beri iciyorum gazi azaldi oglumun olanida rahat rahat pirtlatiyo cok mutluyuz

salya konusunda yalniz olmadigima sevindim

Çağan 1 saattir uyuyor ve tahminimce ben uyumaya geçene kadar da uyur tam yatacağım zaman uyanır ((
uyandırayım diyorum ama kıyamıyorum...ancak bu gece de uykusuz kalmayı göze alamıyorum...

bendede ring sling var canm cok kolay kullanımı dediğin gibi kısa mesafeler için cok kullanışlı oluo..

slm kızlar kac gundur takip ediyorum
hatta yazmak için alıntılar flnda yaptım
biguzel cvplar yazdım fln ama
tam gonder diyorum hoop baglantı gitti diyor
bnm yazdıklarmda beraberinde tabi
cok sinir oldum
pes ettim en sonunda zaten öyle bol bol zamanda olmuo yazmak için!
bikaç gundur kw lere gittik bizde
ısparta ne guzel serindir diye bi umutla gittim ama orası bile kaynıyodu ya
çınar cok usluydu sizinde dediğiniz gibi başkalarının yanında hiç sesi cıkmadı
acaba bu cocuklar ewde tek insan görmekten sıkılıyolarmı??
kalabalık bi ortam oldumu benm minikte öyle bakınır uyur fln
bence artık büyüdükleri için etrafa da ilgileri arttıgı için farklılık istio bu veletler!!
amcamız hediye olarak mama sandalyesi almayı önerdi
birlikte gittik bende chicco polly magic mama sandalyesini begendim
hem şimdide kullanabilecegim bişey tam yatma pozisyonu var oyuncak barı fln var
bakalım umarım çınarda begenir:)

Arkadaşlar size birkaç şey sormak istiyorum... alışverişimi tamamlamak üzereyim de deneyimlerinizden faydalanmak stedim... Göğüs pedinde Lansinoh almayı düşünüyorum. Lakin sipariş edeceğim ürün jelli değil. Jelli olması gerekli bir özellik mi? Kraft'ın jellisi var onu alsam daha mı iyi ederim?

Göğüs uçlarım çok küçük. Yok gbi neredeyse bu nedenle de göğüs kalkanı almak istiyorum. Hem yara olmasın hem de bebek emebilsin diye. Avent in bu modeli mi Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com http://www.e-bebek.com/gogus_koruyuculari/philips_avent/philips_avent_gogus_kalkani_2li/PAV-757 ve tam olarak nekadar süre kullanılabiliyor? Ve paket içeriğinde yazanlar nelerdir tam olarak? Yoksa bu yeterli mi? Philips Avent Kelebek Göğüs Koruyucu 2`li - e-bebek.com http://www.e-bebek.com/gogus_koruyu...ps_avent_kelebek_gogus_koruyucu_2li/PAV-14102 ve nekadar süre ile kullanılabiliyor??

Çok oldum artık biliyorum ama gerçekten biri yardımcı olursa çok sevineceğim. Br türl işin içinden çıkamıyorum. Brde ışıklı dönence kullananlar... Işığı gerçekten o motifleri tavana yansıtıyor mu? Tavsiye edeceğiniz varsa linkk verebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım cevap verirsiniz.

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim.
oyun halısını bahs ettiğim gibi 1 aylıkken 1 kere kullanmıştım. çok oyun modunda değildi bebişim.hatta eşim dalga geçmişti benimle daha anlamaz ne yapıyorsun diye.
bebişim pek tepki vermedi. bende daha erken diye düşündüm. o zaman müziklerini açmıştık güzeldi. fakat çok çeşitli değildi. dün açamadım müziklerini çünki evde pil yoktu. ama 1 aylıkken tekmelediği halde tekmele kısmına yeterli güç veremediğinden tekmeleyince müzik çalmıyordu.ama dün dediğim gibi o tekmele kısmını kullanmadım. şimdi ne olacak bilmiyorum.
üzerindeki oyuncaklarla çok ilgilendi. özellikle bir aslan var asılı ona bayıldı. çok mutlu mutlu çok da uzun süre neredeyse yarım saat oynadı. bende youtubeden bebek müzikleri açtım birde çok sevdi.
iyi ki almışım dedim.
benim elektirikli dönencem yok ama bana göre dönenceden daha etkili. ama alabilirsen hem dönence hem oyun halısı daha yararlı tabii ki. benimki şimdilik ikeanın peluş dönencesine bayılıyor onunla idare ediyoruz.

oyun halısının oyuncakları çıkıyor. pusete falanda takılıyor ayrıca çıngırağı falanda var. ben bilseydim ayrıca puset oyuncağı almazdım. çünki benzerlerine 20-25 tl verdim. 3 tane almıştım.neredeyse oyun halısının yarı fiyatına geliyor.ayrıca çıngırak falanda almıştım.böyle düşünürsek çok pahalıya gelmiyor aslında.
ben hamileyken çok araştırmıştım.pahalı bir oyun halısı fakat tüm forumlarda en çok önerilen ve tavsiye edilendi.bende aldığıma şimdilik çok memnunum.az önce de bebişim bir 20 dk oynadı mutlu mutlu.sonra hıçkırık tutunca kaldırdım.
yalnız nadirde olsa bazı bebişler oyun halılarını sevmiyormuş.bilemiyorum ama belkide biraz ay olarak geç alındığı için olabilir. ben tam oyun modundayken içine koyuyorum ki sıkılmasın.

canım ben zaten eşimin hevesi vardı o yüzdende hevesimizi alalım diye kanguru aldık aslında her yere arabayla gidiyoruz.ve bebek arabası daha pratik oluyor.kanguru ve sling tarzı ürünler bana göre tatillerde ve kısa mesafeler için daha kullanışlı. şimdiye kadar 2 kere kullandık oda sırf kullanalım diye zaten. ama benim aldığım ilk aylardan itibaren kullanılan birşey.şimdilik çok memnunum.bebişimde çok sevdi. eğer mei tai aldıysan sling alma bence yeterli diye düşünüyorum. zaten halka slinglere göre mei tailer daha kullanışlı ve çok daha fazla iyi yorumları var.

birde sürekli oyun isteyen ve yaramaz bebişler için fisherprice akvaryum salıncağı çok öneriyorlar.almayı düşünüyorsan bir onu araştırmanı öneririm. sırf uslu dursun bende işlerimi yaparım diye düşünüyorsan canım bence bu salıncak ve benzerleri dönenceden daha etkili olur.

günaydın pariscim en erken biz girebildik galiba cvpların için sağol.. bugün bakıcam netten fırsat bulursam tabii..
sabah sabah kakamızı yine yaptık,mutlu mutlu bakındık etrafa şimdi de uyku saatimiz geldi ama direniyoruz bakalım nereye kdr?? gerçekten annenin yediği içtiği bebişin bağırsaklarını etkiliyormuş. kaç gündür sürekli z.yağlı sebze yemeği yiyorum sadece ve günlük magnezyum içiyorum bebiş tekrar günde bir kez yapmaya başladı Allahıma çok şükür... darısı diğer zorlanan bebişlerin başına..

teşekkür ederim canım.
benim bebiş puset oyuncaklarına ilgi gösterdi fakat oyun halısını daha çok sevdi. nadirde olsa bazı bebekler sevmiyor oyun halılarını. nasıl severler mi sevmezler mi diye anlayacağız bilemiyorum.sanırım denemeden anlaşılmaz.
denetirler mi bilmiyorum ama bir oyuncakçılara bebişinle git ve denemek istiyorum falan de belki o zaman denemenize müsade edebilirler.
belkide bebişin şaşırdığı için gözlerini açıyordur öyle.ama korkmuşta olabilir.her bebek farklı tepki veriyor. bir yorum okumuştum bu forumda puset oyuncaklarını araştırırkendi sanırım. bir bayanın bebişide puset oyuncaklarıyla sürekli kavga ediyormuş.sevmiyormuş onları gördükçe hırslanıyormuş.

merhaba çok haklısın herşeye yetişemeyen anneler üzülmesin sakın bu bebişle alakalı. ben zaten yazmıştım benim bebiş uslu bu yüzden ben kendime zaman ayırabiliyorum.ayrıca kendi işimi kendim yapmayı çok seviyorum.işler kalınca bana batıyor ve boş durmayı pek sevmiyorum böyle oluncada her boşlukta dinlenmek yerine birşeylerle uğraşıyorum.boşa geçirmemeye çalışıyorum vaktimi.

canım maşallah bebişine sizin halı hangisindendi biz de aldık gelmesini bekliyoruz tiny love güneşli günler umarım sever bizim yaramaz da.

canım çok teşekkür ederim.
bizim oyun halısı tiny love tekmele oyna. hayırlı olsun. mutlaka sever canım. bebişin oyun modundayken kullanırsan sıkılma ihtimalini en aza indirmiş olursun canım.şimdiden güle güle kullanın.

ilkçim bebişinin takılarına bayıldım çok tatlılar.bende künyeyi dışarı çıkarken takmaya başlayayım ozaman. birde bugün kuyumculara bir uğrayayım iğne bakmak için.sizin mahsallh yazısıda çok hoşmuş onada bakacağım mutlaka.
kangurudan memnunum canım ben zaten hevesimiz geçsin diye aldık.çok kullanacağımı sanmıyorum genelde bebek arabasını kullanıyoruz.
eğer aktif bebeği beğenmediysen turuncu paketide beğenmesin canım. ben aktif bebeği kullanmadım fakat arkadaşımda gördüm turuncu pakete çok benziyor.ama hangisi daha iyi bilemiyorum.
ben hep prima premıum care kullandım sadece 1 paket turuncu paketten kullandım.ondanda memnun kaldım.elimdeki premium careler bitince ona devam edeceğim.pişik falan yapmadı.
yalnızca 4-5 defa belinden kakası taştı benim bebişin ondada yine premium care kullanıyordum yani oda taşırıyor çok kaka yapınca.
hatta bir kere neredeyse dışarıda boynuna kadar taşmıştı ama en iyi bez tabii ki yinede o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…