kızların ki gibide olmuo be canım napim anam siz adamı çatlatırsınız hemencik kızı yapıweririm bende gerçi koçişim töbelii ama
oyy ben yerimki onlarııı
bozuyorum yeminimiii uleeeen die yaparsınız beaa
diiiimmmmiiii oooyyh yatalım kalkalım olsunlar hemen yaaaa
bozuyorum yeminimiii uleeeen die yaparsınız beaa
haha yok kız yapmaz dün akşam wcde kusuyorum nefes alamıcak durumdayım oda söyleniyor yeter içn dışına çıktı yazık sanada bebegimede helak oldunuz sen,n hamilelik kötü geçiyor bir daha sakın demeki çocuk yapalım kendimide çocugumuda senide rezil edemem .... işte ben nefes alıpta normale dönene kadar söylendide söylendii
Oğlun duymasın küsebilirrrrrr
nie kııızz öyle demmee üzülürüüm baaak
arkadaşın oğluna yapmıştık biz böyle kahverengi tavşan popişinede ponpon yapmıştık
Iyi aksamlar annelerrrrr biz geldik
Iyi aksamlar annelerrrrr biz geldik
yaa acil sorum vr benim şimdi ikili testimin sonuçları geldi.hani şu 50 altı üstü muhabbetleri yapıyoruz ya cinsiyet için ben burda neye bakıcam acaba öle bişi yokki
Evet oyle bir muhabbet vardi 50'lin uzerindeyse kizmis altindaysada erkek. Ama bundan fazla bir bilgim yok neye nasil bakilacak bilmiyorum.
Yardimci olamiyacagim maalesef.
yaa acil sorum vr benim şimdi ikili testimin sonuçları geldi.hani şu 50 altı üstü muhabbetleri yapıyoruz ya cinsiyet için ben burda neye bakıcam acaba öle bişi yokki
Hoş geldin canım bende tam yemeğe kaçıyodumm
Kizlar iyi aksamlar gecmisi okudumda Nurgulce filan bayagi bir kaynatmis...
Nasilsiniz? nasil gidiyor?
Hos geldin cnm, nasilsin?
Kimsecikler yok sanirim
Telefonumun internetine bisi oldu. Sabahtan cvp yazmaya calisiyorum :) Pelin sen simdiye yiyip gelmissindir bile. Afiyet olsun.
Esracim iyiyim canim. Sen Nasilsin?
kııızzlaaar bakkııın bunlaardan baappcaaamm beeennn
Eki Görüntüle 306457 Eki Görüntüle 306458 Eki Görüntüle 306459 Eki Görüntüle 306460
ben de şimdi hastaneyi aradım sonuç çıkmış,çıkmışta niye aramamışlar yaaasabaha kadar meraktan çatlarım,sabahta gidemeyebilirm akşamı beklemekkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?