2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaa acil sorum vr benim şimdi ikili testimin sonuçları geldi.hani şu 50 altı üstü muhabbetleri yapıyoruz ya cinsiyet için ben burda neye bakıcam acaba öle bişi yokki

ben de şimdi hastaneyi aradım sonuç çıkmış,çıkmışta niye aramamışlar yaaasabaha kadar meraktan çatlarım,sabahta gidemeyebilirm akşamı beklemekkkk

yaa acil sorum vr benim şimdi ikili testimin sonuçları geldi.hani şu 50 altı üstü muhabbetleri yapıyoruz ya cinsiyet için ben burda neye bakıcam acaba öle bişi yokki

Evet oyle bir muhabbet vardi 50'lin uzerindeyse kizmis altindaysada erkek. Ama bundan fazla bir bilgim yok neye nasil bakilacak bilmiyorum.

Yardimci olamiyacagim maalesef.

Hoş geldin canım bende tam yemeğe kaçıyodumm

Kizlar iyi aksamlar gecmisi okudumda Nurgulce filan bayagi bir kaynatmis...

Nasilsiniz? nasil gidiyor?

Hos geldin cnm, nasilsin?

Kimsecikler yok sanirim

Telefonumun internetine bisi oldu. Sabahtan cvp yazmaya calisiyorum :) Pelin sen simdiye yiyip gelmissindir bile. Afiyet olsun.

Esracim iyiyim canim. Sen Nasilsin?

ben de şimdi hastaneyi aradım sonuç çıkmış,çıkmışta niye aramamışlar yaaasabaha kadar meraktan çatlarım,sabahta gidemeyebilirm akşamı beklemekkkk

Hadi hayırlısı canım sonuçlarda çıkmış inşallah bi sorun yoktur cnm stress yapma sonuç iyi olsunda gerisi önemli değil inşallah sağlıklı bebişleri alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…