2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kızlar kız anneleri ben bunu kızıma ördürmeyi çok istemiştim çevremde kimse yapamadı siz ördürüp giydirin bari çokk dadlu yavvv pelincim elaya yaptır kışa giyer inşallah pamuk pamuk yerim onu

Yaptırıcam canım yaa anneme söylüyüm gidince örsğn valla

slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....
13+2 miş bebişim,cinsiyet belli olabilir mi sizce :))))))

bu arada devlette olmuyormuş ((( kendi hastanemde 108 Tl. yaptırdım.....

Slm cnm umarım herşey iyi çıkar...Cnm kesin bişi dermi bilemiyorum ama erkekse çok belli oluyo

pelisshhcimmmmm ya benimkini dr.um değil de ikili testin ultrasonuna bakan röntgen uzmanı tahmin etti :))))
kıza benzettim ben dedi.....bende size sorayım dedim bu kadar küçükken belli olabilir mi diye....
dr.ma çıkardım çünkü ultrasonun fotosunu söylemedi birşey henüz erken dedi.....

Son düzenleme:

Canım kızda biraz geç söylüyolarr maleseff...16 cı haftada fln daha garanti diyolar

kızlarr bugün yeni bi hastaneye gidicektim oraya gittim ama gene sonuçç hüsrann ((
hastane çok kalabalıktıı ve sistemm yok sıra sistemi çok karşıkk ((
BUGÜN GİTTİM MUAYNE OLDUM AMA GENE 2 DK BİLE SÜRMEDİİ
SONRA Bİ KAÇ TAHLİL İSTEDİ YARIN KAN VERİCEM ERTESİ GÜN SONUÇ ALICAM VE BUNLARI YAPMAK HERGÜN Bİ GÜNÜMÜ ALICAK OKADAR KALABALIK ORASI YANİİ SONUÇ GÖSTERMEK BİLE 2 SAAT :s:s
napıcamı bilmiorum ama ilk kez eşimde bnmle geldi ve oda gördü dewlet hastanelerinin halini((
vee özele gitmeye karar verdimm ....
bi hastane buldum ANKARADA BİLGE HASTANESİ DİE BİLGİSİ OLAN VARSA BANA YAZABİLİRMİ ÖZELDEN YADA BURDAN

BİDE SİZE FİYATLARIYLA İLGİLİ BİŞİ DİCEM MUAYNE ÜCRETİ 22TL NORMAL DOĞUM 500 SEZERYAN 600MÜŞŞ NASIL SİZCE NORMAL Mİ ?????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…