Eki Görüntüle 306499
Evet kızlar kız anneleri ben bunu kızıma ördürmeyi çok istemiştim çevremde kimse yapamadı siz ördürüp giydirin bari çokk dadlu yavvv pelincim elaya yaptır kışa giyer inşallah pamuk pamuk yerim onu
Eki Görüntüle 306499
Evet kızlar kız anneleri ben bunu kızıma ördürmeyi çok istemiştim çevremde kimse yapamadı siz ördürüp giydirin bari çokk dadlu yavvv pelincim elaya yaptır kışa giyer inşallah pamuk pamuk yerim onu
Eki Görüntüle 306499
slm.lar
nasılsınız ikili testimi yaptırdım bugün kızlar....ultrason sonucunu hemen verdiler zati,kan sonucumu da 1 hafta sonra alacağım.....
13+2 miş bebişim,cinsiyet belli olabilir mi sizce :))))))
bu arada devlette olmuyormuş((( kendi hastanemde 108 Tl. yaptırdım.....
pelisshhcimmmmm ya benimkini dr.um değil de ikili testin ultrasonuna bakan röntgen uzmanı tahmin etti :))))
kıza benzettim ben dedi.....bende size sorayım dedim bu kadar küçükken belli olabilir mi diye....
dr.ma çıkardım çünkü ultrasonun fotosunu söylemedi birşey henüz erken dedi.....
hoş geldin iyiyiz sen nasılsın????
iyidir cnm sendnenn
İiyim canım bugün anneyle uzun dolaşmacaların ardından dinleniyorumm
Ben iiyim asıl sen napıyosun ela kızın annesiiii
ben de 2'li testimi yaptırdım ultrason sonucunu aldım ama kan sonucunu salı günü alacağım,tahminlerine göre kızım olacak :)))) hayırlısı bakalım.....
iim cnm trt de çizgi film vardı onu izledikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?