2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güsel ya 3. Anne olmak nsl bi duygu hepsinde farklı heyecanlar vardır demi benim ilk onun için dedim bu sefr cinsiyeti belli allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

bugün biraz bi temizlik yaptıydım şimdi aldıgım telefonla yıkıldımm
annem aradı karsı ve alt komsusu bana gelmek istiyolarmış.. sen hiç bişi yapma ben gelince yaparız bişiler dedi..
iyi hoş ama 2si 8 2si 3 yaslarında 4 cocuk olicek
inşallah babaları evdedir de sadece anaları gelir

şimdi böle diyorum ilerde benim içinde derler kesin

ya yeşim diye arkadaş vardı listemizi düzenliyordu yanlış hatırlamıyorsam girmiyor galiba bu aralar yada ben görmüyorum..cinsiyetleri güncellerdik

ooonnuuum kıyaaammmaaam saannaa been tabikide haklısın çocuğun yeri anasının yanıdır mesela annemde kaynanamda çocuğu ver bize hafta sonları alırsınız dediiim aall sana çocuk çalışmam o zaman ya gelin bakın yada çalşımam aylık bağlayın bize çünkü ben çalışmazsam gerçekten geçinemeyiz ondan dolayı zorundayım annem mırın kırın ediyo ama çocuk olunca gelcek bence komşularıma ağlaya ağlaya anlatınca onlaaa aaaaaaaa biz ne güne duruyoruz çocuğunu uzaklaştırma kendinden bakıcıya falan verme elin kadınına bizde çocuk olsada baksak diyoruz bizimkiler eşşek kadar oldu die bana destek oldular sağ olsunlar şimdi içim daha rahat ama yinede keşke evin borcu daha az olaydıda çocuğumla kalaydım demiyo değilim

Benim eşim zaten öyle bişeye izin vermez. saolsun gerekirse gider iki-üç işte çalışır. ama kreş başka. bende vercem kreşe. sosyalleşmesi açısından çok önemli. bencil olmasın, paylaşmayı öğrensin diye. Hahaha hatırladım da, benim kreşte sevgilim bile vardı. evleri kreşe yakındı ama beni eve geçirmeden gitmezdi evine. babasıyla bize eşlik ederlerdi her gün.

Maşallah, Allah bağışlasın kızlarını. bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah

küstümmmmmmmmmmmmm ben sana..:2:

ne güsel ya 3. Anne olmak nsl bi duygu hepsinde farklı heyecanlar vardır demi benim ilk onun için dedim bu sefr cinsiyeti belli allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım

hepsinde giderek artan bi heyecan sanki ilk kez hamileymişin gibi.o heyecan,o mutluluk ve aileye katılacak yeni bireyin merakı hep oluyor...allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

hepsinde giderek artan bi heyecan sanki ilk kez hamileymişin gibi.o heyecan,o mutluluk ve aileye katılacak yeni bireyin merakı hep oluyor...allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

demi bizim ilk olduğu halde diyoz biz şimdi çekirdek aile mi oluyoz eşim bana küçük anne diyo

bebek battaniyesi başlıyorum çok tatlı bir ip buldum pembesine bayıldım ama belli olmadığından krem aldım ipin adı kartopu bebe ana kuzusu..o kadar yumuşakki bayıldım bayıldım.....................örünce polar gibi duruyor

Maşallah, Allah bağışlasın kızlarını. bebeğini de sağ salim kucağına al inşallah[/QUOTE]

canım teşekkür ederim .hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza inşallah

ya yeşim diye arkadaş vardı listemizi düzenliyordu yanlış hatırlamıyorsam girmiyor galiba bu aralar yada ben görmüyorum..cinsiyetleri güncellerdik

canım yeşim çok oluyor bebeğini kaybetti , kalbi durmuştu bebeğin listeyi şimdi pelishh arkadaşımız güncelliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…