bu ayva işine inanmazdım ben...2 tane kızım var küçük kızıma hamileyken alt komşum ayva getirdi ayva ye de gamzeli olsun dedi...öylesine yedim inandığımdan değil yani...kzım 5 yaşında sağ yanagında 2 tane yanyana gamzesi var.gülünce çok güzel oluyor.herkesin çok hoşuna gidiyor...ablasında bende yada babasında gamze yok.bilmem artık alakası var mı ayvayla...3.cocuğuma hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim ama ayva yiyorum gamzeli olur belki yine diye...
uzan canım ayaklarının altına bişi koy yüksekte olsun bol su iç
sağol canım yaa bilmişlik yapmak için cevap veriyorlar boşa moral bozuyorlar sanki ben evinizin kadını çocuklarınızın anası olun dışarı çıkmayın falan dedim sanki..
ben düşünemiyorum ondan ayrı bir saniye.onlarda anlayacaklar..maddi bakımı zor çocuk yapmak gerçekten zor bu devirde 2 kişi çalışınca anca idare edilir ben durumunuz yerindeyse önceliğiniz bebeğiniz olsun demek istiyorum.
isteyen istediğini anlasın çok problem değil.
millet aldığı maaşın yarısından çoğunu bakıcıya kreşe vermeye bayılıyor sanırım
işteyim evde olsam yaparım da yok bana mısın demio allahtan bu hafta erken çıkışım ama şimdi çok fenayım eve nsl gidicem onu bırakın yemekte yok netcem ya
Benim eşim zaten öyle bişeye izin vermez. saolsun gerekirse gider iki-üç işte çalışır. ama kreş başka. bende vercem kreşe. sosyalleşmesi açısından çok önemli. bencil olmasın, paylaşmayı öğrensin diye. Hahahasağol canım yaa bilmişlik yapmak için cevap veriyorlar boşa moral bozuyorlar sanki ben evinizin kadını çocuklarınızın anası olun dışarı çıkmayın falan dedim sanki..
ben düşünemiyorum ondan ayrı bir saniye.onlarda anlayacaklar..maddi bakımı zor çocuk yapmak gerçekten zor bu devirde 2 kişi çalışınca anca idare edilir ben durumunuz yerindeyse önceliğiniz bebeğiniz olsun demek istiyorum.
isteyen istediğini anlasın çok problem değil.
millet aldığı maaşın yarısından çoğunu bakıcıya kreşe vermeye bayılıyor sanırım
bu ayva işine inanmazdım ben...2 tane kızım var küçük kızıma hamileyken alt komşum ayva getirdi ayva ye de gamzeli olsun dedi...öylesine yedim inandığımdan değil yani...kzım 5 yaşında sağ yanagında 2 tane yanyana gamzesi var.gülünce çok güzel oluyor.herkesin çok hoşuna gidiyor...ablasında bende yada babasında gamze yok.bilmem artık alakası var mı ayvayla...3.cocuğuma hamileyim cinsiyetini henüz öğrenemedim ama ayva yiyorum gamzeli olur belki yine diye...
ya yeşim diye arkadaş vardı listemizi düzenliyordu yanlış hatırlamıyorsam girmiyor galiba bu aralar yada ben görmüyorum..cinsiyetleri güncellerdik
ooonnuuum kıyaaammmaaam saannaa been tabikide haklısın çocuğun yeri anasının yanıdır mesela annemde kaynanamda çocuğu ver bize hafta sonları alırsınız dediiim aall sana çocuk çalışmam o zaman ya gelin bakın yada çalşımam aylık bağlayın bizeçünkü ben çalışmazsam gerçekten geçinemeyiz ondan dolayı zorundayım annem mırın kırın ediyo ama çocuk olunca gelcek bence komşularıma ağlaya ağlaya anlatınca onlaaa aaaaaaaa biz ne güne duruyoruz çocuğunu uzaklaştırma kendinden bakıcıya falan verme elin kadınına bizde çocuk olsada baksak diyoruz bizimkiler eşşek kadar oldu die bana destek oldular sağ olsunlar şimdi içim daha rahat ama yinede keşke evin borcu daha az olaydıda çocuğumla kalaydım demiyo değilim
ne güsel ya 3. Anne olmak nsl bi duygu hepsinde farklı heyecanlar vardır demi benim ilk onun için dedim bu sefr cinsiyeti belli allah hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
ahh günah yaa ne diyim ki ben eşin yakınlarda mı gelsin
hepsinde giderek artan bi heyecan sanki ilk kez hamileymişin gibi.o heyecan,o mutluluk ve aileye katılacak yeni bireyin merakı hep oluyor...allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
küstümmmmmmmmmmmmm ben sana..:2:
nie ya ben ne dedim ki şimdiağlarııım baaakk ahanda böyle hemde:84::84::84::84:
bebek battaniyesi başlıyorum çok tatlı bir ip buldum pembesine bayıldım ama belli olmadığından krem aldım ipin adı kartopu bebe ana kuzusu..o kadar yumuşakki bayıldım bayıldım.....................örünce polar gibi duruyor
şakkaaaa yaptım valla şakkaaaaa ağlama bade'mimi üzme bende ağlarım
ya yeşim diye arkadaş vardı listemizi düzenliyordu yanlış hatırlamıyorsam girmiyor galiba bu aralar yada ben görmüyorum..cinsiyetleri güncellerdik
canım yeşim çok oluyor bebeğini kaybetti , kalbi durmuştu bebeğinlisteyi şimdi pelishh arkadaşımız güncelliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?