bebek battaniyesi başlıyorum çok tatlı bir ip buldum pembesine bayıldım ama belli olmadığından krem aldım ipin adı kartopu bebe ana kuzusu..o kadar yumuşakki bayıldım bayıldım.....................örünce polar gibi duruyor
ne güzel eline saglık ben anlamamda annem yapar oda model begen diyip duruo seninkinin resmini atarmısın canım anneme gösteririm
örneği koyayım buraya daha bnmki bişeye benzemdi ama ipim süper yaa düz örsen bile çok güzel olur..
hadi yaaa allah kimsenin başına vermesin..onun bir kızı vardı zaten dimi???
örneği koyayım buraya daha bnmki bişeye benzemdi ama ipim süper yaa düz örsen bile çok güzel olur..
gunaydin kizlar pazar gunu sabah bel krampiyla uyandım 3 gundur cekiyorum bebek benim sol yumurtamda ve benim belimin sol tarafinda kramp bacağımada belimden vuruyo benim gibi olan var mı aranızda korkuyorum bişey olacak diye
kııızzlaaar bakkııın bunlaardan baappcaaamm beeennn
Eki Görüntüle 306457 Eki Görüntüle 306458 Eki Görüntüle 306459 Eki Görüntüle 306460
Eki Görüntüle 306457 Eki Görüntüle 306458 Eki Görüntüle 306459 Eki Görüntüle 306460
Oyyyhhhhhhh yerim yerimmmm zaten fırfırlı donumuzu istiyoruz
yapıp yollarrıım bebeğğiim
yap kızınada giydir resimlerinide ekle bizde burda çatlayalım
banabak bizimkileri giydirelim yanyanaa aman allahım
çıstak çıstak çıstak erkekler içinde güzel şeyler oluyookki böyle süperman işlemeleri faln sonra şirin köpicikler falan işlenebilir
ama hiç böyle cicili cicili şeyler değilki onlar neyse siz giydirin kızlarınıza bizde sizinkilerden görüp severiz artık
ama hiç böyle cicili cicili şeyler değilki onlar neyse siz giydirin kızlarınıza bizde sizinkilerden görüp severiz artık
çıstak çıstak çıstak erkekler içinde güzel şeyler oluyookki böyle süperman işlemeleri faln sonra şirin köpicikler falan işlenebilir
hülya avşarın şarkısın çalıp popolarını sallatalım sen benim canım dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?